F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Direkt szóltam, hogy hagyjátok a fenébe a cd hide cuccot, mert nem mindíg müxik.
Csak azért is azt használjátok 😄
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Igaz SR7 Stoppot használok. (délutánig <#nyes>#nyes> )
Illetve az után is, mert nem akarom állandóan forgatni az eredeti lemezt.
A required security module can not be activated. This program can not be executed.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
köszönöm.
Nem vagyok egy rusher, szépen nyugisan mentem, inkább lopakodva, semmint ramboid módon büntetve. Elnézelõdtem, csodáltam a grafikát egy csomó helyen, vagy csak éppen kiélveztem a kellemesen zsigerbizsergetõ érzést itt-ott.
lenne még egy kérdésem hova másoljam be?
Egyébként pont azt próbálgatom most,
És a feliratozást akarom kiszedni fordításra.
"Egy a LEGSZOKATLABB és legsokkolóbb helyzetekre kiképzett elit katonát alakítasz"
Loál. Ez igen!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Amit még látni szeretnék, az a BOT támogatás a multis pályákhoz.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
"TISZTELT ÉRDEKLÕDÕ!
Örömmel értesítjük, hogy már kapható a
F.E.A.R. (c. pc játék, magyar kézikönyvvel).
Ára: 9.990 Ft.
Amennyiben érdekli a termék internetes áruházunk következõ oldalán:
http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=7793
vagy a szokásos telefonszámunkon (06-1) 479-0933 rendelheti meg azt,
akár személyes akár csomagküldéses átvétellel.
Ezen tájékoztató nem kötelezi Önt vásárlásra.
Amennyiben nem jelez vissza számunkra (rendelésleadással, 1-2 napon
belül) érdeklõdését értelemszerûen tárgytalannak tekintjük.
Levelünket az egyes postafiókok (pl. msn, hotmail) html kódú
levelek fogadási képtelensége miatt küldtük sima txt formátumban.
Köszönjük érdeklõdését.
CD Galaxis / GalaxisNet
1074 Budapest, Dohány u. 64. - Telefon: (06-1) 479-0933
Nyitvatartás: hétfõ-péntek 9:30-18:00 óráig"
A német PC Games magazin hasábjain olvashatunk egy intejút Caig Hubbard-dal a Monolith csapatától, aki elmondta, hogy a csapat dolgozik, illetve dolgozni fog egy még hivatalosan be nem jelentett F.E.A.R. kiegészítésen. Semmi konkrétumot nem mondott ezek után, de van egy olyan érzésem, hogy jól fogy majd a játék, következésképpen a folytatás elkerülhetetlen.
From GS!
Természetesen már a patchelt változattal megy.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
én csak segitséget várok
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Tudna valaki küldeni nekem 1 mentést onnan h a pali ki száll a kocsiból? Elöre is köszi
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
egyébként nekem megy máshogy is csak ismerek emberkéket akiknek nem