F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyébként ha jól ládttam egy idõ után eltünik egy-két falbalövés ugye az iszonyatos számítás miatt

hát igen az írásomon is látszik hogy éjjfél elmúlt😊

VRSDM
ami engem a leginkább zavar, aza az volt, hogy, és egyben még van is, metr sztem a fullban is ilyen, lesz, hogy a falbol kilövés az nem jön ki valójában, hanem csak egy bump-amp-et rak oda,,, bár jolnéz ki de közelrõl nagoyn látszik, mondjuk ha tényleg kijönne, akkor rendesen esne az FPS-egy pályán egy idõ után, de nem vészes, azért megscinálhatták volna jobbra, is, de ez már csak a legapróbb szõrszálhasogatás, emelett istenállat üõs játék, doom3 büntetve van.

u dont have to listen anybody else but me

én is a hugsról szedttem,hát igen olyan mintha már az installnál is megenné a gépet,nekem 2perc múlva adtta be a finish képet!
a játékhoz amúgy a pelus ajánlott😛
látszik hogy a graf nagyon jó,én kis hiú feltettem egybõl mindent maxra jó szokásomhoz híven,de visszább kellett venni mert darabolt nagyon.
highon játszható 2xanti meg 8xanizó,de igazán ebbõl is venni kellene visszább csak ki kellene tapasztalni hogy melyik bellítás fogja vissza a legjobban
tényleg hangulatos és látványos játék,várjuk a taljest hátha optima lesz.
a hang az mintha kicsit csúszna

Sztem médiumon elviszi. Egyedül a ramod egy kicsit kevés. Egy próbát viszont megér ha van idõd és sávszéled. Meg ha van rendes hangkarid, mert alaplapival nem garantálom, hogy jó lesz.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Nekem AMD 2500+,768 ram,9800 SE,medium beállitásokkal 800x600-ban szépen végigment.Néhol egy kicsit mintha lasulgatott volna de semmi vészes.Szerintem nálad az erõsebb kártyán nem lesz gond a kevesebb ram-al sem.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nekem spec nem tünt olyan könnyûnek a hard és épp az volt a meglepõ ahogy viselkedtek az ellenek, nem igazán láttam mostanába olyat hogy kicsit kikandikálsza fal mögül és már nyomja is oda a grenádét...

Ability
loool D:
kilyking
nem de jól fog menni
kb milyen grafikán

!!!HALA MADRID!!!

Persze, hacsak nem modemmel akarsz nekiugrani <#hehe>

kilyking
Helló mindenkinek!
Szerintetek megéri leszedni egy ilyen gépre:
9800pro Amd2500+ 512mb(333)

!!!HALA MADRID!!!

Nem hinném, sõt biztos nem.

Nekem P4 HT 2.8 Ghz/800 , 1GB RAM, ATI Radeon 9800 SE. Fullon nem az igazi, bár nem is nagyon próbáltam a beállításokat. A videókártya nem az igazi.

grebber
Kiváncsi leszek mikor kideül ki ez a kiscsaj hogy ki is valojában õ 😄

Next PC upgrade: 2022

Nekem 1280x1024 full full minden priman megy de neha 1 pillanatra megall.
A demo vegigjatszasa alatt kb 5x.
Tetszik hogy itt is fellehet rugni az ellenfeleket meg a proxyk is kassan mukodnek
de szerintem eleg konnyu a legnehezebben is ha nem rohansz.
Siman kiszedem oket bar neha meglepodtem milyen "emberien" reagalnak.
Volt hogy meg is tamadtak.
Masodszorra a legnehezebben mentes nelkul is siman atviszem szerintem.
Szoval jo jo de lehetne nehezebb sokkal.
A hangok kiralyak csak kar hogy nem irkalja ki a nevet azoknak akiket lelottem.
Ugy megszoktam mar.
Mindenesetre ez az a game amit SP be is fogok jatszani.
A demo rohadt rovid es igy a hozzaszolasokat nezve picit nevetsegesnek tunik az utobbi ket nap hiszteriaja.<#smile>
Ha ez a 10 percnyi jatek 700 mega mennyinek kell a full nak lennie hogy lefoglaljon egy darabig?
Na mindegy a game kira es tetszik.

Egy jo bableves sose rossz!!

Serpa
sztem az lesz.
leszedem megint.

elképzelhetõ, hogy már a telepítéshez 1 giga ram kell?

ThugEdge
akarom mondani létrára

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

geri15
bakker, nekem a hátamon futkos a hideg attól a kiscsajtól 😄DDDD beszarok jobban idegesít, mint 1000 szörny a Doom3-ból

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Ja elnézést, félreértettem amit mondtál. Akkor nemigazán tudok segíteni. <#nemtudom><#confused> Win restart, ha nem akkor holnap szedd le megint 😞

ThugEdge
hát ez mi volt???????????amikor a kiscsajos rész van áááááááááá,isten
amúgy sztem nem is annyira gép igényes
nálam szinte minden maxon volt és meg sem röccent,egyedül élsimítást meg nemtom még vmit nem raktam rá,mert ronda lett tõle nálam a kép,de nagyon szép,effektek rendben vannak,háááát nemtom lesz e vmi bossfight is a fullban de már most lehet borítékolni a megaparát
SPOILER:
mikor a helis rész után lefordulunk a lépcsõre és a kis csaj ott áll,hát beszartam,na<#nyes>
conf:
p4 2.8
1Gram
6600Gt
ez zseniális lesz

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Na azt hiszem nekifutok mégegyszer.... nagyon bejött....

Az elejét még nem néztem még mert nagyképûen full grafra tettem és eléggé akadt a kicsike. Hang nélkül meg nem is sok kedvem van játszani vele.

Serpa
nyugi.
nekem is már lennt van, de nem akar települni.

VRSDM
bazz már cask én töltöm le? még van 40 perc. szar harwired-rõl szedem.

grebber
Ez nagyon komoly.
Tök fasza paráztatós.És nem is akad 1024*768 mediumon.A hang nálam jó semmi gond vele intergált hangkarim van.
Jó lesz ez amikor megjelent a csaj majdnem beszartam pedig vártam már hogy mikor jön 😄
Hát best of 2005 fps ,mondjuk igaz hogy nincs is nagyon más FPS csaj fosok 😄

Next PC upgrade: 2022

Serpa
de még fel se tudtam telepíteni.

Nalam nem volt problema a hangal es elindult szepen gepem: msi k8n neo4 platinum amd a64 3800+ x850xt 1gb kingston ram csak azzal volt a baj hogy max grafikan vonalsimitas nelkul nem ment zokkenomentesen ugyhogy aki fullon akar vele jatszani annak lehet hogy nemart 2db 7800 at venni! ezzel a hangkartyas dologgal meg joparezer vasarlot ugyesen eldobnak maguktol! eszmeletlen jol nez ki amikor belassitod az idot megha van akinel nemis megy olyan jol a jatek annyira azert erdemes felvenni a grafikat hogy megnezd a matrix efektet

Szerintem meg nem nekem sincs hang.

Ability
Hmm.... nekem úgy indul alapból a játék, hogy egy kocsi kidob, aztán abba az irányba már nem is lehet menni, a hátam mögött meg olyan falak vannak, amik átlátszóak, és ha átmegyek rajtuk, akkor belaggol a játék, majd leesek a semmibe!!4 D:

Igaz a gépem nem egy csúcs, de azért alacsony beállításokkal simán mennie kéne. :S
Abit NF7-s v2.0 | AMD Athlon XP 3000+ | Sapphire Radeon 9600 XT 256MB DDR Memory | Samsung 512 MB (400 MHz) RAM

Start menübõl megtalálod.

De van egy másik exe is. Fear sp demo configuration utility. Na erre kattints rá.

Serpa
vki leszedte hungs ról?
jó verzió van ott?

Sztem nálad lesz a hiba mert a játékba minden ok....

Serpa
letöltöttem a demot.
rákattintok 2x az exe -re.
de ezután csak tölt, tölt, tölt ...

nem történik semmi, belassul a gép.

Ability
Nekem se megy a hang, és már kész vagyok, mert még a játék is bugos nálam. Át lehet menni a falon, le lehet esni a semmi stb... Na most az én készülékemben van a hiba, vagy ez tényleg ilyen szutyok?

Egyébként próbáltam azt, hogy DX-ben lentebb veszem az audio hardveres gyorsítását, de nem oldotta meg a gondot. Mit lehet tenni, hogy hang is legyen, és a játék is fusson? :o
Igen eddig így néz ki.

Én úgy értem ahhoz nem kell belépni a játékba, hogy kikapcsold a hangot. Kívülrõl is konfigurálható, külön ikont telepít fel. Bár nemegészen értem mire célzol 😊

A sok hang hiba uzenetek miatt irom, nekem Audigy 2zs van es semilyen hangproblemaval nem talalkoztam, lehet, hogy csak az alaplapiakkal van gond.
Serpa
de nekem a setupnál csak tölt, tölt, tölt ...

VRSDM
jah, mondtam hogy alig vagyok magamnál... szétvagyok csuszva...

ezt a kérdést mem neked cimeztem...ott is van hogy válasz'Maxtreme' üzenetére-
😊

Maxtreme
Ne is törõdj vele hogy ott az aláírásomba..áhh..nyugodtan kérdezd meg. 😄

VRSDM
bocsm de már nemtudok irni... alig vagyok talpon 5napos lanrol jövök...

Hi! A játék elindítása után rögtön az elsõ saroknál van egy hatalmas bug. Akár merre megyek beragadok a texturába és annyi! Mit kell letíltsak mert a hangot már le kellett. Eddig nem csalódtam de nagyon. Esetleg driver csere?

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

VRSDM
már leirtam lejjebb.. (512sd-1,6+ADMD-asusredeon9550gameredition(35%huzott gyárilag, +igy nagoybb hütõje van)

Tenéked milyen vasad van ?

Na akkor tiltsd le a hangot 😛

VRSDM
nekem még fennt sincs...

Serpa
tipp?
<#help>

VRSDM
jok a képek... mikro fog ez nekem igy kinézni... (: