F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme

Maxtreme
Csináltam pár képet, remélem nem baj 😄

insp
3,75 GHz Intel autodetect szerint high.
X800XT PE autodetect szerint max.
2GB RAM
Max detail, 1024.

Hát, nem folyik le a képernyõrõl a sebesség miatt...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

VRSDM
eredetia win-em meg minden em csak elindul már, nem, illetve csak nemlesdz már, hibaüzi meg anyám meg minden

u dont have to listen anybody else but me

Serpa
nálam is vmi gond van.

rányomok az exe re és csak tölt, tölt, tölt ...
belassul az egész gép.
512ram

csak a reset segít.

bazza
És akkor én mit mondjak 9550XT-vel és 512rammal?<#szomoru1>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Vegigvitem en is, hangproblemam nem volt.Hat azert kell hozza vas, a Doom 3 ehez kepest repul. 1024-ben volt, szurok nelkul minden a mediumon, es altalaban 25-45 kozott, persze volt egyszer ez alatt, es parszor ez folott, de ez volt a jellemzo.A gepem AMD 3500+ ASUS A8N-Deluxe 1024DDR, BFG 6600GT PCI, tehat nem olyan rossz.Vonalsimitas raferne a jatekra, csak akkor mar nagyon belassulna.Amugy eleg jo a jatek, kicsit talan nehez nekem konyun,mediumon egesz jol ment.Nemtudom milyen gep kellene a ful high-hez szuresekkel, de kivancsi lennek ra, szivesen kiprobalnam.
Istencsászár
nekem is magyar sp2õvel és semmi baja

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

B@dsector
magyar windows xp van fent mi?
csuhi
uhhh

hát ez egyszerûen sokkolt...
ti nem ilyedtetek meg amikor a kiscsaj ott ált, amikor megfordultatok a létránál? 😊 engem a hideg rázott...
a multi bétához képest megdöbbentem mennyit optimizáltak rajta. 1024-ben medium beállítások mellett, a minimum gépigényt, picit meghaladó géoen, tökéletesn, lassulás nélkül futott... eszméletlen jó...

xp antispy talán letilthatnád ezeket az üzeneteket
deep
Rányomok az exe-re és 4 mp múlva a következõ szivélyes üzenetet kapom:

A setup. exe hibát észlelt ezért leáll, a kellemetlenségért szives elnézését kérjük. Az adatok, amelyekkel dolgozott, valószínûleg elvesztek😄
Istencsászár
hogyszáll L kicsit bõvebben?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

VRSDM
/aprócska OFF: a focisok sohasem alszanak hogy milehessünk az 1sõk? minding õk mr mióta. kinylahatják a fagyimat, sok ute-s izomgalamb, /nelegyen most vita, abol hog yki milyen drukker.

Talán az egyetlen hibája a demónak, hogy túl rövid<#crazya><#crazya><#crazya>

na ez a mikor születtem faxság is már minek...

deep
Nos, most meg fogok õrülni, lejött, rányomok az setup.exe-re és elszáll a gennybe az egész.Remek<#boxer>
Másnak nincs ilyen?
B@dsector
de, ezért para a játék… már csak egy kút hiányzik belõle <#idiota>
nem, csak ugy álltalába de ezt nem is szeretném firtatni tovább inkább élménybeszámolókat kérünk...

Serpa
naah.
nekem is leért ez a közel 700mega.

belekukkantok.

oda van írva hogy kinek írtam alul hogy válasz ennek és ennek az üzebetére
VRSDM
ricsike, mondd már hogy kinek irod, vagy, mi , mert anniyra nem kapcsoodik sehova... irj egy mondatot ne peidg szavakat... mert én kba nemértem hogy hova kinke mit?

Emlékszem... jó most nem is a lényeg csak mondom hogy még igy is szép de majd megnézem én is haverom gépén... de komolyan a feeling az vmi eszméletlen...

ez a kislany hasonlít a kör címû filmben lévõ kislányra nem????
viso 007
FSSA4x nálam nem lehetett 6x-osra venni, anisotropic 8x és természetesen a soft shadow on viszont a felbontást elnéztem az 1024x768, de így is nagyon kira!

húúúúúú közbe lejött,na pakolom..

fitutufi
de a gamerõl igen
és azt nem szeretjük<#ejnye1>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

tényleg?????
elég durva a képzelõerõd
ez a papás-mamás remélem nem rám vonatkozott😄

VRSDM
csak ott cHPis_HUN néven vagoyk midnig...

Eisenhower
bazki, ez se éjszakára való nekem^^ most is tök nyugisan mennék lefelé a lépcsõn errefel a kiscsaj megjelenik elõttem a semmibõl és vihog. a majdnem rám jött a cifrafosás...

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

már elegem van ebbõl a csávóból !!!
minek jött ide
azért hogy csak hülyeségeket írjon be????<#mf1><#mf1><#gun><#gun><#violent><#violent><#banplz>
VRSDM
lashy, ez nem igaz, mindig, csak sok esetben, amugy emlékszel még ki vagyok? vlem játszottál egyszer mpbeta-n... (: nemhittem volna hogy összefutunk még...

én nem is éreztem soha olyan "különcnek" a gépemet,nekem soha nem az jut eszembe róla hogy ez most esetleg egy fullosabb gép

VRSDM
ne idegeskedj, élvezd addig amig kiszáll. nekem még addig sincs, meg (:

Te Jézus ereje.... hát oda meg vissza vagyok... egyszerûen zseniális.. iszonyt para föleg a végén a folyosó...áááá
a grafika szuper igaz nálam majdnem minden közepes alatt volt de még igy is szép hát még egy apuci-anyuci által,egy füttyre kapott gépen hogy nézhet ki....

malter
fogalmam sincs hogy öszinte legyek:/elvileg nem ott kéne,hanem másik oldalon
fitutufi
elég a spambõl idioták 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

XaoS
na d ementem midnenkinek jo töltést jo éjszakát bye

XaoS
de hogyhogy??? 😞( már 2x feltettem és a konténer elõtt száll ki 😄

B@dsector
Nincs rossz géped, egy kicsit túlzásba viszed a dolgokat...
Legyen a gépedben legalább 1Gb memória és vegyél egy jobb hangkártyát -> Audigy 2Zs.
VRSDM
nekem még csak 54%on van, damm

6-os perc és<#ijedt>

malter
ezzel nem mondtam semmit,ez 1 szituácio volt ami nállad nem igy fog zajlani mert nem elörre generáltak ezek a dolgok,amugy nállad ez valéami bug
semmi csak nem kellene lehurrogni
én egy rossz szót nem szoltma hozzád és nem szeretnék a te szintedre lesüllyedni
itt mindenki tud kulturáltan beszélgetni csak te nme úgylátom
Serpa
télleg.
mikor is jön ki?

Lacc
Na én is végigtotlam a demot, hát valami döbbenet a hangulata azt kell mondjam! Tényleg, mintha egy filmet néznék, nagyon el vannak találva a jelenetek. A lassítást is jól alkalmazzák. Szóval nagyon ott lesz a game szvsz, csak jönne már ki. Pont a legjobb rész kezdeténél ér véget a demo 😄
Serpa
semmit.
hisz már "megdumáltuk".
😊

XaoS
malter nem kell elmondani midnent inkább azt mondd a legelején neekd hol száll ki az emebrkéd a kocsibol?? met neekm a jobb odlali kontér elõtt és nemtudok továbbjutni!! plsss

VRSDM
én nemtudok, mert még lesem jött nekem...