F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna segyteni valaki, a 3. epizódnál akadtam el amikor a tetõn vagyok....
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
hidd el, ha leveszed maxról high-ra nem fog szaggatni.
Tegnap esteóta nem mennek a Fear serverek?
Vagy csak nekem?
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
A punkbusteres szerverekrõl foyton kivág kb a belépés után fél perc múlva ezzel a szöveggel:
Failure pb init/unit 0 kicked stb....
Ujratettem a fear combatot. Pb klienst letõlttöttem megmutattam hol van a játék a legújabb frissítés felraktam.cliens beállításoknál engedélyeztem a punkbustert. Tûzfalat kikapcsoltam.
Valami ötlet?
Kezdek ideges lenni ez miatt.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sõtt a 2GB rammal is vannak pontok, ahol beingázik egy cseppet!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az durva....<#vigyor3>#vigyor3>
http://9gag.com/gag/5135249
12mb a videó, a haverom csinálta, Tata250.
indul a FEAR CTF szuperkupa, valószínûleg az utolsó. 😊 Bármelyik klán nevezhet.
itt az ütemterv:
Sunday 9th September - Signups Open
Sunday 23rd September - Signups Close
Monday 8th October - Single Elimination Playoff Starts
Sunday 16th December - Cup Ends
itt pedig a link:
http://clanbase.ggl.com/news_league.php?lid=5303
aki tud, szóljon FEAR-es imerõseinek, jó lenen, ha minél több magyar lenne. Itt a jelenlegi névsor:
H2 Team
Soviet Union
(FlagLovers)
icU°Gaming
fear us
DeBest Players
VirtuaL XtremE
psy
Cro
Immortal Army
=HessenFraggers=
Warrior Nation F.E.A.R.
caliber 9mm
F.E.A.R magyarosítás
most vagy én vagyok a buta vagy nem tom de elakadtam a játékban!
az 5.episodnál járok mikor kinyirtam az atv-s biztonsági embereket,mindenféle csövek lángolnak ,csatorna szerüben kinyitottam vmi zsilipszerüséget amitöl feljebb jött a viz és itt kkörbe ,körbe járkálok
pleasw vki help mi?!
És ha van akkor honnan lehet szedni és hogyan használható!
Ha ezt már más is észrevette, akkor sry...
Félreértések elkerülése végett: most a Perseus Mandate után következõ F.E.A.R folytatásról van szó...
Flame of Aiur, 2007. szeptember 6., 19:49
...aminek elkeresztelését a rajongókra bízták. Õk pedig a Project Origin nevet választották/szavazták meg.A sztori egy nagyobb amerikai város pusztulásával fenyegetõ paranormális jelenség megjelenése körül forog.
info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Maga a játék szerintem nyugaton nem kapható, és nem is ismert, csak orosz vidékeken, ukrajnában... És állítólag nem is hivatalos kiadás.
Itt egy link : http://www.cddoma.com.ua/3/49656/F_E_A_R___Dead_Phantom/
A letöltése lehetséges, "Google a barátod" módszerrel, fõképpen orosz honlapokról...
Amúgy nekem van egy olyan gyanúm, hogy ez egy nagy átverés, mivel ahol volt screenshot is a játékból, az is a legelején készült, ahonnan nem tudok tovább menni, szóval lehet nincs is tovább... talán a többi része fake, ezért lenne jó ha valaki besegítene a kiderítésben !
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
Tudod mit kell csináni....
beírsz minden hablatyot....a rublikákba...ÍGY->
hsfuiweagfwqifcwquc
fbwuqfguiwahfuwq
fshcuskahfsa
Egyedül az irányítószámhoz egy nagy H betüt, és mögé 4db számot, majd az e-mail címet kell még normálissan megadni, aztán tovább...aztán nem kell kitöltögetni a kérdõívet, hanem megint tovább, és már nézheted is az e-mail-edet!!!!!!!!!
ENNYI
Úgy jóval több fps-ed lesz, nekem legalábbis több lett.
Ha egy x1950 pro ennyi fps-t bír, akkor sztem egy 2900 xt-vel meglesz a 60 fps 1600-ban simán.
Egy jo bableves sose rossz!!
Az meg hogy neked jó géped van és fullon 1600.ban nem játszható, az már magánügy😊
De nekem 1280-on maxon megy 60 fps-sel.
Szal sztem egy 8800-nak az 1600 nem okozna problémát.
persze vannak olyan gémerek, akiknek a játszható érték minimum 100 fps.
nekem elég a 60 is.
http://9gag.com/gag/5135249
Srácok, én most töltöm a FEAR-t, 88,7%-nál tart, már nagyon várom!!
Viszont tegnap kíváncsiságból letöltöttem a demóját, hogy mégis kipróbáljam hogy eyáltalán milyen, meg hogy hogy fog menni...és, van ugye a legelsõ pályának a legeleje, amikor megkapom az utasítást és kiszállok a kocsiból. Nah és itt nem tom mi lehet, mert ahogy mozdulni akarok valamerre, megáll a kép(a hang még megy), aztán megáll a hang is kb 5-10 mp-re. Ezután mintha újra jó lenne, lépek párat, és kezdi elõlrõl.(mármint azt hogy megáll a kép, hang, stb). Foggalmam sincs hogy mi lehet vele, ezért kérdezlek titeket, hátha valaki már találkozott hasonló jelenséggel...:S
Amúgy a gépem:
proci:2.6 celeron
memória: 1GB RAM
VGA: GeForce 6200 Inno 3D 128MB
Please help me!!! 😊
Amugy a FAQ 2 eves mar..... Nekem is jo gepem van megsem megy 1600 ban full grafon jatszhatoan. Mai napig sem...