F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Én sem értem a vitát. FEAR egy kellemes akciojáték, én talán a HL2-höz tudnám hasonlítani, mondjuk annak jobban tetszett a világa (szubjektív). Az hogy lineáris hát izé. Vagy egy kerítéssel lezárt terólet 1-2 kijárattal, szoba 2 ajtóval, nemtom mit akartok falat bontani?

Semmi értelme összehasonlítani SS2-vel, mert két külön mûfaj, egy közös van bennük: Nagyon kellemes FPS mindkettõ.

Dehamár...

FEAR motor: nagyon kellemes, de valóban biztos vagyok benne hogy lehetett volna még optimalizálni, ill bizonyos tipikus monolith hibák vannak benne, de ez abszolut nem von le a játékélménybõl. Szerintem. Félelmetesen jó AI, jó fizika.
Bugok: új motor, tudtommal nem továfejlesztés. Megjegyzem alig észrevehetõek. Amiket észre lehet venni azok nem bugok, hanem koncepcionális hibák.

SS2 motor: Nagy területekre optimalizált, kis poligonszámú karakterekkel (egszerre akár 200-300 karakter egy idõben való megjelenitése, irányitása sebességcsökkenés nélkül).
Bugok: még nem találtam komolyabbat, de nem is illene hiszen az elsõ rész motorjának foltozott, fejlesztett mása.

FEAR Grafika, fények:
Eddig látott legigényesebb fénykezelés, jól kihasználva. Karakterek kidolgozottsága igényes, texturák már kevésbé, de azokat feledteti a millió effekt (anisotrop, aliasing, stb)

SS2 Grafika, fények:
Ez nehéz szitu. A motor "gyengébbségén" segít a hihetetlenül kidolgozott texturarengeteg, valamint itt is az effektek tárháza. Ezenfelül a színek kezelése, harmoniája, a távolságok valamint az aljnövényzet olyan összhatást teremtenek külsõ területeken hogy semmi értelme vitatkozni melyik játék grafikája milyen SS2 egyszerüen szép. Egy játékosnak ennél több nem is kell. Míg ez amolyan "rajzfilmes" képi világra törekszik, a FEAR valósághûbb szín és képi világra hajt.

AI: FEAR-rõl már írtam hogy ezidáig a legjobb, SS2-ben meg nincs rá szükség. Míg az elõzõ egy horror akció, az utóbbi egy kikapcsolódásra tökéletes vidám shooter.

Aki már tolta az ipart Doom 1-es idõszakban (és nem 6 éves volt akkor😄), az valószínüleg nem vitázott korábban. Mindkettõ jó játék a maga mûfajában.

Ne veszekedjetek, inkább örüljetek hogy mindkettõ van.

[merlinw.org]

alph4
Én nem találtam semilyen bedölt falat 😞(( Valaki más?!

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

hat en kb most nyomtam 4 orat..de abbahagyhatatlan a jatek!!!valoban nem mindig annyira paraztato..erdekesen alakitottak ki nehol sajnos..mer vagy para,vagy rambos,vagy pedig platform szeru szakaszok vannak..elteroen sok masik gamatol,szerencsre rohattul jol megvannak szerkesztve pajak!akar korbe korbe is lehetne rohangalni,ha csak nem rutinosabb fps es vki,es ennek ellenere teljesen egyertelmu minden,nem igen lehet elakadni benne.szal zsir...szvsz ez lesz az uj merce farcry utan ...
(ss2 rol meg: ua ojan mint az egy volt..szep szines..de agyatlan fragvadaszat...van akit az szorakoztat..erre is szuksegvan nyilvan...de semmikeppen sem ver ra FEAR ra ebben a mufajban gyakorlatilag ossze hasonlithatatlan..ez egy " valosag"szimulator..😄 marmint ami a grafikat meg fizikat illeti!!!bar ki tugya..lehet h tobbi is igaz vot..)

(2200@2800 athlon xp tbred....everest szerint de ez hujesegnek tunik,igazabol 1800@2153 proc egy 512/333,+2*256/400 ddr,9800 se@pro huzva380/330(660) .konfiggal minden maxon..
soft sadovv,elsimitas nelkul,800*600 ban vmi csoda fojtan ful jol megy!akadas stb alig...para...
ez hogy a fenebe lehet..mert h elvileg ez egy szar gep..?!ezt mongya meg vki!!)
Nem ertek itt sok embert de lehet velem van gond. Szerintem ha most kijon egy game az nyugodtan lehet olyan ami mediumon megy a mostani gepeken. Elvegre altalaban 2500 barton es kb 9600pro az atlag kb 512 es 1g ram kozt. Ebben en nem latok semmi problemat. Azert van evente karacsony hogy ezt orvosoljuk. Na jo magyarorszagon ketevente. <#vigyor3> Viszont kaphatoak olyan pc alkatreszek amivel megy rendesen. Szoval nem a gameval van gond hanem a kelet-europai fizetesekkel. ezert meg ne a fejlesztoket szidjatok. Szerintem leszarjak. Annak idejen en is merges voltam a Carma TDR2000 re es lass csodat ma siman megy fullon a gepemen! <#hawaii><#vigyor3> Csak ido kerdese. Vagy penz.

Egy jo bableves sose rossz!!

R0sc0
ott van egy bedolt fal a lift mellet. Ott kell bemmenni..

(én is köröztem egy keveset) 😊

alph4
Találtam egy gombot amire rá Volt írva hogy Activate (a végén) de nincs a nyomd meg gomb, és amúgyis nyomtam az F-et már vagy 100x... Vagy milyen gombra gondoltál??

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Egyetértek Chooselee gondolataival...

keresd a gombot es nyomd meg😊

alph4
Hi.
Elakadtam! Már 1 órája killódok egy helyen.
Ott tartok, ahol találkoztam a kövér csávóval(csipszzabálós 😄) végimentem mindenkit megöltem már, de semmerre sem tudok továbbmenni.
Valakinek 5let? 😊

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Timbo
<#taps><#awink><#nevetes1><#awink><#taps>

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Mármint a fogalmazás nem annyira megszokott...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Végülis SRY hogy lehurrogjunk egy játékot,ami kedves a számodra,de ...mégis fear a topik neve!!😄 Más helyen lehet mi is ezt kapnánk!!Lehet neked tetszik nagyon az SS2,de én személyszerint olyan 10-15 éves korosztályra helyezném az intervallumot,akikben felgyújt egy kis lelkesedést!!De azért vannak kivételek..pl: te!!Toljad nagy lelkesedéseel továbra is!! 😄
Bocsi a kifinomult fogalmazásért,ami a mai világban nem egy megszokott cselekedet!!.......én is furcsálom..... 😄

Timbo
Jó kis game csak a gépemen kicsit szaggatós😊 de 640*480 ban + medium ban tökéletes :p<#banplz>

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

?

Serious Sam 2

Fps -t valahogy ki lehet jeleznia gameben?

Tök lol.
High és Max. között szinte semmi különbség, de pl nekem 40 fps fölött van 100% ban High -on. Maxon meg már azért kevesebb...
Kinek melyik kompatbilitással van több fps -e? Mert nekem sztem a 95 el megy a legjobban.

Viktorr
melyik game az ss2?

fitutufi
fear isten ss2-hez képest

ne hasonlítsd össze a 2-t

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
végigtoltam
haleluja 😄

nem volt rossz

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

olvasni!
object:locate and reset network hub..
Sziasztok! a "wathcers" pályán az irodaházban merre kellene tovább menni??
thx..
Dynamic
Az SS2-ben a lelövéstõl "kipukkannak" az ellenfelek, akkor hogy férne meg a ragdoll?Szerintem poén.Nekem nem is hiányzik belõle a ragdoll.
Nana!
Azért a CroTeam a SS1 enginejével igencsak bebüntetett annak idején, és kb. utána kezdték el fejleszteni az SS2 enginejét.
De ez már nagyon off.

Nálam csak a kuka szélét tarolná körbe!! 😄

én próbáltam ss2t. szvsz mocskosul monoton. nekem nem jött be. a graf jó volt. de 2005ös játékba illene ragdollt tenni.

http://thenamelessphoto.com/

erre nincs jobb szó mint: LOL

majd utánna alkoss véleményt ha kipróbáltad az SS2t... csak mert a FEARnak nagyobb volt a füstje mint a lángja... SS2 szépen csöndben jött és tarolt...

de nem érted hogy nem ugyanaz a grafikus motor ??? míg a fear enginjét 6 évig fejlesztette egy nem kis játékfejlesztõ cég (MOnolith) ami már nem kis nevü játékokat letett az asztalra addig a ss2 egy max 2 évig fejlesztett valami ratyi motort használ.Szóval maradjunk annyiban hogy ne emlitsük egy mondatban a 2t, annyi közös van bennük hogy egy honapban jelent meg mind2.
A motor milyenvoltában keresd a választ a szaggatásra !

ako most6 nagy sz..ban vagyok 😞
van hozza mds is, ha nincs akkro szerezz. keress ra lent a keresoben imo mar valaki belinkelte.

oppá itt olvasom törölik ha rosszat irunk
a kiterjesztése . mdf
Mondja mi a gondja 😛

http://thenamelessphoto.com/

<#taps>

mds filet mountold.😊

Remélem itt vannak PRO gamerek akik tudnak rajtam segiteni, PLEASE HELP ME!!!

geri15
lol topik

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Ht figy ha már megvan a photoshopp akkor már mér ne😄😛 meg kella rutin😄😛

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

egyik ok : AI

Nekem olyan problémám van amit meg kellene oldani.
Feltelepitetem a játékot, de sajna nem birom elinditani, megprobáltam anti-blaxx, alcohol 120%, daemon, virtual cd hide, de nem jött be semmi 😞
Mindig az az üzenet jön 😮riginal disc could not be found or authenticated.
Ehez, ebben kellene segiteni.

és azt hogy magyarázod meg hogy itt is shader 2.0a van a textúrákon de itt csak egy irodaházban vagy és 4 ellenség ellen már szaggat ( 768Mb RAMon ) érdekes a Serious Sam 2ben 10 km-es pályán a legkissebb kavicson is shader 2.0a van arról nem is beszélve hogy teli van fával bokorral házzal , 100 féle effektel és ráadásul 300-400 shared 2.0ás ellenséggel és röccenésmentesen fut ?? itt látszik a két fejlesztõ csapat közötti külömbség....

Sziasztok!
cáfolnám az összeset !

-grafikailag erösebb és jobb ez az engine mint a doom3é, szebbek a shaderek, az árnyékok a fények (tulajdonképpen az egész játékmenet sokkal jobb)
-"lineáris"-nem tudom mit vársz egy ilyen kaliberü játéknál nem elvárás hogy rpg szerüen akármerre elmászkálhass, ez egy akcio-horror játék punktum.
-nekem érdekes módon nem tölt (mondjuk 1 giga ram kell a zökkenésmentes futáshoz) és légyszives ne emlitsd egy lapon azzal a fostalicska ss2vel mert grafikailag és minden szempontból ég és föld a kettö !
-"optimizáltalan"-atira igen, nvidiaval semmi gond én ugyanezt elmondhatom a B&W2röl én azt nem tudom 20 fps fölé vinni...játsz azzal
-"irreális jelenetek"-ez mit akar jelenteni ???? a golyónyomokkal kacsolatban, részben igaz kicsit több odafigyeléssel (idövel) jobb is lehetett volna de az legyen a legkisebb gond...
ennyit erröl...sztem inkább ne kritizálj, vagy ha teszed is akkor ÉSSZERÜEN ! peace 😄

egyetlen negativum: rövid, 1-2 helyen monoton de semmi több...

R0sc0
látom te is gyakran látogatod a tutorial.hu honlapot 😊))

R0sc0
csak eggyet nem értek hogy miért nem tudták volna jobban optimalizálni a játékot. Szerintem a Far Cry grafját és fizikáját nem veri max dinamikusabbak az árnyékok. Mégis a Far Cry az max grafin hibátlanul futottatt a 9600xt men, míg ez egy low-mediumon is sokszor beszaggat. A történet tényleg nagyon lineáris, nemugy mint a Far Crynál volt, a bullet time az király, meg az hogy a testrészek is repkednek, meg folyik a vér mindenütt, ja és persze a hangok is jok lettek az 5.1 csak ugy szolnak 😊. Horrornak kevésbé lett az, de egyszer kétszer bizony félelmetes volt. Pl mikor azok a láthatatlan genyok jönnek és ütlegelnek.

Még nem vittem végig majd irok egy összegzést rola 😊

oksa értem!megcsinálom amjd másikba is

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

pilsner
azért a grafika elég szép,azt meg kell hagyni.<#eljen>
viszont tényleg qrwa lineáris meg unalmas egy idõ után,értsd: szép dolog a slowmo,de azért ahoz nem elég,hogy végig tartsa a hangulatot+kevés fegyver,sotyival simán végig lehet menni mindenen.a fosós jelenetek kevés kivételtõl eltekintve meg 3adosztályúak.szegény csopfadt kiscsaj eléggé elcsépelt,csak egyetlen1x tudott megijjeszteni,amikor valami irodai kabin alól mászott ki,akkor is azt hittem,hogy az gyors,félig láthatatlan ellen az,aki qrwaq erõsen pofoz;oda is lõttem kapásból a shottal,de addigra eltûnt.<#lama>
amikor meg a csajt kell vigyázni a liftben szinte már elõre tudtam, hogy ott fog korzózni,amikor kimegyek a liftbõl. a véres folyosó mindenféle csontvázzal(víziók),a szerteszét foszló alakok,akik mint a zombik mennek elõre semmit se csinálnak,meg a fõgeci sejtelmes suttogása...azért nekem ez egy kicsit elcsépelt;jobban mondva inkább nevetséges,mint ijesztõ.<#unalmas>
a fizikai modellezés meg az AI téleg fasza, de azért láttam már ellent beleragadni a falba,igaz csak 1x.
azért nem volt rossz...<#kacsint>

szépek! bár szerintem csinálhatnád a képet különbözõ felbontásokban!!!