F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#lama>#lama><#taps>#taps>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
(csak vicc volt)
[már nagyon várja<#nemtudom>#nemtudom>]
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
A béta türhetõen futott 800*600-ban és még igy is szép volt.
Gépet azért nem veszek újat mert más szép game nem jön 2005-ben ami ne futna a gépemen majd 2006 március tájékán ruházok be.
Next PC upgrade: 2022
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Egy vmit még mondj meg! Szóval ha egy csapatot küldenek be, akkor mi lesz a csapat többi tagjával? Mert a videoban úgy láttam, hogy egyedül fogom hentelni a kommandós gázmaszkos figurákat. Vagy csak szétszórodunk, és minden pályán más más csapattaggal harcolok? Jajj, ezt most nagyon elkombináltam igaz? 😄DD
Azonosítatlan katonai szervezet foglal el több milliárd dolláros repülésügyi központot. Foglyokat ejtenek, de nem közlik követeléseiket. A kormány válaszul speciális erõket küld be, de gyorsan elvesztik velük a kapcsolatot, mert egy hátborzongató jelsorozat megzavarja az összeköttetést. Amikor megszûnik az interferencia, a katonák sisakkameráján csak annyit lehet látni, hogy valami ellenállhatatlan erõ darabokra tépi a õket, mielõtt még reagálhatnának. Tutibiztos, hogy nem a Sarki Vécésnéni hétvégén szórakozás céljából szabadon eresztett szörnyei okozzák a galibát. Az a valami, ami széttépi a katonákat, leginkább egy hatéves kiscsajra hasonlít. Beküldik a paranormális jelenségek és lények ellen specializálódott FEAR osztagot. Nevük a First Encounter Assault and Recon rövidítése. Parancs nem a foglyok megmentése, hanem az ismeretlen fenyegetés kitakarítása az épületbõl. Csapatod összes tagja speciális képességekkel rendelkezik. A te különleges tulajdonságod a szupergyors reflexeid: emiatt a játékban lesz a Mátrix elsõ része által meghonosított bullet-time effekt és akrobatikus kung-fu. Gránátok szintén belassítva, istendurva buborék-effekttel robbannak fel. Az ellenség falra mászik a gyönyörtõl, hogy rád ugorhasson, csapattaktikázik és gránátokat dobál.
Next PC upgrade: 2022
a dúmot szerintem lemossa,AI-ben biztos,a HL2 más szerintem
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
ez most az egyetlen gyengéje a gépemnek😛
Egy kis kör fillingel!!!
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#boxer>#boxer>
sima ügy 😊
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD
faszomba
már nagyon várja a 9600XTm hogy zuzza a F.E.A.R.-t!
HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD
Csakhogy ezt helyi idõ szerint éjszaka rakták ki, mert tegnap még nem volt kiírva.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A visszaszámláló csak az USA nyugati partvidékén élõknek mutat pontos idõt Pl.: Los Angeles, mivel 10 órakor jár le. Nekünk nem volt semmi értelme <#gun>#gun>
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D