13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• DarkSector
    Gratula.
    Elhiheted nekem, hogy ha a kártyád bírja a strapát akkor pörögni fog a cuccos...:D
  • Prince of Máté
    Már megis van:D
    2 Gb ramom van, de még nem próbáltam.
  • grebber
    Szavazz a döntős F.E.A.R. folytatás címekre!
  • Prince23
    XD

de sztem már egyszer végig vitte a fazon.... kiváncsi lettem volna, ha először vitte a gammát, ajaj mit csinált volna XD
  • Yoda001
    lehet hogy ez off akkor bocs de szertintem nézzétek meg a videot sötétbe fearezik a gyerek és elég besz*ri :D
  • Szikorarobi
    Forras: sg.hu

F.E.A.R. : Perseus Mandate
    Fejlesztő/Weboldal: TimeGate Studios
    Megjelenés: 2007. október 23.

A 2005-ös év nagy durranásának második kiegészítője lehet az ősz másik FPS bombája. A történet érdekes módon nem folytatja az Extraction Point sztoriját, bár a durva befejezés miatt nehéz is lenne, hanem egy párhuzamos, szintén az alapjátékhoz kapcsolódó őrületet követ el a világ ellen. A játék hangulata továbbra is a félelem, rettegés és földöntúli sikolyok köré rendeződik majd viszont. A főszereplő is cserélődött, akinek az eredetihez annyi köze lesz, hogy számos képességük közös.

A történet Auburn városa alatt játszódik majd, ahol nemcsak a szörnyek és mindenféle spéci lények, de kincsvadász zsoldosok is nehezítik majd az utat. Az ígéretek szerint sokkal nagyobb csaták, néha több szinten keresztül húzódó véres jelenetek tarkítják majd a játékot, az AI pedig minden eddiginél agresszívebb lesz. Az új játékszerek pedig külön ajándékként jönnek. A szöggránát vető és a füstön is átlátó infrakeresős rohampuska biztosan széles vigyort csal sokak szájára. Ami persze majd lefagy azonnal az új fenyegetések láttán.
  • DarkSector
    Igen, mint az E.P., csak új fegyverek, pályák és katonák....-kal...
  • Prince23
    Láma a pontpontpont helyére...
    de kit érdekel.
    Nekem nem ment maxon, hibátlanul, azt szvsz.
  • Yoda001
    hát akkor te elég.. hogy is mondjam.... nekem 1 perc alatt sikerült normálisan beállitanom highra..
  • Prince23
    Az optimalizálása... nem lehet tolni maxon, ez a bajom... míg beállítanám az ideális grafót, addigra kijönne a 2. rész :DD
  • xotyi
    Mi szörnyű neked az alap grafikán?
  • Minstrel
    oké, köszi
    jó volt azért feleslegesen leszedni 600 megát pf
  • Prince23
    az legalább mai gaf cuccal fog megjelenni? vagy mint az alap? Mert az szörnyű...
  • DarkSector
    Még egy kiegészítő fog még hozzá jönni nemsokára, de tényleges FEAR 2 még nem naon leledzik, még hír formályában sem...
  • Prince23
    Jah. Egyáltalán lesz? Habár biztos lesz, ha ti aszonygyátok, h nem folytatásos....
    apropó: ebből a jatekból jön a film!
  • DarkSector
    Háát majd meglátjuk, eddig még semmi hír róla...
  • Prince23
    Legalább a 2. rész jól optimalizált lesz.
  • DarkSector
    Nem baszták el, hanem nyitva hagyták a történetet...
    Láttad a gyűrük urát?
  • wesker24
    Bakker most vittem végig a FEAR XP-t de ahogy közeledtem a vége felé gondoltam hogy valami nem fog stimmelni !! Fear-nek a vége sem volt jó na de hogy ennek se legyen jó vége most már kezd idegesiteni !!

Szóval a Fear XP-nek a végét és elbaxták most aztán várhatom a következő részt hogy mis lesz benne ??

• Prince23
    Mint minden játékhoz a UK-ot érdemes
  • DarkSector
    Mert valszeg te US verziót szedtél le, de én is ezzel cseszekedtem, mert UK verzió megy csak a fear-re...
  • Minstrel
    ha nekem is english verzsönöm van és az ápdét is english akkor miért nem akar felmenni rá?
  • DarkSector
    Még nem tudtam...
  • Yoda001
    darksector: megnézted ezt a coop modot? müxik?
  • xotyi
    Nincs tűzfal és modemes net van szal nemtom..:S
  • rush21
    nem
  • DarkSector
    És ezen csodálkozol?
  • rush21
    Játékon belül keresed a szervereket vagy valamilyen másik programmal?
    Szerintem a tűzfal blokkolja a csatlakozást le kellene tiltanod...ha pedig routered van akkor annak a beépített tűzfala nem enegdi.
  • rush21
    Nekem ezen a konfigon maxon megy (4xFSAA,16x anitrophic stb..)
    Core 2 Duo e [email protected],2GB DDR II 800MHZ Geil Ultra ram,Ati X1950XT 256MB,Abit AB 9 alaplap....
  • xotyi
    Nekem annyi a bajom vele h nem tudok eggyik szerverhez sem csatlakozni.. Disconnect server ez miért lehet?..
  • DarkSector
    Keress inkább 1.08-ast
  • DarkSector
    A Fear-hez UK-kell....
  • crazyclone
    a GB az nem Great Brittain vagy hogy iirják?? mindegy engb vel fut...
  • crazyclone
    ha azt irja h not compatible with the english (united states) version akkoor mi nem teccik neki ebben?? fear_update_en_100-106_107
    ennél USebbet nem kaptam...
  • crazyclone
    gamestar patch forum : ' Nincs meg a gamma, egyébként leszaggatnám, mert jó játék a PATCH, meg külön jó, ha jön! '
  • crazyclone
    baszki honnan a rákbol lehet osszeszedni egy 1.07 es US patchet???
    egyszer megvolt mosmá nemkapom sehol..
  • báttyó02
    ja megvan:d
  • báttyó02
    hali

feltettem a combatot,rá az 1.08as peccset,de ezt irja ki (peccs előtt is ugyanezt irta) inditásnál:

most ilyenkor mivan?:\
  • DarkSector
    Igen! Még 1G, és semmi gondod nem lesz....
  • Prince of Máté
    Nekem is maxon megy, csak én LCD miatt 1280x11024-en megyek.
    Néha beakad, mert kevés a ramom, de majd ez is megszűnik.