F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már zúzom a szerverre.
Ez vajon ugyan az az 1.2-es verzio, vagy ez egy új verzio?
Nah mind1 meglátom telepítés után 😊
Blenda Stompa
Hoppa...news nélkül irjátok be<#awink>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Blenda Stompa
Achtung, folkz! Új verzio ma reggeli megjelenéssel! <#guluszem1>
Letöltés: http://www.fearhq.com/news
Lehet hogy ezzel már cdkey-heavypara lesz (ismét).<#falbav>

Ne siesd el 😊
Szeretnék egy F.E.A.R Squadot csinálni a Chaos Brigade klán alatt.
Tehát aki komolyan gondolja, (Játék megvétele, TS, ClanBase, ...stb) az jelezze a honlapon megadott mailen.
Feltétel: TS használata, nyitott legyél más játékokra is, ebbe beletartozik az MMO is. (Ne egy játékkal játsz monotonon)
Lehetõleg 18-20éven felüli legyél, de ha nem akkor komoly gondolkodásu legyél.
(Ne monitorarc, és ne egy keménykedõ f@aszkalap (netes körökben az ilyet tipikus CS-ésnek nevezik, ilyen ember nem kell.)
Legyél csapatjátékos, és a játék élményéért játsz publicon, ne a fragekért.(Arra ott lesznek a warok 😊 )
Blenda Stompa
Éljen! Clanizm! Akarok én is csapatostul ölni<#gun>
Én szeretnék gyünni...ha van hely <#eplus2>--Sajna nem vágom a honlapszerk.-et.
Szóljatok HUTöPIKE, hogy what is happening...Nagyon érdekel a dolog!<#wave>

Szeva.
Erdeklodnek mi lesz a Klan nev?
Ninja, Csuszka, Box, DayCare, Ovis, KKM (Kuckomacko},
vagy valami hasonlo? <#awink><#nevetes2>

Egy jo bableves sose rossz!!

Dilibogarral megbexeltem !
Leszz F.E.A.R. clan aki akar jojjon!!!
Lehetoleg ojan is jojjon aki vagja a honlap szerkesztest <#confused><#email><#nevetes1>
Irjatok be aztan leszz ami leszz legyen valami clan aza lenyeg lehetoleg kene 10 en lenni hogy lehessen a clanon belul nyomulni!!<#violent><#violent>

F.E.A.R. FOR EVER!!!

<#beka3><#beka3><#beka3><#beka3><#beka3><#beka3><#beka3><#beka3><#beka3>

Blenda Stompa
Lashy vazzeee...😊 Gyilkos vagy!<#violent><#violent><#violent><#violent>
Éljen az unarmed attack! Ugye?<#vigyor2>

Blenda Stompa
<#dumcsi><#guluszem1>

fitutufi
<#wilting><#buck>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Oh, jó lenne az a 10% mert még nem is próbáltam, csak olvastam a hozzász.-t és kedvem támadt hozzá így úgye nincs install.
Blenda Stompa
Micsoda CD-key-para lengi körül a magyar F.é.l.e.l.e.m. társadalmat<#ijedt>
De semmi gond emberek, nemsokára valamikor talán játszunk a szinglipléjerrel is talán-talán...úgy készüljetek, hogy haversrácom olvasott infót arról, hogy állitólag a Steam-hez hasonló on-line CD-key ellenörzö rendszere lesz a gamenak-->ergo aki játszani akar vagy megveszi...vagy megveszi<#circling><#falbav>

VRSDM
én egy krix-krax cd kulcsal játszom, igaz igy a szerverek 10!%alárol kidob de a amradák 90 nekem elég, amugy anniyt modosítottam hogy a rendesnek árirtam a kodját 2 számban... de mivel a multkor nem csak alpalap, hanem hangkari+winchester+cdiro/olvasó is ellszállt/most már tudok hogy egy villám miatt/... ugyhogy azt nemtudom megmondani hogy mivel játszottam én... talánholnapra megtudom nézni

u dont have to listen anybody else but me

Hello!

Nincs valakinek egy felesleges Cd kulcsa? Jaj, de jó lenne! Vagy valamilyen megoldása?
Elõreis köszi!

VRSDM
naqgy gondom van, a jó gépemben az alaplap bemondta az unalmast, ugyhogy amíg veszek egy újat, meg minden. addig nem tudok F.E.A.R.-elni, mert amiról most irok az egy p2-es 400-as gép, örülök hogy a netet sikerült rajta életrekeltenem, sajnálom, mert nem volt betervezve eza -20,000 ezers kiadás, mert abbol ramot akartam venni, hát, ez van, pedig még nem is volt noname(epox-persze nemis egy istenmárka) ... amugy kiváncsilennék, amellé a playware-es f.e.a.r. mellé is adnak külön cd-keyt? vagy asz már a te bajod?

Üdv tényleg.... akkor tárgytalan

Üdv, én felrakom.... sõt fenn is van..de a feltöltésem nem vmi gyors....
a gép valszeg megy ájszaka is...<#beka2><#beka2><#beka2>
Irj, hogy mikor lépjek fel...

Hatalmas dolgot talaltam fiuk 1 oldal amirol lelehet tolteni full ingyen es regisztralas nelkul az 1.2 es feart !!!!

FEAR LETOLTES!!!!!

F.E.A.R. FOR EVER!!!

NA HALI!!!!
Sajna kihagytam 2 hetet es lemarattam 1 par dologrol es meg fear is lelett torolve sajna a gepemrol! <#guluszem1>
Lennne 1 NAGY keresem aki tuggya az 1.2 es feart tegye fel nekem a dc re diablo hubra FEAR_MPBETA_EN_12.exe neven naggyon megkoszonnem !!
Vagy ha valakinek megvan egy weboldalon.
<#help><#help><#help><#help>
Ha valaki segitene elore is kosz!!!

F.E.A.R. FOR EVER!!!

Segitenetek lecci?
Az 1.2 verzio kene valahonnan mert veletlen letoroltem
es ujra kene rakni a Win-t.
Felek utanna nem menne a game.
Cd kulcsom van.
Nincs fent valakinek az oldalan vagy ilyesmi?
Privi ben is jo! THX.

Szeva!
Csak hogy tudd van minden nemzetiseg.
Meg albanok is.
Rengeteg nemetul beszelo torok es roman van.
Az angolul beszelok kozt is mindenfele nemzet van.
Szoval mert nemetul irogat meg nem biztos hogy nemet.
De azert persze szeresd a hazadat! <#wink>

VRSDM
furi volt... most játszottam és volt egy lashly, nevû faszi /2-2 be voltunk/ és beszélteünk angolul stb... aztán kérdeztem a nemzetiségét, irta hogy: hungary, énmeg virtam rá: énis... erre aztán keresztbeáltt a szeme, mondjuk nekem is , nemittem volna hogy cask ugy talizok eggyel, de azért ez nagyon jó... ha belegondolotk hány magyar van már ott? rengeteg... és pl. román? egyse... ugyhogy szeretem a kis hazánkat, kicsit de imádott hazánkat...

Jaja.....az lendítene sokat a játékon....egy pár új pálya!!!Akkor megtelnének a szerverek!!!Szerintem,aki nem tolja az vagy a pályákat unta meg,vagy a lagolást az utolsó pár percben!!(bár ez néha eléri az utolsó 10 percet is!!)<#szomoru1> Akkor aztán élvezhetetlen a játék!!!A fullban remélem kijavítják....Mert ez nagyban megy az élvezhetõség rovására!!DE azért toljuk ezerrel...bár pár napig nem leszek itthon,de utána GO!!!<#violent><#boxer>
Üdv mindenkinek!!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Blenda Stompa
Szerintem akinek akinek bejön a játék, az tolja kíméletlenül, akinek meg nem annak meg olyan okoknál fogva nem tessik a mint pl: realisztikus-szagú játék ellenben a quake3 gyalogok/futok 75km/h-val és sokkal lassabb mint bármelyik másik FPS. Amúgy akinek nem tetszik az nem tudja mi a jó. Szerintem.
(a pályákat meg én még mindig nem tudtam megunni, pedig 1.0-ással is eleget játszottam rajtuk)---persze lökhetnének már egy-két újat is<#whatever>

grebber
Azt hogy milyen game mindenki maga dönti el hogy tetszik-e neki.
Lehet kicsit már unalmas sokaknak mindig ugyanazok a pályák szvsz.

Next PC upgrade: 2022

VRSDM
van mégvmi ami krédéses számomra... miért van az hogy össz vissz csak kb. 20 ember játszik most ezzel az egész világon? ennyire szar lenne? mert sztem épp ellenkezõleg, nagyonnjó.. vagy mi? még dogoznak sokan? vagy ez már ennyire régi beta lenne hogy már nemis érdemes vele játszani? mert mindeki kivülrõl fujja vagy hogy?

VRSDM
cask aztnemértem, hogy játszottam egy japo-val meg egy canada-val és mindekttõ ellenem volt (td) és mind2 beállt kempelni... nemértem õket. én meg vezetttem e fraglistát 😄

VRSDM
okok, megy a dolog, észrevettem azóat már énis hogy nincsen beállytva.
énpedig vadul nyomkodtam... 😛
akkor megyek oda /azaz mennék ha nem lenne tele.../
miért nem marad még a hungs? neked ez miért baj? te vagy a szerver? vag ymi? nemértem.

A hungson nincs cdkulcs ellenörzés, úgyhogy ha oda beírsz egy össze-vissza cdkulcsot akkor is be tudsz menni.
Persze nem marad örökké a hungs, csak egy idõre belöktem megint.
Allitsd be a Settings-ben a primary fire gombot es azt kell megnyomni hogy belepj.

VRSDM
ok, megvan megy a dolog.
de vki ugyanazzal a cdkulcsal játszik a hungs-on mint én.
ezért oda nemtudtam msot bemenni.
bemenem máshova.
azonban csak a spectator-ban maradtam
hogyan jön be a spawn screen? vagy bármi?
mert ez csak kiirat hogy - press " -azt bezzeg nyohattam.
nos?

VRSDM
azt tudtam eddigis, de sokan akik megkapták, pl. ti is, hogyan kaptátok? e-mailben? vagy hogy? mert állítólag(lejjebb ovlastam egy kérdésemre kaptt vélaszban) hogy sok ember betette a játékmappájába, és ezáltal, ottvan dc-n mert véletlen megosztotta azt is... szoval hogy kaptátok?

grebber
Csak a fileplaneten adtak de már nem osztogatják õket.

Next PC upgrade: 2022

VRSDM
megtudná vki mondani hogy milyen fomrában kaptatok cd key-t? mert akkkor megtudnám talán találni? txt-ben vagy hogy?

hogyan keressem dc-n mert már mióta kutatok de semmji használhatot nem találtam,

Nem kell csak 4-5 hozzászólást visszaolvasni...
Visszaraktam a szerverbe mindent.
Végül is nem válaszoltam és így félreérthetõ volt....BOCSI!!.....De nagy jelentõsége végülis nincs,hogy ki vette észre.....csak válaszoltam....na mind1!
<#confused>

Nem a tiedre írtam,hanem Lifeforce üzenetére!<#szomoru1>Mert azt írta senki nem vette észre,hogy megy a Hungs......értem?????<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

VRSDM
ha jol olvastam a hiavtalos oldalon, akkor juli-14-26 között ujra elérhetõ lesz a mp-beta... mivel még csak alapfokum van ánglisbõl, vki megerõsítené ezt nekem?

Jah ha gondoljátok visszateszem...
Azt akkor vettem ki amikor begurultam pár lámán, hogy játék helyett azt gyüjtögeti, aztán le áll kempelni ilyen pörgõs játékban.
En nem azt mondtam hogy en vettem eszre hanem azt hogy egybol lattam hogy az eredeti!<#buck>

Termeszetesen a Dicsoseg a tied Csuzli mert te vetted eszre hogy van hungs!<#puszi>

Én vettem észre!!!<#hawaii><#hawaii> Csak mikor elkezdtük még nem volt szerintem....utána azon voltunk végig!!!! THX!!!

Sajna nem fog menni szerintem.
Lan nincs benne csak net a Cd kulcs mindenkepp kell hozza!
A dc rol le lehet szedni kulcsokat mert sokan azt is megosztjak. <#awink>
Aztan had pislogjon ha nem tud belepni.

En egybol eszrevettem hogy nem egy koppintas hanem az eredti nagyszeru hungs!
Ugyanis nem volt pajzs az meg a te vedjegyed Life!<#smile>

Hihi tegnap azon gyilkolasztuk egymast! 😊

Amugy koszi!<#nevetes1>

Kiváncsi voltam, hogy észreveszitek azt, hogy megy a hungs, de látom senki 😊
VRSDM
értem, kösz...
szoval akkor a netes játék számomra lelõve...
de maga a játék elindul? pl. saját? itthoni hálozaton? azaz játszani tudok mjad vmilyen töréssel? énis utánanézek, de azért ti csak okosabbak vagytok, mivel nektek legalább emgvan...

azaz a kérdésem? : játzsani tudok? vagy aztis tiltják? meg mindent? vagy csak a netes játékot.

Blenda Stompa
hat én ezt most fejeztem be...6 és fél óra egyben...ennyit még nem gyilkoltam egyszerre...elsõ osztályú FPS. És ami bétaként ennyire táp, single még tápabb lesz, szal olyan jó lesz nekünk hogy csak na--ha kijön az egész!
<#gun><#violent><#boxer>--> és ezeket mind lehet csinálni benne!<#taps>

FELHÍVÁS!!20:00 után ma gyûjjön má mindenki gameolni!!!!!Mert leszünk már vagy 3-4-en hunok!!Nem tudni meg servert rohanjuk le!!!OKSA????<#violent><#boxer>

Hát kell hozzá mostmár 100%-ig serial,de a fileplaneten elvileg leállítottak az osztását!!!Anélkül meg nem megy mivel már nem mûködnek a tört szerverek!Mindeggyiken az 1.2-es cumó fut,ahhoz meg kell serial!!SRY 😞