F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy az a rohadt Original szöveg jön, vagy az a Required.
http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu
Most Anti-blaxx -al próbálom és:
A required security module can not be activated. This program can not be executed.
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Original disc not found or authenticated.
<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf> <#guluszem1>#guluszem1><#nemtudom>#nemtudom>
na jó, azért neem,de sztem ugy 6-7 pálya körul ugy,h az ember megállás nélkül játsza 1/2 nyolctol 3ig ugy má azért 1 kicsit<#zavart2>#zavart2>
amit sajnalok hogy nincs hangtompitos fegyver, legalabbis egyelore😞 bar igy is van lehetoseg halkan olni a kozelharci rugasokkal, utessel. slowmo is hangulatos dolog😊 behajitod granatot valahova, hallod hogy beparaznak es elugranak a granat elol akkor fogod magad slowmo bekapcs es berohamozol a terembe es szepen leszeded a granat elol ugrabugralokat lassitott felvetelben😊
tortenet szepen lassan az ingame messagekbol(telefon,szamitogep es a "a csóka,aki az introban békésen papálja az embereket") kezd korvonalazodni.
masik amit nagyon sajnalok hogy nincs hozza atomeromuvem igy elegge lebutitott grafikahoz van szerencsem de meg igy is tetszettos😊 bar en inkabb a felbontast reszesitettem elonyben es felraktam 1024x768 ra es addig ugyeskedtem a sokoldalu beallitasi lehetosegekkel amig sikerutl jatszhatora osszehozni. barton 2500+, radeon 9700pro, 1g ram.
mer csak akkor lessz kép...<#mf2>#mf2>
na,most ennyi,meek vissza jáccni<#violent>#violent>
" A történet 12 óra történéseit követi (a 24 óra címû tévésorozathoz hasonlóan valós ideõben): egy fontos szövetségi épületet ismeretlen terroristák foglalnak el, a beküldött kommandósok sisakkameráján pedig egy nyolcéves forma kislányt látni, amint magától értetõdõ természetességgel sétál a plafononon, majd egyetlen mozdulattal Predator-szerû, áttetszõ szörnyeket uszit a kommamdósokra, akik gyors, de annál kegyetlenebb halált halnak. Itt jövünk mi, a végsõ fegyver a képbe: a mesterlövész Jin, a robbantási szakértõ Douglas, a hacker Spen, és az emberfeletti reflexekkel rendelkezõ (már megint bullet-time effekt...) fõnök, a játékos karaktere, Rowdy. High tech fegyverarzenálunkra, valamint csapatunk tagjainak tagjainak speciális felszerelésére, képességeik utolsó morzsáira is szükség lesz, ha el akarjuk pusztítani az idegen fenyegetésést...
Ahogy fedezzük fel a felhõkarcolót, egyre több misztikus, ijesztõ dolog történik velünk, szörnyek támadnak ránk, és tûnnek el, és bizarr, megmagyarázhatatlan eseményeket látunk a különféle ipari kamerák és térfigyelõk archívumában kutakodva is. Doom ide, Cthulhu oda, a F.E.A.R. a show egyik legfélelmetesebb játékának bizonyult -- de sajnos megjelenésére legalább egy évet várbubk kell. A játékot meglepõ módon nem a legújabb LightTech motor hajtja, hanem egy direkt a F.E.A.R.-hez kifejlesztett, DirectX9-re optimizált új engine. "
hát ennyit tudtunk 2004. júliusában még a gamerõl, elég érdekes, én úgy tudtam csak katonák vannak<#smile>#smile>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
sztem a játékidõ több lesz mint a " reklámozott 10 óra"
9 óra körül ért le, azóta játszottam és most tartok ott hogy a helikopterrel megyünk a videókból látott irodaházba... persze nem tudni mikor is lesz vége de az eddigi infókból arra tippelek lesznek még meglepetések..
<#circling>#circling>
Hát így kapásból ezek lennének az elsö benyomások... biztos szeretnék még vmit írni de most nem jut eszembe, majd holnap, a multirésszel együtt ... ha meg lehet oldani ezzel a verzióval...
Ui:annyi biztos hogy tuti hogy megveszem eredetibe... márcsak a multi miatt is
Na további jó éjszakát
<#wave>#wave><#wave>#wave>
de azert kosz 😊)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A játék szép, AI még mindig jó, hangulat is ott van, bár annyira nem parázok, mint a demotól.
A CDhide-os/kompatibilitás átállításos módszerrel tökéletesen megy, nem tudom, mi a para egyeseknél, de talán karban kéne tartani az OP rendszert. Antiblaxx meg felejtõs. Továbbá nálam nem lépeget ki memóriagondokkal, ahogy azt korábban írták páran, pedig nekem is 1 GB RAM van.
GF FX5900XT karin a legtöbb beállítás medium-on, 800*600-as felbontás mellett a nagyobb lövöldözéseknél beszaggatott, így gondoltam egyet, és fintorogva bár, de átállítottam 640*480-ra... Mit mondjak, királyul fut a játék, és mivel alacsonyabb lett a felbontás, felraktam szinte minden vizuált max.-ra, és így még sokkal szebb is az egész. Ráadásul én nem látok igazán különbséget a két felbontás között (minõségben értem), valószínûleg egy 19"-os monitoron azért szembetûnõbb lenne.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
1. Bemountold az image-t a DAEMON Tools-ba
2. A game könyvtárban a .exe -t átállítod Windows 2000 kompatibilisre(jobbklikk->Tulajdonságok->Kompatibilitás)
3. Letöltöd ezt a progit [ VirtualCD-Hide ]
4. Elindítod ->óra melletti ikon->jobbklikk->hide all virtual drives, majd kiírja hogy x Virtual Driver(s) hidden
5. És játssz a game-mel!
3x-ra írtam le, sry ha nagy baj
Gigabyte P67A-UD4-B3, Intel Core i7-2600K, Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz, MSI HD6970 2GB, Corsair 60GB SSD, Corsair 850TXV2EU Battle.net : Bzozo1980#2305
Ha feltelepitem es hasznalom a kovetkezo gepinditasnal mar megpukkan a DaemonTools, el sem indul (nem talaja a drivereit)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nagyon durva grafja volt,alig várom hogy lejöjjön,kér hogy mégcsak 40% nál tart😊
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
hagy aludjon szegény gyerek...😄
a játékbol is
a játékbol is képet pls

thx
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
[merlinw.org]
leokézod, majd megint jobb klikk és run game...
[merlinw.org]
De így azért jobb mint formázni, azzal több a munka, habár ez emberfüggõ.