F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Mondjuk a grafika csak itt ebben az iroda komplexumba mutatkozik meg, az elõzõ pályák annyira nem tetszettek, de ez überség.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
viszont ettõl függetlenül jó a játék nagyon
ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Nem tudja valaki mi a különbség a DVD és a CD verzió között, hogy ennyivel kisebb a cd verzió?
nice legs. what time to open?
Az hogy nem lehet 1 fegyverrel agyonhentelni a másikat?
Nehogy már egy szaros pisztoly erõsebb legyen mint egy assault fegyver...
És nehogy akkorát rántson egy assault fegyver mint egy pisztoly.
Egy jo bableves sose rossz!!
Ha jön Scithe akkor belerakja fejlécbe.
alkalmaz aztán azzal a parancsikonnal rögtön töltõdsz a szerverre.
Ma nekiállok, hogy legalább aseba látszódjon, de ha nem akkor csinálok egy honlapot, amin lehet látni hányan vannak fent.
Egyszer megcsináltam, hogy aseban látszódjon, de elrontottam 😄
Mivel Beleírtam az összes hibákat,törések, ...stb, így nem rakom a hungsra.
http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu
amúgy GameStarban írta a teszter, hogy állítólag a Credits végén is van még valami, ha esetleg kilépett már volna valaki még elõtte 😊.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Jo lenne ha azert ok is tudnanak jatszani. Meg azert nekunk sem mindegy kik ellen nyomjuk. Pls pls probald mar ki.
Összhesanlitva melyik jobb/ütõsebb? FEAR v. Quake4 ??<#fejvakaras>#fejvakaras>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Ugye csináltam a hungs.hu -n szervert, majd fél évig ment, (legelsõ beta demo óta)
Multhét pénteken szóltak, hogy nem látják a szervereket, mondom biztosan bug.
Szombaton reggel, játék restart, szerver restart, semmi 😞
Gondoltam valami nem stimmel, mert mi az, hogy eddig ment, most meg nem megy.
Beraktam a szerverre mégegy ipcímet, elindítottam azon a szervereket, és érdekes módon tökéletesen látszódott és ment addig, amíg be nem mentek egy páran, és rá 10 percre megint nem látszódott.
Valószínüleg, ha ezen a szerveren az eredeti cdkulcsot kiengedem, lehet azt is banolnák, de ez csak feltevés.
Nem szeretném kipróbálni a cdkulcsommal.
Szoval a lenyeg: Tort verzioval minifw-t hasznalva valtozo IP cimu geprol par orara lehet de amugy nem.
Ui: A hanggal ehhez hasonló problémám volt még anno a NOLF 2-vel is.
na most mi van...?
akkor nincs más hátra mit kérdezni....!!!!!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Nem hinném hogy újra elkezdem.
Na mindegy. Sok program van a neten ami segithet neked a problemad megoldasaban.
Meghat azert gondolom tudod neha at kell nezni a gepet rendszeresen bizonyos dolgok miatt.
Neha tartottam kis szunetett es henteltem egyet kozben serious sammel is 😊 probaljatok ki😊 Quake4 et izgatjatok? Nemistudom.. szepszep.. de valahogy nem az igazi..es az idegesito fegyverhangok...
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Összességében én azt kaptam amit vártam az elõzetes hirek után.Látványos tûzharcok,helyenként sejtelmes hangulat,szép grafika,tetszetõs fizika,"okos" ellenfelek.
Mindennek persze az ára is megvolt,kezdetben egy AMD 2500+,768 ram,9800SE gépen 800x600 medium beállitások melett tudtam folymatossan játszani.De igy sem panaszkodtam,mert a játék még igy is az egyik legszebb volt.Aztán a végére már egy 6600GT került a gépbe,akkor a grafika még inkább megmutatkozott.Nem lehet semmi ez a játék egy mai csúcsgépen,minden max-ra húzva... (majd 2-3 év mulva kipróbálom <#vigyor4>#vigyor4> )
Hogy elég horror elem került-e bele,azt mindenki döntse el maga,nekem a hangulata tetszett,és hát azért ez mégiscsak egy FPS,ahol azért a lõdözés a lényeg.Abban meg nem volt hiány.
Hát a vége kissé fura volt,talán túlságossan is filmszerû,de talán nem is baj.
Végülis a single rész nekem nagyon tetszett,jöhet valami folytatás.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Csak azért kérdem, mert itt úgy röpködnek a játék legvégérõl szóló spoilerek, mintha kötelezõ lenne.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
De azért bogarak is vannak.......hehe
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
De most, hogy elárultad a játék végét mert olyan inteligens vagy berakjuk az ágyad alá, és amikor leoltod a villanyt, és a telihold bevilágít sejtelmesen a szobád ablakán érezni fogod arcodon a lehelletét.