13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
laci1993 #12326 még nem vettem de elindult! 2 héten belül fogok szerezni mert most nem naon leszek ithon. -
#12325 Igen, mert a Combat az multiplayer és jobban van optimizálva....
Nálam max-max-on a legnagyobb pályán max létszámmal sincs semmi lassulás nemhogy akadozás...
A singlebe meg már az elején, mikor kiszállok a kocsiból, már receg a kép, amíg be nem megyek az épületbe és nem tudom megoldani, hogy ne akadjon ezért pedig biztos nem a configom a hibás...:D -
#12324 hm. nekem 800*600 ba highon minden, combatba 50 fpsel megy ugyhogy érdekes.. ha meg spbe megyek néha,1 mp-ra meg akad kb 3-4 percenként.. ezért vettem vissza 800ra 1024böl :) -
#12323 Nekem ezzel a konfiggal 1024x768-ban max-max-on megy jó ha ezt is tudjátok...:D -
#12322 és akkor mivan? nekem xt vel nem megy 1024*768ba ilyen procival 1giga ddr2es rammal.. -
#12321 Ja és a MULTIPLAYER 1024*768-ban. -
#12320 AMD 64 3200+
1GB DDR1
MSi ATi Radeon X800 PRO VIVO 256 MB RAM
A játék MEDIUM fizikán és HIGH grafikán tökéletesen fut. -
#12319 Vettél már ramot?Elindul a játék? -
#12318 LOL már!
Hgoy akarsz, te fírezni 384 mega rammal, miközben msn-ben a tót laci ír, az internet explórerben, meg a pina pont hu megy?
u.i. Proci 2 gb.
LOL már!
-
laci1993 #12317 valahol be lehet álítani a játékban hogy nappal vagy éjszaka legyen? mert nekem itt http://youtube.com/watch?v=pAeNjNEifkg éjszaka volt a videóba meg nappal van ezt nem értem -
#12316 Fear magyarosítás....
Jó játékot.... -
laci1993 #12315 köcce a segítséget elindult a játék csak néha szaggat ezért fogok venni még ramot és olvastam a faq ban hogy van magyarosítás de én arról az oldalról nem tudom letölteni valaki adna egy másik linket vagy átküldené msn en [email protected] -
#12314 Nem hiszem próbáld ki...ha nem indul, akkor minimum 512ram kell neki, mert annyi asszem nekem is kellett régen... -
laci1993 #12313 köcce igen van ddr be 128 as is és nekem így van 384 de köcce és ezzel most mi lesz jobb hogy átálítottam a lapozófájlt? -
#12312 Vezérlőpult->Rendszer->itt a speciáli fülre kell nyomni->ezután a teljesítmény résznél a beállítások gombra->majd megit a speciális fülre nyomni....és utána a modosítás gombra....
Ezután a C-re állj rá fent és ezután jelöld be az egyéni méretet, és a felső és alsó mezőbe írj be 1000-et és alá 2000-et....Ezután a Beállít gombra nyomj, és már meg is van...ezt még növelheted, vagy csökkentheted, ahhogy szeretnéd és amennyi hely van a wincsiden.... -
#12311 Proci az gondolom 2GHz akart lenni...
És szerintem a ramokkal lesznek gondok...minimum 512 kéne....
Nem is értem, hogy miképpen lehet neked 384ram...
Mert én úgy tudtam, hogy a 256ram a legkissebb...vagy van DDR-ben 128-as is?
Szerintem ha egy DDR 512ramot összeszedsz a gépedbe akkor tutira fog menni... -
laci1993 #12310 proci 2GB
ram 384mb
vidkártya ASUS 9550 GE 256MB 128BIT
(tudom nem szuper gép meg semmi de nekem sajna csak ez van de remélhetőleg 2 hét mulva veszek 1GB ramot de lehet csak 512őt)
ja és enyhén hülye vok a géphez de hol tudom megnézni azt a lapozófájlt?
-
#12309 Pontossan írd le a gépedet...
Videókártya-ram-proci....és nézd meg, hogy mekkora a lapozófájl mérete.... -
laci1993 #12308 na én már készen vok ezt nem értem láttam a gépigényt de nekem vany 384MB ram om és ezt írja ki
de uncsimnak meg 256MB ram van a gépébe és neki meg ment a játék akkor most mi van -
#12307 FAQ
ott le van írva -
#12306 A 3.részről beszélt....
Chaos Theory alcíme van....a tiéd meg a Pandora Tomorrow... -
Code92 #12305 off: nem tommelyik splinterről beszálz, de nerkem a 2-ben olyan volt h. rámfogta a fegyvert a hapek, lőtt 2-t hívott segítságet telón, utána meg sétált tovább mintha mi se történt volna, én merg csak néztem :D:D:D
/off -
laci1993 #12304 na vettem egy videókarit 256mb-ost és az mért van belépek a játékba és nincs hang megnézem az optionsba a sound menüpontot és minden off ra van álítva és semmit se tudok álítani.mit csináljak hogy legyen hang? -
#12303 Splinter cellnek is szép grafikája van, de a Fear szebb.
Az AI is jobb benne. -
#12302 :D -
#12301 jah sry akkor rosszat mondtam, wmv :P -
#12300 Nézd meg a videókat...bár az sem mutat sokat, de max grafikán van...
Én azért kötve hiszem, hogy ettől szebb lenne a Splinter... -
#12299 Videók javítva:
Nálam ilyen 1
Nálam ilyen 2 -
#12298 Első benyomás:DD -
#12297 1.
Alig játszottál még vele, mia fasznak értékeled?
2.Grafikát akkor értékeld, ha majd végigviszed a maxpn, és látod az összes pályát. -
#12296 LOL grafika 78!
LOL -
#12295 nem jo a 2 link, valami .jpg kiterjesztés kéne nem? -
#12294 Naná, h az
Hát nem tom, de a CT a feart agybafőbe veri garfikai téren... de hát ez egyén kérdése.
Sokan, sm 3 nélkül beállított DA-re azt mondták, h ezerszer szebb a CT. Ég és föld.
A splinter 1 és 2-től természetesen szebb a Fear, csak grafika terén persze -
#12293 Gondolom az a Splinter Cell Chaos Theory akar lenni....
Két dolgot megjegyeznék...
1.A splinter cell, az nem FPS....
2.Még igy is szebb a FEAR a Splinter-ektől, mert még a Double Agent is kegyetlen recés, és a karaktert kivéve minden silányul néz ki....Pedig nálam max-on futott... -
#12292 Van egy bit értéke a kártyáknak, ami az adatfeldolgozás sebbességére vonatkozik...
Van 64 128 és 256bit-es kártya....meg gondolom a durvábbak már többet is tudnak....
Az én kártyám 256bit-es és 256Ram van rajta.....
A játékot meg full max grafikára meg úgysem tudod szerintem felrakni, mert ha a beállításokat fel is rakod max-ra, akkor sem fogod azokat az effect-eket látni, amit monduk egy erőssebb kártyával igen....
Nálam is a 7600-nál max-ra raktam a fear-t, de nem volt olyan a visuális eredmény, mint most....
Ez azért van, mert a különböző tulajdonságok közül többet támogat a 7900-as....
Nálam ilyen 1
Nálam ilyen 2
Szerintem az egyik legszebb FPS még a mai napig is.... -
#12291 Hát figy, mivel életemben először játszottam ezzel ma (lehet szégyen, de ami késik nem múlik)... ezért a graf ennyi amennyi. Egy biztos: a grafikája átlagon felüli még ma is, na jó azért nem egy SCCT garfikájú. Nálam átlagos grafika az 60-65-ig terjed.
Te/Ti biztosan már régóta kenitek ezt a gémet, s nálad azért ilyen magas a grafikai pontozásod, MERT első benyomásra tetszett és akkor.
A maxra állítást csak pár percre állítottam be, még mikor feltelepítettem. és akkor ugymond játszhatatlan volt... 5 m-ként szaggatott.
Ui: szemléltetésként.
Anno mikor játszottam a Great Escappel (nem tom h ismeritek) a grafikájára 98-at adtam simán, de most meg néztem újból, hááát... jóval 80 alatt van nálam a rátája. -
#12290 te ezt komolyan gondolod? grafika 78????? eddig itt "nyafogtál" hogy igy nem jo meg ugy nem jo, nemtudom hogy játszottad te full grafon, megérdemelné legalább a 95-öt.. a 2. pálya meg legalább olyan jo mint az elsö bár nem félelmetesebb,paráztatosabb.. -
#12289 Ezt h érted, h 256bit-es kell neki
mondom/írom, h a vga-ám 256 MB Ram-os. Vagy te másról beszélsz? -
#12288 Na, most leírom a véleményemet a fearről.
Hangulatos, paráztatós, főleg az első pálya... a sok szellem megjelenése meg minden, etc. Talán meg merem kockáztatni, h ilyen jól induló történettel (melynek részese vaunk) még nem láttam a fantasy fpsek terén!
Sajnos a második pálya az fullig arcade-os volt:( kár érte... Ott is hagytam, talán felteszem később. nem voltam abban a hangulatban, h egy csomó katonát mészároljak le agyatlanul.
Hangulat: 90 (a 2-ik pálya az nagyban hozzájárult, h ne 99-et adjak rá)
Garfika: 78 (a maga idejében biztos szép volt meg minden, hiába felvittem maxra mindent, h úgy értékeljem a graft)
Hangok: 90
Irányíthatóság: 99
Ez csak átmeneti véleményem a gémről a 2.-ik pályáig, de ezek, a továbbiakban is fogják befolyásolni a végleges értékelésemet, független attól, h lehet h a 3. pályánál már sokkal jobb kerékvágásba megy a történet szála és nem lesz árkádos.
-
#12287 Az egyértelműen kijelenthető, hogy a fear nem kicsit ram igényes....
Az igaz, hogy a te kártyád már 7xxx-es szériás kártya, de viszont már olyan alacsony szinten van, hogy pl. egy 6600GT vagy egy 6800LE simán odaver neki....
Sajnos hogy faszán menjen a FEAR ahhoz 256bit-es kártya jó volna...
Nálam eddig még minden játék ment Full Max beállítás mellett....
Csak most a Colin DIRT, amit egy trágyának tartok, mert még minimum fokozaton sem megy folyamatossan...és nem éri meg szerintem a 11GB-ot....