F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Hát annyit tudok hogy a fileplaneteshez kaptunk serialt azzal megy.
De a legelsõ az ment serial nélkül is mert meg lehetett oldani.
Nemtudom nem értek hozzá.

Next PC upgrade: 2022

VRSDM
csao, elõször is ne nézzetek lamer-nek visszaolvastam de nem kaptam rá egyértelmû választ...

szoval, most szedem le a mp_beta-t torrent-rõl. esélytelen hogy elinduljon?.. mert azért jókenne vele játszani sõt, videot már szedtem le vagy 200meggát, most azokat nézem amig tölti,,, szoval akkor megoldhatom vhogy? hogy menjen?

u dont have to listen anybody else but me

Ja olyat én is kaptam 49.99USD-ért ...nem?????

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Ja es aki elorendeli 5 masik csavot behivhat a tesztbe!!
Szoval kezdjunk haverkodni a kulfoldiekkel!<#vigyor3>

Egy jo bableves sose rossz!!

Szia!
Igen azoknak lesz.
De remelhetoleg nem fogjak tul sokan elorendelni es akkor valahonan pl.
Fileplanet letoltheto lesz. (remelem)

Bár nekem az angol tudásom elég gyengus, de én úgy olvastam, hogy azok akik elõrendelik...
Sziasztok!
Kaptam Email-t a Vivenditol hogy July 14-28 kozt lesz uj Beta teszt!!!!!
Adnak bonus cuccokat is a szerencseseknek mas jelvenyek mas skinek.
Remelem lesznek uj palyak is mert arrol nem irtak.
De jo lenne megszerezni ezt is!
Jo kis F.E.A.R. gyujtemenyem lenne. Ez lenne a negyedik. <#vigyor3>
Na addig is izgulhatunk.

fitutufi
pontosan senki se tudja
gamespoton októbert írnak...

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Mikor jön ki ponotosan a fullverzió?

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

Ja abszolút nem negatívan gondoltam........FEAR POWAAAAAAAA!!!<#violent>

Blenda Stompa
<#boxer> &

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Blenda Stompa
ááááá most éppen dolgozom, de alig várom hogy hazaérjek és jöjjön aminek jönnie kell:

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Hogyhogy "No Comment"?
Nekem az NC az igencsak negatív kicsengésû dolog.. De sztem Te sem így gondoltad😊

mi a legfrissebb megjelenési idõpont:

a gamestar szerint nyár... jó lenne valami minõségi, vagy egyedibb game-mel nyomni,
mert hát jó a GTA de már láttuk 2X is.

bár a fear is lopdos ötleteket a silent hill-bõl pl. a kislány

A PCGURU-ban FEAR béta teszt......LOL.Olyat mi is csinálunk!<#vigyor> "Félelmetesebb,mint a DOOM3 és jobb,mint a Half Life 2!".....No Comment!....<#worship>

fitutufi
<#eplus2>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Quki
hol vagytok egész nap topivel? mert messengerbe sose tudlak titeket elérni

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

CDkey verification failed!

Bazzeg újra kellet raknom a gépet, újraraktam a FEARt is erre most ez az üzenet jön ha csatlakozni akarok!
Telepítésnél pedig elfogadta...

Sziasztok!
Lashyval kipusztitottuk a kulfoldieket.
Eleg rendesen megkaptak a maguket.
Nagyon kassa hogy nincsenek mar rohangalo ninjak.
Bar nekem az is tetszett shot gunnal a fejebe de igy azert kenyelmesebb !
Nem kell annyit ugralni. 😊
A hangok tetszenek szerintem ezek a legjobban eltalaltak a 3 kozul.
A Rampage cuccot meg egyenesen imadom.
Annyira tetszett hogy sokszor meghalgattam. 😊
A granat picit pontatlanabb lett de nem veszes. Alig birom kidobni az ablakon.
Tavolra viszont jo.Ja meg a nailgun szerintem tul eros.(azzal nyomtam)
Valahol olvastam lesznek uj palyak.
Allitolag az is zart lesz.Kivancsi vagyok mikor jelenik meg.
Estenkent fent leszek par percre. Csaa mindenki.

Hozz létre új profilt, abban állítgass be mindent, és ha minden igaz utána jónak kell lennie.
Sziasztok!
Nem vagyunk eltunve csak nyar van szabadsag tavol a geptol stb.
Topi Angliaban van en se gepeztem vagy 2 hete.
Na majd este nyomok egyet biztos jo lesz ennyi kihagyas utan!
Csak az a bajom amiota kijott az 1.2 kilepes utan elfelejti a
beallitasaimat es mindent ujra be kell allitanom ha jatszani akarok.
Ez idegesit de nagyon ! Nem tudjatok hogy lehet megoldani ezt a problemat?
Na mindegy este fent leszek valahol es apritom a nepet! 😊

grebber
Én ha tolom akkor majd : Seaman,Crytek,Arsenal néven ismertek fel.

Szasztok !
Én is tolom, amikor a gyerek a géphez enged<#email>, ez általában éjfél környékén aktuális. Lashy-val szoktam találkozni itt-ott.Úgy látszik õ
a leg aktívabb közülünk<#violent>.És egyetértek az elõttem szólóval :
ennek a játéknak helye kell hogy legyen a gépen<#worship>Szasztok: cateye
Én is szoktam játszani délutánonként...
Én is szoktam tolni....bár vagy 2-3 napja hanyagolom,de én sem találkozok magyarokkal!!Melyik szervereken szoktatok lenni???Vagy változó????<#confused>

grebber
Hát igen akinek a szülei megendegik. 😞
Ebben irigyelek mindenkit.

malter
ezt álltalában ugy oldom meg hogy este töltök <#wink>
grebber
Fenntvan nem errõl van szó.
Csak a net folyton megy és nem akarok lagghegyben játszani.
Sok film és game van amit be kell szerezni.
Majd ha nem lesz mit tölteni tolom a gamet.

Ezt a választ nem fogadom el, a F.E.A.R-nek mindíg kell hogy legyen helye a gépen!!! <#vigyor>
grebber
Én egésznap ezt tolnám ha nem lenne a gépemen helyhiány ami miatt más meglévõ játékkal kell tolnom hogy végigvigyem azt del, másrészt állandon le/feltöltök ami igencsak befojásolná a gamet.

Szomorúan veszem tudomásul, hogy elhanyagoljuk a topicot. Meg azt is, hogy egyetlen magyart szoktam látni a szervereken, és az Iashy. Valamint amikor még ingyenes volt a letöltés, akkor átlagban volt vagy 250 játékos. Mostanság megint csak 20-30-at szoktam látni... <#szomoru1> <#rinya> hmm nem lesz ez így jó, nem örülök neki. Igaz, egy kicsit már uncsi ez a 3 pálya, de akkor is. Ez mégiscsak a F.E.A.R. Remélem amikor kijön majd a teljes ismét beindulnak a szerverek, és fellendül az élet... na meg a topic. Úgyhogy hajrá <#smile>
Tyúúúúúúúúhijjjjjjjjjj!!!Az jó lenne és nagyon szépen megköszönnénk!!!<#nyes><#nyes><#nevetes1><#nevetes1><#vigyor><#vigyor><#worship><#worship>

Quki
csá!én annyit tudok topirõl és szikoráról ,hogy most inkább COD:UO-vel játszanak,mert azt állítják ,hogy az jobb...én egy vagy két héttel ezelõtt tudtam beszélni topivel , de vele is csak messengeren és utána lerázott és eltûntek mind a ketten a nagy semmibe 😄...ja , és még annyit ,hogy rohadt unalmas lesz így az egész nyár.én egyébként bf2-vel játszok , mert a FEAR-ben elveszett az a régi hangulat , hogy összejön egy csomó magyar együtt és jókat játszanak egymással...már csak egy-két magyarral találkozom mint pl csúzli 😊

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Majd fullból lészen magyar szerver remélhetõleg, aztán nem lesz ilyen gond.
Sziasztok !
Campelésrõl csak annyit, hogy újabban azt veszem észre, hogy ember beáll oda, ahol ujjászületünk, és ezerrel lõ mindenkit <#violent><#gunyos1>.(és nem magyar )Nekem is jól esik pusztán játszani, és tök mind1 hogy hány pontot érek el. Nagyon hiányoznak a jó kis 1.0-ás vagy 1.1-es összeruccanások. Pl: hol van Szikora, Töpi,...stb? És sajna veletek sem szoktam találkozni<#schmoll2>.Szinte csak külfüldivel játszom, és belépésnél is csak szokásos "hi" az össz beírásom, de azért látom, hogy néha szép szavakkal illetnek<#mf1> Nah ez van... De azért ennek ellenére a játék jóóóóó !
Sziasztok : Cateye
grizzly21
azért nem mki játszik csak fragre sõt én senkit nem ismerek.
pl nemrég hl2DMeltem amcsikkal, és csak poénkodtunk de nagyon álatt volt mki röhögött a saját halálán is. pl egyszer kinyirtuk egymást rakétavetõvel egyszerre😊

Kemény...<#csodalk>
+ Én úgy vettem észre,hogy a németek+a külföldiek az igazi camperek,mert magyart még nem igen láttam campelni!!Amikor még az elsõ tört volt bementem a német szerverekre(Skullz+a másik😄)és akkor volt furcsa a campelés,amit levágtak!Karc-cal még beszéltük is,hogy ez lehet a külföldiek stílusa és más mint a mienk,hogy megyünk és abrist!!Na mind1!Szerintem játssz akárhogy,aki akar az úgyis anyázik,mert 100-ból egy bunkóval úgy is találkozol!Ezek mindenhol ott vannak és nem lehet ellenük tenni!!!Mind1!Hali!

Én mindig assaultal nyomom,mert az jó!!!Persze az a legerõsebb is,de nekem az kell és kész(Még a nailgun is tetszik!)!!!Campelni nem szoktam!!!Ennyi!!Az tény hogy min 50-el nyertem(ez nem arcolás),lehet ezen rágott be,de ugyanúgy játszok mint a többiek(és akkor is anyázik)....füst van,de árnyék meg többi extra azért nincs,mert keves a memóriám!!!(256M😎Örülök,hogy fut egyáltalán a gém!!Úgyhogy asszem én a kivételbe tartozok(nem?),bár érdekelnek a fragek,de most azért nem fogok veszteni,hogy ne anyázzon!Szívesebben játszanék én is árnyékkal+szikrázással+tûzzel+égésekkel+szép robbanásokkal!!!De amjd nyáron,ha lesz zs veszek még 2*512MB és akkor is szétrúgom a seggét!(Nem tudom kinek,mert még nevet sem írt,csak annyit,hogy player!)ÜDV....!

Nos..
Aszem semmit nem kell ehez hozzáfûznöm.
Mostmár tudjátok miért repül a Magyar a külföldi szerverekrõl....
Lacc
Kicsit vegyél vissza ez itt nem a gyaloglo chat.
Szerintem meg gyõzzön a jobbik!!! Anyázni meg miegymás nem kell! Csak gyõzzön a jobb!!! Aki azt nem tudja elviselni hogy jobb nála valaki nah az a f*******ó!
Mindegy hogy külföldi-e vagy magyar. (Aki meg fun-olni akar, az hozzon össze egy lanparty-t 😄 ) DE NINCS CD-KEY-EM A FEAR DEMOJÁHOZ SEGÍTSÉG KÉNE!!! HOL LEHET SZEREZNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ????? 😄😄😄😄

Ne fürgyé! Le! Amúgy te nem a Móni vagy? A pókember imádja a világhálót!

Ezzel teljesen egyetértek😊
Viszont a legtöbb magyar is utálja a másik magyart, ha az jobban játszik nála. És ismét tisztelet a kivételnek.

Tévedsz...
Minden játékban utálják a Magyarokat.
Azért is mert túl jól játszunk, de a hangsúly a játékstílusunkon van.
A külföldiek nem kedvelik a játékstílusunkat.
Amikor egy eszement hentes játékban aminek az a szépsége, hogy ahogy lövöd az emberkét fröcsög a vér és az agyveleje felkenõdik a falra, és a falból kiszakadó darabok repkednek a szeinte átláthatatlan füstben, addig a Magyarnak az a szépsége, hogy lekapcsolják a füst efektust, begubbaszt a pálya végébe, és plazmával kempeli az embereket.
A külföldi elõkapja a shotgunt, mert igaz nem a legerõsebb fegyver csak közelre, de megvan a szépsége a szét szakadó emberi testnek, addig a Magyar elõveszi a pisztolyt, mert azzal lehet elintézni a leggyorsabban az ellent.
Egyszóval mi azért megyünk be játszani, hogy sok freget gyüjtsünk és lehetõleg az elsõk legyünk, a külföldiek nagyobb része pedig azért, hogy játszon, és élvezze a játék szépség. (Tisztelet a kivételnek)
Hali srácok!!!Miért utálja nemélyik bunkó f******ó külföldi a magyarokat??Lehet "jó" a hírünk???Játszunk nagyban, és b****k meg cigányozik a gyerek!Mind1!Nem lényeg!Biztos most volt a 12-dik szülinapja és anyu engedte,hogy fellegyen 23:00-ig!!Ti szoktatok magyarokkal találkozni,mert amióta publikus lett én kettõvel találkoztam!!!Melyik servereken szoktatok lenni????Tolhatnánk 1-szer - 2-szer eggyütt!!!!CSá

Császtok!!!!
Én azt szeretném megtudni, hogy esetleg nincs-e valaki aki megunta a FEAR Beta-t és adna egy cd-kulcsot. Tudom e miatt sokakban felmerül hogy hol él ez? 😄 De hátha van valaki mégis.

Ne fürgyé! Le! Amúgy te nem a Móni vagy? A pókember imádja a világhálót!

Csuhai G
Jaja! 😄

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

grebber
Mekkora lenne ha a key-ek amelyket kaptunk a fullal is kompatibilisek lennének 😄

Van egy rossz hírem: már az open betás kulcsosztást is leállították, úgyhogy egy ideig nem lesz újabb kulcsszerzési lehetõség... Valószínûleg már csak a retail változathoz kaphatsz😊

Mint lentebb irtam,az e-mail-re amit meg kell adni,arra nekem elküldtek egy levelet amiben benne volt a key,esetleg nézd meg azt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.