F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
FAQ-ban ki kéne ezt javítni:

10. " Szerintem elég jó gépem van, mégsem tudok 1600x1200 full grafikán játszani! "

Nem is fogsz mostanában! Viszont 1280x1024-ben a mostani csúcskártyákkal már élvezhetõen tudsz játszani.

Azért egy ATI HD2900XT, vagy egy GF 8800 ultra, sztem még full HD felbontásban is simán futtatná!

En is kivancsi vagyok ra. Egy linket pls nyomj be nekunk. Hatha tudunk segiteni.<#kacsint>

Egy jo bableves sose rossz!!

fúú mesélj errõl egy kicsit, még sose hallottam ilyen modról.
Sziasztok!
Tud valaki nekem valami okosságot mondani FEAR Dead Phantom címû orosz gyártmányú önálló játékkal kapcsolatban? Mert én leszedtem, elindítottam, megy is, jól is néz ki, csak az elsõ pályán ahol kezdõdik nem lehet sehova tovább menni, nem tudom mi a túróst lehetne csinálni, meg hát ugye oroszul is van, szóval nem is értem...

Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2

WhyLeeng
Hali. Sund felveszlek a masik MSN-emre is, majd ott beszelunk, ok? 😊 Az enyem: [email protected]

Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?

megvagyunk!

leeht gyünni, van saját szerver is!
DarkSector
Jah öreg korban egyre nehezebben megy, mi?
<#buck>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ma jatszottunk a lanyommal. Hat ugy nez ki ez is olyan mint a biciklizes. <#buck>

Hali. Honapok ota nem jatszottam. De termeszetesen ha egyeztetunk valami idopontot WhyLeeng-al megyek. Esetleg hivjuk segitsegnek Banant es mar csak egy ember kell es kesz a 4vs4. 😊 Ti megvagytok negyen? Felrakom akkor a ferit es gyakorolok majd egy kicsit.

Robi, nincs kedvetek játszani vmikor egy 4 vs 4 CTF-et?
Köszi!
Tényleg hat jegyû zip kód kellett a reg-hez. Mostmár mûködik!!!

Köszi!
grebber
Valaki tud valamit arról hogy a 2. részt bemutatják-e a GC-n?

Next PC upgrade: 2022

Ha jol emlekszem hat jegyu zip kod kell neki. Irhatsz barmit csak ne a magyar negy jegyut. Utanna elvileg jo lesz...

Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy miért nem tudok reggelni a joinfear-en cd kulcsért! Kitöltöm az adatlapot és nem fogadja el a Zip Code-ot! Pedig direkt a Hotmail-es címemmel reggeltem.
Fujiryu
próbáld config fájlban átírni

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

grebber

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Jah hogy a kg-ben nincs...
az már más...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tonyr
ja pc-mel minden ok, de none 1280...
a sima fear-ben is + wan *-ozwa az 1280, h nincs letesztelwe w mi, de müxik csak a kiegben none 😞

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

DarkSector
Szerintem kell hogy legyen, ha van olyan moncsid, meg jó a drivewred.

tonyr
izé nekem a fear megy 1280x1024 maxon, DE a kiegben nincs 1280as felbontás, pedig az 1.08as paccs is fent wan...
wmi 5let, h mé ?? w h hogyan tok 1280ban nyomulni ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

DarkSector
Mondtam..😄

Prince of Máté
Jah, megy maxon 1280x1024-ben 😄

DarkSector
Gratula.
Elhiheted nekem, hogy ha a kártyád bírja a strapát akkor pörögni fog a cuccos...😄

Prince of Máté
Már megis van😄
2 Gb ramom van, de még nem próbáltam.

grebber
Prince23
XD

de sztem már egyszer végig vitte a fazon.... kiváncsi lettem volna, ha elõször vitte a gammát, ajaj mit csinált volna XD

Yoda001
lehet hogy ez off akkor bocs de szertintem nézzétek meg a videot sötétbe fearezik a gyerek és elég besz*ri 😄

http://9gag.com/gag/5135249

Forras: sg.hu

F.E.A.R. : Perseus Mandate
Fejlesztõ/Weboldal: TimeGate Studios
Megjelenés: 2007. október 23.

A 2005-ös év nagy durranásának második kiegészítõje lehet az õsz másik FPS bombája. A történet érdekes módon nem folytatja az Extraction Point sztoriját, bár a durva befejezés miatt nehéz is lenne, hanem egy párhuzamos, szintén az alapjátékhoz kapcsolódó õrületet követ el a világ ellen. A játék hangulata továbbra is a félelem, rettegés és földöntúli sikolyok köré rendezõdik majd viszont. A fõszereplõ is cserélõdött, akinek az eredetihez annyi köze lesz, hogy számos képességük közös.

A történet Auburn városa alatt játszódik majd, ahol nemcsak a szörnyek és mindenféle spéci lények, de kincsvadász zsoldosok is nehezítik majd az utat. Az ígéretek szerint sokkal nagyobb csaták, néha több szinten keresztül húzódó véres jelenetek tarkítják majd a játékot, az AI pedig minden eddiginél agresszívebb lesz. Az új játékszerek pedig külön ajándékként jönnek. A szöggránát vetõ és a füstön is átlátó infrakeresõs rohampuska biztosan széles vigyort csal sokak szájára. Ami persze majd lefagy azonnal az új fenyegetések láttán.

DarkSector
Igen, mint az E.P., csak új fegyverek, pályák és katonák....-kal...

Prince23
Láma a pontpontpont helyére...
de kit érdekel.
Nekem nem ment maxon, hibátlanul, azt szvsz.

Yoda001
hát akkor te elég.. hogy is mondjam.... nekem 1 perc alatt sikerült normálisan beállitanom highra..

Prince23
Az optimalizálása... nem lehet tolni maxon, ez a bajom... míg beállítanám az ideális grafót, addigra kijönne a 2. rész 😄D

xotyi
Mi szörnyû neked az alap grafikán?

Trance&Friends nothing more..

Minstrel
oké, köszi
jó volt azért feleslegesen leszedni 600 megát pf<#szomoru1>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Prince23
az legalább mai gaf cuccal fog megjelenni? vagy mint az alap? Mert az szörnyû...

DarkSector
Még egy kiegészítõ fog még hozzá jönni nemsokára, de tényleges FEAR 2 még nem naon leledzik, még hír formályában sem...

Prince23
Jah. Egyáltalán lesz? Habár biztos lesz, ha ti aszonygyátok, h nem folytatásos....
apropó: ebbõl a jatekból jön a film!

DarkSector
Háát majd meglátjuk, eddig még semmi hír róla...

Prince23
Legalább a 2. rész jól optimalizált lesz.

DarkSector
Nem baszták el, hanem nyitva hagyták a történetet...
Láttad a gyûrük urát?

wesker24
Bakker most vittem végig a FEAR XP-t de ahogy közeledtem a vége felé gondoltam hogy valami nem fog stimmelni !! Fear-nek a vége sem volt jó na de hogy ennek se legyen jó vége most már kezd idegesiteni !!

<#gun><#violent><#falbav>

Szóval a Fear XP-nek a végét és elbaxták most aztán várhatom a következõ részt hogy mis lesz benne ??

Prince23
Mint minden játékhoz a UK-ot érdemes

DarkSector
Mert valszeg te US verziót szedtél le, de én is ezzel cseszekedtem, mert UK verzió megy csak a fear-re...

Minstrel
ha nekem is english verzsönöm van és az ápdét is english akkor miért nem akar felmenni rá?<#falbav>

http://topgearhungary.blogspot.com/

DarkSector
Még nem tudtam...

Yoda001
darksector: megnézted ezt a coop modot? müxik?

xotyi
Nincs tûzfal és modemes net van szal nemtom..:S

Trance&Friends nothing more..

nem<#hawaii>

DarkSector
És ezen csodálkozol?

Játékon belül keresed a szervereket vagy valamilyen másik programmal?
Szerintem a tûzfal blokkolja a csatlakozást le kellene tiltanod...ha pedig routered van akkor annak a beépített tûzfala nem enegdi.