F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Mihez?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Viktorr
valaki dobjon plz egy linket

Koszi szepen! A web site-rol?
Davidus
nálatok 1 pm

V9ykn8_TZL0

Canadabol irok es itt 10:00 am-re igertek a demot, most 10:22am van es meg nem lattom, hogy le lehetne tolteni, csak az lenne a kerdesem, hogy en nezelodok rossz helyen, vagy meg nem lehet letolteni?
Davidus
és a 650 mega miert sok? mióta a matáv tuningolt bárkinek lejön 1 óra alatt

V9ykn8_TZL0

sztem meg 15 perc alatt... :S

Glpetyus
Na,akkor Lhúzhacc legalább a pic*ába <#vigyor1>

Majd a full megjelenése napján ez a szém fél óra alatt is összejön...<#vigyor0>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hmm, azért a NOLF nem zabálta úgy a vasat anno...

És igaz, hogy 2005-öt írunk, de a Gamespy-osok is azt írják, hogy azon a gépen, amin magasabb felbontásban full grafikával röccenésmentesen hasított nekik a Doom3 vagy a HL2, ott ez a játék brutálmód beszaggatott... <#szomoru1>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

F.E.A.R: 178 új üzenet

hmm... minek ide visszaszámláló a demo megjelenéséig?

Glpetyus
Tudtam,hogy megjelensz <#gonosz1>
😊

Rendkívül figyelmes dolog tõled, hogy saját hsz-edre reagálva, önmagadat lámázod le, megkímélve engem eme fáradtságtól.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Istencsászár
nemszállt el ha tudnád monolith eddigi játékai minr akkori legszebb garfikával rendelkezetek tûéles texturák részeltes gyönyörû környezet és ment gyengébb gépeken is ezse lesz vészes némi komprumisszum gyengébb tulajoknak és megy... amugymeg 2005van ilyen játétok jönnek a fejlesztõk nemfogják vissza magukat kihasználják a lehetõségeket... azmás hogy mi magyarok nemtudunk havonta uj gépet venni sajna

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Csuhai G
Szóval akkor marad a 19:00....

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Na akkor legalább egy napig nyugi lesz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

sõt nem is fogom mert értelmes csapat letölrt egy ujabb gamet a Metal.Heart.Replicants.Rampage-t szóval egy napig magasról teszek a FEARra , majd leszedem hajnalba amikor a sok lami ( mint te ) nem szeditek , hanem szunyáltok!

nem<#duhos2>

Van hát! Még nem töltötted le??!!!

<#lama>

Ahogy olvasom, elszállt az agyuk a fejlesztõknek, és atomerõmûvön fut csak el. Szomorú, akkor ez nálam ki fog maradni.

van már demo ? :/

Istencsászár
igényes gém😄 hl2 õjé is ennyi vagy többvolt nabumm manapság 1 igényes gém 3cd 1 dvd azhogy már 1 cd egy demo nemmeglepõ

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lol, ezt kb. egyszerre írtuk...

Hmmm... miért is? A Dungeon Siege 2 demója másfél giga.

Csuhai G
Miért? a Dungeon Siege 2-nek 1.5 GB!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Eisenhower
azért kicsit durva hogy a demo 645 MB ......

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower

According to GameSpy
<#vigyor1><#nyes>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Dannyka
Nekem a demó hang nélkül egész jól futott fullos beállításokkal.
De hát ez csak egy demó volt ráadásul az is béta lol. Sohasem lehet tudni hogy a végén mit kajol a cucc. Én is csak reménykedek.
Remélem nem lesz "Big to Fit in Memeory" lol<#falbav><#wilting>

|Gigabyte 7N400-L (nForce2 Ultra400)| |AMD AthlonXP 3200+| |2x512MB Kingmax DDR433 In Dual Channel| |Asus Geforce 6800GT (350/700)| |Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS| |Maxtor 160GB + 40GB|

grebber
Na akkor ezt a demot csak késõ este tudom tesztelni 😞
Edzés van.

Next PC upgrade: 2022

akkor neked is a #2361 szerintem érteni fogod😄D

bazza
Héhé! Én nem bazze vagyok! Remélem csak elgépelted. az én nevem bazzA! 😉 a-val! 😄D

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

a technikai problémákért elnézést:-

veszélyes vizekre eveztél😛P
na komolyra fordulva eddig szavazásszerû módszerral állapították meg egy kis általános maekal fûszerezve,az eredmények:
16:00=20%
19:00=80%
köszönjük érdeklõdését,jöjjön máskor is!

Csuhai G
Ne legyetek mérgesek, mert ilyen láma vok, de:
Most akkor 16:00-kor vagy 19:00-kor jön ki a demó?

de csak a kretén újjoncok beböfögései miatt(én is ide tartozom😊

Most is elég aktívan pörög a topik....(szerintem eddig a legjobban)!!10 körül néztem rá és volt vagy 50 új hozzászólás....csak kapkodjuk a fejünket<#guluszem1>

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Blenda Stompa
<#beka2>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

tipikus...

Lacc
Majd vigyázunk. Nekem annyira nem tûnt fel azé a dolog.
Blenda Stompa
Akkoris gáz ez egy kicsit...az elmúlt 1 hétben kb. 20 új arc lett itten mindenféle magánéleti & frusztrációs gondokkal telitve...amit persze itt vezetnek le. Nincs ezzel különösebb bajom, de sajnálom, hogy elvesztette a fórum a varázsát...mert volt neki! Na mind1...talán helyrerázódik majd <#hehe><#sir>

Kandurex
Ja, ja, ez már csak ilyen anti-gizdulós fórum. Amúgy meg, ha este jön a demo akkor felpörög a topik is.

a játékról:biztos jó lesz<#eljen>

annyit azért nem adttam érte😊
amúgy az sg fórumok már csak ilyenek,de hozzá lehet szokni:-

Blenda Stompa
Volt egyszer valaha egy FEAR fórum...
Ahova nem csak kreténségeket irtak...
A játékkal is foglalkoztak...
De valszeg már a múlté...
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#sir><#sir><#sir>

tudod az iróniát mint olyant én is ismerem,csak van akinek ez nem jött le!
bazze:szegény,nem vagy béna,ez kandurex szegénységi bizije volt😄

SUPPORTED CHIPSETS
Nvidia GeForce™ 4Ti, GeForce™ FX 5900, FX 5900 Ultra, 6800, 6800 GT, 6800 Ultra
ATI® Radeon® 9600, 9600 Pro, 9600 XT, 9700, 9700 Pro, 9800 Pro, x700 XT, x800 XT, x850 XT

bazza
Nem pontosan rád érti, de én is ki nem állhatom ha vki idejön és csak belöki, hogy jajj szegénynek csak egy 125 ezres videókártyája van, most mitévõ legyen, fog futni a gém?...Nah erre nyílik nálam is a bicska! 😊

Kandurex
<#bee1>

Kandurex
...ha már így magadra vetted, nem. Írásjelek? Mennek?

bazza
Nah ezt jól benéztem. Csak gondoltam ha szopatjátok a másikat, akkor pár darab smájlival fejezitek ki a mondat értékét, de így hogy nem volt egy se...no mindegy, ezt ner ragozzuk, én voltam a béna! 😄DD<#worship>