F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy a taknyos talán kicst durva jelzõ nem<#ejnye1>

úgylátom ezt nem én szoptam be
<#lama><#taps>

Kandurex
Az irónia rész rám vonatkozott, jól is néznénk ki, ha a piacon 52% részesedéssel bíró csúcskategóriás kártyán nem futna. Egyszerûen csak Petyussal szopatjuk a lentebb érdeklõdõtt, hogy eldöcög e neki...tudod kifejezetten imádni való amikor bejön pár taknyos és érdeklõdik, hogy az aktuális atomerõmûvén futt e a játék..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bazza
Nem, komolyan gondoltam. Vki berakhatná a támogatott vidkarik listáját ha tényleg nem megy x800-on, lehet hogy más karikat sem támogat.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Aham, rendben...

abból is az extra nedvszívó mikrocellás😛

ati2002
Hány órakor lesz demó ?

(csak vicc volt)

[már nagyon várja<#nemtudom>]

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Kandurex
Irónia?

grebber
Hát nme poénból van ott a leirás az biztos.
A béta türhetõen futott 800*600-ban és még igy is szép volt.
Gépet azért nem veszek újat mert más szép game nem jön 2005-ben ami ne futna a gépemen majd 2006 március tájékán ruházok be.

Next PC upgrade: 2022

Tudom már mi az igénye ennek a játéknak: Pelenka! 😊
bazza
Radeon 9550XT? <#wow2>

Kandurex
X800 nem támogat, már rég leszögezték a fejlesztõk

bazza
És ez milyen igaz! <#eplus2>

bazza
Amúgy neked még mindig olyan a géped mint az aláirásodban? Mert nekem is hasonló! (a proci, vga picit jobb) Ha úgy fut majd mint a doom vagy a hl2, akkor csillagos ötös lesz a gém! 😉

Az ilyen játékokban a csapat általában elég hamar egy fõre redukálódik...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bazza
Azta!<#wow1>
Egy vmit még mondj meg! Szóval ha egy csapatot küldenek be, akkor mi lesz a csapat többi tagjával? Mert a videoban úgy láttam, hogy egyedül fogom hentelni a kommandós gázmaszkos figurákat. Vagy csak szétszórodunk, és minden pályán más más csapattaggal harcolok? Jajj, ezt most nagyon elkombináltam igaz? 😄DD

én nem tudok ilyen szépen fogalmazni😊

akkor milyen kartyeszt ajánlanál helyette,mert akkó ezt eladom a pics..a<#idiota>

Glpetyus
Azon nem fut !

olvastam az AI-ról,ha az benne lesz amit ott írtak akkor a scriptelt gamék elmehetnek a sunyiba

grebber
F.E.A.R. sztorija:
Azonosítatlan katonai szervezet foglal el több milliárd dolláros repülésügyi központot. Foglyokat ejtenek, de nem közlik követeléseiket. A kormány válaszul speciális erõket küld be, de gyorsan elvesztik velük a kapcsolatot, mert egy hátborzongató jelsorozat megzavarja az összeköttetést. Amikor megszûnik az interferencia, a katonák sisakkameráján csak annyit lehet látni, hogy valami ellenállhatatlan erõ darabokra tépi a õket, mielõtt még reagálhatnának. Tutibiztos, hogy nem a Sarki Vécésnéni hétvégén szórakozás céljából szabadon eresztett szörnyei okozzák a galibát. Az a valami, ami széttépi a katonákat, leginkább egy hatéves kiscsajra hasonlít. Beküldik a paranormális jelenségek és lények ellen specializálódott FEAR osztagot. Nevük a First Encounter Assault and Recon rövidítése. Parancs nem a foglyok megmentése, hanem az ismeretlen fenyegetés kitakarítása az épületbõl. Csapatod összes tagja speciális képességekkel rendelkezik. A te különleges tulajdonságod a szupergyors reflexeid: emiatt a játékban lesz a Mátrix elsõ része által meghonosított bullet-time effekt és akrobatikus kung-fu. Gránátok szintén belassítva, istendurva buborék-effekttel robbannak fel. Az ellenség falra mászik a gyönyörtõl, hogy rád ugorhasson, csapattaktikázik és gránátokat dobál.

hát ilyen ijesztgetõs,X aktás,megmagyarázhatatlan jelenséges,szellemes,szörnyes,befosatós,hentelõs(reméljük agyalós)game!
a dúmot szerintem lemossa,AI-ben biztos,a HL2 más szerintem

remélem x800 azért eldöcög<#wilting>

bazza
Addig vki elmondhatná mi is ez a szépség, vmi doom szerû zimbes zombis? esetleg half-life szerû? Egy videót láttam róla össz-vissz, de nemnagyon tudtam eldönteni. Olvasni meg még nem nagyon olvastam róla, csak hallottam róla.

Lacc
Látom késik a demo. Fanko, igy nem maradok le róla 😄
a demo ha jól tudom 700MB körüli😞

ILLNeo
mekkora méret? a demo, és mekkora lesz a játék?

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

õ csak a lánya neki...

1.5GB<#vigyor2>

Ez a csjszi lesz a fõellenség?
bazza
Én meg 2800+! <#beka3>
😊))))))

Most azt még honnan tudjuk?1.7-es a minimum,amit láthattál ha visszaolvastál.Szóval menni fog,hogy hogy,az majd kiderül. (nekem is,mert én AMD 2500+ vagyok...)

bazza
512Mb ram...nem sok jóra számíthatok! 😞((

a 2500 AMD proci az mennyire lesz elég neki?
ez most az egyetlen gyengéje a gépemnek😛

ILLNeo
Nagyon kemény lesz a játék!!!!

Egy kis kör fillingel!!!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

az OK, magam nyugtatgatom vele kicsit...

fitutufi
spammelsz akkor se fog elõbb jönni...

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

ide vele már!
<#boxer><#violent><#boxer>

grebber
Na most keltem látom semmi mindegy addig szedem a T72-öt.

fitutufi
ugyan
sima ügy 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Istencsászár
2 fps lesz vazeg mérkell megkérdezni 8 óra durván kilehet várni és megtudod

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dono
én kivárom a 19:00-t, csak az izgat, hogy AMD Athlon 64 3000+, ATi Radon 9800 Pro, 1.0GB RAM-nál milyen lesz...medium quality?

AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD

most 7ig várjak?
faszomba

már nagyon várja a 9600XTm hogy zuzza a F.E.A.R.-t!

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

Jah...
Csakhogy ezt helyi idõ szerint éjszaka rakták ki, mert tegnap még nem volt kiírva.
fitutufi
akkor sikerrel járt<#wilting>

A kolléga úr, aki kirakta, csak azt nézte, hogy 10:00, de azt már nem látta (vagy nem tudta, hogy mit jelent), hogy ott van mögötte: AM PT. Ami azt jelenti, hogy Csendes-óceáni idõ (pl: Los Angeles) szerint délelõtt 10 óra. Los Angeles és köztünk van 9 óra idõeltolódás. Tehát nálunk 10+9. azaz 19 órakor jön a demó.
Mert amig volt számláló többen beszéltek a Gamespotról,meg a FEAR-rõl.Egyszerû reklám a dolognak.Demó meg jó ha lesz ma...

ja ...akkor még nem is "jár" a "mifajtánknak" a cucc??

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Hi,

A visszaszámláló csak az USA nyugati partvidékén élõknek mutat pontos idõt Pl.: Los Angeles, mivel 10 órakor jár le. Nekünk nem volt semmi értelme <#gun>

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

nem tudom ti hogy vagytok vele de ha én valamit megígérek,akkor ......fõleg egy ilyen exclusive cumónál...meg egy nagy cégnél.....

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D