F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor vki vmilyen linket küldhetne az ûrlapról!!!!

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

Nekem sincs key!Csak letöltöm de sehol egy ûrlap vagy ilyesmi..
Már letöltöttem de nem tom kipróbálni 😞
Vki igazán mondhatna vmi okosat

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

grebber
F.E.A.R. - nem elõbb, késõbb!

<2005-06-24 @ 11:32 - Mantis>

Csúfosan átejtettek minket, mondhatnánk azt is. De mint az ismeretes, nincsen játék késés nélkül, az, hogy valami elõbb jelenjen meg, pedig rengeteg ok miatt lehetetlen. A Vivendi sem tétovázott hivatalos megerõsítést adni arról, hogy nem fog elõbb megjelenni ez a várva-várt FPS. Tehát a nyárról õszre, õszrõl nyárra sorozat következõ tagja ismét nyárról õszre, vagyis majd október környékén leshetünk, hogy mikor emelhetjük le a boltok polcairól a leendõ legendát. Bizonyíték itt.

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

JuanG
be vagyok jelentkezve amikor letöltöm, de sehol egy key...a "my keys" -nél is csak egy régi line of sight: vietnam key van...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

fitutufi
regelni kell fileplaneten
úgy kapsz hozzá egy keyt a letöltés elõtt

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

JuanG
csõvi!

Nem tudtok ehhez a mp bétához (fear_mpbeta_en_12.exe) key-t? Azt hallottam hogy le lehet szedni és hogy nem fizetõs (jún19, gamestar), de a telepítésnél key-t kér? Csak szeretném megsassantani...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Lacc
Na az pl. tuti nem lesz 😄
Megfejelve egy account serveres cuccal... <#csodalk>

grebber
Remélem nem Splinter Cell 3 féle SF3.

fitutufi
védelemrõl eddig írtak valamit?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Lacc
Na ez nem rossz hir, az csak jó ha hamarabb megjelenik. Lesz nagy parázás meg repkedõ belek.
576:
A Vivendi hivatalos honlapján található termékkatalógus szerint már a nyár folyamán megjelenhet a korábban õszre halasztott F.E.A.R.. A Monolith produktum megjelenését 3 hónapja napolta el a kiadó, meg nem nevezett okok miatt, a jelek szerint azonban a fejlesztõstúdiónak sikerült behoznia az elmaradását. A játék már az idei E3-on is roppant bíztató képet mutatott, így csak örülhetünk, ha a vártnál korábban ölünkbe pottyan az ígéretes alkotás.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

fitutufi
mivan magadra ismertél? 😄

Xtreme Equinox
megpróbálok szépen beszélni ,ok Lacc?😊nah...figyi csibi😊...én csak is Magyar Parti néven hoztam létr szervert,érted?és nem kuki a nevem , ok?

Rest in peace , brother! Rock - my life , my music...

fitutufi
van egy tippem ki volt az 😊
😊)

ha megvan neked a game akkor mutass valami látható bizonyitékot 😊

grebber
Mi lenne?Veled mivan?<#lama>

Jaj egyelek meg! 😄D De ari...

vilmoska
Most mivan veletek?

A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?

Mit írsz be??Milyen a géped???Mert kicsit szarabbnál,mint a max visszadob a kezdõlapra!!!Jelöld a maxot és csá!!!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Úristen...
Felejtsétek már el a hungst.
Ez egy levédett név (hungs.hu)
És nagyon nem szeretném ha valami ótvar szerverrel és sávszéllel lerombolná a külföldiek által is jól ismert és szeretett szerevrekbe vetett bizalmát.
Úgyhogy nem szeretnék mégegyszer hungs nevü szervert meglátni ha csak nem én indítom.
Indítsatok HUNGARY névvel szervert, és akkor tudni fogják, hogy Magyar.
Ne a hungs nevét használjátok fel arra, hogy a szaros Magyar sávszélen indított szerverre bemenjenek.
Hungs most nem tud indulni, mert BF2 megy rajta egyenlõre.
Dynamic
Én aránylag normális szervereken voltam, csak kicsit idegesítõ, hogy néha 10-15 perc után belassult a játék és ez folyamatosan úgy maradt.
Dynamic
<#sniffles>
Go!
Lacc
Hát mindjárt lefordulunk a székrõl.
Blenda Stompa
Hi mindenki! Megmerészelném kérdezni hogy van egy mód arra hogy valaki csináljon egy permanens Hungs-t...kicsit unom már hogy ha bemászok egy serverre akkor a sok auslander idióta vagy elkezd anyázni, mert folyamatosan beugralnak a gránátjaim elé (nem, nem én dobom alájuk<#alien2>) vagy valami szerencsétlen kretén azzal szórakozik hogy halomra gyilkolja a saját csapattársait. Csinálnék én Hungs-t biza', de már 1.1esnél is bebizonyosodott hogy 4-5 ember után már úgy laggol a server mint a diszó<#nemtudom> Na csak ennyi😊 ver. 1.2 iszonyatkirály!!!<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

vilmoska
<#nevetes1><#nevetes1>

vilmoska
De nekem van single rész is!
Multi meg nincs
F.E.A.R. ez a címe

AI-ra gondolsz, ami a botok vagy gépi ellenfeleket irányítja?
Hmm.. Egy játékról beszélünk? Itt még csak multiplayer van, emberi ellenfelekkel... ahol nincs gépi intelligencia😊

vilmoska
Nem tod hogy miaz?
NPC inteligencia...

Milyen inteligencia? Bocs, de nem vágom mirõl beszélsz...<#conf>
vilmoska
Nah megszereztem a gamet!
Az inteligencia remek meg minden a graf is jó!
szal ez egy jó játék lett.

A Fullban lesznek más játékmódok is?

bazki megint új banner<#eljen>

http://thenamelessphoto.com/

grebber
Megint nyomtam 2 partit egyik szerveren marha fasza volt.

Jaj, olyan aranyosak a GCKT-s fiúk!
Meglátom serverlistában, hogy "only for hungarians" vagy vmi ilyesmi, erre belépek, gyilkolászok, erre lecsíter faszbuziköcsögöznek...
De komolyan, vannak már ehhez a játékhoz is csalások, amelyek a közelharcra vonatkoznak? Micsoda, AIMBOT, hogy messzirõl jól fejberúgjam õket, vagy mi?!
áh... <#szomoru1>

nemtudom hogykell egyszerûen belépek IDE
utánna kitöltöm , bejön egy másik is azt is kitöltöm és vége , köszöni és visszalép a fõoldalra !!!

vagy rossz helyen nézem ??? HELP PLZ!!!! ÉLETMENTÉSRE KELLENE A GAME!

Lépj be és mostmár le kell,hogy tudd tölteni!!!Rákatt a fõoldalon lévõ hirdetésre,ott is kell adatokat megadni(katt a továbbra+ilyenek) és egy oldalnak kell bejönnie,aminek a közepén van a serial és van rajta egy pár sárga írás kiemelve-ha jól emlékszem!a fear_mp_beta_1.2.exe-re rákatt!!Elõször letölti a fileplanet letöltõprogiját,majd utána kiírja mennyit kell rá várnod,hogy a letöltés elkezdõdjön!Jobb esetben min 45 perc,de van aki 1-2 órát várt rá!!!

Srácok megcsináltam a regisztrációt az oldalon , még a gamespyosat is utánna; de semmi , hogy tudom akkor végülis leszedni ?

fitutufi
õsszel

Sziasztok!

Nincs kedvem végigolvasni a topikot,csak az édekelne,hogy mikor jön ki a játék?
Ja,anélkül csuma.....ezért nem volt egy ideig........

malter
kell a regisztrácios huzavona mert kapsz 1 serialt
PLZ valaki egy linket ahonnan közvetlenül lehet tölteni a FEAR pub. bétáját!
(Semmi regisztrációs huzavona)

fejberugás(levegõbe)=jobb klikk+space+elõre,a becsúszás=jobb klikk+guggolás+elõre!
tus=jobb klikk
meg van valamihelyben rúgás akkor csak jobb klikk+space!!!

Hm fejberúgni, meg becsúszni hogy lehet?

Ja de a fejberúgás meg a tus még mindig hatásos!!!<#finom>

Bocsi,de én csak végsõ estben csúsztam,vagy amikor töltöttem!!!<#vigyor><#vigyor>Ja és még láttatok má ilyet???9576 -os ping!!Na e mellett játsz jól 256MB RAMMAL!!!<#ejnye1>
Kb egy szarabb diafilm volt!
http://img114.echo.cx/my.php?image=maxping0hz.jpg

Hahaha... azért mondod, mert nem tudsz vele játszani, mert nem megy úgy a becsúszás, mint az elõzõekben. Mint mondta Scythe is, lõttek a pályát végigfutó ninjáknak. Hála istennek, vége a karaténak.<#vigyor>
Szerintem a hangok sirályak+jobban optimalizálva van(nekem most nagyobb graffan is jól megy!),de a pingekkel nagy gondban vagyok!!!Eddig semmi gond nem volt,de most mindenkinek 200-300 pingje van minimum!!!Amelyik servernek kicsi a pingje az meg tele van,vagy disconnect,mint kb az összes germánról!!😄