F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem.
Azt én robbantottam le mérgembe.
Mert a játék telepítésénél rákérdezett, hogy telepítse-e a hozzávaló dx javítást, te meg nemet nyomtál.
mer irja ki azt a fear inditasakor hogy hianyzik egy dll?????? HEWITT92
ha tudna valaki akkor mar valaszotl volna, nem kell feleslegesen spammolni a problemadat. ha mas jateknal is csinalta ezt akkor vagy probald meg regebbi driverrel es/vagy rakd ujra az oprendszeredet ha tovabbra is szar akkor vidd vissza a kartyad mert fos😊

WTF? VUG beleturkált a faqba?

http://thenamelessphoto.com/

vki pls #6919

Mert le lett robbantva.
VUGames bekaphatja, többet sem veszek tõluk semmit.
Megveszem a játékot, és ha mondjuk a tûzfalon nem engedem ki a cuccot, mert lokálban játszok vagy pályát tervezek akkor kibanol?
Az ilyen köcsög pápaszemes faszkalapot úgy megverném, hogy összeszarná magát.
Hát ekkora parasztokat még a világ nem hordott a hátán.
Mert ha tört játékról lenne szó, egy szavam nem lenne.
Még szerencse, hogy nem engedtem ki a cdkulcsot kölönben az is ugrott volna, nem csak az ip címem.
Nah akkor aszem írtam volna nekik egy szép levelet, bár így sem fog elmaradni a levél.
nem müxik a FAQ..!!!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

<#fogmosas>
báttyó02
Válasz 'tep' üzenetére (#6908)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

VRSDM
#6925 ezt kinek irtad??? mert én nem vágom

u dont have to listen anybody else but me

<#conf><#conf><#conf><#conf><#conf>
bocs az elsõ szmájliért , nem ezt akartam
Köszke az INF-t, sajnos ezzel nem lettem boldogabb<#mf1> , Akkor azt szeretném esetleg megtudni , milyen lehetõségek vannak , vagy nincsenek<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>
Lacc
A wareozolós multi gyakorlatilag meghalt. A készítõk kiszednek minden servert a browseres listából, amin nem megy a key. check, így nincsenek már tört serverek kilistázva, max ip alapján lehet csatlakozni, ami hosszú távon nem nagyon mûködik ugye.
Ezt szeretném:<#violent>, de ez van:<#falbav>
az mar szegeny amilyen videokartyam van !
Ati Radeon 9600 XT 256MB es akad es sotet arnyas es villog ossze vissza a fekete folt a jatekon , mind a fear-nél mind a doom3nál ...
nem ertem mi lehet a gond ezzel a karesszal ... uj driver van fent amit a ati.comrol szedtem le . nem ertem ... <#szomoru2>

HI mindenkinek ,olyan szinten nem vágom a multit , hogy az félelmetes , ad cd kulcsot , látja a szerveket , de mégse indul ,vki ha segítene az iconyba díjjaznám.
... mar megy
readmeben ugy tudom van errol irva valami. elkell olvasni😊

jo akkor probald masik driverrel. pasz mi lehet amugy😞

micsoda?

hi, ha jatsza valaki 64bites xp alatt akkor az segithetne nekem mit kell.... koszi
ne overclockold

valaki pls 6901

jaja az faja😄

es amikor ott is volt akkor is csak annyi volt a tema hogy jaj nem indul jaj hogy kell😊

tep
"the first prototype was a complete success"<#ravasz1>

\"SLICE of LIFE\"

tep
Szép is volt , jó is volt.........de hamar vége lett

\"SLICE of LIFE\"

Attila8805
Mármint a hang következtében a kukába való motoszkálással<#smile>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
HA valakinek problémája van a hanggal van egy megoldás Nyomja le a "T" játék közben majd irja be hogy maphole ez áttesz a következõ pályára.
<#smile>De hangja az még mindig nincs<#confused><#nemtudom><#help><#dumcsi>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

VRSDM
jah, és soft shadow-sincs (bocs sok üziért)

VRSDM
mellesleg, tök jó, leszedtem 640*481-ra 2xAA-al, minden egyéb maxon texturat kivéve és nem szaggat. 😄 a felbontástol eltekintve geciszép...

VRSDM
nah még mindig elvagyok, akadva... (a galériában van kép hogy hol pontosan) azt a tüzet kelle eloldtanom, de amelyik szobában van a tekerõje oda, csak egy a tetõrõl nyilo, szellõzõcsõ vezet, ahova, a nyomineger faszim nem tud felugrani... segitsetek már, már mindent próbáltam.

udv ,megvettem a tescoban ( xD ) a jatekot es feltelepitve a jatek elindulasakor szomuran veszem eszre h a grafika az pfff ...
Ati radeon 9600xt-m van es 800*600 ra van allitva egy ilyen fekete csikok mennek ide oda , fekete pontok vannak a kepernyon szoval elvezhetetlen .
nem tudtok valamit mondani ?

mondjuk azért ahhoz képest, amennyire hype-oltuk, hamar lekerült az elsõ oldalról a topik...

az melyik? Mert en ismerem az elsõ verziót, meg ami azóta megjelent az alcohol clone-os. tudsz bõvebben segíteni, mert nem vagyok elégedet a performancecal és megvenni csak késõbb fogom.

Igen, a választ köszönöm!

Macccy
Mibõl?
ACE 6.03 ?!

Ha mást kérdeztél szólj ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy: Melyik Edition van fent ebbõl? Én már össze-vissza trükköztem, de semmi. Ebbõl lehet, hogy az lesz, hogy majd egyszer akkor játszok vele, ha gépem is lesz hozzá.

kill3r22
akkor lécci privátba hogy honnan szedted le???köszi

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Macccy
<#heureka>
Nemtudok biztosat, de nekem úgy hibátlan, hogy FENN VAN az ACE MEGA CODECS PACK 6.03 és ha játszani akarok, akkor elindítom az ACE DASHBOARD -ot és minimalizálom a mûködõ kodekek számát. Kész! Mindössze 15 másodperc és faszán megy! Nem törlöm a kodek pakkot - amivel egyébként soha nem volt semmi bajom -és nem teszek semmi mást fel.
Próbáljátok ki így (ha még nem tettétek) hátha megy!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Tudom , hogy warez és lehet , hogy törlik a köv help mindenkinek :FairLight-os crack a legjobb , betöltési idõ a fele lesz és az akadás is eltünt .

kill3r22
Sztem ez van:
Hl2 vs F.E.A.R the winner is.........F.E.A.R Source vs F.E.A.R Engine...the winner is SOURCE......😄
amugy benne vagyok a játékban hehe:::::😄DDDDDDDD
Benne vagyok a játékban......bár ekkora még nem vagyok......hehe 😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Macccy
Na, ismét itt ... Az AI még mindíg jó, bõvültek a helységek és mostmár idegesen lépdelek elõre, mert bárhonnan elém toppanhatnak a mocskok. <#vigyor> Esküszöm jobban félek a klón katonáktól mint a kis "Baracktól"! Amúgy azért megtaníthatták volna még guggolni a srácokat, mert azt még talán kétszer láttam tõlük összesen.

A fizika viszont percrõl percre rémesebb és már a testek kezelésén is találtam fogást. Az még haggyán, hogy a darun lógó konténer ugye gyéren reagál a Newtoni interakciókra, de hogy egy vízfelszínen úszó láda masszívan ellenálljon a mázsás habtestem súlyának és még csak le sem merüljön ... húúú, ezt már nagyon sokan megcsinálták jól. Direkt fostam, hogy bezunyálok a víz alá (kislányos környezetben a Gothika óta vízbe merülni TILOS) <#kacsint> és erre mivan? Semmi. A testekrõl meg annyit, hogy egy Ferit kilyuggattam és átperdült a korláton, de hiába füleltem a tompán puffanó testecske zaját. A kis tudatlan bokája ugyanis beleintegrálódott a korlát alatti fémpadlóba és ott lógott Japan Air-ben! Egy másik - nevezzük Bélának - meg 3 és fél méter zuhanás után bal lábbal beleállt az anyabetonba és hiába rúgdaltam, nem szabadult.

Szóval optimalizálás mellett lett volna még mit csiholni az istenített fizikán is, DE A HANGULAT az egyre inkább tetszik és ha változatosabb lesz, akkor elégedett leszek.

grebber
Haveromnál is ez van nincs hang vajon mi lehet a gond?

Ahugy a FEAR-t hány évig fejlesztették?És a HL2-öt?

Mert szerintem nam nagyon fogják überelni nagyo a HL2 által felállitott optimalizácio odüsszeiát. Ott nagyon rágyurtak a fiuk a témára.

Next PC upgrade: 2022

Szenvedek ezzel a hangproblémával, de csak nem akar megjönni a hangja.

Ezenkívûl a játék elején berak a kukába, de a demo mentése nem jó nekije. Valaki lenne olyan kedves, hogy a következõ email címre második nehézségi fokozaton küldene egy mentést? Elõre is köszönöm!

VRSDM
de nemtuodk bemenni a szellõzõbe, mert a plafonrol nyilik, ki, és nemugrik akkorat...

grebber
Már megvan lol ellenkezõ oldalon kutattam 😄

Next PC upgrade: 2022

ott van a 2 fény ív: szembeállsz vele, aztán megfordulsz (persze elõbb a szellõzõkön menj végig, hogy a másik oldalára juss) szal odaát megfordulsz és ott van egy kapcsoló szekrény egy karral, azt kell lehúzni.

http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu