F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ha loptak ha nem😊 NAGYON ZSIR😊 foleg mikor robban a granat😊
Ja ami nekem nem tetszett,hogy ha egy hulla mellé érsz,és véletlenül meglököd,akkor néha akkora hangja volt (legalábbis nálam) mintha egy szekrény dõlne össze.Vagy 6x fordultam-perdültem meg ilyenekért,gondolván hogy most jött valami ellenség,aztán csak a halott mocorgott a lábam alatt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Istencsászár
kb stalkerbõl láttatok 1 kis muvit milyen szép a graf bár ezekután az 1 év mulva mire lesz elég erõsen kételem ... Stalkerrõl semmit nemtudni csak amit irtak és igértek 1 nagy dologban külömbözik a FEAR idõbejött és azt hozta amit igérta ûber dolgokat minden téren ami szerintem a Stalker esetében vajmi kevés lesz..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

CSOCSO
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! ISTENI A DEMO!!!!!!!
grafika nagyon zsir, imadom ahogy szet lehet loni a falat es foleg hogy tiszta por lesz minden😊 szetlovok mindenkit es akkora kosz lesz utanna hogy jujjj szinte atlathatatlan por meg a sok ver es hullaaa nyamii😄

igaz a falserulesek egy ido utan eltunnek😞( nem lehetett volna ezt megoldani kicsit okosabban?? legalabb a ket giga ramommal rendelkezokre is gondolhattak volna..... 😄
a zene nagyon zsir volt! nem is tudom hogy skot vagy valami arab duda hang volt de nagyon tetszett!
az AI nagyon zsir! nem is tudnek rosszat mondani, a harcok hatalmasak, osszetettek es latvanyosak!!!!
nagyon varom a jatekot!!😊 el se tudom kepzelni mi lesz itt par even belul😊 olyan jatekok lesznek hogy eldobjuk a hajunkat!😊
VRSDM
nyomtad már a S.T.A.L.K.E.R. E3-as aplhaval? szerezd be, asszem torrent-en fenntvan, megéri , csak kb. 20 perces egy páyla amibõl van rajta 3... de olyan szinten odabasz, hogy, ohh, lé sözrnyk nincsnekis rajta, csak katonák, nemtom milesz, ott, persze majd ha kijön, ... de vhogy ugyérzem azis ugy megrtartja az ígérteté,mint, a F.E.A.R.... legyen úgyg

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
nah megyek alszom, mert nagoyn lefáradtam az almult napokban,,, jó tojást... holnap majd jó hangosan ezzel keltem a családot... (:

A STALKER-t egyenlõre szerintem kár isteniteni.Mert igérve már van ott "toronyóra láncal" ,csak aztán nehogy nagy koppanás legyen belõle.

bazza
az volt még a durva, mikor majdnem bebuktam, egy ajtó mögött ketten voltak, láttam õket ablakból. aztán gondolom meglepem itt õket egy kis meglepi gránáttal. csak a sötétben mellényultam, így mielõtt kinyitottam volna az ajtót, véletlenül egy gránátot hajítottam. Elfutottam, éppenhogy nem sebzett meg, de idecsõdített mindenkit. Én egy kuka mögé bújva próbáltam megúszni a dolgot, erre meg rámesett az egyik hulla. nah nekem ott volt az a pillanat, hogy nem itt és nem most akarok meghalni...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Ewergo
Hát a szertefoszlós kiscsaj 1 kicsit eröltetett hatásvadászat a készitök részéröl rémisztgetileg. De alapjában véve ha elég változatos helyszinek lesznek, teljesen elviselhetö game.
Amugy nem lóg ki nagyon a sorból igy 2005-ben...!

VRSDM
amugy nekem nincsen szaggatás, igaz, szinte minden min.van 8*6ba de azért nekem igyis tetszett , szoval jol emgvan irva a grafikus engine azt aláírom...
jah és irta a sok buta, nemrég hogy ez pl. szekrényalttátmsázok, ez midn az AI, dolga semmisem script-nenemonja már, már akkoris mondtam hogy nem illik kamillázni, de csak ondta hogy neeeme, ez etényelg AI, engem nem baszm át, aki HC gémerként napi 8-10 órát jétszom cask, és akkor még nem modelleztem nem neteztem szoval... persze attol még talán az év FPS-e lesz, de nem 100 , csupán p.r.a.y. vagy stalkerfüggõ, (bár mindekettõböl lesz, sztem csk jövõ, de talán még ebbõl is... max, karáncsonyra, lesz itt.

VRSDM
amik a leggáazbb dolgok, de ez mindennel igyvan (stalker, kivéve, és ez tényleg igaz, ha visszaolvasol leirtam miért)... hogy minden levan scriptelve, nemondom az AI, tényleg nagoyn okoks, és meglepett sokszor, (fõleg kint ahol ilyen létrás és helikofferbõl jön, ott mindig hátammögé került... de amugy, pl, a szekrénylattátbúvós, stb. ezek mind scriptek, sõt egyszer kétszer, pont nekem ugrott, mivel vagy ablakon ki vagy létrárol le stb. ugrik erre nekmesik, én meg fejbelöüvöm, szoval azért még butuska, ez nem szidás mert igyis, nagyonnagyonottvan, de nemjobb mint pl. a hl2... sztem

bazza
Nehogy, idehozza az anyját is akkor nekünk fosósoknak végünk! 😄D

Ez a játék amugy szerinem azért jó,mert egyesiti a más játékokban külön-külön található kiemlkedõen jó elemeket.
Doom3,Chronicles of the Riddick-bõl jött a brutális grafika,és a fény-árnyék hatásokkal létrehozott félelmetes,sejtelmes hangulat.
A Half Life 2-bõl és a Painkiller-bõl hozták a látványos fizikát.
Soldier of Fortun 2-bõl (és azóta sehol nemigen látott) véres játékmenet a leszakadó végtagokkal,stb...
A Max Payne 2-bõl (ami ugyan nem fps) a Bullet Time.
Mindehhez hozzáadták a történet félelmetes kialakitását,és az extra látványos,élvezetes tûzharcokat.
Félreértés ne legyen,nem azt mondom hogy összelopkodták az egészet,csak a legjobb helyekrõl vették a legjobb ötleteket hogy aztán összerakják egy játékba.

Asszem november körül a 9800 SE kártyám le kell cserélnem egy 6600GT-re...

VRSDM
mint irtam én a nagoyn félõsek közé tartozom,,,,
ottis beszartam amikor a kiscsaj a legelején szadgál ide-oda, mondtam anyád...

VRSDM
nah, megjöttem kikellet nyomnom, epdig hangnélkül nymotam énis... de eszméletlen, még mindig könnyezik a szemem... (ez akkor van egy embernél ha már eszébejut a halálféelem, ez most komoly nem énvagyok noymorék

ottnyomtam ki mikor becsapódik az ajtó, megfordulsz és ottvan a kiscsaj, nah mondom elég,,,, majd holnpa folytatom, de ez nagyondurva...

Dynamic
Mondjuk látszik, hogy hangulatos, de én ettõl a játéktól sem fostam.
bazza
Nah miaz mindenki elhúzott aludni? Mert én most vhogy nemtudnék elaludni. Esetleg égõ villannyal. Csak be ne jöjjön a húgom...😄DD

bazza
Hozzáteszem, hogy amikor elöször kellet lemászni a létrán, és láttam a hol feltünõ-eltûnö kiscsajt, szabályosan kerestem a menekülési lehetésgeket, meg hogy hol tudnék elbújni. Mint egy kisgyerek...be a saokba, aztán gyorsan fel a létrán! 😄D

bazza
36 perc játék után...
Géigényrõl:
Elõször is nincs atomgépem. (AMD 64 2800+, GeCube R9550XT, 512MB ram 333Mhz)
Beállításoknál mindent mediumra toltam, ráléptem a playre, és láss csodát. Nem szaggatott! Legalább is a kép folyamatos volt, bõven meg volt a 25fps, a fölött pedig már úgyis mindegy... Ami kicsit bántotta a szemem, az a kicsit durva körvonalak, de ezt élsimítás megoldja, csak nekem már sztem azt nem bírná a kártyám. De összességében a környezet naon kafául nézett ki. Az már kicsit belepiszkolt az élménybe, hogy néhány ajtó után, vagy kanyar után eléggé elkezdett swappolni, dolgoztatta a winyót is, meg a ramokat is. Szóval 1giga ram minimum kell a játékhoz, ez biztos! (ezt nem a high-end-re játszóknak, hanem az aggódósoknak mondom!)
Játék:
Az FPS lövöldözõs része marha jó lett, szuper, hogy a golyók mintha mellõlem száguldanának, érezhetõ hogy csípõböl tüzel a fegyverrel. Ha pedig célzok...álom! 😄D Ez tetszik a legjobban. A félelmetes rész: direkt hang nélkül játszottam, de ígyis majdnem gatyacsere lett belõle! 😉)
Összességében:
Sokáig nem tudott lekötni egyetlen egy gém sem. Na de majd ez! (igaz csak low-mediumon, amíg nem veszek még fél giga ramot! 😞()
SZVSZ: 92%(azért bevallom, ha swappolás nélkül menne -> 99%) 😉)))

Érdekes,engem a létránál nem a kiscsaj riasztott meg,hanem aki utánna jön lent a létra alján.Na abba belelõttem egy fél tárat nagy hirtelen,azt szertefoszlott...

akarom mondani székrõl

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

Hát igen,ez egy isten-állat-paráztatós-kiba....jó game!!!A létrás jelenet nagyon ott volt!Majdnem leestem a szérõl!!😊

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

A nagy lanpartik mi?

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

VRSDM
nah, akor megyek kicst, várjatok meg... és beszélünk rola milyen... nah, pao

VRSDM
remélem lesz hozzá majd, coopmod, mert az muszály, mekkora, szemét lehet, már ugy mi?

VRSDM
már install-ol

Nemtom. Na próbáld ki a gémet és nyilatkozz te is 😊

Nem egy FEAR az biztos <#hehe>. Egyébként egyáltalán nem jó vason fullra felnyomva még mai szemmel is tetszetõs. Ráadásul még igényes is vagyok, de tényleg tûrhetõ.

VRSDM
ti értetek hozzá, nemlehet semmilyen mókkal, LAN-ba nyomni a mpdemo-val?

Ez nem rossz ötlet, lehet egy RW-s cédére feldobom.

VRSDM
annak nem rémes a graf-ja? nem unreal1-es engine?

Kicsit off: Egyébként ha fosni akartok Alien v. Predator 2. Pár év után elõszedtem és még mingig csodálkozom egy- két jelenetnél, hogy felmegy a pulzusom éjjel <#ravasz1>

végre mégegy boldog ember😊

VRSDM
ááááááááh, mrá másolja.... (😞😞😞😞😞: thx, monolith

kilövés

VRSDM
5
3
2
1
0

VRSDM
20

VRSDM
28sec.

VRSDM
mielõtt, kidobod, próbáld ki másnál, ugyis csak egy demo, végigviszed ott ha megy,. nem? csak egy tanács.

fincsi kis leves készül nálatok

10 percért kösz, de inkább nem 😊

VRSDM
ehh, milesz velem, csak nézem a bannert(1perc), és érzem ahogy egyre ver a szív... dejólesz már... (:

Ha már lúd legyen kövér e gém engem is a konténer mögött tesz ki és innentõl bukta van. Még hang nélkül se tudok vele játszani. Azt hiszem ez a demó megy a levesbe.

VRSDM
2perc... áhh, tényleg már elõre félek hogy õszinte legyek

én már túlvagyok az életkoron de a vérnyomásom nekem is megugrott😛

VRSDM
jó, de te nagy pech, miatt, amugy ha nagyon kiakarod próbálnii, winxpreistall+sp2+vgadriver, és igy, csupaszon próbáld, ha ugyis szar, akkor mittomén.

Én 22 múltam mégsem tudok vele játszani 😊

VRSDM
mondjuk én 15, vagoyk és egy félõsebbfajától,de azért kipróbálom, maxha már ugy ver a szívem kinyomom, de ez nem lesz, (kinyomtam a hangot, souurond fejhalgatoval meg tényleg fosnék egész éjjel.
még van 5perc és lejön, ... aztán lesz fosás...

VRSDM
olvastátok a sierra, kizárólgaos kérését..
miszerint aki még nem 17, AZ NE JÁTSZON EZZEL? ÉS EZ MOST TÉNYLEG KOMOLY...
mert maradandó kársodást, szerezhet...

Azert irtam ha nem sietsz.
Ha sietsz meghalsz ha van idod jatszani siman leszeded oket.
Persze ha tudsz jatszani.
Meg pontosan celozni.
Pl ha nyakra losz 1 loves eleg nekik. Ez tetszett.
Nem kell szarra loni oket csak precizen a biztos helyre.

Egy jo bableves sose rossz!!