F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maga az 1.2-es változat iszonyú lett..mindenki telepítse vissza a jól bevált 1.0-át! 😊
Rest in peace , brother! Rock - my life , my music...
Én má régóta jáccok vele , de elmondhatom hogy egy nagy xar lett
Rest in peace , brother! Rock - my life , my music...
Nagy nehezen bereggeltem magam, felraktam, aztán kiirhja, hogy a windows hibát észlel! Nem igaz! Most meg nem engedi magát uninstallálni.
Nekem regelésnél lehet jött email,de az tuti hogy a fear-es adatlap kitöltése után nem jött és nekem is az oldalon volt a kód!!MIKOR TOLUNK?????Még nem volt idõm kipróbálni,de alig várom!!!!<#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor><#hehe>#hehe>Mindenki letöltötte???<#nyes>#nyes>
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Bocsi utana olvastam a privit miutan beirtam az uzit nagybetuvel
nem pofatlansagbol irok nagy betuvel es torulhetitek mind a ket hozzaszolast!!<#kuss>#kuss><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss>
nem pofatlansagbol irok nagy betuvel es torulhetitek mind a ket hozzaszolast!!<#kuss>#kuss><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss>
F.E.A.R. FOR EVER!!!
Bocsika de nem kiabalok csak megxoktam h NAGYBETUVEL IROK !
SAJNA NEMTOK MASHOGY ! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
SAJNA NEMTOK MASHOGY ! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
F.E.A.R. FOR EVER!!!
<#vigyor2>#vigyor2>Jupiiii !<#vigyor2>#vigyor2>Lent van , mükszik !Most már csak meg kéne beszélni, hogy hol nyomuljunk.Mármint itt a fórumosok. A mielõbbi viszont gyilkolásig császtok...<#wave>#wave><#violent>#violent>
Okés, az jön amúgy.
Láttam is a nevében az utalást az 1.2 re, de nem nagyon hittem el, mert az alap beta ugye 436 Mb az 1.1 patch meg 150 Mb, az 1.2 es beta meg valami 450 Mb körül van.
Láttam is a nevében az utalást az 1.2 re, de nem nagyon hittem el, mert az alap beta ugye 436 Mb az 1.1 patch meg 150 Mb, az 1.2 es beta meg valami 450 Mb körül van.
Szedd le a Fileplanetrõl a mostnai bétát az 1.2-es és nem kell szarakodni a patcheléssel.
Next PC upgrade: 2022
Valaki megtudná mondani, hogy csak 1.1 es patch van a játékhoz, vagy van még újabb is?
Mert valaki említette itt, hogy van 1.2 es patch is, de nem találtam sehol se.
Mert valaki említette itt, hogy van 1.2 es patch is, de nem találtam sehol se.
Na toltam kicsit nagyon jó volt szokás szerint.
Majd kedden folytatom ha nem lesz mit töltenem.
Majd kedden folytatom ha nem lesz mit töltenem.
Next PC upgrade: 2022
Nekem jött,azzal is telepitettem fel,ami abban volt...<#conf>#conf>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ha minden igaz 3 perc és jön <#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps>
Kód a megadott e-mail-re érkezõ levélben van.Az majd kell a telepitéshez.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Regeltem,kijött 1 ablak,download....aztán másik ablak...várok,de kódot nem kaptam 😞. Most mi lessz ?
Mennie kell.Ha tényleg sikeresen beregisztráltad magad, akkor kapsz egy kódot és linket ahonnan le lehet tölteni.Csak sajnos várni kell rá.Esetenként akár 1-2 órát is.Ráklikkelsz az egyikre feljön egy kis ablak, azonbelül ráklikkelsz a várakozásra(queue), berak a várakozók közé, majd szépen elkezdi visszaszámolni a perceket.Ha letelik elkezdi a letöltést.Nekem 62 percet kellett várni.
LÉGYSZI RAKJATOK FEL A FEAR.UW.HU RA VAGY VALAMI MAS LINKET ADJATOK PLS A FILEPLANET NEKM NEM MÜKSZIK SAJNA
<#nemtudom>#nemtudom><#ijedt>#ijedt><#help>#help><#help>#help><#conf>#conf><#guluszem1>#guluszem1>
<#nemtudom>#nemtudom><#ijedt>#ijedt><#help>#help><#help>#help><#conf>#conf><#guluszem1>#guluszem1>
F.E.A.R. FOR EVER!!!
Most hogy ingyen elérhetõ, már nem is olyan érdekes, vagy mi a helyzet? Alig látok magyart a szervereken... meg kéne beszélni egy idõpontot, amikor többen felmegyünk egy szerverre, mert sajna ezek az új arcok alíg tudnak játszani. Úgyhogy várom a javaslatokat, hogy mikor és hol!? <#kacsint>#kacsint>
NEMTOM LETÖLTENI PEDIG BEREGISZTRÁLTAM ARRA A SOK KÖCSÖGSÉGRE ?????<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
F.E.A.R. FOR EVER!!!
Mázlid van én 96 percet vártam 😄DD
Végig csináltam és kibaszott egy iylet hogy minden server full és még 45 perc mire elkezdi szedni az 1.2 😞
Ezt nem tudod csak úgy letölteni és értelme se lenne mert egyedi cd-key -re szükséged lesz.
klikk
csináld végig az egész procedúrát.
klikk
csináld végig az egész procedúrát.
Hát ezzel nemmegyek valami sokra, mert ott csak ezt találom : fear_mpbeta_update_en_10_11.exe
Egy full linket nemtudnál adni?
Egy full linket nemtudnál adni?
www.fileplanet.com
Srácok valaki adjon már pls egy linket az 1.2 patch-rõl. Elõre is köszi.
Hát... már csak a játékba nem tudok belépni<#beka2>#beka2> mindig az a fly mod os baromság fogad.... az elözõnél is ez volt de aztán hirtelen megjavult másnapra , és fogalmam sincs mitöl...<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Sikerült?
Köszi
Kapsz egy kódot ha regisztrálsz, és ha sikeres e-mailben is elküldik...
ott a link a letöltéshez és a cd-key is a regisztrációs oldalon
Hol lehet tulajdonképpen letölteni?
Regisztráltam a fileplanet oldalán, de onnan hogyan tovább?
Regisztráltam a fileplanet oldalán, de onnan hogyan tovább?
Üdv, theadvent légyszi segíts, nem találom a kódom, emailbe küldik vagy hol találom???<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Ezzel az ingyenes beta-val csak egy gond van: 100 szerver, és 250 játékos, legalábbis most este. Nem fogunk tudni belépni egy szerverre sem... szóval amire ki szeretnék térni: lesz hungs? <#vigyor>#vigyor>
Üdv, nem tudom hogy segít e de nekem is ez volt a problémám és a codec pakk volt a bibi..... nem is értettem, leszedtem és müködött <#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2>
nekem is csorog lefele az 1.2 <#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
nekem is csorog lefele az 1.2 <#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
Visszaolvastam egyébként itt is mégmielõtt valaki kitalálja, hogy nem, de megoldást nem találtam, szal vki aki meg tudta oldani a hibát lécci írja meg...
Hali. Lenne egy gondom. Szal ha simán el akarom indítani, akkor szép nagy fekete képernyõ és kész... Kis próbálkozással rájöttem, hogy ha a hangokat kikapcsolom, akkor elindul minden további nélkül és jól is fut, (viszonylag... 😛) de azért ez nem egy jó megoldás. Sok külföldi (köztük a hivatalos) fórumon olvastam, és sokaknak volt ilyen gondjuk. Nem tudtok valami megoldást? Az új 1.2-es van a FIleplanetrõl ma szedtem le. (Egyébként régen az elsõ kiadott béta is megvolt, és ugyanez volt a gond, pedig azóta más gépem van, szal nem a konfig a hiba, a driverek újak.)
Ezt nem hiszem el, tényleg ingyenes, és adnak cd-keyt is.... áááááááá.. hihetetlen.... <#eljen>#eljen><#vigyor>#vigyor><#taps>#taps>
Van-e már teljesben?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Szerinted??????Isten meghallgatta imáinkat!!<#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D