F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
THE SINGLE-PLAYER DEMO IS AVAILABLE 8/5 AT 1PM ET / 10AM PT
Tehát pl. New Yorkban most 4:30 van (ET idõzóna), Los Angelesben meg 01:30 (PT) Ezek szerint nekünk még 8 és fél órát várnunk kell a stuffra, ami pontosan 19:00 <#vigyor2>#vigyor2>
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
[email protected]
Ingyen osztogatták a cdkulcsokat, de már nem.
Ettõl függetlenül ingyen letöltheted, és adhatok cdkulcsot ha kell.
Nyilt beta demo volt.
Ez nálunk este hét óra. Egyébként csak jelzem, most USA-ban hajnali négy óra van vagy még korábban. Nem bolondok, hogy ilyenkor dobkák ki.
Azt nem értem, hogy a most jelenlévõ emberek hol voltak amikor multizni kellett?<#mf1>#mf1>
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Ez jó hír. 😄
ide kell majd legfelülre felketülnie a fear-nek?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
sztem rakjak ki egy linket a demonak majd a bannerbe
sok lamer megkérdi mindig!
De egy kicsit késik...
nyugalom.
Sztem most linkelik ki õket.
· Windows® XP or 2000 with latest service pack installed
· DirectX® 9.0c (April Edition) (included)
· Pentium® 4 1.7 GHz or equivalent processor
· 512 MB of RAM
· 64 MB GeForce™ 4 Ti or ATI® Radeon® 9600 or equivalent with hardware T&L
nem is vészes a gépigénye...