F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
Már letöltöttem de nem tom kipróbálni 😞
Vki igazán mondhatna vmi okosat
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
<2005-06-24 @ 11:32 - Mantis>2005-06-24 @ 11:32 - Mantis>
Csúfosan átejtettek minket, mondhatnánk azt is. De mint az ismeretes, nincsen játék késés nélkül, az, hogy valami elõbb jelenjen meg, pedig rengeteg ok miatt lehetetlen. A Vivendi sem tétovázott hivatalos megerõsítést adni arról, hogy nem fog elõbb megjelenni ez a várva-várt FPS. Tehát a nyárról õszre, õszrõl nyárra sorozat következõ tagja ismét nyárról õszre, vagyis majd október környékén leshetünk, hogy mikor emelhetjük le a boltok polcairól a leendõ legendát. Bizonyíték itt.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
úgy kapsz hozzá egy keyt a letöltés elõtt
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Nem tudtok ehhez a mp bétához (fear_mpbeta_en_12.exe) key-t? Azt hallottam hogy le lehet szedni és hogy nem fizetõs (jún19, gamestar), de a telepítésnél key-t kér? Csak szeretném megsassantani...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
A Vivendi hivatalos honlapján található termékkatalógus szerint már a nyár folyamán megjelenhet a korábban õszre halasztott F.E.A.R.. A Monolith produktum megjelenését 3 hónapja napolta el a kiadó, meg nem nevezett okok miatt, a jelek szerint azonban a fejlesztõstúdiónak sikerült behoznia az elmaradását. A játék már az idei E3-on is roppant bíztató képet mutatott, így csak örülhetünk, ha a vártnál korábban ölünkbe pottyan az ígéretes alkotás.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Rest in peace , brother! Rock - my life , my music...
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Ez egy levédett név (hungs.hu)
És nagyon nem szeretném ha valami ótvar szerverrel és sávszéllel lerombolná a külföldiek által is jól ismert és szeretett szerevrekbe vetett bizalmát.
Úgyhogy nem szeretnék mégegyszer hungs nevü szervert meglátni ha csak nem én indítom.
Indítsatok HUNGARY névvel szervert, és akkor tudni fogják, hogy Magyar.
Ne a hungs nevét használjátok fel arra, hogy a szaros Magyar sávszélen indított szerverre bemenjenek.
Hungs most nem tud indulni, mert BF2 megy rajta egyenlõre.
Go!
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Multi meg nincs
F.E.A.R. ez a címe
A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?
Hmm.. Egy játékról beszélünk? Itt még csak multiplayer van, emberi ellenfelekkel... ahol nincs gépi intelligencia😊
Az inteligencia remek meg minden a graf is jó!
szal ez egy jó játék lett.
A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?
http://thenamelessphoto.com/
Meglátom serverlistában, hogy "only for hungarians" vagy vmi ilyesmi, erre belépek, gyilkolászok, erre lecsíter faszbuziköcsögöznek...
De komolyan, vannak már ehhez a játékhoz is csalások, amelyek a közelharcra vonatkoznak? Micsoda, AIMBOT, hogy messzirõl jól fejberúgjam õket, vagy mi?!
áh... <#szomoru1>#szomoru1>
utánna kitöltöm , bejön egy másik is azt is kitöltöm és vége , köszöni és visszalép a fõoldalra !!!
vagy rossz helyen nézem ??? HELP PLZ!!!! ÉLETMENTÉSRE KELLENE A GAME!
Nincs kedvem végigolvasni a topikot,csak az édekelne,hogy mikor jön ki a játék?
(Semmi regisztrációs huzavona)
tus=jobb klikk
meg van valamihelyben rúgás akkor csak jobb klikk+space!!!
Kb egy szarabb diafilm volt!
http://img114.echo.cx/my.php?image=maxping0hz.jpg