F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Természetesen megköszönték a népszerûsítést, és azt, hogy a legelsõ beta demóktól mûködtetek szervereket, ami jóformán mindíg tele van.
Valamint hozzájárultak, hogy ha szeretném, akkor indíthatok Official szervert.
Szóval ezért sem írok bele a faq-ba tört játékkal kapcsolatba semmit.
Ma összeszedem a tört játékkal kapcsolatba a dolgokat, leírom egy hosszú hozzászólásba, és betesszük ide a fejlécbe.
BF3: csucsorr
most már egyfolytába csak az original os szart löki
"Please deactivate virtual drive an emulation sofware"!
Ennyi , ez nem antiblaxos game
üdv
Volt olyan akinek ezek után megoldódott a problémája.
Valaki írta, hogy azért van hogy nincs karbantartva az oprendszer: Errõl annyit, hogy szinte minden héten töredezettségmentesítve van, Ad-aware, spy-bot, nod32, kaspersky-vel védve, és registry-tisztítóval átfésülve... ha ez nem karbantartás akkor nem tudom mi. Nem ezzel van a gond az biztos!
az egyiknél hibaüzi X -el
a másiknál Original os Információs ablak.
érdekes hogy én 1havonta ha benéztem ide,de kivülröl fújom hogy kinek milyen baja
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
mindent ugy csináltam ahogy le van irva, de mikor elinditom akkor bejon egy fekete képernyõ!
pls help
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
nekem ugyanolyan mint a demonál
grafika nagyon szép,pedig az én gépemet már ujitani kéne,igy csak 800×600mediumba tudok játszani
hangok szintén királyak
egyedül a fosatós részeket hiányolom,bár még az elején járok,de nembánnám ha nem ennyi lenne az egész játék hogy katonákat ölök,és néha beparázok egy székeket felboritó patkánytol 😄
össze kéne tömöríteni a mappáját és megadni a linket
megköszönném!
Esetleg frissítsem a hangkártya drivert???
HELP!!!!!
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Quake 4 The best FPS game!
ha meg igen akkor original -os! valaki segítsen már!
nekem is ez a baj. :\
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
inkább segíts...
<#bdead>#bdead>
A teszt lefut rendesen (avg 35 fps.. nem sok de játszható) a játék meg akad össze-vissza. Ráddásul az irányokra sem ugy reagál ahogy kéne <#ijedt>#ijedt> Értem ezalalt, hogy néha csak úgy magától elindul az ember, vagy ha pl elõre nyomom a nyillat, hátrafelé megy. <#guluszem1>#guluszem1>
Az out of memory dolog nálam is jelentkezik.
azt könnyebb lenne elindítanom...