F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De nem igaz:'(
Vagy az a rohadt Original szöveg jön, vagy az a Required.

EmThor
#5514-et meg nem kéne, mert így nem sokáig lesz...

EmThor
kösz, mind1, próbálkozok még vele <#eljen>

Próbálj rákeresni dc++ -on, én már jártam hasonló módon és megtaláltam vki másnál...

http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu

De ha Virtual CD vel csinálom akkor az Original os szöveget pofázza :'( plz help

Még 1 Hiba?!<#falbav>
Most Anti-blaxx -al próbálom és:
A required security module can not be activated. This program can not be executed.

Quki
tök jó , hogy a képfájlt nem tudom megcsinálni mert kiírja hogy a fearclone.r08 sérült , és akárhányszor leszedtem , mindig szar volt 😞( és a végre meg azt írja ki hogy a mdf fájl sérült és egyszerûen nem csinálja meg azt a sz*r mdf fájlt...

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

lent kereses : virtualcd

Ant-Blaxx miért nem indul? :'(

Mi ilyenkor a teendõ?
Original disc not found or authenticated.
<#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf> <#guluszem1><#nemtudom>

pilsner
ah,én má meguntam.<#circling>
na jó, azért neem,de sztem ugy 6-7 pálya körul ugy,h az ember megállás nélkül játsza 1/2 nyolctol 3ig ugy má azért 1 kicsit<#zavart2>

jah most hogy enis kicsit tobbet jatszottam vele valahol (6-7 resz kornyeken jarok) mar abszolute nem paraztat be, hozzzaszokik az ember😊. tuzharcok fergetegesen hangulatosak, ai pazar, legjobb amihez eddig szerencsem volt. itt nem teheted meg hogy kialsz kozepre a tuzvonalba es kozben oldalazgatva probalod elkerulni a talalatokat, szitava lonek😊 kikell hasnzalni a palya adta lehetosegeket. squadokban maszkalnak az ellenseges katonak, ha az egyik meglatott es leadja a drotot radion akkor az osszes tobbi tudni fogja merre vagy, megprobalnak bekeriteni, granattal kifustolni, vagy egymast fedezve kozelkerulni hozzad. egyes osszecsapasoknal lehetoseg van tobb helyrol tamadni pl: folyosorol verekded at magad a termen vagy az almenyezetrol probalod egyesevel leszedni oket.
amit sajnalok hogy nincs hangtompitos fegyver, legalabbis egyelore😞 bar igy is van lehetoseg halkan olni a kozelharci rugasokkal, utessel. slowmo is hangulatos dolog😊 behajitod granatot valahova, hallod hogy beparaznak es elugranak a granat elol akkor fogod magad slowmo bekapcs es berohamozol a terembe es szepen leszeded a granat elol ugrabugralokat lassitott felvetelben😊

tortenet szepen lassan az ingame messagekbol(telefon,szamitogep es a "a csóka,aki az introban békésen papálja az embereket") kezd korvonalazodni.
masik amit nagyon sajnalok hogy nincs hozza atomeromuvem igy elegge lebutitott grafikahoz van szerencsem de meg igy is tetszettos😊 bar en inkabb a felbontast reszesitettem elonyben es felraktam 1024x768 ra es addig ugyeskedtem a sokoldalu beallitasi lehetosegekkel amig sikerutl jatszhatora osszehozni. barton 2500+, radeon 9700pro, 1g ram.

pilsner
bocs,hogy lama vagyok de hogy a valagba lehet gyorsan egyszerûen sok macera nélkûl képet fellökni erre a sz@rra???
mer csak akkor lessz kép...<#mf2>

pilsner
hát,annyira nem fosós,szerintem.az 5ödik pályánál járunk,túl kb. 500 lemészárolt sima ellenen, sehol egy monszta,csak néha a kiscsaj felgyújtja a szobát meg valami holdkórosok,porrá olanak,ennyi.a sztori is eléggé furcsa ugyanis azért a haverommal tudunk angolul, meg el is olvassuk az in-game üzeneteket,de azt semmiképen nem értem,hogy az a csóka,aki az introban békésen papálja az embereket,mit kvartyog össze-vissza.amugy szép,mondhatni qrwa szép,meg minden csodálatos,de azért már sikerül bugot is találni,majd mingyá mellékelem...
na,most ennyi,meek vissza jáccni<#violent>

mucsácsó
amúgy nem tudnátok egy olyan videót feltenni, vagy adni, amiben egy félelmetes rész van? mert elhiszem hogy az a game, de én valahogy nem bírom elképzelni, hogy egy kislány hogy lehet ennyire para <#idiota><#idiota><#vigyor>
mucsácsó
lol, olvastam egy 2004. No. 07-es PC GURUt (ez is ilyen E3 kiállításról szól fõleg), ezt írják a F.E.A.R.-rõl, lessétek:

" A történet 12 óra történéseit követi (a 24 óra címû tévésorozathoz hasonlóan valós ideõben): egy fontos szövetségi épületet ismeretlen terroristák foglalnak el, a beküldött kommandósok sisakkameráján pedig egy nyolcéves forma kislányt látni, amint magától értetõdõ természetességgel sétál a plafononon, majd egyetlen mozdulattal Predator-szerû, áttetszõ szörnyeket uszit a kommamdósokra, akik gyors, de annál kegyetlenebb halált halnak. Itt jövünk mi, a végsõ fegyver a képbe: a mesterlövész Jin, a robbantási szakértõ Douglas, a hacker Spen, és az emberfeletti reflexekkel rendelkezõ (már megint bullet-time effekt...) fõnök, a játékos karaktere, Rowdy. High tech fegyverarzenálunkra, valamint csapatunk tagjainak tagjainak speciális felszerelésére, képességeik utolsó morzsáira is szükség lesz, ha el akarjuk pusztítani az idegen fenyegetésést...

Ahogy fedezzük fel a felhõkarcolót, egyre több misztikus, ijesztõ dolog történik velünk, szörnyek támadnak ránk, és tûnnek el, és bizarr, megmagyarázhatatlan eseményeket látunk a különféle ipari kamerák és térfigyelõk archívumában kutakodva is. Doom ide, Cthulhu oda, a F.E.A.R. a show egyik legfélelmetesebb játékának bizonyult -- de sajnos megjelenésére legalább egy évet várbubk kell. A játékot meglepõ módon nem a legújabb LightTech motor hajtja, hanem egy direkt a F.E.A.R.-hez kifejlesztett, DirectX9-re optimizált új engine. "

hát ennyit tudtunk 2004. júliusában még a gamerõl, elég érdekes, én úgy tudtam csak katonák vannak<#smile>
Omlás
nah szedegetem én is!VGA probléma is megoldódni láccik!Mivel ez a második Inno -s 6600GT amit egyeltalán nemtok használni áttérek az MSI -re remélem abban nem csalódom 😞)!Diigra meg csak lejön a game új kártya nélkül nem akarom kipróbálni de lehet nem bírom majd megálni no majd meglássuk!De az eddigi vélemények alapján tutifix hogy amint boltokban van megyek azt megveszem 😉!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ja, és *khm*... Nektek is a Director's Edition van meg? 😄

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

mucsácsó
jhaoks, bocs, én aszittem gond van <#smile> de hogy mondjak valamit én is útálom az anti-blaxxt...száár az program<#idiota><#idiota><#smile>
Nos azt hiszem mára ennyi ... <#wave><#wave> már fájnak a szemeim... hát mit is mondhatnék, nem csalódtam <#wink> a story eddig elég érdekes bár még sok a megválaszolatlan kérdés, kiváncsi leszek hogy ki is ez az Alma? és hogy miként? miért? meddig? stb.
sztem a játékidõ több lesz mint a " reklámozott 10 óra"
9 óra körül ért le, azóta játszottam és most tartok ott hogy a helikopterrel megyünk a videókból látott irodaházba... persze nem tudni mikor is lesz vége de az eddigi infókból arra tippelek lesznek még meglepetések..
<#circling>
Hát így kapásból ezek lennének az elsö benyomások... biztos szeretnék még vmit írni de most nem jut eszembe, majd holnap, a multirésszel együtt ... ha meg lehet oldani ezzel a verzióval...
Ui:annyi biztos hogy tuti hogy megveszem eredetibe... márcsak a multi miatt is
Na további jó éjszakát
<#wave><#wave>

Laza
nem olvastam vissza, mert nem azert irtam hogy mas alternativat keresek, csak azert, mert utalom azt a sz..rt 😊
de azert kosz 😊)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

No, toltam úgy 2 órát.

A játék szép, AI még mindig jó, hangulat is ott van, bár annyira nem parázok, mint a demotól.

A CDhide-os/kompatibilitás átállításos módszerrel tökéletesen megy, nem tudom, mi a para egyeseknél, de talán karban kéne tartani az OP rendszert. Antiblaxx meg felejtõs. Továbbá nálam nem lépeget ki memóriagondokkal, ahogy azt korábban írták páran, pedig nekem is 1 GB RAM van.

GF FX5900XT karin a legtöbb beállítás medium-on, 800*600-as felbontás mellett a nagyobb lövöldözéseknél beszaggatott, így gondoltam egyet, és fintorogva bár, de átállítottam 640*480-ra... Mit mondjak, királyul fut a játék, és mivel alacsonyabb lett a felbontás, felraktam szinte minden vizuált max.-ra, és így még sokkal szebb is az egész. Ráadásul én nem látok igazán különbséget a két felbontás között (minõségben értem), valószínûleg egy 19"-os monitoron azért szembetûnõbb lenne.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

mucsácsó
VirtualCD-Hide, no anti-blaxx...
1. Bemountold az image-t a DAEMON Tools-ba
2. A game könyvtárban a .exe -t átállítod Windows 2000 kompatibilisre(jobbklikk->Tulajdonságok->Kompatibilitás)
3. Letöltöd ezt a progit [ VirtualCD-Hide ]
4. Elindítod ->óra melletti ikon->jobbklikk->hide all virtual drives, majd kiírja hogy x Virtual Driver(s) hidden
5. És játssz a game-mel!
3x-ra írtam le, sry ha nagy baj
bzozo
Nagyon isten a GAME!!!!!!!!!!!

Gigabyte P67A-UD4-B3, Intel Core i7-2600K, Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz, MSI HD6970 2GB, Corsair 60GB SSD, Corsair 850TXV2EU Battle.net : Bzozo1980#2305

Laza
Utalom ezt a sz..rt, mindig tonkrevagja a Daemonomat.
Ha feltelepitem es hasznalom a kovetkezo gepinditasnal mar megpukkan a DaemonTools, el sem indul (nem talaja a drivereit)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

A demo egyébként sehol nincs a full game-hez.Valamit optimalizáltak rajta,mert magasabb beállításon jobban megy mint a demo.
Lacc
Megkérnék mindenkit, hogy ne offolja szét a topikot a sok marhasággal, így is elég sok fölös komment közül kell kibányászni azt, aminek mondanivalója is van és nem pattogás.
Itt egy pici video mediumon a demo-ból,egyenlõre.fearvideo
Mr_no_NaMe
Radoen 9600XTvel (naés 1,5 giga rammal) a demo maxon élvezhetõen futott!
Nagyon durva grafja volt,alig várom hogy lejöjjön,kér hogy mégcsak 40% nál tart😊
SzedTEM.Bithumen.
Gabesz amd64
Te honnan szeded?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

...percek kérdése...:-)
ok
Itt-ott törik,de az a Fraps miatt van...
mucsácsó
fullból is tolhattok ám fel<#nyes><#nyes>
Egy videot feltolok a Demo-ból
aztaqrva majd vároma képeket
hagy aludjon szegény gyerek...😄
Nem kelteném fel a gyereket negyedegykor.Ugyanis a játékgép ott van.De bizton állítom,hogy jobban megy mint anno a SP Demo.
meg akakorm nézni milyen nekem csak kis fx5200m van és hát azon dx8on elég hervadt de meg ugy is qrva szép,pls
a játékbol is
ssolitude

a játékbol is képet pls
Amugy 6600GT-vel egészen kedvezõ a játék...
Gabesz amd64
mondjom már valaki plízz egy torent cimet ahonnan lehet letölteni ezt a gémet!
thx

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

MerlinW
Hát ennél többet nem lehet... Max annyt hogy mind a virtual hide-os mind a blaxos leírást berakják a FAQ-ba. Oszt ennyi.

[merlinw.org]

Most mit mondjak,minden elmondtak elõttem..<#nemtudom>
MerlinW
Ez tök jó, de másokon nem segít...<#whatever>

[merlinw.org]

Nálam asztal parancsikonról megy...
MerlinW
még a daemon-t sem kell indítani, mert azt õ elintézi

[merlinw.org]

Ha magyar az XP-d lehet I-vel kell válaszolnod, de erre majd rájössz magadtól..
MerlinW
nem kell pedig semmit csinálni vele. Antiblaxx telepít, elindít, jobb klikk rajta, settings majd beállítod valahogy így:

leokézod, majd megint jobb klikk és run game...

[merlinw.org]

Az lehet, de nálam ezzel nem volt gond soha...
De így azért jobb mint formázni, azzal több a munka, habár ez emberfüggõ.