F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát egy 800x600,low beállitásra jó leszek talán...<#vigyor3>#vigyor3>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
- Windows XP / 2000
- DirectX 9.0c
· 1,7 GHz CPU
· 512 MB RAM
· 64 MB GeForce4 oder ATI Radeon 9600
· 5.0 GB freier Festplattenspeicher
· 4x CD-ROM Laufwerk (für die Directors-Edition (?) zusätzlich noch ein DVD-Laufwerk)
· Internet Verbindung (?)
Empfohlen:
· 3 GHz CPU
· 1 GB RAM
· ATI 9800 Pro oder vergleichbares
Folgendes Chipsätze werden unterstützt:
Nvidia: GeForce 4Ti, GeForce™ FX 5900, FX 5900 Ultra, 6800, 6800 GT, 6800 Ultra
ATI: Radeon 9600, 9600 Pro, 9600 XT, 9700, 9700 Pro, 9800 Pro, x700 XT, x800 XT, x850 XT
700 mega és pénteken jön, szerintem videóban levõ e3-as pálya
Persze legjobb lenne egy harmadik vezió, vagy olyan, mint a Desperadonál, hogy volt külön demo pálya 😊
Pedig sajna elég nagy az esélye.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
mivel hirdetésnek számit, ezért én nem láttam mert elõfizetõ vagyok. 😄
Csak ezt látom a menüben: F.E.A.R. Single-Player Demo Hands-On
Úgyhogy szingli lesz.
Beszaráásss....basszus annyira izgatott vagyok mint 7 éves koromban amikor 2 napot vártam a puskámra....jejejejejeje hude orulok...tegnap ugyis csak állt a f*szom a videjóra de most ez a hir...MAMAMIA!!!Hétvégére sztem lemoindom mindn programomat mert ha tényleg igy lesz akkor 10x végigtolom egymásután a demót jejeje<#taps>#taps><#vigyor2>#vigyor2><#eplus2>#eplus2>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
LOS ANGELES--G4's G-Phoria awards show played host to a great number of game demos this evening, chief among them--in our minds at least--a single-player demo version of F.E.A.R., the supernaturally tinged, hyperkinetic first-person shooter from Matrix Online developer Monolith. We played through the demo start to finish to see how the game, which is due out in just a few short months, has shaped up toward the end of its development cycle. Indications after this admittedly brief demo are that the final game should offer a hard-hitting, unique shooting experience that we're excited to see more of.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
www.gamespot.com
2 nap 18 óra 50 perc.
Szerinted? <#ravasz1>#ravasz1>
szerintetek hogy fog futni a gepemen:
512 MB ram
9600xt 256 MB ram
P4 3.2 Ghz
:-/
Már töröltem a mailt, úgyhogy nemtom megnézni már, de 99.99%, hogy multi, mivel ebbõl volt a zárt demo is.
Lehet, hogy késöbb lesz belõle singli is.
Nekem van da elõfizum, és már jött hírlevélben.
Természetesen az elsõk között szeretnénk leszedni és a hungs szerveren közzétenni.
Szerver lesz dögivel, úgyhogy nem kell aggódni.
Kb. 10portot bír el a hungs.hu , úgyhogy ahogy telnek a hungs szerverek, úgy indítjuk õket sorban...
F.E.A.R. demó pénteken!!!
<2005-08-02 @ 10:42 - Berkenye>2005-08-02 @ 10:42 - Berkenye>
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! A F.E.A.R. körül felpörögtek az események! Demó érkezik pénteken! Komolyan! Péntek 10 órakor érkezik a demó, egyelõre csak a GameSpotra (a szerverek nyilván le lesznek halva...). A számlálót bárki megtekintheti. Thanks samael!
Na remélem is hogy jön nem csak kamu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
A kíváncsi vagyok, hogy milyen szitukba fogunk keveredni a kiscsajjal.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Lehet már tudni, hogy kb. mikor jön ki a F.E.A.R.?
esetleg valamit a gépigényrõl? Köszi!!!!!!
F.E.A.R. GDC 2005 Presentetion (97M😎
Next PC upgrade: 2022