F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
grafika nagyon zsir, imadom ahogy szet lehet loni a falat es foleg hogy tiszta por lesz minden😊 szetlovok mindenkit es akkora kosz lesz utanna hogy jujjj szinte atlathatatlan por meg a sok ver es hullaaa nyamii😄
igaz a falserulesek egy ido utan eltunnek😞( nem lehetett volna ezt megoldani kicsit okosabban?? legalabb a ket giga ramommal rendelkezokre is gondolhattak volna..... 😄
a zene nagyon zsir volt! nem is tudom hogy skot vagy valami arab duda hang volt de nagyon tetszett!
az AI nagyon zsir! nem is tudnek rosszat mondani, a harcok hatalmasak, osszetettek es latvanyosak!!!!
nagyon varom a jatekot!!😊 el se tudom kepzelni mi lesz itt par even belul😊 olyan jatekok lesznek hogy eldobjuk a hajunkat!😊
u dont have to listen anybody else but me
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Amugy nem lóg ki nagyon a sorból igy 2005-ben...!
jah és irta a sok buta, nemrég hogy ez pl. szekrényalttátmsázok, ez midn az AI, dolga semmisem script-nenemonja már, már akkoris mondtam hogy nem illik kamillázni, de csak ondta hogy neeeme, ez etényelg AI, engem nem baszm át, aki HC gémerként napi 8-10 órát jétszom cask, és akkor még nem modelleztem nem neteztem szoval... persze attol még talán az év FPS-e lesz, de nem 100 , csupán p.r.a.y. vagy stalkerfüggõ, (bár mindekettõböl lesz, sztem csk jövõ, de talán még ebbõl is... max, karáncsonyra, lesz itt.
Doom3,Chronicles of the Riddick-bõl jött a brutális grafika,és a fény-árnyék hatásokkal létrehozott félelmetes,sejtelmes hangulat.
A Half Life 2-bõl és a Painkiller-bõl hozták a látványos fizikát.
Soldier of Fortun 2-bõl (és azóta sehol nemigen látott) véres játékmenet a leszakadó végtagokkal,stb...
A Max Payne 2-bõl (ami ugyan nem fps) a Bullet Time.
Mindehhez hozzáadták a történet félelmetes kialakitását,és az extra látványos,élvezetes tûzharcokat.
Félreértés ne legyen,nem azt mondom hogy összelopkodták az egészet,csak a legjobb helyekrõl vették a legjobb ötleteket hogy aztán összerakják egy játékba.
Asszem november körül a 9800 SE kártyám le kell cserélnem egy 6600GT-re...
ottis beszartam amikor a kiscsaj a legelején szadgál ide-oda, mondtam anyád...
ottnyomtam ki mikor becsapódik az ajtó, megfordulsz és ottvan a kiscsaj, nah mondom elég,,,, majd holnpa folytatom, de ez nagyondurva...
Géigényrõl:
Elõször is nincs atomgépem. (AMD 64 2800+, GeCube R9550XT, 512MB ram 333Mhz)
Beállításoknál mindent mediumra toltam, ráléptem a playre, és láss csodát. Nem szaggatott! Legalább is a kép folyamatos volt, bõven meg volt a 25fps, a fölött pedig már úgyis mindegy... Ami kicsit bántotta a szemem, az a kicsit durva körvonalak, de ezt élsimítás megoldja, csak nekem már sztem azt nem bírná a kártyám. De összességében a környezet naon kafául nézett ki. Az már kicsit belepiszkolt az élménybe, hogy néhány ajtó után, vagy kanyar után eléggé elkezdett swappolni, dolgoztatta a winyót is, meg a ramokat is. Szóval 1giga ram minimum kell a játékhoz, ez biztos! (ezt nem a high-end-re játszóknak, hanem az aggódósoknak mondom!)
Játék:
Az FPS lövöldözõs része marha jó lett, szuper, hogy a golyók mintha mellõlem száguldanának, érezhetõ hogy csípõböl tüzel a fegyverrel. Ha pedig célzok...álom! 😄D Ez tetszik a legjobban. A félelmetes rész: direkt hang nélkül játszottam, de ígyis majdnem gatyacsere lett belõle! 😉)
Összességében:
Sokáig nem tudott lekötni egyetlen egy gém sem. Na de majd ez! (igaz csak low-mediumon, amíg nem veszek még fél giga ramot! 😞()
SZVSZ: 92%(azért bevallom, ha swappolás nélkül menne -> 99%) 😉)))
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
még van 5perc és lejön, ... aztán lesz fosás...
miszerint aki még nem 17, AZ NE JÁTSZON EZZEL? ÉS EZ MOST TÉNYLEG KOMOLY...
mert maradandó kársodást, szerezhet...
Ha sietsz meghalsz ha van idod jatszani siman leszeded oket.
Persze ha tudsz jatszani.
Meg pontosan celozni.
Pl ha nyakra losz 1 loves eleg nekik. Ez tetszett.
Nem kell szarra loni oket csak precizen a biztos helyre.
Egy jo bableves sose rossz!!