F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Esetleg mindkettõ?
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Nincs kedvem a sok hozzászólást végigolvasni.
Mikor jön ki a teljes játék?
A demó is elég lesz egyenlõre,de már nagyon várom a játékot.
Csak nem ASUS6800? 😄
The F.E.A.R. single player demo will be available starting at 18.00pm (GMT) on Friday, August 5th. To download the demo or for more information on F.E.A.R including system requirements, please visit http://www.whatisfear.com.
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
NEM, saját motorja a Monolith-nak. Többet is tud, többet is kér.
<#worship>#worship>
ha a gép igény is reális akkor vmi qrva fog durrani a fír.Gf4-et támogatja ez már pozitív.
Ez itt egy fan-fórum és mindenki úgy kattog a FEAR-en mint krisztus a vargán. Ergo megkérnék minden funny-man tagot, hogy ne oltogassa az embereket új exe-kel/installokal se semmikkel, mert van aki elhiszi<#vigyor2>#vigyor2>
Jó lenne ha a fórum megtartaná a kultúrált hangnemét!(Azért én is szoktam néha anyázni, de csak finoman skacok!)<#eplus2>#eplus2><#ravasz1>#ravasz1>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nem tudod veletlen hogy kerult reklam a hozzaszolasomba?
A 2141 ben ha nem vagyok bejelentkezve van egy adriagenyos reklam.
En nem raktam bele az bizti!
Ez normalis?
Egy jo bableves sose rossz!!
Mi az ördög történt itt?
el is írtad
meg Nogroup nincs is
az csak nforcen kiírják h nogrp és az sima game névvel adják ki...
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Group: NOGRP RlsDate:later =Kesobb=
Nem most
Mondjuk ha tényleg tudsz ilyen infót akkor nem értem miért nem lehet annak helyét ide belinkelni.De mindegy,majd ha letöltötted várjuk az eddig sehol nem látott képeket.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.