F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Komolyan??? ... ez nagyon tuti, és mit is takar az a Official szerver? , és hogy találtak meg ? reggel felkeltél és jött egy mail??<#wink><#wink>
Szerintem ez tök frankó dolog...
Más...
most direkt nem szeretnék véleményt mondani a hozzászólások minõségérõl, ezzel elkerülve ujabbak keletkezését, de engem NAGYON zavar, remélem pár nap és vége ennek a "hogy is indítsam el" mizériának... <#szomoru1>

Üdv!

Nekem elindult egyböl rendesen anti bax nélkül is, csak 2000 compatibilissé kellett tenni+ vcdh.
Nagyon vártam már ezta gammát, de iszonyatosan szaggat, élvezhetetlen igy.
Ennyire nem Ati-ra tervezték? vagy azt gondolták mindenkinek high endes gépe van? 😞
Nekem p4 3g 512 kingstone ram duálba, 9600xt. minden mediumon, 5g virtuális ram plusszba, a tesztnél simán 38fps, de a játék iszonyat szaggat.
Van valami okosság hozzá esetleg amivel ez megoldhato?

Igen xp és sp2 es a serius sam is elindult simán , a daemon tools ban meg be kell kapcsolni mindent / az emulation résznél / Fent van az antiblax is , de a msconfig-ban az automatikus inditást kikapcsoltam.
Kérdés : Lehet , hogy én emlékszem rosszul , de demóban mintha a fegyver füstölt volna , de most nem látom pedig minden fullra van állítva . Én vagyok a hülye és rosszul emlékxem , vagy valamit még hekkelnem kell ?

B@dsector
ne erõlködj
nem megy <#shakehead>

Egy AlcoholClone-os torrenten megtalálod. Letöltésnél csak az antiblaxx-os rar-t jelölöd be.
B@dsector
<#help><#help><#help><#help> FEAR anti-blaxx patch kell <#help><#help><#help><#help>
hát nagyon úgy tûnik.
de remélem a reload vagya dev már rajta van az ügyön...

B@dsector
1.16-al is megy,csak meg kell pecselni.
BaziJoe
Anti-Blaxx 1.17 Honnan lehet leszedni?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

nekem nem megye ezzel az Anti-Blaxx 1.17 -el se ugyan az az üzenet mint a virtual cd-hide-al : "Original disc couldn't be found or authenticated"

B@dsector
Szerintem csak mi szívunk a 64bit konfigunk miatt, nagyon úgy nézz ki.
nekem még mindig az a req es hiba van

B@dsector
Hi! Nekem nincs ilyen "FEAR anti-blaxx patch" cuccom, nem tudod valahogy ki tenni h le tudjam szedni azt nagyon megköszönném. <#worship>

már megvan bocs a felesleges hozzászólássért

báttyó02
nemtrõl

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Anti-Blaxx 1.17-et honnan tudom leszedni ?

nekem még mindig ezt írja ki hogy important file missing ...

Vigyázz ezzel az Anti-blaxx-al mert nagyon nagy bajt tud okozni.
Nálam a CD-Hide-os módszer csak a memóriakezelést tette tönkre, de ki tudja hogy másnál mit okoz. Ugye ez nem a CD-hide hibája, hanem a win2000 kompatibilitás, de viszont tudni kell, hogy az XP ezt nem tudja tökéletesen, így sok probléma adódik belõle, itt is ez történt.

Anti-Blaxx 1.17-es tettem fel, azután a FEAR mellett van egy olyan, hogy anti-blaxx patch vagy valami hasonló, ebben van egy Anti-blaxx.exe, ezzel megcrackeled az eredetit, de ilyenkor ne fusson az Anti-Blaxx!
Daemon-t használok elõtte fennt volt az Alcohol, de azt le kell törölni, és a registrybõl kiszedni az összes bejegyzést, illetve még a könyvtármaradványt is kitörölni!
Ha ez megvolt akkor elindítom az Anti-t.

Beállítások:
Daemon tools exejét megkeresem rámutatok, ez az elsõ sorban van ez értelemszerû, Alcohol-t nem kell mivel nincs a gépen.
Restore:After the game exist
Method😄elete entrys (ez nem sejtet valami jót, de ha akarsz játszani ezt kell beállítani)
First game beállítások:
Protection: Securom 7
Game: FEAR.exe (megkeresed ahova telepítetted és rámutatsz)
Mount image: bepipálva
Use Daemon tools
Image: Itt megkeresed azt az image-t, amit daemon-ba beraktál és rámutatsz.
Device: Ez már nehezebb, hisz itt kell megadni, hogy melyik eszköz a daemon meghajtó. Parszti ésszel: Ha van egy CD/DVD meghajtóm akkor az kapja a device0-t, a 2. akkor a daemon meghajtója, de viszont ez bonyolódik több meghajtó illetve virtuális meghajtó esetén, de szerintem ezt is ki lehet logikázni.
ezzel befejzted és close.

Végezetül: Anti-Blaxx jobb klikk Run Game és FEAR (ha azt a nevet adtad meg neki). Így indulnia kell. Ja és nekem a daemon-ban minden be van kapcsolva...

Remélem elég részletes voltam, felelõsséget nem vállalok, ha valakinek ebbõl problémái lesznek...
SNAKE01
Meg mások is!

SNAKE01
Kok3sz próbáld meg így!

SNAKE01
Na végre elindul!<#nyes><#vigyor><#eljen><#mf1>
Nekem így megy de szerintem sokaknak jó lessz így!
1.virtual cd hide futtatás:hide all virtual drives!
2.Anti-blaxx beállít!
3.a game exe. win2000-es kompatibilis beállítása még ha sp2-es xp van fennt akkor is!

VRSDM
op-ok asszem darf. egy büntit érdemel, ez a forum nem errõl szol, kész, tégy, ugy mintha nem olvastad volna el a levelét, és kész. vagy ird meg neki prviátban, de itt itt oszd szét azt a kevés eszed... bocs

u dont have to listen anybody else but me

Mr_no_NaMe
Húzzál már el a retkes francba,nemveszed észre hogy senkit nem érdekel a problémád,fõleg hogy már vagy ezerszer le volt írva hogy mi rá a gyógyír?
m1c1mack0
hi nekem az a probelmam hogy mikor az anti blax ot inditanam akkor ki irja
"important file missing"
anelkul meg ugy nem idnul valakinek volt meg ilyen problemaja?

Én CD hide-al használom és nekem nem kavar be,vagy ezt hogy éted?A hangról nem tud senki semmit?

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

báttyó02
hát oylan gépen nem is csodálom :|

VRSDM
jo oks, nem leszolas, cask aki meg lamer, az még megszivja, egy napos win reinstall-al. cask szoltam...

báttyó02
és ha nekem most 800×600mediumba megy a játék cd hide-vel,és megcsinálnám a antiblaxxos verziót akkor lehet hogy jobban futna a jháték?

Nem vágja haza a gépemet! Tudom hogy kell kezelni!
Viszont csak ezzel (Anti-Blaxx) mûködik normálisan a FEAR, a CD hide bekavar a FEAR-nek. De ezzel nem csak nekem van gondom.
Nálam is ugyan ez a helyzet!Nincs hang beszéd közben😞
Valaki aki tud mondjon erre orvosságot legyen szíves!
Amúgy nem tudom mi van mert az én gépemen 59 FPS-el megy a game Maximumon+1024*768*32-n!
Elõre is köszönöm a segítséget!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

báttyó02
igen,állitsd

VRSDM
az antiblaxx- meg a gépedet végja haza. kinek mi a jobb. 😛

Lifeforce! Az #5598-as hozzászólásomat rakd bele a crackes FAQ-ba, mert ez sokaknak segítene!
SNAKE01
sztem nem csak kérdezem?=Szerintem nem csak kérdezem!

SNAKE01
Sp2-es xp van fennt akkor is állitsam win2000-es kompatibilisre?sztem nem csak kérdezem?

SNAKE01
Akkor nem tudom mivan!<#sir><#shakehead>

báttyó02
nem

báttyó02
nem

SASboy
látom mediumon megy 800x600-ban.

nice legs. what time to open?

SNAKE01
te regisztráltad a gamet?

SASboy
aha

nice legs. what time to open?

SNAKE01
neked nem volt ilyen?

hát ja

báttyó02
akkor passz

SNAKE01
akkor meg ezt írja:"a required security module can not be activated.this program can not be executed!"

Akkor megoldódott a problémám! (out of memory és szaggatás)
Akinek "out of memory" problémája volt, annak meg van a megoldás!
Anti-Blaxx-ot kell használnia és nem lesz ilyen problémája, ugyanis a win2000 kompatibilitás tönkrevágja a játék memóriakezelését!
Kami
Tudja valaki a választ arra a kérdésre ha kiírom dvd-re akkor fut-e a dvd-rõl vagy sem?

így csináltam ahogy az 5433