F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ami viszont nem tetszik: rögtön az elején nyilvánvalóvá válik, hogy semmi félnivalód nincs a kiscsajtól -szóval a beharangozott para nem nagyon van jelen...
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Talán ez a tovább vezetõ út, de hogy jutok fel oda?Nem lehet megfogni dolgokat és egymásra rakni ugye?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Valami újabb ötlet?Jó lenne, ha nem kéne újratelepíteni emiatt a windózt.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
bad water volt eddig legparásabb! 😄
Nekem nem mûködött a cd hide, de az anti blaxx igen.
Csakhogy én nem szeressem ha egy program kotnyeleskedik a gépemben, így kipróbáltam más lehetõséget is.
Ezzel is elindul tökéletesen: SR7.Stop_1.0
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
hivatalos megjelenés: 18.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Mi a fasz van a wandoo warez oldallal? nektek bejön? nekem örökké frissíti magát a site. Ha valaki tudja a megoldást segítsen plíz.
Én tök örülök neki sztem ez elég nagy dolog, sajna sztem Life nem nagyon olvasta a hozzászólásom, de jó lenne egy kicsit elárulna vmit a részletekröl, kiváncsi vagyok meg hogy meg lehet e oldani vhogy hogy ki lehessen probálni a multit ezzel a verzióval, már nagyon furdal a kiváncsiság...
akinek help kell keressen meg.
Blaxx -al csináld és ahogy #5779 és feco #5785 üzimben/üziében van!
és probléma megoldva
ultimate!: ugyan olyan nevûre nevezd totalcommanderben az mds -t mint az mdf -et és jó lesz!
sry h csak 5 percenként írok de a felkiáltójeleimet amint látjátok 😄 <#nevetes1>#nevetes1>
de elvileg így muszály mennie!!! valamit rosszul csináltál
Alcohol ba mount oltad az mds -t? vagy ilyesmi
ultimate!
a Blaxx -ba ne mdf -et hanem az mdS -t töltsd be , és menni fog
Szerk.:
akkor ha leveszem a kombatbilitást akkor több fpsem lesz? <#ravasz1>#ravasz1><#gun>#gun>
Na nem is rabolom tovább senki idejét, JÓ GAMELÉST! :]
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Nekem minden maxon 1024x768 ba elõre fele 'csak' 60-80 fpsem van 😞
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#love11>#love11><#nyes>#nyes>
Már csak a Battle for the Middle Earth 2-õt várom. Remélem lesz valami nagyágyú karácsonyra is. Na megyek aknakeresõzni.
<#nevetes1>#nevetes1>
Emberek,egy ÚJ probléma van a láthatáron :/
(legalábbis én ilyennel még nem találkoztam)
Szóval:
Az a gondom, hogy megy szépen a játék akadás mentesen,
de amint megmozdítom egy picit is az egeret megáll minden az idõre amíg
az egeret mozgatom. Ez már a menuben is így van.
Ja és megy Anti-blaxx-al, meg CD-hide-al is a game...
Van vkinek valami ötlete ez ügyben? Elõre is köszönöm!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Nem szaggat hanem kicsit lassul. abszolut szaggatásmentes.Mért nem enged magasabb felbontást?
"vessetek a mókusok közé" :)
Hát én reggel elkezdtem az eleje jó parás is lett volna,persze nem reggel...
Vitte még 1 kicsit aztán meguntam 1 picit a sok öldöklés után (jóideig nem volt paráztató rész)
Namajd éjszaka😊
Így elfogadható a sebesség...
Ja és a kompatibilitási módot win98-ra raktam...