F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi értelme összehasonlítani SS2-vel, mert két külön mûfaj, egy közös van bennük: Nagyon kellemes FPS mindkettõ.
Dehamár...
FEAR motor: nagyon kellemes, de valóban biztos vagyok benne hogy lehetett volna még optimalizálni, ill bizonyos tipikus monolith hibák vannak benne, de ez abszolut nem von le a játékélménybõl. Szerintem. Félelmetesen jó AI, jó fizika.
Bugok: új motor, tudtommal nem továfejlesztés. Megjegyzem alig észrevehetõek. Amiket észre lehet venni azok nem bugok, hanem koncepcionális hibák.
SS2 motor: Nagy területekre optimalizált, kis poligonszámú karakterekkel (egszerre akár 200-300 karakter egy idõben való megjelenitése, irányitása sebességcsökkenés nélkül).
Bugok: még nem találtam komolyabbat, de nem is illene hiszen az elsõ rész motorjának foltozott, fejlesztett mása.
FEAR Grafika, fények:
Eddig látott legigényesebb fénykezelés, jól kihasználva. Karakterek kidolgozottsága igényes, texturák már kevésbé, de azokat feledteti a millió effekt (anisotrop, aliasing, stb)
SS2 Grafika, fények:
Ez nehéz szitu. A motor "gyengébbségén" segít a hihetetlenül kidolgozott texturarengeteg, valamint itt is az effektek tárháza. Ezenfelül a színek kezelése, harmoniája, a távolságok valamint az aljnövényzet olyan összhatást teremtenek külsõ területeken hogy semmi értelme vitatkozni melyik játék grafikája milyen SS2 egyszerüen szép. Egy játékosnak ennél több nem is kell. Míg ez amolyan "rajzfilmes" képi világra törekszik, a FEAR valósághûbb szín és képi világra hajt.
AI: FEAR-rõl már írtam hogy ezidáig a legjobb, SS2-ben meg nincs rá szükség. Míg az elõzõ egy horror akció, az utóbbi egy kikapcsolódásra tökéletes vidám shooter.
Aki már tolta az ipart Doom 1-es idõszakban (és nem 6 éves volt akkor😄), az valószínüleg nem vitázott korábban. Mindkettõ jó játék a maga mûfajában.
Ne veszekedjetek, inkább örüljetek hogy mindkettõ van.
[merlinw.org]
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
(ss2 rol meg: ua ojan mint az egy volt..szep szines..de agyatlan fragvadaszat...van akit az szorakoztat..erre is szuksegvan nyilvan...de semmikeppen sem ver ra FEAR ra ebben a mufajban gyakorlatilag ossze hasonlithatatlan..ez egy " valosag"szimulator..😄 marmint ami a grafikat meg fizikat illeti!!!bar ki tugya..lehet h tobbi is igaz vot..)
(2200@2800 athlon xp tbred....everest szerint de ez hujesegnek tunik,igazabol 1800@2153 proc egy 512/333,+2*256/400 ddr,9800 se@pro huzva380/330(660) .konfiggal minden maxon..
soft sadovv,elsimitas nelkul,800*600 ban vmi csoda fojtan ful jol megy!akadas stb alig...para...
ez hogy a fenebe lehet..mert h elvileg ez egy szar gep..?!ezt mongya meg vki!!)
Egy jo bableves sose rossz!!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Elakadtam! Már 1 órája killódok egy helyen.
Ott tartok, ahol találkoztam a kövér csávóval(csipszzabálós 😄) végimentem mindenkit megöltem már, de semmerre sem tudok továbbmenni.
Valakinek 5let? 😊
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Bocsi a kifinomult fogalmazásért,ami a mai világban nem egy megszokott cselekedet!!.......én is furcsálom..... 😄
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
High és Max. között szinte semmi különbség, de pl nekem 40 fps fölött van 100% ban High -on. Maxon meg már azért kevesebb...
Kinek melyik kompatbilitással van több fps -e? Mert nekem sztem a 95 el megy a legjobban.
ne hasonlítsd össze a 2-t
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
haleluja 😄
nem volt rossz
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
thx..
Azért a CroTeam a SS1 enginejével igencsak bebüntetett annak idején, és kb. utána kezdték el fejleszteni az SS2 enginejét.
De ez már nagyon off.
http://thenamelessphoto.com/
A motor milyenvoltában keresd a választ a szaggatásra !
http://thenamelessphoto.com/
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Feltelepitetem a játékot, de sajna nem birom elinditani, megprobáltam anti-blaxx, alcohol 120%, daemon, virtual cd hide, de nem jött be semmi 😞
Mindig az az üzenet jön 😮riginal disc could not be found or authenticated.
Ehez, ebben kellene segiteni.
-grafikailag erösebb és jobb ez az engine mint a doom3é, szebbek a shaderek, az árnyékok a fények (tulajdonképpen az egész játékmenet sokkal jobb)
-"lineáris"-nem tudom mit vársz egy ilyen kaliberü játéknál nem elvárás hogy rpg szerüen akármerre elmászkálhass, ez egy akcio-horror játék punktum.
-nekem érdekes módon nem tölt (mondjuk 1 giga ram kell a zökkenésmentes futáshoz) és légyszives ne emlitsd egy lapon azzal a fostalicska ss2vel mert grafikailag és minden szempontból ég és föld a kettö !
-"optimizáltalan"-atira igen, nvidiaval semmi gond én ugyanezt elmondhatom a B&W2röl én azt nem tudom 20 fps fölé vinni...játsz azzal
-"irreális jelenetek"-ez mit akar jelenteni ???? a golyónyomokkal kacsolatban, részben igaz kicsit több odafigyeléssel (idövel) jobb is lehetett volna de az legyen a legkisebb gond...
ennyit erröl...sztem inkább ne kritizálj, vagy ha teszed is akkor ÉSSZERÜEN ! peace 😄
egyetlen negativum: rövid, 1-2 helyen monoton de semmi több...
Még nem vittem végig majd irok egy összegzést rola 😊
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
viszont tényleg qrwa lineáris meg unalmas egy idõ után,értsd: szép dolog a slowmo,de azért ahoz nem elég,hogy végig tartsa a hangulatot+kevés fegyver,sotyival simán végig lehet menni mindenen.a fosós jelenetek kevés kivételtõl eltekintve meg 3adosztályúak.szegény csopfadt kiscsaj eléggé elcsépelt,csak egyetlen1x tudott megijjeszteni,amikor valami irodai kabin alól mászott ki,akkor is azt hittem,hogy az gyors,félig láthatatlan ellen az,aki qrwaq erõsen pofoz;oda is lõttem kapásból a shottal,de addigra eltûnt.<#lama>#lama>
amikor meg a csajt kell vigyázni a liftben szinte már elõre tudtam, hogy ott fog korzózni,amikor kimegyek a liftbõl. a véres folyosó mindenféle csontvázzal(víziók),a szerteszét foszló alakok,akik mint a zombik mennek elõre semmit se csinálnak,meg a fõgeci sejtelmes suttogása...azért nekem ez egy kicsit elcsépelt;jobban mondva inkább nevetséges,mint ijesztõ.<#unalmas>#unalmas>
a fizikai modellezés meg az AI téleg fasza, de azért láttam már ellent beleragadni a falba,igaz csak 1x.
azért nem volt rossz...<#kacsint>#kacsint>