F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak ennyi, sztem ez annyira alap, hogy nem itt kérdezed meg, mint az, hogy én nem az NBA topikban kérdezek a FEAR-rõl.
NAGYON KIRÁLY!!!!!!!!
http://9gag.com/gag/5135249
c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...
A játék intrójában van hang, viszont a menü alatt és a játékban nincs.
Tudom ezt már sokan kérdezték, de már két napja kínlódok, átböngésztem a fórumot is és csak nem javult a helyzet. Sokmindent kipróbáltam, úgynéz ki, hogy a kodec pack lesz a megoldás.
Szóval. Ehhez a hangkártyához milyen kodec pack-et rakjak fel, illetve ha nem kell minden részét, akkor mit?
Elõre is köszi.
Szóval a kislányon kisérleteztek aki feltünik mindig a játék során.
Neki lett két "gyermeke" mi magunk és az a Fettel manus aki irányitja a katonákat is.
A vége fele feltünõ már nemkiscsaj :D az még mindig Alma csak öregebb kivitelben?
Next PC upgrade: 2022
Gamespot: November 6, 2007
Gamespy: November 6, 2007
Hát a srácok a grafon nem turboztak ahogy néztem ,de elég jó lesz ez is az az ugrabugráló akármi nagyon komoly!!!!
Várom ezerrel!
Legalább a gépigénye nem lesz brutális!
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Airborne full max megy folyamatossan!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne az enyémhez hasonlítsd, mert elég sok különbség van köztük :D
:-)
Egy pár szóban ha leírná valaki, hogy mennyire képes azt megköszönném.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
6 epizód.
Körbe-körbe.
Üdv.
www.photobucket.hu

Feltöltöttem a képet ,de a link amit kiad IMG-s ,de nem látni semmitt!!!!
<#nevetes1>#nevetes1>

Természetesen az é-t ki kell venni, csak azért raktam oda, mert akkor nem láttad volna mit írtam.
Mivel nem lehet elakadni majdnem hogy lehetetlen csak járd körbe a helyszint és megtalálod a továbbvezetõ utat!