F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egy jo bableves sose rossz!!
Most neztem hatha mar felraktak de mar most kezd lassulni a honlapjuk. Szoval ebbol szinte biztos nem lesz gyors letoltes.
Bar sosem lehet tudni. Remeljuk a legjobbakat. Ha nagyon szarul jonne "Valaki" <#vigyor3>#vigyor3><#buck>#buck>felrakna ugy mint multkor? Mert gondolom ma este meg gyilkolaszni szeretne egymast a magyar FEAR comunity. Huu de kivancsi vagyok en is vajon mit javitgattak a skacok es milyen az uj palya.
Most olvastam ezt:
F.E.A.R - Mindössze 10 óra?
<2005-09-29 @ 14:53 - Invi>2005-09-29 @ 14:53 - Invi> (kommentek: 32)
A nem igazán vajszívükrõl híres PC Gamer szerkesztõi kaphatták elõször kezük közé a Monolith legújabb FPS-ét. A novemberi számban tesztelt F.E.A.R -rel meg voltak elégedve a kollégák, de nem magasztalták azt az egekig. A végsõ ítéletet egészen pontosan 92%-ban állapították meg. A mérleg negatív részén a nem túl hosszú, alig 10 óra alatt végigvihetõ egyjátékos mód nyomott sokat a latba, míg a másik serpenyõben olyan dolgok szerepeltek, mint a hangulat, az audióvizuális élmény és az akció kidolgozottsága.
Vagy holnap lesz?<#nemtudom>#nemtudom>
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
remélem lesz, és jó gyorsan leeht majd tölteni 😊
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
remélem pár bug javítva lesz ebben a demóban 😊
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Ha minden igaz, akkor helyi idõ szerint 8 órakor, magunkévá tehetjük a demot.
Kiváncsi leszek hogyan oldják meg.
Mivel teljesen nyilt és végleges demo lesz, így mindenki hozzájuthat majd.
Valószínüleg kulcs sem kell majd hozzá, úgyhogy sokkal többen leszünk mint eddig. 😊
Természetesen amint hozzám is leér a demó, rögtön átállnak a szervererek.
Viszont fel kell készülni, hogy exclusive demorol lévén szó, "lassan" fog terjedni, és eleinte kevés lesz a mirror.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
<#vigyor3>#vigyor3>Elso epizod
überfasza
a Battlefield 2 mellett ezzel is fogom nyomni 😊
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
"DirectX® 9.0c (Áprilisi javítással)"
már van ilyen is...?
honnan lehet letölteni...?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Egyébként az is elõfordulhat, hogy újra kell cdkulcsot kérni , és le kell tölteni az új demót.
Nem tudom pontosan, mert elég hülyén fogalmaztak.
Csütörtök-péntek-en érdemes ránézni a faq oldalra, mert oda kirakom amint többet lehet tudni.
Persze ide is beírom.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
nem én kezdtem 😊
1ébként naon bejövõs a game!!
tetszik ,qrva jó
a tört játékkal lehet majd neten játszani?
Mármint a felesleges és értelmetlen vitát.