F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pontosan, énis reméltem hogy majd jó kis gatyábaszarós éjjel rettegõs game elsz de eddig semmi, tömeghent 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

insp
Jó ez a game, csak kicsit könnyû (legalábbis mediumon)

Ami viszont nem tetszik: rögtön az elején nyilvánvalóvá válik, hogy semmi félnivalód nincs a kiscsajtól -szóval a beharangozott para nem nagyon van jelen...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

STREEX
Én elakadtam.Ott vagyok hogy épp találkoztam azzal a dagadt civillel.
Talán ez a tovább vezetõ út, de hogy jutok fel oda?Nem lehet megfogni dolgokat és egymásra rakni ugye?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Valaki legyen szíves azt megtenni nekem, h küld az elsõ pálya legelejérõl egy mentést, mert amit a fear.hungs.hu-ról szedtem le, nem teszi helyre a hibát.Valszeg azért,mert az a demo-hoz van.Kössz.

Feltettem ezt a játék könyvtájában lévõ wm kodeket,de nem segít,most sincs hang.
Valami újabb ötlet?Jó lenne, ha nem kéne újratelepíteni emiatt a windózt.

Eddig win 98 as móddal toltam most átállítottam win2000 re vagy 10 fps el minimum gyorsabb...
Mr_no_NaMe
Énis ott tartok,de eddig nem volt vmi nagy para...
Mr_no_NaMe
Ehm,zavarok?
Tetszik a game,efektek nagyon durvák.. Most tartok Bad Water-nél,remélem össze**arom magam...<#violent>

mila69en

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

ati2002
Ugyanaz, mint a Virtualcd-hide, csak még 1szerübb, gyorsabb. Semmi több.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

ThugEdge
at mi és honnan tõthetõ?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

EmThor
na gyerekek, antiblaxx, 1.8+ 512 sd, gef 4 ti 4200 64 mb, 3gb virtual memory, 800*600, minden medium, no árnyék, ééés a light object minimumon ... ja meg corpses is minimus, és jól jáccható, nem mondom hogy bõven, de nem panaszkodok! kösz a helpet mindenkinek

bad water volt eddig legparásabb! 😄

Mondok egy jó dolgot.
Nekem nem mûködött a cd hide, de az anti blaxx igen.
Csakhogy én nem szeressem ha egy program kotnyeleskedik a gépemben, így kipróbáltam más lehetõséget is.
Ezzel is elindul tökéletesen: SR7.Stop_1.0
Lacc
Akkor kb. innentõl vissza 300 kommentet kellene törölni.
bár én asszem ki elszek innen utálva mert pöccre ment a game 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nekem teccik csak kicsit szaggat, bár single anyira nem izgat, multi remélem jobb lesz mint a béta volt anno még január tájékán 😛

Tatyla
ez az Lacc ki a szeméttel...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

még nem jelent meg 😊
hivatalos megjelenés: 18.

Lacc
Teljesen jó kis topik volt ez amíg meg nem jelent a game.
báttyó02
beszarok ez hihetetlen hogy minden második komment az antiblaxx geciröl szól,meg hogy kinek miért nem megy de nemis tudom miota nemvolt pl. leirás hogy kinek hogy tetszik....hihetetlen

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

csátok

Mi a fasz van a wandoo warez oldallal? nektek bejön? nekem örökké frissíti magát a site. Ha valaki tudja a megoldást segítsen plíz.
ha valakinek baja van a blaxxal annak segítek ha kell. msn: [email protected]
Na megtaláltam az üzid már ugy vagyok hogy csak a nevet nézem hogy ki irta a többit meg leszar..
Én tök örülök neki sztem ez elég nagy dolog, sajna sztem Life nem nagyon olvasta a hozzászólásom, de jó lenne egy kicsit elárulna vmit a részletekröl, kiváncsi vagyok meg hogy meg lehet e oldani vhogy hogy ki lehessen probálni a multit ezzel a verzióval, már nagyon furdal a kiváncsiság...

[email protected]
akinek help kell keressen meg.

Sly06
nekem daemonon keresztül lett felpakolva,a beállitás ugyan az mint #5785 de mégis ugyan azt írja 😞

ult1mate
Adj pls egy MSN cimet kokesz .. kicsit egyszerubb

Sly06
thx megpróbálom..

Sly:
Blaxx -al csináld és ahogy #5779 és feco #5785 üzimben/üziében van!
és probléma megoldva
ultimate!: ugyan olyan nevûre nevezd totalcommanderben az mds -t mint az mdf -et és jó lesz!
sry h csak 5 percenként írok de a felkiáltójeleimet amint látjátok 😄 <#nevetes1>

ult1mate
kokesz tudnal adni nekem 1 msn cimet?

ult1mate
Nem engedi mountolni. File not accessable.. gGP4

Sly06
valaki válaszolt már a #5738 kérdésre,mert nekem is az a kínom de nam találok választ ...

*amibe kevesebb az fps elvileg mint multiba
de elvileg így muszály mennie!!! valamit rosszul csináltál
Alcohol ba mount oltad az mds -t? vagy ilyesmi

ult1mate
õõ ja beraktam azt is de nem megy. Viszont en ugy kaptam ezt a jatekot hogy mar ki volt irva DVD-re es nem kepfajlkent hanem normalisan, szal onnan telepitettem. most megcsinaltam kepfajlkent is de nemsok semmit ertem vele.. =/=/=/=/=/

amúgy a single ról beszélek 😄 (amibe kevesebb az fpsem)
ultimate!
a Blaxx -ba ne mdf -et hanem az mdS -t töltsd be , és menni fog

Szerk.:
akkor ha leveszem a kombatbilitást akkor több fpsem lesz? <#ravasz1><#gun>

Blekk Síp
Ejjjj, már megis vana megoldás, csak visszaállítottam a kompatibilitást, mert ugye az anti-blaxx-nál nem kell :]]
Na nem is rabolom tovább senki idejét, JÓ GAMELÉST! :]

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

A fenébe!
Nekem minden maxon 1024x768 ba elõre fele 'csak' 60-80 fpsem van 😞
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#love11><#nyes>

ult1mate
Mondom erre: Screenshot

ult1mate
Erre mi a megoldas? =/

VÉGRE !!! Egy játék, amiben az ajtók nem csukódnak be maguktól ! Miótá várok erre a pillanatra. Lehet ezért meg is veszem eredetiben : )

Hu vazze sirályos hetünk van. Ehéten Black & White 2, meg a F.E.A.R. jövõhéten meg a Kék 4 ?
Már csak a Battle for the Middle Earth 2-õt várom. Remélem lesz valami nagyágyú karácsonyra is. Na megyek aknakeresõzni.
<#nevetes1>
Blekk Síp
Elõször is hali all!
Emberek,egy ÚJ probléma van a láthatáron :/
(legalábbis én ilyennel még nem találkoztam)
Szóval:
Az a gondom, hogy megy szépen a játék akadás mentesen,
de amint megmozdítom egy picit is az egeret megáll minden az idõre amíg
az egeret mozgatom. Ez már a menuben is így van.
Ja és megy Anti-blaxx-al, meg CD-hide-al is a game...
Van vkinek valami ötlete ez ügyben? Elõre is köszönöm!

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Nekem nem megy,elindul, és kilép a desktopra...

Nem 64bites a WIN. NEKEM NEMIS ENGEDI FELJEBB TENNI 1024*768-NÁL<#kerdes>.
Nem szaggat hanem kicsit lassul. abszolut szaggatásmentes.Mért nem enged magasabb felbontást?

"vessetek a mókusok közé" :)

Mr_no_NaMe
Ti már most nyomjátok?😊
Hát én reggel elkezdtem az eleje jó parás is lett volna,persze nem reggel...
Vitte még 1 kicsit aztán meguntam 1 picit a sok öldöklés után (jóideig nem volt paráztató rész)
Namajd éjszaka😊
SNAKE01
ha simán anti-blaxx-al nyomod és semmi kopatibilis szarság akkor jobban megy!

SNAKE01
Nagyon fasza a game!egésznap nyomtam!anti blaxx 1.16 meg hozzá egy modified exe.azt kész!nem kell semmi szar kompatibilis meg ilyenek!

KURVA JÓ A JÁTÉK!!!!!
SentikeAe0n
Hi
Valaki tört serverhez tudna adni ip-t? Vagy itt mindenki officialon játszik?^^

thx all
Autodetectel beállítottam a felbontást felraktam 1024*768-ra +2*-es AA;AF
Így elfogadható a sebesség...
Ja és a kompatibilitási módot win98-ra raktam...