F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt én robbantottam le mérgembe.
http://thenamelessphoto.com/
VUGames bekaphatja, többet sem veszek tõluk semmit.
Megveszem a játékot, és ha mondjuk a tûzfalon nem engedem ki a cuccot, mert lokálban játszok vagy pályát tervezek akkor kibanol?
Az ilyen köcsög pápaszemes faszkalapot úgy megverném, hogy összeszarná magát.
Hát ekkora parasztokat még a világ nem hordott a hátán.
Mert ha tört játékról lenne szó, egy szavam nem lenne.
Még szerencse, hogy nem engedtem ki a cdkulcsot kölönben az is ugrott volna, nem csak az ip címem.
Nah akkor aszem írtam volna nekik egy szép levelet, bár így sem fog elmaradni a levél.
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ati Radeon 9600 XT 256MB es akad es sotet arnyas es villog ossze vissza a fekete folt a jatekon , mind a fear-nél mind a doom3nál ...
nem ertem mi lehet a gond ezzel a karesszal ... uj driver van fent amit a ati.comrol szedtem le . nem ertem ... <#szomoru2>#szomoru2>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
<#smile>#smile>De hangja az még mindig nincs<#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom><#help>#help><#dumcsi>#dumcsi>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
u dont have to listen anybody else but me
Ati radeon 9600xt-m van es 800*600 ra van allitva egy ilyen fekete csikok mennek ide oda , fekete pontok vannak a kepernyon szoval elvezhetetlen .
nem tudtok valamit mondani ?
ACE 6.03 ?!
Ha mást kérdeztél szólj ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Nemtudok biztosat, de nekem úgy hibátlan, hogy FENN VAN az ACE MEGA CODECS PACK 6.03 és ha játszani akarok, akkor elindítom az ACE DASHBOARD -ot és minimalizálom a mûködõ kodekek számát. Kész! Mindössze 15 másodperc és faszán megy! Nem törlöm a kodek pakkot - amivel egyébként soha nem volt semmi bajom -és nem teszek semmi mást fel.
Próbáljátok ki így (ha még nem tettétek) hátha megy!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Hl2 vs F.E.A.R the winner is.........F.E.A.R Source vs F.E.A.R Engine...the winner is SOURCE......😄
amugy benne vagyok a játékban hehe:::::😄DDDDDDDD
Benne vagyok a játékban......bár ekkora még nem vagyok......hehe 😄
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
A fizika viszont percrõl percre rémesebb és már a testek kezelésén is találtam fogást. Az még haggyán, hogy a darun lógó konténer ugye gyéren reagál a Newtoni interakciókra, de hogy egy vízfelszínen úszó láda masszívan ellenálljon a mázsás habtestem súlyának és még csak le sem merüljön ... húúú, ezt már nagyon sokan megcsinálták jól. Direkt fostam, hogy bezunyálok a víz alá (kislányos környezetben a Gothika óta vízbe merülni TILOS) <#kacsint>#kacsint> és erre mivan? Semmi. A testekrõl meg annyit, hogy egy Ferit kilyuggattam és átperdült a korláton, de hiába füleltem a tompán puffanó testecske zaját. A kis tudatlan bokája ugyanis beleintegrálódott a korlát alatti fémpadlóba és ott lógott Japan Air-ben! Egy másik - nevezzük Bélának - meg 3 és fél méter zuhanás után bal lábbal beleállt az anyabetonba és hiába rúgdaltam, nem szabadult.
Szóval optimalizálás mellett lett volna még mit csiholni az istenített fizikán is, DE A HANGULAT az egyre inkább tetszik és ha változatosabb lesz, akkor elégedett leszek.
Ahugy a FEAR-t hány évig fejlesztették?És a HL2-öt?
Mert szerintem nam nagyon fogják überelni nagyo a HL2 által felállitott optimalizácio odüsszeiát. Ott nagyon rágyurtak a fiuk a témára.
Next PC upgrade: 2022
Ezenkívûl a játék elején berak a kukába, de a demo mentése nem jó nekije. Valaki lenne olyan kedves, hogy a következõ email címre második nehézségi fokozaton küldene egy mentést? Elõre is köszönöm!
http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu