F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz a linket de nem küldenéd inkább el e-mailben mert nem szeretnék reggelni torrent oldalakra, meg most nincs is fent bitlord
[email protected]
kösz

Van de az csak privin küldöm nem akarok konfilktust itt!
és van linkje is az oldalnak?

Egy bittorrente soldalról szedtem le!
IQ fighter banda, az ilyenek meg is érdemlik ha kirakják õket, vagy másnaop megjelenik a helyi BSA 😄

http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu

Ha megmondod honnan szedhetem le kiprobálom

Nem tanácsos kinlódni vele, mivel tegnap már jött is egy patch hozzá.
Ti már próbáltátok a törést a gamehoz?
geri15
Lassú a FEAR? KALÓZ VAGY!

Egy igen érdekes, és egyben meglepõ kijelentést tett a Vivendi fórumain az egyik moderátor, aki megelégelte, hogy mennyire sok felhasználó panaszolta el neki, a F.E.A.R. mennyire gépigényes. Emberünk nemes egyszerûséggel mindenki kalóznak nevezett, mert csak a kalózoknak van sebesség problémájuk a játékkal... Nos, azóta Greg már elnézést kért, de azért van abban valami, amit mondott. Hiszen gondoljunk csak bele: a játék a mai napon jelent meg, ergó senkinek sem lehetett volna vele gondja egészen idáig (kifejezetten a teljes verzióról van szó, nem a demóról). Tehát tény, hogy aki azt írta a fórumokon, hogy a nyolcadik pályán a lépcsõ alatti tölténytõl beszaggatott, tudott valamit. Kiváncsi lennék egyébként, hogy a Vivendi mit tesz a sráccal.

from Gamestar

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

nekem megy de azért nem volna rosz ha leírnád

bala_
Hali!
Lesz benne más páyla is mint, raktárépület, irodaház, egyforma szobák? Kb 3 órát játszottam már vele, de eddig eléggé mononton és unalmas.Az AI télleg jó, és az effektek is szépek.Egyszeri kellemes szórakozásnak tûnik, de HL2 és a Riddick jobb volt szvsz.

FEAR esports.hu

Gyertek csatira!
@Quakenet #fear.hu

http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu

én valszeg ma fogom elkezdeni a single részt ha lesz egy kis idõm. de egyvalamit nem igazán értek: hogy a rákba jön ide a serious sam 2??? néztem annak a demóját, hát az valami eszméletlen gyökér nulla játék.<#vigyor>
tiszta gyogyó az egész. nálam az ilyen hent ott kezdõdik hogy painkiller. ez a serious sam inkább valami kisegítõ intézetbe való kikapcsolódásnak. totál tré a gáma. de hogy miért a F.E.A.R. topicban hozzátok fel, az aztán végképp rejtély...<#idiota>

van carck a fear-hoz!!
ha kell szoljatok!!!!
csáó
szép napot mindenkinek
MerlinW
Minden nõt meg lehet fogni...😄D Adj neki cukorkát vagy mittomén😄

[merlinw.org]

mila69en
jah de itt én vagyok a vadász és õk a vadak szal nekik lenne okuk a parára a frászt hozom az ellenre<#vigyor5> kiscsajt is legszívesebben szét rugdosnám csak sajna nem lehet megfogni<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
mondjuk az AI tényleg nagyon jó, korrektûl össze dolgoznak bekerítenek hátulról betámadnak szóval azt nagyon eltalálták fõleg az tetszik mikor egyedûl van az ellen és látja, hogy túlerõbe vagyok<#hehe> azt elkezd bújkálni a dög amíg nem jön az erõsítés bár találtam benn hibát de lehet, hogy csak egy búg,(vagy süket néma vak volt az ellen<#idiota>) volt olyan odamentem az eggyik katona háta mögé ott áltam kb 1 percig, nezegettem aztná segítenem kellet nek, hogy észrevegye nincs egyedûl<#violent><#hehe>

jah slowmod+lábbal rugdosás rulzik😄DD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

andriska
Én nem tudtam röhögni...Egyébként csak beleélés kérdése.Én így szinte végig parázok <#vigyor>

Az igaz hogy az ai nagyon jó, meg a pályák kialakítása is de igaz single módban egy idõ után monoton lesz, de multiban nagyon kira lehet:-)
Néztem de még a plafon sem lyukas ahova feltudnék ugrálni....
inkabb probalj a tuzharcokra es a felelmetesen jo ai ra koncentralni es minnel elvezetesebb csatakat vivni😄

nem lehet hogy valahol a szellozonyilasban kell a tovabb utat keresni?😊 (racsocska amit ki tudsz utni😊 ) de tenyleg nem emlekszem melyik ez a resZ😊

Jót nem tudsz rosszat minek....
mila69en
na én is elkezdtem a gammát hát mit ne mondjak nem vágódtam hanyatt tõle tiszta röhely, hogy milyen dolgokkal próbálják a játékosra a frászt hozni hm... ez nem parás inkább nevetséges, sajna egy ídõ után dög unalom a single része😞 most járok annál a résznél mikor kimentettem a csajt az épületbõl, jöttek értem helikopterrel és lelõtték a helit bezuhantunk valami épületbe.... kb mennyire vagyok a végétõl??? már végig tolom ha elkezdtem de rohattul kezd monoton lenni a gém. ennek a is nagyobb volt a füstje mint a lángja....

Éppen hogy nem ...
Mikor a tök sötétben felkapcs a lámpa azt három muksó rám startol és kilépek az ajtón azt két zárt ajtóra bukkanok:-( Se kapcsoló se semmi vissza mentem és ott csak tök sötét ...
Gabesz amd64
akkor béna vagy játszás terén!
a HL2-ben hányszor akadtál el! szerintem 100x <#hehe><#hehe>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Nem a második robot után vagyok pár lépéssel!
Bazze már 2xer körbe jártam a pályát és nem látom a kiutat
ez rendben van csak ez igy most nekem semmit nem mond😄

Gabesz amd64
azé irtam,hogycsak egyszer a húsz esetbõl

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

ez az elso robot? ha igen akkor felmentel a liftel?

Robot elpusztítása után
Gabesz amd64
wazze!

milyen játékos vagyTe?<#boxer> jöjjél rá magadtól...

Afterimage!
Nah azért annnyira nem félelmetes
hidd el ha tudnam melyik reszrol beszelsz akkro segitenek😄 de sajna gozom sincs😞

Nah most komylra fog sincs merre kellene szedni a lábaimat mert elég sokáig visszamentem de semmi:-(
Gabesz amd64
na sikerült elinditani a játékot!hát nagyon pöpec!
már egyszer kirázott a hideg wazzee

Akkor talán tehetnél még több jót:-)
mert eleg jot loktem ma mar kell egy kis rossz is a balance miatt😛

Nem bonyolult csak éppen nem tom merre az elõre mert az elõre nem tok menni ugyanis zárt ajtókra lelek mindenhol!
Ha jót nem tudsz rosszat meg minek!?
sajnos ez a jatek ennyire bonyolult <#eplus2>

Sziasztok!

Tudna vki segíteni! A Afterimage pályán tartok! Kinyírtam már a nagy robotot azt egy kajálda rész után van egy kapcsoló amivel a világítást tom kapcsolni azt kiérek egy részre ahol mindkét ajtó zárva van most vissz kell mennem vagy mi???
MerlinW
nálam is volt 1x-2x. Azóta F5-öt nyomogatok, azzal nincs gond.

[merlinw.org]

MerlinW
Ha nem indu, akkor meg valszeg hibás az image. Megoldás: újra letöltés :/

[merlinw.org]

inditsd el a setup.exe-t?

MaxPayne
Csátok nekem a Game olyat csinál hogy még telepíteni sem tudom,nekem is daemon 3.47-em van és mikor belerakom az mds file-t azt nem tekeri be ha pedig az mdf-file-t akkor azt betekeri be is hozza a telepítõt de mikor rányomok hogy install akkor kiírja hogy hiányzik a setup.exe,utánna megnéztem total commanderrel és ott volt a setup.exe HEELP!! ilyenkor mi van?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

andriska
Az létezik,hogy eltûnik a mentésem?Mert hogy legutóbb nem ott hagytam abba,ahová most betölti...

Thx
Bocsi
Bõvebben
DT-t haszánlok, de nem vágom...