13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
#12526 Megjelenési dátum eddig ismeretlen! -
romi8 #12525 erre én is kíváncsi lennék
-
marco2 #12524 és mikorra várható ez a Project Origin? -
romi8 #12523 szerintem nagyon komoly ez a videó! -
haxoror #12522 -
#12521 érdekes, nekem 10 mp alatt betöltötte -
#12520 akkora szívás, hogy csak szar 320x240-es felbontásban engedik letölteni, ha csak megnézni akarod, akkor órákat kell rá várni hogy betöltse... -
balage87 #12519 vki nem tud egy smswebes oldalt ahonnan le tudnám szedni a f.e.a.r első részét ?? vagy jó egy nem smswebes is csak ne kelljen vele sokat szenvedni :) -
#12518 A FEAR név jogai másik cégnél vannak! -
#12517 nem fear 2 !!!
nem ök csinájják, hanem akik kiwáltak belöle...
akik maradtak, azok a fear uj kiegjét csinájják... -
#12516 Szívás!
Én meg meggyanusítottam az egyik topicban, hogy mekkora fear klón..
Mert én azt hittem, hogy egy másik játék...
Mié nem FEAR2 a címe? -
#12515 Project Origin (F.E.A.R 2) 18 perces videó -
#12514 Helló!
Nekem van egy kis bugom az Extraction Point-ba, az egyik részen megáll és a gép csak teker de semmi változás.
Azon a részen mikor már a Delta Különitményes Holiday-el vagyunk. -
Sund #12513 HAHÓÓ
holnap( október 2.-án) szeretne valaki játszni zárt szerveren CTF edzőmeccset ellenünk? Aki olvassa, és van klánja, az dobjon már egy privit. szerver mi adjuk, csak jönni kell. :)
Köszi -
Purga #12512 Na csak összejött, nem értem mi volt a gond.
Köszönöm a segítséget. -
#12511 Én tegnap este csináltam kulcsot és kaptam e-mailt....
Ha kell akkor add meg az e-mail-ed privátba és intézek egyet neked... -
Purga #12510 Köszi, de próbáltam valós dolgokkal is meg "ehfueaskfhuafhae"-kkel is, de semmi, egyszerűen nem megy tovább, nem ír ki semmit, hogy valamivel baja volna. Próbáltam IE-vel is meg Firefox-al is...majd pár nap múlva megnézem ismét.
Köszi még1x. -
#12509 Amúgy meg szokott szarakodni..
A step2-nél mindenhol jelölj be egyet, majd nyomj az elfogadó gombra...és lehet hogy 2x 3x kell ezt megcsinálni, de akkor tovább megy..
De semmi értelme.. a kulcsot már az első után megkapod... -
#12508 Ha már átugrutt a step2-re, akkor már nézheted is az e-mail-t....
Semminek nem kell valósnak lenni, csak az e-mailcímnek....
A többihez meg ilyeneket írok: "ehfueaskfhuafhae"
Egyedül az irányítószámhoz kell H és utána 4db számot.... -
Purga #12507 Sziasztok, elolvastam a FAQ-t meg minden, de nem találok arra kitérően választ, hogy lehet e cd kulcsot kérni úgy, hogy nincs fennt a játék? Mert hiába próbálom, mindíg visszadom a step 1-hez. -
#12506 Csak volt a legjobb... -
romi8 #12505 hahó -
romi8 #12504 A F.E.A.R. a legjobb! -
#12503 Két fia vagy nevezd aminek akarod.Első az a Fettel nevű csóka a második meg mi magunk! -
sgember #12502 "csak nem használt testápolót" :))
grebber: két "gyermeke"??
A 2. hasonló játékmenet lesz gondolom, talán icipicit szebb grafikával, de nekem már nincs idegzetem hozzá. (félek) -
#12501 igen csak nem használt testápolót meg nagyobb lett egy kicsit. -
#12500 őőőő.....jön a F.E.R. 2 és lesz benne időlassítás az nem olyan mint a bullet time különböznek meg sok csuzli és még.........stb .info www.saját magam.hu SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elnézést az OFF-ért csak írtainfot :) -
#12499 Feltünési viszketekséged van-e?
Mi a francót irjunk nincs miről beszélni!
Viszont valaki válaszolhatna az #12479-re!! -
#12498 . -
romi8 #12497 írjon már valaki -
romi8 #12496 Mért nem ír több napja senki? -
romi8 #12495 Hahó -
#12494 Amig nem jön egyikse nincs miről irni! -
romi8 #12493 Valaki Írjon már valamit hiszen jön a Perseus Mandate és a F.E.A.R. 2 vagyis a Project Origin!!! -
rgida666 #12492 Megoldva. -
#12491 csak jönne már mert ezt az ellaposodott multit ideje lenne felfrissiteni...már béta óta fearezek, de az utóbbi 1-2 hónapban már inkább QW + minden más, mert uncsi lett a sok csít + a balfék emberek miatt:P (nem a magyarokra gondoltam, inkább a csicska németekre) -
#12490 nekem 7800GT-m van 2éve és semmi parám vele, de ennél gyengébb inno kártyákon fos a hűtés meg minden. de ha 8800-as szériát akarsz, nyugodtan vegyél innot, ám ha húzni akarod, keress egy másik márkát. -
#12489 Ha olcsó és jó, akkor vedd meg, de én más márkákat javasolnék... -
#12488 Pl, Milyen gépet vegyek most, Segítség topik, milyen videokártya topik.
Csak ennyi, sztem ez annyira alap, hogy nem itt kérdezed meg, mint az, hogy én nem az NBA topikban kérdezek a FEAR-ről. -
Raszkál #12487 Én is végigtoltam tegnap este....
NAGYON KIRÁLY!!!!!!!!