F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Nekem tetszik nagyon. A grafika super jo. Az AI szerintem az eddigi legjobb. Full grafon is szepen megy 1024 ben. Holnap majd csinalok jo par kepet lehet videot is es berakom a szokasos helyere. <#vigyor3>
A legnehezebben nyomtam es meg vagyok elegedve. Igaz eddig egyszer sem haltam meg de nem sok hianyzott hozza neha. Tetszik az is hogy keves loszert ad szoval sporolni kell. Neha NinjaMode kell hogy betarazzal loszerbol rendesen. Ha ugy jatszom ahogy a multit szuper jo. Gondolkoztam is milyen jo hogy egy ideje nyomom igy teljesen maskepp csatazok a manusokkal. Nekem tetszik a Single resz is bar termeszetesen a Multi miatt lesz megveve.<#szeret>Hat aki most kezdi az biztos ellesz egy darabig mire minden kezre all neki vagy egyaltalan rajon a kombokra. Szerintem a sp is lehet legalabb ketfelekeppen jatszani. Rohansz losz vagy taktikazol varsz picit. En a ketto kevereket talaltam a legjobbnak bar inkabb a taktikazos volt tulsulyban. A SlowMo meg kassa hogy le lehet allitani! Remelem a multiban is igy lesz. Az sokkal jobb lenne. (szerintem) Az ellenseg lehetne tobb is.

Egy jo bableves sose rossz!!

...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

...

grebber
Nálam alap hogy ami tetszik game 2x-3x végigtolom.

Next PC upgrade: 2022

R0sc0
Hány chapter van?

ReTeK
akkó lassan jön a szerver is ?
vagy már van ?
<#vigyor>

Jaja 😊
Tegnap játszottam 2-3 órát, ma meg 10-et egyhuzamban.
Azért nem volt rossz, de mégegyszer nem vinném végig.
természetesen a legerõsebben játszottam.
heh, te se apróztad el az tuti 😉

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kb. 12-16óra fokozattól függ.
EmThor
hány óra kb? thx

Akkor én is írok.
Végignyomtam a singlet.
Conclusion:
Nem rossz, de a singlitõl én is többet vártam.
Túl monotónnak tartom, semmi érdekesség.
Csatornák, rozzant épületek, laboratóriumok.
Megyek, lövök, halucinálok. 😊
Természetesen én a multi miatt vártam, és az miatt veszem meg, de valóban a single nem egy nagy durranás.
Nem rossz a para benne, de kevés. 😞
Egyszer végigviszed és ennyi.
Azért az utulsó 1 óra az nem volt rossz 😊
GameCNN
Ejjj, az utzolsó 2 mondatoddal de a szívembõl szóltál!
Egyébként vannak ilyen kis sugdolózásai a kiscsajnak, pl. abból le lehet vágni, hogy hozzánk nem fog nyúlni. Ha az angolod gyenge, akkor azért nem tudtad még lekövetni a szitut. Meg eleve: Mindenkit ki tud nyírni egy nézéssel, hol lehetnénk már ellenfelek, nem?

de minden tuzharc baromi elvezetes.

Mr_no_NaMe
Jaja,sõt az a gáz hogy a demóba elsütöttek 1 csomó paráztatóst részt...
Összeobták a játék pár pályarészeibõl 1 demopályát és abban vannak szinte elsütve a legnagyobb parák...
Nemtom hogy szûrtétek le hogy a kiscsaj nem fog titeket bántani,én most a dagadt civilnél tartok és vmi olyasmit szûrtem eddig le hogy a manus a testvére vagy az apja a kiscsajnak vagy mittomén angolbol szar vagyok de azt nemtom mikor mondták hogy nem fognak bántani!
Asszem mára elég a fearbol,sokkal többet vártam,csalódott vagyok ezis 1 hent game lett alig van benne para...na mind1 jön még az Gothic3,Oblivion és a Prey😊
Szerintem amugy jo a játék.. Minek akartok annyira parázni,árt az egészségnek..<#hehe>

GameCNN
Az enyém a csoda... <#vigyor4>

Mr_no_NaMe
Lol 6600gtvel...csodálkozol?
GameCNN
Mondjuk, ez érdekes.
Nálam minden mediumon, és kifogástalanul megy, pedig a konfig nem indokolja: p4 2.4ghz, 2 gb ddr 400mhz dual ram, és most jön a fekete leves: radeon 9550 128mb, 128 bit, de mondjuk fel van tolva 9600xt órajelre.
És mondom, szépen megy,1024-ben, mediumon.

Amúgy én is több parát vártam, valóban gáz, hogy már az elején vágom, hogy úgymond Alma eszköze vagyok, vagy valami ilyesmi, onnantól kezdve fele annyira nem para, mint pl. a demo volt. A játékmenet eddig elég egyoldalas - dark water pályán vagyok túl -,megyek oszt lövök.
Nem fikázom, elvan vele az ember, meg szép is, de azért várom már a Prey-t -... egy jobb vga-val... :-)

Hát nemtudom mit csináltok .nekem fullon megy és gyönyörü,nem szaggat... 6600gt-vel

okéé THX

Használdd az 5.6 omegát, nekem az a legjobb ehhez a kártyához. Letöltés:guru3d
jaah soory 9800pro okee csak azér mer ez az 5.9 egy rakás ....

1. Nem tudjuk milyen kártyád van.
2. Általában a legfrissebb. De sokat úgysem tudsz rajta javítani, hogy észrevehetõ is legyen. Esetleg ha volt valami grafikai hiba, akkor már nem lesz.
Nem biztos hogy azzal van a gond, amire te gondolsz. Rakdd át a kompatibilitást win98-ra. 😊)
halika azt szeretném kérdezni h atihoz meeik a legideálissab driver márminta gamhez:/<#conf>

Nem tuja vki hogy lehetne javítani a minõségén a gamenak?vmi twake?
9600XT

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

Szerintem se scipt, mert arrébb lökdöstem a hordókat meg a kacatokat és bebújtak mögé, átugrották, kúsztak a teherkocsi alatt. Szóval jól gondolkodnak és visszatöltés után is mást csinálnak. Van úgy, hogy fedezve haladnak elõre, de van úgy hogy egyszerre megindulnak és kirusholnak.

Habár most ott tartok épp, hogy megjelent az a robotszerûség, ami a demó végén volt, majd azzal kell farkasszemet néznem. Még szerencse, hogy 1 jó nagy pályarésszel elõtte megtaláltam a raksit.
Meg tõled is megkérdem, h tudnál-e nekem egy mentést küldeni az elsõ pályáról,me nem segít a faq-us mentés, nem látja a game.

És hogyan írtsam le 100%-ig a kodekeket a géprõl?Mert a sima uninstall nem segít.

Gyerekek!Ez a játék nagyon gépigényes!9600XTvel és 1GB RAMmal meg AMD 1800+al lowon megy csak normálisan !mondjuk az AA-t felállítottam 4Xsre,de igy is szarul néz ki........😞((

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

Kösz a segítséget...
jah ai eddig nekem is egész kellemesnek tünik, elbujnak, bevárják egymást, menekülnek ha leölöm társaikat, figyelnek a lámpa fényére, gránátra, etc, egész jó eddig 😊 persze lehet hogy ez itt csak script és én vok az alma hogy nem veszem észre de szerintem ezek nem scriptbõl vannak 😊

báttyó02
jaja
de azért sajnálom a dolgot,mert én másra számitottam,lényegesen több fosatos részt vártam....meg ez tényleg gáz hogy tudom hogy engem ugyse fog megölni a kiscsaj

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Ja,a soft nekem is csak high <#vigyor2>

A játékkal az a fõ probléma, hogy sajnos nem igazán félelmetes. A játékot viszont megmenti a fejlett intelligencia, és a jó effektek, na meg a jó sérülésmodell.
Ebben a játékban a multi lehet az ász, fõleg ha majd a Monolith is ad hozzá kieget(pálya).
igyjártál

báttyó02
jó.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Szerintem Driver problémád van,mert mennie kéne azon.Nekem 3000+ gt, 6600 ,1300mb ram,és maxon játtszom 1024-be

Rusid
Amúgy érdekes a gamma ,minden maxon kivéve a soft shadows ,frankón megy átlag 40 fps-t, de néha durván beakad 15 fpsre.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

anti balxx nem indul:-(((((((
Rusid
Igaz még most sem tökéletes, de ezt betudom a live-om tökéletlen xp-s driverének.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Rusid
Elötte írtsd le az összes kodeket a géprõl legfrisebb hangkari driver + az a codec ami a játék könyvtárában található. Nekem ez megoldotta a problémát.

Sephi
Jo hat apam nekem a kovetkezo a konfim :

2.8 as barton
Abit nf7/s nforce2
Gf 5700 Td Le 256 ddr
1024 ddr 400 DC

Oszt ez a jatek minden LOW-n jacchatattlan. A konfigommal van a baj vagy driver problema szerintetek?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Olyankor mi van ha az anti-blaxx nem indul el mert azt írja hogy, "run-time 5" stb. ??Please help me?
Valaki plz,mondjon ehhez vmi okosat, h tudjak már jáccani...

jaja, pisztoly rulah 😊 emg nekem a kis géppisztoly is jobban bejön mint amit utána szerzünk
bár azért a shoti se rossz 😄

insp
+az elsõ 4 pályám a dual pisztoly+idõlassítás+fókusz kombóval mindenkit le lehet gyakni szinte életvesztés nélkül. Tehát: van 10 medipakkod... <#zavart1>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

kRockA
köszönöm😊

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

grebber
Kurvajók ezek a kibaszott sötét képek ha ezen valaki lát valamit akkor grat neki.

Next PC upgrade: 2022

kRockA
meg túl egyhangú és az nem jó... nem egy farcry

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.