F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
jo kepeket latni a jatekbol latogassatok meg a weblapom.
Egy jo bableves sose rossz!!
--------------------
FEAR.E3.DEMO-NoGruop
Group: NOGRP RlsDate:later
Section: Pc Game Rip Size: 38*15
Nuked: No Site:
Reviev:
Story:
later
Features:
later
Instructions:
Unrar / Use the setup.bat / Play with fear.exe
Monolith legujabb motorja
<#awink>#awink>
Egy jo bableves sose rossz!!
honnan tudnám leszedni a F.E.A.R. Multiplayer Closed Beta -t és cdkeyt hozzá ???
NO FILEPLANET!!!!!!
Egy kis ízelítõ.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Ez egy visszaszámláló, és nem ídõ van csak kiírva idõzóna szerint.
Amikor ez a 0-hoz ér akkor letölthetõ lesz.
Az egy másik kérdés, hogy nálunk 8 órával többet fog mutatni az óra.
Már a szerverek kezdenek telelenni idétlen emberekkel.
Igaz most nem Magyarok 😄 (hova kell felírni 😄 )
Beállnak az ajtóba kempelni, nem tudok kimenni tõlük.
A baj nem is csak ez, hanem az, hogy ugye oda respawnolsz...
Hagy ne mondjam, hogy a kör végéig nem esett le nekik, és addig halomra gyilkoltak minket.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Next PC upgrade: 2022
Scithe bréko jelentkezz, kész a fullos logó.
HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Teljes minimumon meg egészen más a kinézet. 😞
De esküszöm azt is leszarom, ha 640x480ban kell játszanom min. texture detail-el. Én már odáig fajultam, hogy szóltam a barátnõmnek hogy õ fog engem bequeueolni amig én dolgozom, hogy ha megjövök akkor szépen, egészségesen ott legyen a gépemen az install<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)