F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
És igaz, hogy 2005-öt írunk, de a Gamespy-osok is azt írják, hogy azon a gépen, amin magasabb felbontásban full grafikával röccenésmentesen hasított nekik a Doom3 vagy a HL2, ott ez a játék brutálmód beszaggatott... <#szomoru1>#szomoru1>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
hmm... minek ide visszaszámláló a demo megjelenéséig?
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
<#lama>#lama>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
According to GameSpy <#vigyor1>#vigyor1><#nyes>#nyes>
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
De hát ez csak egy demó volt ráadásul az is béta lol. Sohasem lehet tudni hogy a végén mit kajol a cucc. Én is csak reménykedek.
Remélem nem lesz "Big to Fit in Memeory" lol<#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
|Gigabyte 7N400-L (nForce2 Ultra400)| |AMD AthlonXP 3200+| |2x512MB Kingmax DDR433 In Dual Channel| |Asus Geforce 6800GT (350/700)| |Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS| |Maxtor 160GB + 40GB|
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
na komolyra fordulva eddig szavazásszerû módszerral állapították meg egy kis általános maekal fûszerezve,az eredmények:
16:00=20%
19:00=80%
köszönjük érdeklõdését,jöjjön máskor is!
Most akkor 16:00-kor vagy 19:00-kor jön ki a demó?
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
amúgy az sg fórumok már csak ilyenek,de hozzá lehet szokni:-
Ahova nem csak kreténségeket irtak...
A játékkal is foglalkoztak...
De valszeg már a múlté...
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
bazze:szegény,nem vagy béna,ez kandurex szegénységi bizije volt😄
SUPPORTED CHIPSETS
Nvidia GeForce™ 4Ti, GeForce™ FX 5900, FX 5900 Ultra, 6800, 6800 GT, 6800 Ultra
ATI® Radeon® 9600, 9600 Pro, 9600 XT, 9700, 9700 Pro, 9800 Pro, x700 XT, x800 XT, x850 XT
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯