F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Van, be tudod kapcsolni rövid idõre, mint a Max Payneben.
ja az bizony kell
majd nekem késõbb lesz sajna pedig már nagyon kellene (nemcsak ennek a játéknak)
Dynamic
Röviden:

Grafika:<#eljen>
Hangok:<#eljen>
Hangulat:<#eljen>

Negatívum:nem sok, néhány apróság:Ez a pálya helyenként túl sötét(a' la Doom3), akármit is írnak a konnfigról kell neki az 1giga ram.
Meg még sok minden másra.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Vagy csak próbáld meg, hogy több virtuális memóriát adsz neki.

ja most olvasom tudom mire jó a fraps
a képmegjelenítés/másodperc 8ha nme tévedek)
Serpa
van benne bullettime?

az szép
akkor valamit tényleg én csesztem el
majd holnap ellenõrzök mindent
na jó éccakát mindenkinek (természetesen nem fekszek csak már nem írok ide ma)
jó játékot és sok rettegést
f.e.a.r
Glpetyus
swappol ...(?)
Próbáld úgy,hogy csak az fut,...(ha még nem tetted)

VRSDM
nekem gép conf: 512mb sd ram - asus radeon 9500 gamer ediiton/gyárilag 35%al huzott, é sigy nagyobb hûtõt is kpaott/128mb - és egy AMD1600+,, , tudom már kicsit elavult, de azért a mpdemo- az remekül ment, meg szinte minden megy, majdnem max-on (doom3-hl2-bf2 pl.)

u dont have to listen anybody else but me

A multi sem volt semmi, na de az sp... iszonyat <#vigyor>
Azt nagyon remélem. Mindenesetre biztos nem fogok hanyat-homlok futni, hogy megvegyem a játékot eredetiben. A kép az nagyon ütõsre sikeredett <#eljen>

Eisenhower
abit an8 sli-hez adták vmi 7.1-es audiomax vagy mi a tököm. hál isten hanggal semmi probléma csak ez a 2-3 másodperces megállás ne lenne 😞

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

VRSDM
nekem a sok megszakdás,,miatt még, 2.34óra... sebaj ma már addig nem fekszem le... addi irtom a aadgánokat BF-en

nektek milyen gépetek van?
alaplapi hangkártyám van
Eisenhower
jah és ami rohadtul tetszik azok az árnyékolások és az effektek... meg azért az ellen se hülye meg lehet bontani a falat ezerrel ^.^

a hang valakinek jó valakinek nem
miért?
B@dsector
<#vigyor3> more picture, more picture... Egyébként a hangokkal semmi problémád nincs, milyen hangkártyád van?
CalebJoe
Hát szerintem megint csak a grafikára adtak bár ez csak demó majd kiderül a Fullból mit hoztak ki.
Jobban örültem volna ha a Monolith kedvenc klasszikusomat csinálja meg újra a Blood-ot.
A másik meg, hogy kurvára szaggat pedig nagyon Riddick szaga van az mégis simán ment, a hangok is szerintem elcsúsznak amikor lõ az ember meg elég mereven fogja a fegyevereket, de mindent leszámítva jó kis játék.
Glpetyus
Ez kész 😄DDDD

Serpa
<#eljen>

VRSDM
tudod mire jó a FRAPS?

ok holnap megpróbálok képeket csinálni és futtatom azt a frapst programot
Glpetyus
<#eljen>

Eisenhower
egyszóval istencsászár 😄 mindjárt ugy fogok csinálni mint ahogy nagyanyóm szokott mikor vmi lövöldözõs muvi van a tv-be hogy össze vissza szaggasa a hálóingét izgalmában^^

lehet hogy a teljes jól fog mûködni ki tudja
VRSDM
megéretttük, abbol amit irtál, mi nevmagyunk te... de mostmár tényleg ne legyen több FAKE, hanem inkább akiknek isten gépük van FRAPS-eljenek vagy csináljanak sok screenshot-ot... és tegyék, be kivánics cagyok rá...

Glpetyus
ehhh...valakitõl kaptál egy szép privátot,vagy mi ez a nagy változás ? 😄

nem tudom de valamit nagyon elbaszhattam
nem értem nekem miért ilyen
Eisenhower

Glpetyus
Nem vagy egyedûl :S

amúgy nme 30gigás a procim hanem 3.0gigahertzelnézést az elírásért
Serpa
talán a fullban javítva lesz.

Dynamic
Ricsike, te hihetetlenül nagy <#lama> vagy, mert valami egészen más játékot töltöttél le.De ha nem, akkor is <#lama> vagy, mert valamit nagyon elbarmoltál a beállításoknál, ha nálad a CoD is szebb.
B@dsector
k*rva életbe, hogy ilyenkor kell dolgoznom <#falbav>
Istencsászár
Ez eszméletlen ez a gém minden graf kokón legszebb gáme játékmenet odaver nagyon ottvan

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

VRSDM
jaj, én nem vonook vissza semmit, te le szidtad, én emg emgvédtem emberi reakció, mind2, de azért tiszetlletk, hogy ezt ideirtad... arc, vagy... /de azért ne szálj el magadtol...

Glpetyus
😄DDDDDD

Eisenhower
miért ne lenne? elõbb már a patkányok rámhozták a rosálást... utána meg vmi kiscsaj elsétált a hátam mögött sugdolozva mondom anyukádat hol hagytad... ^^

Bevallom férfiasan az elmaradt 😊 Pótolva,próbálva ismét de továbbra sem jó <#szomoru1>

elnézést szeretnék kérni az erõs véleménynyílvánításomért.a hirtelen hevében fogalmaztam meg a véleményemet
kicsit valóban erõsen fogalmaztam. ez az én negatív véleményem ez természetesen nem azt jelenti hogy húúú de szar játék és ezért nem kell le faszlámázni a másikat.
Sztem nagyon jó játék. Még a konfigomon is tökélesetesen megy medium-highban. (2600xp, 9800pro, 1gb ram). Lassításkor megváltozó textúrák is nagyon állatok 😊

Serpa
örülné(n)k egy olyan a képnek.
😊

Glpetyus
hang van ? 😄

Eisenhower
na szoval kipróbáltam. azt kell mondjam ha még tudnak a gammán optimalizálni akkor nagyon nagy ász lesz!! végül is most is az mert nagyon hangulatos meg szép csak néha van mikor megáll a kép 2-3 mp-re.... szoval van még mit optimalizálni.....
elõbb shotgunnal szétlõttem a csávó fejét és a vér spriccelt minden felé majdhogynem vérfelhõ lett ^^ jah konfig: a64 3.0+ HIS x800xt 256mb 1 giga ram... mindent ugy hagytam ahogy a játék bekonfigolta^^

Serpa
<#nyes>

VRSDM
nah, arra adjatok választ, hogy, mielõtt elkezdtem szedni a spdemo-t még játszottam a mpdemoval... ()még a régivel)... és most meg elindítottam és csak a fegyveremet meg a felvehetõ dolgokat látom, nah ez miért van, nem állítottam semmit, nem integrált amugy a hangkari, de ha eddig, ment miért szart volna most be?

Glpetyus
<#csodalk>