13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• ellington
    Sziasztok! Két perce végeztem a játékkal, nagyon parás a vége. DE. Igazából nagyon sok idő alatt szaladtam rajta végig, mert nem sok időm volt, és kábé lemaradtam róla, hogy miről is szól ez az egész. Mármint az alapjáték. Ha lenne valaki olyan kedves, és tíz mondatban összefoglalná mi is a lényeg, plusz még azt, hogy a kislánynak mi a szerepe az egészben, az megírhatná nekem privátban, nehogy lelőjük a poénokat azoknak, akik ezek után állnak neki a játéknak. Köszönöm!
  • Humesz
    Valaki tudna adni/linkelni egy pályalistát ill. ez esetben epizódlistát alküldikkel együtt? Köszi
  • shootme99
    FEAR Dead Phantom
    Maga a játék szerintem nyugaton nem kapható, és nem is ismert, csak orosz vidékeken, ukrajnában... És állítólag nem is hivatalos kiadás.
    Itt egy link : http://www.cddoma.com.ua/3/49656/F_E_A_R___Dead_Phantom/

A letöltése lehetséges, "Google a barátod" módszerrel, főképpen orosz honlapokról...
    Amúgy nekem van egy olyan gyanúm, hogy ez egy nagy átverés, mivel ahol volt screenshot is a játékból, az is a legelején készült, ahonnan nem tudok tovább menni, szóval lehet nincs is tovább... talán a többi része fake, ezért lenne jó ha valaki besegítene a kiderítésben !
  • Sund
    valaki akar ma este játszani 2 vs 2 CTF-et?
  • DarkSector
    Ember!!!
    Tudod mit kell csináni....
    beírsz minden hablatyot....a rublikákba...ÍGY->
    hsfuiweagfwqifcwquc
    fbwuqfguiwahfuwq
    fshcuskahfsa

Egyedül az irányítószámhoz egy nagy H betüt, és mögé 4db számot, majd az e-mail címet kell még normálissan megadni, aztán tovább...aztán nem kell kitöltögetni a kérdőívet, hanem megint tovább, és már nézheted is az e-mail-edet!!!!!!!!!
    ENNYI
  • Yoda001
    persze..
  • Küldönc
    akkor aszontod regeljek ? :DDD
  • Yoda001
    mitöl félsz? atyauristen
  • Küldönc
    Hali. vki megdobna 1 cd kulcsal a combathoz? :D félek a regisztrálástól :)
  • Prince of Máté
    Vedd ki az AA-t mert sztem csak FPS szívásra jó.
    Úgy jóval több fps-ed lesz, nekem legalábbis több lett.
    Ha egy x1950 pro ennyi fps-t bír, akkor sztem egy 2900 xt-vel meglesz a 60 fps 1600-ban simán.
  • Szikorarobi
    Nekem 2.8 on megy a Core 2 duo 2 giga Geil ultra 900-on dualban 1950 pro 512 mega huzva es 1280 ban ha mindent maxra rakok 1280 es az1600 es a settings. Szerintem meg 1280 ban is hatareset az elvezheto jatek. Inkabb azt mondanam hogy nem jatszhato. Tobbszor nagyon leeset az fps. Multira tuti nem valo. 1600 rol meg ne is beszeljunk. Ezek a full beallitasok. Ha lejjebb veszek dolgokat jatszhato lesz. 1024 ben hasit rendesen. Meg szerintem eleg keves embernek van olyan monitora amelyik birja az 1600x1200 at. Lcd-ben eleg ritka. (Nekem ilyen van) A regi monitorok (crt) meg lassan cserere kerulnek mindenhol. Foleg a nagyobbak. Szoval ha nem kifejezetten csucskartyaval jatszanak full grafon szerintem meg mindig eleg rendesen lefogja a gepet.
  • Szikorarobi
    Probald ki 640x480 minden low. Szerintem baromi gyenge a vga hozza es plusz meg codek gondjaid is lehetnek. Nekem is csinalt ilyet amikor tobbfele codec pakk volt fent a gepen. Hasznalj csak egyfajtat. Pl K-lite vagy valami hasonlot de a Fear tutira nem szereti az ACE mega pakkot....
  • DarkSector
    Nekem 30-40 is megteszi!
  • DarkSector
    Ezzel a configgal mindent tegyél mediumra-ra és külön a felbontást 1024-re
  • Prince of Máté
    Nekem egyik sem.
    Az meg hogy neked jó géped van és fullon 1600.ban nem játszható, az már magánügy:)
    De nekem 1280-on maxon megy 60 fps-sel.
    Szal sztem egy 8800-nak az 1600 nem okozna problémát.
    persze vannak olyan gémerek, akiknek a játszható érték minimum 100 fps.
    nekem elég a 60 is.
  • Yoda001
    szedd le a frapsot és nézd meg hány fps ha 0-1 akkor baj van.. nem fog futni a játék :S
  • STyLi
    Hali mindenkinek!!
    Srácok, én most töltöm a FEAR-t, 88,7%-nál tart, már nagyon várom!!
    Viszont tegnap kíváncsiságból letöltöttem a demóját, hogy mégis kipróbáljam hogy eyáltalán milyen, meg hogy hogy fog menni...és, van ugye a legelső pályának a legeleje, amikor megkapom az utasítást és kiszállok a kocsiból. Nah és itt nem tom mi lehet, mert ahogy mozdulni akarok valamerre, megáll a kép(a hang még megy), aztán megáll a hang is kb 5-10 mp-re. Ezután mintha újra jó lenne, lépek párat, és kezdi előlről.(mármint azt hogy megáll a kép, hang, stb). Foggalmam sincs hogy mi lehet vele, ezért kérdezlek titeket, hátha valaki már találkozott hasonló jelenséggel...:S

Amúgy a gépem:
    proci:2.6 celeron
    memória: 1GB RAM
    VGA: GeForce 6200 Inno 3D 128MB

Please help me!!! :)
  • Szikorarobi
    Neked melyik van?

Amugy a FAQ 2 eves mar..... Nekem is jo gepem van megsem megy 1600 ban full grafon jatszhatoan. Mai napig sem...

• Prince of Máté
    FAQ-ban ki kéne ezt javítni:

10. " Szerintem elég jó gépem van, mégsem tudok 1600x1200 full grafikán játszani! "

Nem is fogsz mostanában! Viszont 1280x1024-ben a mostani csúcskártyákkal már élvezhetően tudsz játszani.

Azért egy ATI HD2900XT, vagy egy GF 8800 ultra, sztem még full HD felbontásban is simán futtatná!
  • Szikorarobi
    En is kivancsi vagyok ra. Egy linket pls nyomj be nekunk. Hatha tudunk segiteni.
  • Sund
    fúú mesélj erről egy kicsit, még sose hallottam ilyen modról.
  • shootme99
    Sziasztok!
    Tud valaki nekem valami okosságot mondani FEAR Dead Phantom című orosz gyártmányú önálló játékkal kapcsolatban? Mert én leszedtem, elindítottam, megy is, jól is néz ki, csak az első pályán ahol kezdődik nem lehet sehova tovább menni, nem tudom mi a túróst lehetne csinálni, meg hát ugye oroszul is van, szóval nem is értem...
  • WhyLeeng
    Hali. Sund felveszlek a masik MSN-emre is, majd ott beszelunk, ok? :) Az enyem: [email protected]
  • Sund
    megvagyunk!

leeht gyünni, van saját szerver is!
  • DarkSector
    Jah öreg korban egyre nehezebben megy, mi?
  • Szikorarobi
    Ma jatszottunk a lanyommal. Hat ugy nez ki ez is olyan mint a biciklizes.
  • Szikorarobi
    Hali. Honapok ota nem jatszottam. De termeszetesen ha egyeztetunk valami idopontot WhyLeeng-al megyek. Esetleg hivjuk segitsegnek Banant es mar csak egy ember kell es kesz a 4vs4. :) Ti megvagytok negyen? Felrakom akkor a ferit es gyakorolok majd egy kicsit.
  • Sund
    Robi, nincs kedvetek játszani vmikor egy 4 vs 4 CTF-et?
  • jerich0
    Köszi!
    Tényleg hat jegyű zip kód kellett a reg-hez. Mostmár működik!!!

Köszi!
  • grebber
    Valaki tud valamit arról hogy a 2. részt bemutatják-e a GC-n?
  • Szikorarobi
    Ha jol emlekszem hat jegyu zip kod kell neki. Irhatsz barmit csak ne a magyar negy jegyut. Utanna elvileg jo lesz...
  • jerich0
    Sziasztok!
    Tudnátok segíteni, hogy miért nem tudok reggelni a joinfear-en cd kulcsért! Kitöltöm az adatlapot és nem fogadja el a Zip Code-ot! Pedig direkt a Hotmail-es címemmel reggeltem.
  • Fujiryu
    próbáld config fájlban átírni
  • grebber
    Perseus Mandete videó!
  • DarkSector
    Jah hogy a kg-ben nincs...
    az már más...
  • tonyr #12371
    ja pc-mel minden ok, de none 1280...
    a sima fear-ben is + wan *-ozwa az 1280, h nincs letesztelwe w mi, de müxik csak a kiegben none :(
  • DarkSector
    Szerintem kell hogy legyen, ha van olyan moncsid, meg jó a drivewred.
  • tonyr #12369
    izé nekem a fear megy 1280x1024 maxon, DE a kiegben nincs 1280as felbontás, pedig az 1.08as paccs is fent wan...
    wmi 5let, h mé ?? w h hogyan tok 1280ban nyomulni ?
  • DarkSector
    Mondtam..:D
  • Prince of Máté
    Jah, megy maxon 1280x1024-ben :D