F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anti-Black generates a backup automatically.

Pleasy update your backup file, if you install new software or change softwaresetting!
Notice: You have to update your backup, if the software is an emulationsoftware!

Ezt miért írja ki? HOgy tudod indításra késztetni az anti-blaxxot?
Viktorr
mit ír ki hibának?

EmThor
thx

fitutufi
majd jövõre<#wilting>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Hát még mindig nem megy ez a fos.Asszem megyek is cs-zni :\

VRSDM
tényleg, az. kár hogy én realtime nem csodálhatom
akkor nincs, 5let mi? akkor havernál, kicsomizom, és ugy tesze majd át...

u dont have to listen anybody else but me

fitutufi
gondolom ez a hely sokaknak ismerõs a multiból 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
itt egy szép kép 😊

VRSDM
van 8giga...

Szabad hely van egyáltalán rajta?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Én is ntfst használok, és nincs ilyen probléma.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

VRSDM
tényleg, az... nemértem miért szerencsétlenkedik

nem emlekezni kell. checkold le tenyleg ntfs-e 😊

VRSDM
figyu, 1 hete, volt format, csak tudom mire tettem, már... és emlékszem...
szoval, nem lehet ezt megkerülni? sehogy?

Ezek szerint mégse ntfs-ed van.

VRSDM
nemis tudom kicsomagolni, mert kiirja, hogy csak NTFS rendszerû tud nagyobbat 4G-nál, amugy, nekem is ojanba van, sebajj, hogyan tudom, ezt megkerülni?

nah vege😞 szep volt jo volt elvezetes volt. vegig tolom majd megegyszer ha lesz hozza atomeromuvem😉

Sephi
Amegmi?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

.....játszható sebességen. Antiblaxxal megy nekem teljesen hibátlanul. Nincs káros hatása XP-re tapasztalatom szerint! <#vigyor2><#vigyor2>
AMD 2600+ Barton procc, NF7-S lap, 1GB Dual DDR400 RAM, 9600XT Radeon/256MB, Audigy2 hang, és igy fut 800x600/32bit-en mediumon (néhol minimumon) ját
Pl. milyen hatással?

Az Anti-blax progi nincs rossz hatással Windowsra?Hallottam egyet-mást efelõl és csak annyi a kérdésem,hogy mehet?Próbálhatom?<#conf>
Viktorr
megoldottam már csak néha-ritkán akad be😄
és a graf szinte semmit sem változott

mucsácsó
nameg intel, nem amd a proci<#vigyor>
mucsácsó
aha, de szinte uez a gépem 😄 csak a proc kisebb egy nagyonpicivel <#idiota><#vigyor>
és akad? <#szomoru1><#szomoru1>
Viktorr
Virtual cd hide-val csináltam semmi gáz nincs vele
akad mint állat most lejjebb vettem a grafot és megnézem ugy is
2200 amd proci 768 ram radeon 9600xt kari

mucsácsó
nem akad? és milyen a géped? meg mellik módszerrel? vir.cd-hide vagy blaxx?
Viktorr
Megy nekem is jaj de örülök

Mr_no_NaMe
Velem is szoktot ilyen lenni hogy összekavarom aztán meg csak pislogok😊
A Bad Waters van elöbb,a kövi pálya az Euxt Omnes😊
jah csak mondom hogy összekavarodott mert bad waters-t tölötöttem be, és felül lett irva már igy az mindenképp régebbi mint a msáik, viszont gyanus a dolgom mert nagyon simerõsek a helyek ahol járkálok (demoval nem jáccotam 😛) ezért van a káosz 😄 ált énis idõ alatt töltöm vissza de msot mintha nem ez történt volna meg 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mr_no_NaMe
Nézzed meg a dátumot a mentésen😄D
meg tudná valaki modnani hogy melyik mapp a késöbbi? euxt omnes vagy bad waters? mert összekavartam véletlen savejeim és msot nem tom hol vagyok melyiket kéne betöltenem 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mr_no_NaMe
Hát nemtom,mikor a semmibõl elõtûnt a kisember nemigazán figyeltem arra hogy mit motyog leginkább kicsit beszartam és próbáltam lepuffantani😄
Mr_no_NaMe
Csnél szvsz nem élvezetesebbc,csak a gránát robban natyon szépt,mikor dobom a granadét mindig belassítok mer nagyon szépet robban😊
Piedon
Elvileg az AI nem szkriptes, ezt az egyik videóban mondják a készítõk, de ugye a marketing csodákra képes...

Sajnos magyar verzió addig nem lesz amíg egy aranykezü programozó nem ír egy editort a szövegeket tartalmazó fájlhoz, vagy amíg a Monolith ki nem ad egy SDK-t, vagy le nem fordítattja a kiadó.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

ati2002
ohh, thx a gyors választ. megyek is.
<#worship>

(legalább elszívtam egy cigit)

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Piedon
Van ott egy kapcsoló amivel kikapcsolhatod azt áramot. Balra van ha jobbra van tõled az elektromos szekrény ami szikrázik.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

ati2002
Elakadtam. Az Exeut omnes pályán. Merre tovább. Itt egy iroda, és egy zárt ajtó van, fent, ahonnan jöttem, ott felrobban a mozgásérzékelõ bomba ha arra megyek, és utána megráz az áram, ha oda lépek.
Kép.
Pls, help.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

báttyó02
egyszerübb lenne torrentröl leszedni azt a file-t

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Azta <#vigyor3> (tudom megint bunko vok)

Egy jo bableves sose rossz!!

kabalthenbk
sziasztok! ha vki még ébren van akkor segítsen plz! haveromnak kellene a F.E.A.R 1. cdjének legelsõ file-ja! a (734megás cd 1. file-ja --> fearclone.part 1). ha vki fel tudná tenni vmi tárhelyre, vagy msn-en átküldené neki "[email protected]" megköszönnénk!

\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"

tudnia kéne 6800 gt , nem hiszem , hogy 7800 as okosság lenne

Az kassa! Holnap lanon kiprobaljuk hogy megy meg milyen palyak vannak. Bele sem neztem meg mik vannak benne mert ugysem jatszik meg rajta senki.Gondolom en. Egyenlore a sp t nyustolom hogy mire lesz server kivegezzem.<#vigyor3>

Ja az Antibasszrol elfelejtettem kerdezni!!!<#hehe><#unalmas>

Egy jo bableves sose rossz!!

dx 8 okosság be van kapcsolva ?

pzs: sztem olyan dolog ami nagyon apróság, vagy nem tudja a karid
És FEAR szervert ASE val majd lehet látni?

Sziasztok
köv kérdés lenne: a PIXEL DOUBLINK az mit csinál , mert én kikapcsoltam se szebb se csúnyább nem lett a kép és az fps is mardat ugyanannyi ?

Valaki ha megmondaná megköszönném :
thx

Aham,kössz.

18.-án lesz szerver.
Rusid
Jah amugy küldhetek mentést az elsõ küldi utánról ,de nem fogja megoldani a gondod a kövi pálya elején megin ugyanazt fogja csinálni. A hangot kellene megjavítani akkor megjavul az egész.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Rusid
Hát szerintem egy regisry karbantartás segít legalábbis ártani nem árthat. Én is megcsináltam bár nem tom hogy segített-e. Esetleg winreinstall 😊.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.