F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyen alapon a többit is felesleges odairni,elég lenne a minimum-ot.Na de mindegy.
Hát egy 800x600,low beállitásra jó leszek talán...<#vigyor3>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Istencsászár
minek irják oda magától értetõdõ atinál sincs kiirva a 9550es kari..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Na itt legalább a Gef4 Ti tulajoknak sem kell kiugrani az ablakon bánatukban,azon is elindul. (amugy lehet hülye kérdés,de ha Gef4 Ti-n megy,akkor pl. Fx5600-on mér nem?)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

<#worship>

EmThor
Minimum:
- Windows XP / 2000
- DirectX 9.0c
· 1,7 GHz CPU
· 512 MB RAM
· 64 MB GeForce4 oder ATI Radeon 9600
· 5.0 GB freier Festplattenspeicher
· 4x CD-ROM Laufwerk (für die Directors-Edition (?) zusätzlich noch ein DVD-Laufwerk)
· Internet Verbindung (?)

Empfohlen:
· 3 GHz CPU
· 1 GB RAM
· ATI 9800 Pro oder vergleichbares

Folgendes Chipsätze werden unterstützt:

Nvidia: GeForce 4Ti, GeForce™ FX 5900, FX 5900 Ultra, 6800, 6800 GT, 6800 Ultra
ATI: Radeon 9600, 9600 Pro, 9600 XT, 9700, 9700 Pro, 9800 Pro, x700 XT, x800 XT, x850 XT

700 mega és pénteken jön, szerintem videóban levõ e3-as pálya

Szerintem a toronyházas/kutatóintézetes pálya lesz, ami ha jól sejtem az elsõ pálya, és szvsz annak is csak egy részlete.
Persze legjobb lenne egy harmadik vezió, vagy olyan, mint a Desperadonál, hogy volt külön demo pálya 😊

Én csak azt remélem, hogy nem ugyanaz a pálya lesz a demoban, mint amit a 14 perces ízelítõben láthattunk; csak azért, mert ott a poénok javát már lelõtték...

Pedig sajna elég nagy az esélye.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Csuhai G
Wááá! Jeeee! YEAHH! Ezt nem hiszem el! Végre itt van! A székem helyére beépítek péntekre egy WC-t! <#worship><#wink>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Lacc
<#integet2>
Scithe jelentkezz bréko bréko 😊
Ide is készül a számláló...
Tévedtem.
mivel hirdetésnek számit, ezért én nem láttam mert elõfizetõ vagyok. 😄
Ja igen, és: 2 nap 15 óra 15 perc

Azért a 14 perces Delta Level videó eléggé elbizonytalanított ... tudok é vele jót játszani, avagy fél pervcenként belémfagy a ****? 😊

Hehe nálam egy kicsit magasabb a biztonsági szint az i.e.-ben, és sztem azé nem látom.
Csak ezt látom a menüben: F.E.A.R. Single-Player Demo Hands-On
Úgyhogy szingli lesz.
Halljátok szavam: Pénteken megest beáll a net zéróba, és hétvégén úgy is marad. <#nezze>

Blenda Stompa
Uristenuristen single lesz jeeeee!!!!!!!<#violent><#violent><#violent>
Beszaráásss....basszus annyira izgatott vagyok mint 7 éves koromban amikor 2 napot vártam a puskámra....jejejejejeje hude orulok...tegnap ugyis csak állt a f*szom a videjóra de most ez a hir...MAMAMIA!!!Hétvégére sztem lemoindom mindn programomat mert ha tényleg igy lesz akkor 10x végigtolom egymásután a demót jejeje<#taps><#vigyor2><#eplus2>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

koki44
Ezt most találtam a gamespot-on nem nagyon tudok angolul akkor ez most SINGLE DEMO lesz?
LOS ANGELES--G4's G-Phoria awards show played host to a great number of game demos this evening, chief among them--in our minds at least--a single-player demo version of F.E.A.R., the supernaturally tinged, hyperkinetic first-person shooter from Matrix Online developer Monolith. We played through the demo start to finish to see how the game, which is due out in just a few short months, has shaped up toward the end of its development cycle. Indications after this admittedly brief demo are that the final game should offer a hard-hitting, unique shooting experience that we're excited to see more of.

Az EA NCAA 06 Football logo alatt a jobb szélen. Kb. 3-ik képernyõ lefelé scollozva ... A kiscsajról felismered <#ijedt>

Lehet, hogy vak vagyok, de hol a visszaszámláló?
2 nap 18 óra 34 perc ... <#phone>

Istencsászár
mi kiprobáltuk max csak a vgad és a ramod szabhat neki határt.. kis komprumisszunal tieden is élvezhetõ

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

"sehol nem találtam még megerõsítést, hírlevél hír lehet, de lehet h kamu "
www.gamespot.com
2 nap 18 óra 50 perc.
Szerinted? <#ravasz1>

ti kiprobaltatok a betat?
szerintetek hogy fog futni a gepemen:
512 MB ram
9600xt 256 MB ram
P4 3.2 Ghz

:-/

Üdv, hát rettentõen õrülök ennek a demós hírnek... itt volt már az ideje, de a videó... vmi eszméletlen jó és a zene az elején, komolyan iszonyatosan eltalálták, nagyon tettszik az a zene, ennyire jó zenei aláfestést rég nem láttam már ill. hallottam ... szóval ujdonságot nem mondok de ezekután méginkább várom a játékot... na jó csak ennyi.. további szép napot

A játékban ezt a porlasztós trükköt majd mi is csinálhatjuk vagy a bullettime lesz az egyetlen paracuccos?

EmThor
sehol nem találtam még megerõsítést, hírlevél hír lehet, de lehet h kamu

Glpetyus

dedurva ez a videó <#wilting>

Nah ez egy jó kérdés.
Már töröltem a mailt, úgyhogy nemtom megnézni már, de 99.99%, hogy multi, mivel ebbõl volt a zárt demo is.
Lehet, hogy késöbb lesz belõle singli is.
drop
még egy kérdés ezis multi demo lesz vagy lesz single is
mert jó lenne már singlét is látni

Istencsászár
istenvagy<#worship><#worship><#worship><#worship>

Bezony ám...
Nekem van da elõfizum, és már jött hírlevélben.
Természetesen az elsõk között szeretnénk leszedni és a hungs szerveren közzétenni.
Szerver lesz dögivel, úgyhogy nem kell aggódni.
Kb. 10portot bír el a hungs.hu , úgyhogy ahogy telnek a hungs szerverek, úgy indítjuk õket sorban...
Istencsászár
hiszem ha látom.. de ugylegyen

grebber

F.E.A.R. demó pénteken!!!

<2005-08-02 @ 10:42 - Berkenye>

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! A F.E.A.R. körül felpörögtek az események! Demó érkezik pénteken! Komolyan! Péntek 10 órakor érkezik a demó, egyelõre csak a GameSpotra (a szerverek nyilván le lesznek halva...). A számlálót bárki megtekintheti. Thanks samael!

Na remélem is hogy jön nem csak kamu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

Danecay
Ja! Én is úgy tudom, hogy ez valami multiplayer BETA demo volt, amire lehetet jelentkezni teszternek is. Így ha minden igaz, és reméljük az is ez még egy erõsen olptimizálatlan verzió volt. Szóval erre mondtam, azt hogy nem feltétlenül szabad következtetést levonni a DEMO-ból a végleges stuff hardware igényére

jaja...még nézni is élvezetes volt..<#vigyor2> hát még ha majd esténként odakozmálok a gép elé!!!!<#ticking>

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Blenda Stompa
Szép, szép a videjó, csak lenne már kint a teljes játék basszus...Nem biztos hogy szeptemberben kijön a single...bõven lesz az október vége! Bár én örülnék a legjobban ha már csak 1 hónapot kéne várni...a HL2 óta igazán nagyot FPS terén semmi sem szólt--majd ez<#nyes><#nyes><#nyes>

Istencsászár
demotol azmég negyon messzevan inkább béta..

azon a konfigon csúnya lenne ha beszaggatna. nem?

Danecay
Hát remélem a DEMO nem mérvadó a végleges verzió hardware igénye szempontjából. Azért egy Athlon 64-es procival, egy modolt 6800-al és 1GB memória mellett 4X élsimítással jó lenne, ha nem darálna, úgy mint a DEMO, fõleg úgy, hogy ott még fizikát sem igazán kellett számolni. Én a multiplayer DEMO-ról beszélek, ha esetleg közben kijött másik is akkor SRY!

Tényleg állat az új video!
A kíváncsi vagyok, hogy milyen szitukba fogunk keveredni a kiscsajjal.

Lacc
Valamikor szeptember körül fog jönni elvileg. Gépigényre meg szedd le a demot 😛
grebber
Nagyon fasza az új video fõleg a vége 😄

fitutufi
king<#eljen><#finom>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Helló mindenkinek!
Lehet már tudni, hogy kb. mikor jön ki a F.E.A.R.?
esetleg valamit a gépigényrõl? Köszi!!!!!!

grebber

ment pü
Nézzétek meg az új pályák képeit: itten
Kicsit kitágítottam a mapokat 😄
Blenda Stompa
Akkor valaki válasszon be vmi klánba!!!<#beka3><#beka3><#beka3>
Nayo, persze csak miután kiérdemeltem<#nevetes1>
Max jó leszek gránátfogónak!<#falbav><#bohoc><#wink>