13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• strebacom
    Semmi??
  • strebacom
    Ja,most értem haza melóból, már rájöttem végignéztem a netet....
    Köszi!!
    Warez még nincs, ha erre vagy kíváncsi.
  • strebacom
    Na már 6.-a van tud már valaki valamit....
  • strebacom
  • rastaman
    akkor meg sajnos elfogy az új játék... bár lesz még gears, kane&lynch, blacksite, ut3, nfs ha ezek is érdekelnek. ha nem akkor pedig jön mindenből a 2.végigjátszás...
  • strebacom
    Na még 3 nap addig végzünk a Timeshift-el utánna meg toljuk ezt, aztán ezzel is végzünk és jön a Crysis, aztán.......
  • grebber
    Engem ha érdekel valami kedvencekbe rakom pl Crysis volt hogy napi 800 új kommetet olvastam át mert érdekel mi másnak a véleménye miket irkálnak a játékról stb.
  • Code92
    érdekel a game de nem fogok visszaolvasni 2 oldalt.....
  • grebber
    Ha érdekelne a game fél oldalt visszaolvashattál volna!

F.E.A.R. Perseus Mandate megjelenése 2007 NOVEMBER 6
  • zso23
    fear_update_engb_100-107_108.exe :)
  • Bence94
    please valaki
  • Bence94
    rosszul írtam melyik megy fel rá?
  • Bence94
    helo a fear hez melyik pacth kell? a clone verzió van meg.ezek közül melyik kell ? fear_update_en_100-107_108.exe vagy

fear_update_engb_100-107_108.exe
  • silentkenny
    köszike...erm. anno végigvittem, de már elfelejtettem, hogy hogy van vége (najó, a záró két snittet nem felejtettem el :P)
    köszönöm a választ!
  • Code92
    magyarán november ok köszi ennyit kellett volna beírni.......
  • lololol
    nincs sok lehetoseg
    az oktobernek mar vege, decemberben meg nem igazan adnak ki jatekokat.
  • Code92
    hivatalos oldalon sincs semmi pontosítás megjelenést illetően.
  • Code92
    Megjelenés valamikor év végén ennél azért pontosabbbra voltam kiváncsi esetleg hónapra pontosan, és ha máér okoskodsz úgy okoskodj h. ne magad égesd le vele mert google nem dobott ki pontos dátumot én azt hidtem h. tu tudtok v.mi ezért kérdeztem.
  • Jaffa 2843
    jácc tovább.... ha végigjátszottad az elözö részt, tudhatod hogy azzal van vége hogy a katonák OFFon vannak :D
    szoval scak hajrá karatézd őket, majd megindulnak :P
  • silentkenny
    hella
    feltettem a f.e.a.r. extraction pointot, de az a problémám, hogy az ellenfelek nem csinálnak semmit(állnak egyelyben kezükben az áldásosztóval és bambán néznek lefelé)Erre van valami ötletetek?
    Mielőtt még az a vád érne, hogy nem ttem meg mindent mielőtt hozzátok fordultam volna:megnéztem a FAQ-ot, de ez nem volt benne... gugliban is rákerestem, de úgyse találtam választ.Már 2 órája ezzel pöcsölök szal plíz help me!THX
  • romi8 #12585
    google kereső
  • Code92
    perseus mandate megjelenése mikorra várható?
  • Szikorarobi
    Keszul az uj banner.
  • Mikiller
    Értem, köszi:)
  • grebber
    Nemcsak ez hanem az összes ahova kepfeltoltes.hurol tettek be képeket!
  • haxoror
    Jelszót kér a topik megnyitáskor
  • grebber
    Van ugye az eredeti FEAR fejlesztő gárda a Monolith kezdetben náluk volt a FEAR név joga ,később nemtom miért átadta a Sierra a FEAR név jogait a nemtudom hirtelen melyik cégnek.Ők csinálták a Perseus Mandet-et.
    Az eredeti csapat a Monolith-esek csinálják a FEAR hivatalos folytatását,de a név úgye nemlehet FEAR ezért Project Origin (ha tetszik FEAR 2) mivel ez a folytatás.
  • Mikiller
    Na most zavarodtam össze, hogy is lesznek ezek a folytatások?
    Persus Mandale, Project Origin, FEAR2, vagy vmelyik már kiesett?
  • Taxi2
    Sziasztok...az lenne a gondom hogy felraktam a játékott (F.E.A.R.)és mikor elndítom akkor egy idő után elkezd zúgni a hang és egyszercsak ujraindul a gép...nem tudja vki mi lehet a gond? a legujabb driver van fent( legalábis én nem tudok ujabbról..) C-Media CMI 9860 a hangkártyám...
  • cumfu
    ja legújab dx, és vga drver van fenn és akkor se (csak ez kimaradt az elöbb)
  • cumfu
    heló!
    nekem az lenne a bajom hogy felrakom a játékot, elindítom, és a fekete képernyőnél megáll, nem megy tovább! az eredetit is ki próbáltam, ugyan az van ennél is! a gépem: amd athlon64 3200+, 2*512 ddr2 667mhz, gforce 7600gs 256mb pci-expressz (GAINWARD) , msi k9n4 ultra alaplap. lécci segítsetek, mert állat a játék. előre is köszi
  • grebber
    Én nemvagyok akkor nézzegesd a HL2-EP2-nek a textúráit.Néhol elég jókat röhögök rajta.Nem kell elvakult HL2-es nek lenni akkor észreveszed majd te is.
  • búgódisznó
    Most láttam, hogy a HL2-t is fikáztad nem vagy te komplett
  • DarkSector
    Nézd meg Timeshift-et... na ennyit ki lehetne hozni egy játékból...
    Csak ugye annál a Sierra logo is ott van.
    PO-t meg asszem már elvették a Sierra-tól....
  • DarkSector
    Énnem nem lenne bajom a graffal egy ideig, ha végr újjítanának a játékmeneten, és valami iglényessebb ellenfeleket csinálnának, mert ez a skinváltás nem megoldás, és hamar megunható....
  • grebber
    Azért az ember elvárja ha már mindent fejlesztenek orba-szájba akkor ne maradjon már a másfél éves grafja!
    Az a baj ezekkel a mai game-ekkel hogy nem is akarnak élvezhető jót készíteni.

Pedig lenne rá igény de hát arra szarnak a fejlesztők nekünk mi a jó mert nekik csak a pénz kell semmi más!
  • rekettyes
    Mégis minek kéne fejleszteni egy eleve kurva jó kinézeten?
    Semmi se elég már az embereknek basszus.
  • mascarun
    Próbáltál belemászni a fájljaiba?
    Van amelyik játéknál ki lehet szedni!
    A Brothers in arms Earned in blood-ból és a COD2ből ki tudtam szedni!
    Bár ez a mai játékoknál már nem biztos hogy megy!
    Sima winrar-al meg lehet bűvölni ha a fájl olyan formátumban van!
    majd megnézem!
  • kimenet
    sikerült!!!kösz, kimenet!
    csökkentett módban.