F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X800XT PE autodetect szerint max.
2GB RAM
Max detail, 1024.
Hát, nem folyik le a képernyõrõl a sebesség miatt...
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
u dont have to listen anybody else but me
rányomok az exe re és csak tölt, tölt, tölt ...
belassul az egész gép.
512ram
csak a reset segít.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
hát ez egyszerûen sokkolt...
ti nem ilyedtetek meg amikor a kiscsaj ott ált, amikor megfordultatok a létránál? 😊 engem a hideg rázott...
a multi bétához képest megdöbbentem mennyit optimizáltak rajta. 1024-ben medium beállítások mellett, a minimum gépigényt, picit meghaladó géoen, tökéletesn, lassulás nélkül futott... eszméletlen jó...
A setup. exe hibát észlelt ezért leáll, a kellemetlenségért szives elnézését kérjük. Az adatok, amelyekkel dolgozott, valószínûleg elvesztek😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Másnak nincs ilyen?
és azt nem szeretjük<#ejnye1>#ejnye1>
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
elég durva a képzelõerõd
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
minek jött ide
azért hogy csak hülyeségeket írjon be????<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#gun>#gun><#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent><#banplz>#banplz>
a grafika szuper igaz nálam majdnem minden közepes alatt volt de még igy is szép hát még egy apuci-anyuci által,egy füttyre kapott gépen hogy nézhet ki....
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Legyen a gépedben legalább 1Gb memória és vegyél egy jobb hangkártyát -> Audigy 2Zs.
én egy rossz szót nem szoltma hozzád és nem szeretnék a te szintedre lesüllyedni
itt mindenki tud kulturáltan beszélgetni csak te nme úgylátom