F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Elõször azt hittem, hogy a kis ravaszak megkerültek valahogy megint és hátbalõttek, de mivel mögöttem egy vízzel teli medence volt és csak egy átjárás az AI szoldzsákkal teli raktárhelységbe így ... hát átlátnak a falon ezek ilyen inteligensek!<#nevetes1>#nevetes1>
Viccet félretéve igen, lett volna mit javítani még ezen, vagy nemtudom, tényleg. A fizikát mégegyszer nem hozom fel, egyszerûen sok helyen szar, a testrészek és fegyverek padlóba zuhanása nem ritka, de még nyomom, még leköt ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
akkor mész a sötétben egyszercsak elõtûnik...
hát még amikor megyek a létrán, és már csúszok le rajta, akkor látom a lábát, aztán amikor leérek <#wilting>#wilting> ...para...
+++azt kérem szépen valaki mondja már el, mikor az interval 02-ben volt az is, hogy kirobbant az ajtó, egy tag kijött belõle, túlélt 2 gránátot, 4 tárat, és végül is meghótt 😊) de így közelmentem hozzá, és így mátrixozva hajolgatott el a lövéseimtõl <#idiota>#idiota>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
Más kérdés, hogy kíváncsi lennék, nekem miért nem került be a registrybe az uninstall kulcs, illetve a monolith/fear kulcs...
S az az Empire Earth II. S jé, az is Sierra játék...
Szóval, valaki lenne kedves a Sierra-ra vagy a FEAR-re vonatkozó registry bejegyzéseket exportálni, s feltenni nekem valahová, vagy elküldeni a [email protected] e-mail címre ?
en is itt ultem es ledobbentem hogy mit muvelnek ezek..elszaladt a picsaba 10 szobaval odebb es jottek a golyok a semmibol...
Pl a programok eltávolításában sem látom.
Ahhoz képest, teljesen normálisan installálódott, és mûködik is.
Valaki nem linkelné be nekem a FEAR-re vagy a Sierra-ra vonatkozó registry kulcsokat?
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu
alma wade a fodoki egyik lanya ugyvan. a szoke csaj az a masik lanya. mi(a kari akit iranyitasz) es a telepata commander az meg alma gyermekei tehat nekunk nagyapank a fodoki es nagynenenk a szokepicsa😊 tehat mondhatjuk azt hogy elegge beteg egy csalad😄
megnéztem ezeket a hszeket: #6178, #6216
érdekes, mer nekem a #6216-tól annyival gyengébb a gép, hogy 6600gt, a #6178-tól meg annyival, hogy sokkal 😊 (amd 3000+, 6600gt, 1024 ram)
#6216-feljebb van véve a graf, és szinte ugyanazt viszi (10-15 fps kevesebb), és szerintem feljebb veheted a grafot, mert bírnia kellene... nem is értem mért nem rakod maxra ....
#6178-az meg, hogy ilyen géppel, mint ahogy leírtad, max beállítás, még le is vetted valamelyik A <#smile1>#smile1> betûset 2x-esre, és úgy minimum a testben 17 fps ment, AZ NAGYON NAGYON DUUURVAA!!!!!
tehát csak az a kérdés, hogy mindenki észrevette-e, hogy el lett méretezve a gépigény, vagy csak én?? (nem olvastam vissza, inkább csak a képet vettem észre, és elolvastam azt, tehát nemtom, hogy volt-e már errõl szó!)
Amúgy hány pályás?
alma a kiscsaj valami genkezelt lanyka aki hatalmasan eros telepatikus kepessegekkel rendelkezik. csinaltak egy programot origin neven melynek ket prototipusa szuletett. az origin ha minden igaz abbol allt hogy almat tovabb kezelve gyereket szulettek vele. igy szuletett a csoka akit el kell kapnunk, aki kepes telepatikus uton iranyitani a clone sereget. o votl a masodik prototipus, az elso kilete a vegen sejtheto de a legeslegvegen a credits utani telefonbeszelgetesbol derul ki😊 vagyis jomagad a fohos az. ezert kapod a jatekban folyamatosan a telepatikus uzeneteket almatol is es a masodik prototipustol is, es ezert vagy kepes a slow-mo ra is. tehat gyak ti egy nagy csalad vagytok😊 nah igen am csak kozben tortent valami gebasz es jegeltek a projectet. teltek az evek es ugy gondoltak ujra nekiesnek az originnek. azthiszem ekkor "eled" fel ujra alma aki telepatikus uton iranyitani kezdi a masodik prototipust, hogy bosszut alljon a rajta kiserletezo es gyermekeit elvevo tudos brigadon. ekkor kerulunk a kepbe (gondolom nem veletlenul minket valasztanak a hatterben manipulalo egyenek😊 gyak tesztelik az elso prototipust vagyis minket) feladatunk hogy megallitsuk a telepata tabornokot.
csomo homalyos dolgo van meg, vegig kene tolni megegyszer es jobban figyelni 😊 pl hogy velunk vegulis mi volt a celja almanak? elejen nem ugy tunt mintha nagyon bantani akarna de a vegen megis nekunk esik. (gondolom azt gondolta minket is iranyithat aztan latva hogy nem, inkabb elakar pusztitani.) elvileg alma meghalt amikor leallitottak a projectet, de akkor most megse?😊 vegen mit keres a helikopteren?😊 stbstbstb
Ezt írta Shai kolléga 6231es hozzászólásba.
Nekem csak annyi a kérdésem,h mivel az volt odaírva,h Alma Wade a kiscsaj neve,akkor ezekszerint az a 2 ember,akit meg kellett védeni rokonai voltak? Azok is Wadek voltak. És megölte Alma az egyiket....megölte a rokonát?? nemértem ...
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER VÉGE
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Mér van az, hogy egyes új részeknél tölt mint disznó, egykis akció, azán megint tölt int állat! ? nincs valami speckó beállítás, ami dobna a játékon?
Csak halkan, mert ez illegális...
Most néztem át a forumot de nem találtam olyat hogy a patchelés után hogy lehet elindítani a játékot.
Vagy úgy nem is lehet ?
Elõre is köszi
MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mindjárt töröljük a logóból.
Csak pár hozzászólással van alattad leírva, de ne is törõdj vele.
Egyébként az aseba most pakolom bele.