F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legnehezebben nyomtam es meg vagyok elegedve. Igaz eddig egyszer sem haltam meg de nem sok hianyzott hozza neha. Tetszik az is hogy keves loszert ad szoval sporolni kell. Neha NinjaMode kell hogy betarazzal loszerbol rendesen. Ha ugy jatszom ahogy a multit szuper jo. Gondolkoztam is milyen jo hogy egy ideje nyomom igy teljesen maskepp csatazok a manusokkal. Nekem tetszik a Single resz is bar termeszetesen a Multi miatt lesz megveve.<#szeret>#szeret>Hat aki most kezdi az biztos ellesz egy darabig mire minden kezre all neki vagy egyaltalan rajon a kombokra. Szerintem a sp is lehet legalabb ketfelekeppen jatszani. Rohansz losz vagy taktikazol varsz picit. En a ketto kevereket talaltam a legjobbnak bar inkabb a taktikazos volt tulsulyban. A SlowMo meg kassa hogy le lehet allitani! Remelem a multiban is igy lesz. Az sokkal jobb lenne. (szerintem) Az ellenseg lehetne tobb is.
Egy jo bableves sose rossz!!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Tegnap játszottam 2-3 órát, ma meg 10-et egyhuzamban.
Azért nem volt rossz, de mégegyszer nem vinném végig.
természetesen a legerõsebben játszottam.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Végignyomtam a singlet.
Conclusion:
Nem rossz, de a singlitõl én is többet vártam.
Túl monotónnak tartom, semmi érdekesség.
Csatornák, rozzant épületek, laboratóriumok.
Megyek, lövök, halucinálok. 😊
Természetesen én a multi miatt vártam, és az miatt veszem meg, de valóban a single nem egy nagy durranás.
Nem rossz a para benne, de kevés. 😞
Egyszer végigviszed és ennyi.
Azért az utulsó 1 óra az nem volt rossz 😊
Egyébként vannak ilyen kis sugdolózásai a kiscsajnak, pl. abból le lehet vágni, hogy hozzánk nem fog nyúlni. Ha az angolod gyenge, akkor azért nem tudtad még lekövetni a szitut. Meg eleve: Mindenkit ki tud nyírni egy nézéssel, hol lehetnénk már ellenfelek, nem?
Összeobták a játék pár pályarészeibõl 1 demopályát és abban vannak szinte elsütve a legnagyobb parák...
Nemtom hogy szûrtétek le hogy a kiscsaj nem fog titeket bántani,én most a dagadt civilnél tartok és vmi olyasmit szûrtem eddig le hogy a manus a testvére vagy az apja a kiscsajnak vagy mittomén angolbol szar vagyok de azt nemtom mikor mondták hogy nem fognak bántani!
Asszem mára elég a fearbol,sokkal többet vártam,csalódott vagyok ezis 1 hent game lett alig van benne para...na mind1 jön még az Gothic3,Oblivion és a Prey😊
Nálam minden mediumon, és kifogástalanul megy, pedig a konfig nem indokolja: p4 2.4ghz, 2 gb ddr 400mhz dual ram, és most jön a fekete leves: radeon 9550 128mb, 128 bit, de mondjuk fel van tolva 9600xt órajelre.
És mondom, szépen megy,1024-ben, mediumon.
Amúgy én is több parát vártam, valóban gáz, hogy már az elején vágom, hogy úgymond Alma eszköze vagyok, vagy valami ilyesmi, onnantól kezdve fele annyira nem para, mint pl. a demo volt. A játékmenet eddig elég egyoldalas - dark water pályán vagyok túl -,megyek oszt lövök.
Nem fikázom, elvan vele az ember, meg szép is, de azért várom már a Prey-t -... egy jobb vga-val... :-)
2. Általában a legfrissebb. De sokat úgysem tudsz rajta javítani, hogy észrevehetõ is legyen. Esetleg ha volt valami grafikai hiba, akkor már nem lesz.
9600XT
HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD
Habár most ott tartok épp, hogy megjelent az a robotszerûség, ami a demó végén volt, majd azzal kell farkasszemet néznem. Még szerencse, hogy 1 jó nagy pályarésszel elõtte megtaláltam a raksit.
HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD
de azért sajnálom a dolgot,mert én másra számitottam,lényegesen több fosatos részt vártam....meg ez tényleg gáz hogy tudom hogy engem ugyse fog megölni a kiscsaj
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ebben a játékban a multi lehet az ász, fõleg ha majd a Monolith is ad hozzá kieget(pálya).
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
2.8 as barton
Abit nf7/s nforce2
Gf 5700 Td Le 256 ddr
1024 ddr 400 DC
Oszt ez a jatek minden LOW-n jacchatattlan. A konfigommal van a baj vagy driver problema szerintetek?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
bár azért a shoti se rossz 😄
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Next PC upgrade: 2022