F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lesz benne hetfeju sarkany.
😄 ezekszerint megsem volt az osszes megoldas atnyalazva, mert mar ezt is irtak korabban 😄D
probald mds filet mountolni😊 EZ VOLT A MEGOLDÁÁÁS!!! Shai szeretlek!!! 8))
figyi csak én az összes megoldást probáltam már oké? tehát az átnyálazás már megvolt.
Mostan ez lehet, hogy hülye kérdés, de lesznek benne valami szörnyfélék is, vagy csak a gonosz katonabácsikat kell mészárolni?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem azért de már 5265x le van írva az összes megoldás.Elhiszem hogy nehéz ennyit átnézni de ha nagyon akarsz vele játszani akkor átlapozod.Nem kell sokat nézni mert minden oldalon le van írva😊
AMD64 3000+,1GB ram, 6600GT
probald mds filet mountolni😊
Liteforce! unistalltam az anti-blaxxot majd a daemon toolst, restart, install alcohol 120 1.9.5, mount fear.mdf, kompatibilitás win2000, restart, Sr7 stop lefagyott(nem válaszol) ugyhogy virtual cd hide start&hide
"Original disc could not be authenticated."
oké. és most mi legyen? 8(
"Original disc could not be authenticated."
oké. és most mi legyen? 8(
Érdekes vélemény de hát emberek vagyunk külömbözünk!Mostmár csak az a kérdésem te mivel is jácottál??? 😄
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
nekem nem toltott semmit😊 mennyi ramod van? falbol igazabol nem torik ki semmi, az csak displacing map😊 serious sam ben gondolom ugyanilyen jo szamitas igenyes AI van ugye?😊
hi all!VÉGIGNYOMTAM A FEAR-T!!!!!!!!!Szerintem nagyon fasza kis game volt!Nagyon tetszett minden benne!Volt egy pár paráztatós rész is!
Na végre elkezdtem vele jobban játszani , ami elsõnek szembetünt:
-MINEK NEKIO akkora gép amikor a grafikája nem ász ? csak mész a sötétbe és a fények villognak ( mellesleg a Doom3ban sokkal jobban bejött a fényezés , ez itt már halovány )
-LINEÁRIS!!!!!!!!!! ( úristen ez a 2005 szinvonala? még a Serious Sam 2t is többféleképpen lehet megcsinálni.... )
-Tölt a játék mint a FENE ( 4-5 percenként save , megjelenik pár ellenség tölt... | Serious Sam 2 nem töltött pedig ott volt hogy 300an jöttekl egyszerre még szebb pixelsharedes textúrával )
-Optimalizálatlan játék
-Irreális jelenetek ( egy pisztolygolyó akkora kráter üt a falon mintha kitört volna egy vulkán... mellesleg itt jegyzem meg a RED FACTIONban jobban meglett csinálva a faltörés mert ott legalább átlehetett lõni a falat de itt csak egy bizonyos részt a többit érdekes nem.... )
-SEHOGYSEM az év játéka!
-Multi egy kalap sz@rt sem ér , mehet a levesbe , csak nagy fanatikusok élvezhetik
Értékelésem: 67%<#eljen>#eljen>
-MINEK NEKIO akkora gép amikor a grafikája nem ász ? csak mész a sötétbe és a fények villognak ( mellesleg a Doom3ban sokkal jobban bejött a fényezés , ez itt már halovány )
-LINEÁRIS!!!!!!!!!! ( úristen ez a 2005 szinvonala? még a Serious Sam 2t is többféleképpen lehet megcsinálni.... )
-Tölt a játék mint a FENE ( 4-5 percenként save , megjelenik pár ellenség tölt... | Serious Sam 2 nem töltött pedig ott volt hogy 300an jöttekl egyszerre még szebb pixelsharedes textúrával )
-Optimalizálatlan játék
-Irreális jelenetek ( egy pisztolygolyó akkora kráter üt a falon mintha kitört volna egy vulkán... mellesleg itt jegyzem meg a RED FACTIONban jobban meglett csinálva a faltörés mert ott legalább átlehetett lõni a falat de itt csak egy bizonyos részt a többit érdekes nem.... )
-SEHOGYSEM az év játéka!
-Multi egy kalap sz@rt sem ér , mehet a levesbe , csak nagy fanatikusok élvezhetik
Értékelésem: 67%<#eljen>#eljen>
Akkor a driverben ki van kapcsolva 😄DDD
Vagy az ATI try tool-ban....
Vagy az ATI try tool-ban....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
pedig a max frissítés a moncsin 1024*768@85szalámi. nemértem. farcryban is bevan nyomva a vsync és néhol 200fps is megvan 😛
http://thenamelessphoto.com/
Itt keress rá.............
erre keress rá SR7.Stop_1.0
erre keress rá SR7.Stop_1.0
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
inkább hic topikba csevegjünk 😊 ma már annyi offtopic volt itt ,h lehet megköveznének 😊
de mehet ha magasabb frekvencian megy a monitorja 😛 😉
😄
http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu
8)) stahl judit konyhája! ****FETRENG
aha jo pofa vicz koszike
stahl judit konyhaja , igy keress ra...pff megis hogy kene rakeresni..omg😄
hat pedig tuti hogy most nem 85 herzen megy a monitorod ha vsync is bevankapcsolva es megy 85 fps fele. kizart hogy 85 fps fole menjen vsync ON allapot + 85 hz es kepfrissitesnel.
es hogy keresek ra? eleg igy beirni Sr7 Stop?
google
honejt tolthetnem le a Sr7 Stop progit? elore is koszike
ok liteforce, próbáltam már de a te kedvedért mégegyszer 😉
hé segítsetek már basszus 8)) Original disc could not be authenticated üzenetet kapom. mindennel probáltam már. tudtok valami alter megoldást?
D-toolsot leinstall, és láss csodát nem fogod tudni a driverét leinstallni.
Szóval meg is van a hiba. (Anti-blaxx cseszte el)
Alcohol 120% (1.9.5 build 3105)-be bemountolod, restartolod a gépedet, majd elindítod az Sr7 Stop-ot, hide gomb és már megy is a játék.
Hogy biztosra menj, kapcsold be a win2000 kompatibilitási modot.
Szóval meg is van a hiba. (Anti-blaxx cseszte el)
Alcohol 120% (1.9.5 build 3105)-be bemountolod, restartolod a gépedet, majd elindítod az Sr7 Stop-ot, hide gomb és már megy is a játék.
Hogy biztosra menj, kapcsold be a win2000 kompatibilitási modot.
ua. a felbontás
jah magamtol de imo nekem sem teljesen vilagos az egesz, ezert kene megegyszer vegig vinni😊 majd valamikor😊
most ott járok hogy fel kell jutni a tetöre mert ott vár rám a heli , és most a biztosnági örök is ki akarnak nyirni. innen mennyi van még hátra ?
<#taps>#taps>
gratula,én is jáccottam a gammmával de sz@rt se értettem belõle, sõt a végén már egy cseppet fel is idegelt, értelmetlen hülyeségnek tünt az egész.
amugy te magad jöttél rá??? mongyuk én is tudok angolul, de akkor se értettem belõle semmit
gratula,én is jáccottam a gammmával de sz@rt se értettem belõle, sõt a végén már egy cseppet fel is idegelt, értelmetlen hülyeségnek tünt az egész.
amugy te magad jöttél rá??? mongyuk én is tudok angolul, de akkor se értettem belõle semmit
szegény, nem megy 85 fps fölé...én a seggem a földöz verem, ha eléri a huszas átlagot (p4 2,4; Radeon 9600; 1GB RAM)
szerk.: nem b@sztatásként írtam, csak vicces, hogy kinek milyen problémái vannak...
szerk.: nem b@sztatásként írtam, csak vicces, hogy kinek milyen problémái vannak...
helo! anti-blaxx, alchohol-deamon, virtual cd hide, kompatibilitás, Sr7 Stop, ace mega codecs & clonecd unistall.a Végeredmény:
Original disc could not be authenticated.
help me!! szeretnék már én is játszani vele!!! 8)
Original disc could not be authenticated.
help me!! szeretnék már én is játszani vele!!! 8)
szaladj ki melette, van egy resz ahol nem tud tovabb jonni😊 bar en szetlottem a picsaba attol fuggetlenul 😊
szaladj ki melette, van egy resz ahol nem tud tovabb jonni😊 bar en szetlottem a picsaba attol fuggetlenul 😊
A chapter 6nál járok amikor abban a nagyonsötét házbol kiugrok, kinyirom az erkélyen lévõket, és akkor jön ey helikopter és ledobja azt a "robotot" ami bombákat lõ..
Hogy lehet kinyirni?
Hogy lehet kinyirni?
Nem tudja vki, hogy nekem mér nincs hang? Se a menüben se a játékban.
es ugyanazon a felbontason nezed mitn azelott? most nem 100 herz a kepernyofrissites?😊
story spoiler roviden 😊 :
alma a kiscsaj valami genkezelt lanyka aki hatalmasan eros telepatikus kepessegekkel rendelkezik. csinaltak egy programot origin neven melynek ket prototipusa szuletett. az origin ha minden igaz abbol allt hogy almat tovabb kezelve gyereket szulettek vele. igy szuletett a csoka akit el kell kapnunk, aki kepes telepatikus uton iranyitani a clone sereget. o votl a masodik prototipus, az elso kilete a vegen sejtheto de a legeslegvegen a credits utani telefonbeszelgetesbol derul ki😊 vagyis jomagad a fohos az. ezert kapod a jatekban folyamatosan a telepatikus uzeneteket almatol is es a masodik prototipustol is, es ezert vagy kepes a slow-mo ra is. tehat gyak ti egy nagy csalad vagytok😊 nah igen am csak kozben tortent valami gebasz es jegeltek a projectet. teltek az evek es ugy gondoltak ujra nekiesnek az originnek. azthiszem ekkor "eled" fel ujra alma aki telepatikus uton iranyitani kezdi a masodik prototipust, hogy bosszut alljon a rajta kiserletezo es gyermekeit elvevo tudos brigadon. ekkor kerulunk a kepbe (gondolom nem veletlenul minket valasztanak a hatterben manipulalo egyenek😊 gyak tesztelik az elso prototipust vagyis minket) feladatunk hogy megallitsuk a telepata tabornokot.
csomo homalyos dolgo van meg, vegig kene tolni megegyszer es jobban figyelni 😊 pl hogy velunk vegulis mi volt a celja almanak? elejen nem ugy tunt mintha nagyon bantani akarna de a vegen megis nekunk esik. (gondolom azt gondolta minket is iranyithat aztan latva hogy nem, inkabb elakar pusztitani.) elvileg alma meghalt amikor leallitottak a projectet, de akkor most megse?😊 vegen mit keres a helikopteren?😊 stbstbstb
alma a kiscsaj valami genkezelt lanyka aki hatalmasan eros telepatikus kepessegekkel rendelkezik. csinaltak egy programot origin neven melynek ket prototipusa szuletett. az origin ha minden igaz abbol allt hogy almat tovabb kezelve gyereket szulettek vele. igy szuletett a csoka akit el kell kapnunk, aki kepes telepatikus uton iranyitani a clone sereget. o votl a masodik prototipus, az elso kilete a vegen sejtheto de a legeslegvegen a credits utani telefonbeszelgetesbol derul ki😊 vagyis jomagad a fohos az. ezert kapod a jatekban folyamatosan a telepatikus uzeneteket almatol is es a masodik prototipustol is, es ezert vagy kepes a slow-mo ra is. tehat gyak ti egy nagy csalad vagytok😊 nah igen am csak kozben tortent valami gebasz es jegeltek a projectet. teltek az evek es ugy gondoltak ujra nekiesnek az originnek. azthiszem ekkor "eled" fel ujra alma aki telepatikus uton iranyitani kezdi a masodik prototipust, hogy bosszut alljon a rajta kiserletezo es gyermekeit elvevo tudos brigadon. ekkor kerulunk a kepbe (gondolom nem veletlenul minket valasztanak a hatterben manipulalo egyenek😊 gyak tesztelik az elso prototipust vagyis minket) feladatunk hogy megallitsuk a telepata tabornokot.
csomo homalyos dolgo van meg, vegig kene tolni megegyszer es jobban figyelni 😊 pl hogy velunk vegulis mi volt a celja almanak? elejen nem ugy tunt mintha nagyon bantani akarna de a vegen megis nekunk esik. (gondolom azt gondolta minket is iranyithat aztan latva hogy nem, inkabb elakar pusztitani.) elvileg alma meghalt amikor leallitottak a projectet, de akkor most megse?😊 vegen mit keres a helikopteren?😊 stbstbstb
lehet csak tft monitoron vagy az nem is monitor ... <#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
de most is bevan nyomva vsync és megy 85fölé.
ha vsync be van nyomva akkor ugye szinkronizalja jelet a monitor es a videokartya kozt, ebben az esetben az fps maximuma nem lehet nagyobb a monitor adott felbontason levo frekvenciajanal. tehat ha 85 hertzen futott akkor a monitor es a vsync on feltetel is telejsult akkor bizony nem csoda hogy nem ment 85 fps fele😊
Látom az értelmezés sem megy: "soha nem is járok kiskerbe only nagyker mert számtech. kft van."
Erre ment a válasz...
De ezt fejezzük be, és adjuk vissza a terepet a fearistáknak, mielött Scithe mester megtöröl bennünket. 😄
Erre ment a válasz...
De ezt fejezzük be, és adjuk vissza a terepet a fearistáknak, mielött Scithe mester megtöröl bennünket. 😄