F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megdumáltuk,mit adol érte?😛

malter
A.I.tényleg brutális volt 1rész ahol beszaladt 1 katona és elboritotta a szekrényt,hogy fedezéknek használja,miután nem birt kiszedni a háta mögül átmászott alatta
B@dsector
<#hehe> ez jó volt
XaoS
az elõbb kaptam egy privit 😊 nem mondom kitõl 😊 és nem vok olyan hogy nem osztom emg veltek a flashget hacker! na szal én már 19:02kor töltöttem 280al és kezdett belassulni (elsõk között voltam gamespot) erre elõvettem réi kis trükkömet! A FlashGettel csak 10szálon leeht tölteni! de kis hackel 30szálon leeht én 30szálon töltötem és jo gyirsan le is szetdem! ennyi 😊 de valaki már segítsen....... elõzö hozzászolásomra!!

Intel pentium 4 3.0GHz
512 MB RAM
Inno 3D 6600GT
Asus p4p800-X
Integrált hangkártya
most látom ezt magamnak írtam😛

Serpa
ha nem megy rajta, ad nekem a "masinát".
^-^

2500Barton
1.5GB Corsair
X800Pro
Audigy2 5.1
Nem anyukám vette,saját kereset<#ejnye1>

akkor ramor kéne belevennni 512 van benne és nem ddr
XaoS
nekem már rég lejött.. gamespotrol szedtem elsõként 8sztem) egy kis flashget hacckel 😄 de midnent fullra huzva nem szaggat! 1280.... felbotnásom sem de az emberkém kiszáll a kocsibol még a konténer elõtt igy nemtudok tovább menni!! ez valami bug? vagy másnál is elõfordult?

Serpa
6600GT -t lecserélni?

te nem vagy komplett, már megbocsáss.

ha veszek bele hangkártyát sakkor mûködne a hang is?
akkor Audigy2-el nincs elvileg hangproblem?

VRSDM
gabyee, milyen a conf. od?

u dont have to listen anybody else but me

nekem elvileg zsír a gépem,ha ezen nem megy szét is vágom😊
22 perc a becsapódásig!

Eisenhower
jaja ram az kell neki dögivel....azért ezen még javíthatnának ....

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

VRSDM
nekem emgy 45, de ,ár megszakadt csomoszor,,, , ehh, tudom hog ykevés a ramom mégsem veszek többet, mertbivora i skell köteni... és az drágább, ezmeg megy igyis, azmeg nemmegy pl. hajtókar nékül...

most vettem új videokártyát de úgy látom hogy vejûhetek egy újat😞((
ez azt jelenti---- új alaplap újprci (mivel más a tokozás)... stb.
ThugEdge
srácok az lenne a kérdésem,hogy a vírus írtó miatt swappolhat?még nem ért le de gondoltam mingyá elejét venném a dolognak<#nevetes1>

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Eisenhower
http://www.ggmania.com/?smsid=19424 ittvannak dl linkek^.^

én is a töltéssel szerencsétlenkedek úgyhogy nem vagyol egyedül😛
nekem 75%

B@dsector
Ram a lelke mindennek <#alien>
VRSDM
nekem még 1.59óra... de megvárom...
még jó hogy megvárom teljesen be vagyok zsongva...

VRSDM
az tetszik ebbe a játékban hogy nem kamuznak végre... ezlesz a S.T.A.L.K.E.R. el is, /tesztelem naponta a beta demo-t azzal indiítom mindig a napot, és nagyon odavág, nah ott az A.I. az tényleg megdöbbentõ... itis az, de itt a nagyja az esemyének script-elt. sztem de majd meglátom, mikor hajanli 5és már 5sdzörre viszem végig...

sumoprime
...ja, és a ctrl+(crouch) -os becsúszás utáni felállás nincs annyira belassítva mint multiban, egy egészséges köztes értéket állítottak be a fejlesztõk, ha ez maradna, király vóna.

\"Alma lenni almafa alatt. Kincs lenni oltár alatt. Logikus.\" Hrun, barbár

VRSDM
azért amikor énjátszottam ahl2vel fullgrafon akkoris nagoyn rémisztõ volt a valóság... pl., amikor egy házat néztél, nah azokat rendesen megcsinálták...

de ez fullgrafon meghalna, szegény... sebaj holnap baktatok haverhoz, neki van min futtatni bõven... (:

sumoprime
Amennyiben a "döbbenet" szó a "szétkúrnám mint gránát a fabódét" kifejezéssel egyenértékû, valamint a "kislány" hivatkozás általában minden fiatalkorúra vonatkozik, ám legyen igazad. Egyébként meg ne. 😊

Istencsászár
Monolithan csak gratulálni tudok idõben itt a gém nemcsuszik éveket és mindet amit hittél eddig hogy a legjobb odaveri de mint az atom <#worship><#worship><#worship>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ez igen! Beindultatok ám, fél óra alatt annyit írtatok, hogy csak gyõzöm olvasni. 88% ááááááááááááááá alig várom már, hogy lecammogjon a gépemre. Addig olvasgatok tovább....

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Dj Xyberpunk
Soft shadown is on , és Anti alias 6x? úgy érted a fullra felhúzvát?

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

VRSDM
azáért irtam hogy jó, otis szatm amikor hallom a zombihalálhörgést, este sorruond fejhalgatommal, (azért az mostis para lesz majd),és kergetõzök a az elemlámpámmal, körbe körbe, egy labiritusos trremben, de azért emguntam hamar... inkább kell pzshó, mint itt, mitn mutatni hogy kit is lõsz...

Istencsászár
képek nemadják vissza de eddig csak x800 demonstráció demoban volt mit tud a kari hogy elmosodik a háttér mes a kicsit meszebb lévõ terület de a közellbei is attól függ hogyvet rá a fény döbbenet ez a játék

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

viso 007
Kipróbáltam és nekem most volt elõször olyan érzésem egy játéknál mintha filmet néznék!
1280*1024 fullra felhúzva a graf. (p4 3.4, 2gb ram, 6800gt/256, audigy2)
Amikor elõször megjelent a kiscsaj a hátamon felállt a szõr naggyon para<#eljen>

Ja és thx Life a linkért 370k-val jött le végig!

Eisenhower
doom3-ba azzal akarták elérni hogy félelmetes legyen hogy kurva sötétség van szinte mindenhol... meg ahol fény volt ott mindíg akkor ment el az áram mikor jöttek a szörnyek... azért egy idõ után unalmas volt....

VRSDM
jo nektek hogy olyan gépeteken van, bár mondjuk én anniyt (sõt sokkalta többet) költök bicóra, és azért, azis csak kicsit, fosatós, 60al le a jánoshegyrõl (:

Dj Xyberpunk
van 120cm-es projectoros tv-m arra is kirakom megnézem milyen :-)Tuti para lesz

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Eisenhower
"a kislány döbbenet" a kis pedó <#mf2><#vigyor1><#bee1><#idiota><#nyes><#nyes><#nyes><#banplz><#taps>

Istencsászár
bulett time akkor ilyen

Serpa
<#eljen>

1-2 képen a piros aura mi?

Eisenhower
jah az lemaradt hogy volt egy gránátos robbanás, és elkezdte ide oda mozgatni a lámpát és a fények is úgy mozogtak.. far cry-ba is volt hasonló de az smafu ehhez képest ^.^

Csuhai G
Ez a demó szerintem naggggyon durva!!! A grafika pedig csodálatos!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

sumoprime
Az utóbbi pár hónap legmeghatározóbb élménye volt. Beleértve a multit, a várakozást, a hype-ot, meg fõleg a community-t 😊 Rég kattogtam ilyen jót valamiért. A demó meg... besz*rás. A grafika döbbenet, az effektek döbbenet, a kislány döbbenet, az összes paráztatás hihetetlen jó, a víznél kicsit beszaggatott meg a csobbanás lehetne szebb, de mindent egybevéve: maga a tökély.
Amikor az enemy a legnagyobb lazasággal átvetette magát a korláton, meg a scriptelés és az AI kitûnõ összhangja elképedésre késztettek.
Respect to Monolith. Bõven megérdemlik, hogy eredetiben vegyem meg.

VRSDM
ilyensmi fosatás kell , ne pedig mint a D3, azon senkisem szart be az elõs 15 perc után,,, kivéve én, projektoron+5,1+hc_config... /havernál van ez/dzsodszó a szájban és kakukk, tt készvagy, nah akkor milesz, itt? áhhh....

amugy sokkal parásabb egy 5méteres gyöngyvásznon látni vmit, mint egey 15"mon.on...

Dj Xyberpunk
Elég HC a game, nagyon kemény a graf, profi hangok, hangulat, sötétben ,21"es moncsin, 5.1-ben, full maxon hajtva a graf, így eléggé odavág.-) volt néhol ahol kicsit megremegtem :-)

Eisenhower
bazzer az nehézkes lesz... mivel a katonák jönnek ezerrel rád lopakodva mindenhogy és nem lacafacáznak!!! nincs idõ szkrinsottra^^

Istencsászár
IME minden maxon amit ellehet képezlni..
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kép6
Kép7
Kép8
Kép9
Kép10
Kép11
Kép12
Kép13
Kép14

Stotoo
én már végigtoltam <#mf2>

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Eisenhower
bahh. ez kurvalecsóistencsászár! vááááááááááááááááááááááááááááááááááá leszedtem pár katonát kis csend nézelõdök egyszercsak berobbanm az ajtó a slowmotion effekttel persze és bejön egy hatalmas faszi meg 2 kisebb és bontják a falat körülöttem!!! persze le is szedtek mert én még mindíg csak a slowmotion effekten csodálkoztam ^^ srácok ez nagyon császár gamma!!!!<#nyes>

VRSDM
kezd kihalni a forum, midneki ezzel játszik? csak én vagoyk ekkora, fasz hogy még mindig nem jött le?vagy mindenki ezt szedi még csak õk nem várjáki itt és nézik a kis csíkot ahogy, emgy elõre, céltudatosan?

szurjatok be képeket, vmi jó kis akcióból, jó véres, füstös, szikrás, akciósat

Stotoo
En azon akadtam ki amikor vmi randa lenyt lattam, szet akartam loni es akkor latom hogy szetfolyik elottem a TÜKÖR, megfordultam es nemvolt mar semmi <#rolleyes><#eljen>

Always remember you\'re unique, just like everyone else.