F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
Ha a patch után is mûködik, akkor ok, de a gamecopyworld-ön van 1.1-es crack is

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Gaben78
ill. hide-olta a cd-ket gondolom, akkor a crack nem is kell gondolom. de ksz.

Gaben78
vm SR7 progival elindult, de update-t szedi le a game

rage
Cracket a pl a gamecopyworld.com-on látsz.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Gaben78
hi. most raktam fel a gamét, de nem tudom elindítani. cracket nem látok, van viszont egy anti-blaxx könyvtár. help pls!

grebber
Ilyenel fogsz találkozni késõbb is 😄

Next PC upgrade: 2022

Macccy
Gáz. Igen, sajnos én is jártam így.
Elõször azt hittem, hogy a kis ravaszak megkerültek valahogy megint és hátbalõttek, de mivel mögöttem egy vízzel teli medence volt és csak egy átjárás az AI szoldzsákkal teli raktárhelységbe így ... hát átlátnak a falon ezek ilyen inteligensek!<#nevetes1>
Viccet félretéve igen, lett volna mit javítani még ezen, vagy nemtudom, tényleg. A fizikát mégegyszer nem hozom fel, egyszerûen sok helyen szar, a testrészek és fegyverek padlóba zuhanása nem ritka, de még nyomom, még leköt ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

ewuk
szétrobbantotta a papáját.
fistin
egyébként meg sok para rész lesz benne? pl.: a kiccsaj a 02 interval-nál így üldöz...
akkor mész a sötétben egyszercsak elõtûnik...
hát még amikor megyek a létrán, és már csúszok le rajta, akkor látom a lábát, aztán amikor leérek <#wilting> ...para...

+++azt kérem szépen valaki mondja már el, mikor az interval 02-ben volt az is, hogy kirobbant az ajtó, egy tag kijött belõle, túlélt 2 gránátot, 4 tárat, és végül is meghótt 😊) de így közelmentem hozzá, és így mátrixozva hajolgatott el a lövéseimtõl <#idiota>

whatisfear.com 😛 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

VampireLord
IgH: Ez kurva jó info volt kösz! 😊

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

fistin
ezt most mér kellett???? 😄DD

fistin
csak 11 interval? hmm.. az télleg kevés!!!

rage
Köszönöm Artschinak, aki átküldte, s immár lehetett patchelni.
Más kérdés, hogy kíváncsi lennék, nekem miért nem került be a registrybe az uninstall kulcs, illetve a monolith/fear kulcs...

kibaszhatnad a spoiler szot 😊

Kössz az info-t. Azt nem tudja valaki hogy a kiscsaj a végén hogy kerül a helikopterre? Meg srác akit el kell kapni miért eszi meg a szõke csajt?
Végignyomtam én is, lehet hogy rövid volt de a vége kárpótolt mindenért ilyen látványorgiában nem mostanába volt részem vmi eszméletlen jó volt .....<#worship><#worship>

rage
Közben beugrott, hogy egy játékkal már volt ilyen problémám
S az az Empire Earth II. S jé, az is Sierra játék...

Szóval, valaki lenne kedves a Sierra-ra vagy a FEAR-re vonatkozó registry bejegyzéseket exportálni, s feltenni nekem valahová, vagy elküldeni a [email protected] e-mail címre ?

Én a helyedbe ujraraknám a játékot...
rage
Én is próbáltam, amit írtál, le is töltötte a patchet, de installálni nem tudja, mivel szerinte nálam nincs installálva a játék.

Én úgy patcheltem hogy amikor feltettem a jatekot virtualcd-hide-al elindítottam kiirta hogy van uj patch akarom-e leszedni ráböktem az okra elõjött egy letöltöablak, download utána install.Utána Virtual Cd hide-al nem akart elindulni nodvd-crack bemásol most müxik.
CSOCSO
hahh havernak olyan bugja volt hogy lol... az ellenseg latta ot a falon keresztul es lottek is...
en is itt ultem es ledobbentem hogy mit muvelnek ezek..elszaladt a picsaba 10 szobaval odebb es jottek a golyok a semmibol...
rage
Nem tudom, valakinél elõfordult-e már ez, de próbáltam patchelni a játékot (eredeti, nem crackelt exe) s azt írja a patch, hogy a FEAR nincs felinstallálva.... Gondoltam , megnézem a registryben, s valóban nincs benne sem Sierra kulcs, sem semmi a F.E.A.R-rel kapcsolatban
Pl a programok eltávolításában sem látom.

Ahhoz képest, teljesen normálisan installálódott, és mûködik is.
Valaki nem linkelné be nekem a FEAR-re vagy a Sierra-ra vonatkozó registry kulcsokat?

grebber
Hát remélem lesz valami folytatás vagy kieg.

Next PC upgrade: 2022

Sgtfathi
Végignyomtam és rövid volt(sajna).Ezért hiányérzetem is van,mintha vmi kimaradt volna.A vége lényegretörö,de túl gyors volt(Talán 1 folytatás miadt??).

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

11

http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu

Spoiler!

alma wade a fodoki egyik lanya ugyvan. a szoke csaj az a masik lanya. mi(a kari akit iranyitasz) es a telepata commander az meg alma gyermekei tehat nekunk nagyapank a fodoki es nagynenenk a szokepicsa😊 tehat mondhatjuk azt hogy elegge beteg egy csalad😄

reménytelen
10-bõl.
fistin
az engem is érdekelne mennyi internalból áll a game!? én a 02-nél vagyok, de csak úgy érdekességképp kíváncsiskodom...

fistin
én nemtom, de a graffal hogy álltok??????????
megnéztem ezeket a hszeket: #6178, #6216
érdekes, mer nekem a #6216-tól annyival gyengébb a gép, hogy 6600gt, a #6178-tól meg annyival, hogy sokkal 😊 (amd 3000+, 6600gt, 1024 ram)
#6216-feljebb van véve a graf, és szinte ugyanazt viszi (10-15 fps kevesebb), és szerintem feljebb veheted a grafot, mert bírnia kellene... nem is értem mért nem rakod maxra ....
#6178-az meg, hogy ilyen géppel, mint ahogy leírtad, max beállítás, még le is vetted valamelyik A <#smile1> betûset 2x-esre, és úgy minimum a testben 17 fps ment, AZ NAGYON NAGYON DUUURVAA!!!!!
tehát csak az a kérdés, hogy mindenki észrevette-e, hogy el lett méretezve a gépigény, vagy csak én?? (nem olvastam vissza, inkább csak a képet vettem észre, és elolvastam azt, tehát nemtom, hogy volt-e már errõl szó!)

Huh így a negyedik pálya vége fele kezd megtetszeni a játék<#finom>
Amúgy hány pályás?
HI-ok törtel , hogy a K..ba lehet multizni , vki nem tudja.<#conf>
A #6944 -re nincs válasz? <#conf>

hi!! feltettem ujra ahogy Lifeforce mondta de meg mindig ugyanazt irja. PLEASE HELP!!!!!!!!! HEWITT92
Magiszter
Ez jó kis háttérinfó volt. De valaki ki már 4x végigtolta és kisújból rázza a sztorit az leírhatná bõvebben, hogy ki kinek a kije. Mikor mit és miért csinált. Meg ilyeneket. Szóval teccikérteni?<#vigyor5>

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER (Ha vki nem játszotta volna végig)
alma a kiscsaj valami genkezelt lanyka aki hatalmasan eros telepatikus kepessegekkel rendelkezik. csinaltak egy programot origin neven melynek ket prototipusa szuletett. az origin ha minden igaz abbol allt hogy almat tovabb kezelve gyereket szulettek vele. igy szuletett a csoka akit el kell kapnunk, aki kepes telepatikus uton iranyitani a clone sereget. o votl a masodik prototipus, az elso kilete a vegen sejtheto de a legeslegvegen a credits utani telefonbeszelgetesbol derul ki😊 vagyis jomagad a fohos az. ezert kapod a jatekban folyamatosan a telepatikus uzeneteket almatol is es a masodik prototipustol is, es ezert vagy kepes a slow-mo ra is. tehat gyak ti egy nagy csalad vagytok😊 nah igen am csak kozben tortent valami gebasz es jegeltek a projectet. teltek az evek es ugy gondoltak ujra nekiesnek az originnek. azthiszem ekkor "eled" fel ujra alma aki telepatikus uton iranyitani kezdi a masodik prototipust, hogy bosszut alljon a rajta kiserletezo es gyermekeit elvevo tudos brigadon. ekkor kerulunk a kepbe (gondolom nem veletlenul minket valasztanak a hatterben manipulalo egyenek😊 gyak tesztelik az elso prototipust vagyis minket) feladatunk hogy megallitsuk a telepata tabornokot.

csomo homalyos dolgo van meg, vegig kene tolni megegyszer es jobban figyelni 😊 pl hogy velunk vegulis mi volt a celja almanak? elejen nem ugy tunt mintha nagyon bantani akarna de a vegen megis nekunk esik. (gondolom azt gondolta minket is iranyithat aztan latva hogy nem, inkabb elakar pusztitani.) elvileg alma meghalt amikor leallitottak a projectet, de akkor most megse?😊 vegen mit keres a helikopteren?😊 stbstbstb

Ezt írta Shai kolléga 6231es hozzászólásba.
Nekem csak annyi a kérdésem,h mivel az volt odaírva,h Alma Wade a kiscsaj neve,akkor ezekszerint az a 2 ember,akit meg kellett védeni rokonai voltak? Azok is Wadek voltak. És megölte Alma az egyiket....megölte a rokonát?? nemértem ...
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER VÉGE
Attila8805
Még mindig nem tud valaki a hangra valami tuti megoldást?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Nem tudná elmondani valaki hogy mi a fear története? Mert végigtoltam de nem esett le😞
Sziaszok!
Mér van az, hogy egyes új részeknél tölt mint disznó, egykis akció, azán megint tölt int állat! ? nincs valami speckó beállítás, ami dobna a játékon?
Nekem is pont ilyen karim van, 5.8-a driverrel hiba nélkül viszi a game-t. Esetleg vmi codec pack nincs felteleptve, lehet hogy az kavar be.

Csak halkan, mert ez illegális...

Szevasztok!
Most néztem át a forumot de nem találtam olyat hogy a patchelés után hogy lehet elindítani a játékot.
Vagy úgy nem is lehet ?
Elõre is köszi

MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb

Tud valaki valamit a pályaszerkesztõrõl???Elõre is thx a választ!!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

hol lehet megadni spec ip-t? vagy csak oda lehet csatlakozni, amit a keresõ kiír??? <#wilting>

Kandurex
Csináltam egy még jobbat. Beraktam a moderátorokhoz, remélem berakják. Fog tetszeni neketek 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kill3r22
mehet király 😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Kandurex
Szal úgy gondoltam, hogy csinálok egy másik bannert a mostani helyet. Ha tetszik akkor mehetne a régi helyére nem? Vélemények?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Wask
Nekem nem látja az ASEm! IP ket tudnál mondani?

A FAQ-ban már semmi nincs leírva, és nem is lesz.
Mindjárt töröljük a logóból.
Csak pár hozzászólással van alattad leírva, de ne is törõdj vele.
Egyébként az aseba most pakolom bele.
Wask
Tudom hogy nem illik ilyet kérdezni, de a törtel lehet v.hogy multizni? Van magyar tört szerver? Elõre is köszi! Ha a FAQ-ba le van irva akkor bocs, de most jelenleg nem müködik!

Eisenhower
lehet hogy az elõzõ drivert le kéne törölnöd. majd driver cleaner nevû progival kipucolni a registrybõl minden ati cuccot majd feldobni uj ati drivert. ^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]