F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy jo bableves sose rossz!!
DE AMIKOR LEHET MEGPROBALOK CSINALNI NEKTEK!!
KB ÉN VAGYOK AZ IDEIGLENES MEGMENTÕÕ!!!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
F.E.A.R. FOR EVER!!!
Rest in peace , brother! Rock - my life , my music...
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Asrock 970 Pro3, AMD Radeon R9 270x 2GB, AMD FX(tm)-8350 8xCore, 8GB 1600Mhz DDR3, BlueTool Unique*X32 ház
Szolok topikenek neki szuper szerverei szoktak lenni.
szerintem 18;00 utan bizti lesz mar es johettek jatszani
csak gyertek gyertek!
Asrock 970 Pro3, AMD Radeon R9 270x 2GB, AMD FX(tm)-8350 8xCore, 8GB 1600Mhz DDR3, BlueTool Unique*X32 ház
http://ablak.uw.hu/fear_mpbeta_update_en_10_11.exe --> 1.1 patch
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Mi a kérdés?
2. Nem a patch a baj, hanem a key, mert ha nincs normális keyed, akkor nem enged be sehova.
DE AKKOR IS . CSAK LELEHET VALAHONNAN TOLTENI AZT A PATCH ET. PL A DC++ ON IS CSAK 1 EMBERT TALALTAM AKINEK MEGVAN DE SAJNA SOSINCS FENN. vaLAK9I CSINALJON MA VALAMIT EZ IGY SZORNYU MERT A KULFOLDIEK JACCANAK MI MEG NEM ?!!!!!<#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
F.E.A.R. FOR EVER!!!
Remélem sikerál,de ha nem bocsi és a kép a fileplanet fõoldalán van amin a kommandós csóka van és sárgás a kép!!!Ha nem akarod nem kõ!!<#szomoru1>#szomoru1>
mert lehet en vagy valamelyik haverom feltudnank torni.
Vagy valami hasonlo.<#papakacsint>#papakacsint>
Valóban megér 7 dollárt, mivel nem csak a feart kapod, hanem olyan demokat is amihez simán nem jutnál hozzá.
Szerintem meger 7 dollart !
Ugye az kb 1500 forint.
En elofizetek mivel lehet 1 honapot is.
Kar hogy most jutott eszembe mert most nincs hitelkartyam de hetfon csinalok egyet!
Szerintem ez is jarhato ut!Bar magyar letemre egy kicsit fura fizetni valamiert!
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Pár napig nem játszottam, és most látom, hogy 1.2 kijött. Most mi lessz ??
Lessz valami, Lifeforce verzió, vagy valami más ? Vagy honnan,és hogyan lehet leszedni ? Kérlek segítsetek ! Köszike:cateye
Miert nem latszodik a kep?
Ha jobb egergombot nyomok es kivalasztom view image akkor megy.
de itt miert nem latszodik?
Pedig direkt csinaltam galeriat es innen a SG rol van belinkelve
a sajat kepbuzeralojaval!
Pls help priviben vki.
Aláírás
Ha jol tudom 2000 letoltest engedelyeztek tesztelesre es Cdkey el.
Valami ilyesmit olvastam 1x naluk.
Kizarolagos jogot kaptak ra.