F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SASboy
aha <#idiota>

nice legs. what time to open?

Sgtfathi
Olyan 40%-nál jársz.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Kandurex
Jaja! Szerintem is. Most járok ott, hogy megérkezünk helikopterrel egy iroda házba, és mot bent tekergek. Hol járok most a játékba? Nagyon remélem, hogy még totál az elején <#vigyor2><#vigyor4>

Mondjuk a grafika csak itt ebben az iroda komplexumba mutatkozik meg, az elõzõ pályák annyira nem tetszettek, de ez überség.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hát nekem eddig a 2 pisztoly használata jobban bejött mint az assault fegyverek...

viszont ettõl függetlenül jó a játék nagyon

ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w

sasboy te hangosan gondolkodsz? 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

SASboy
Na jó mégis a dvd verziót szedem le 😊

SASboy
Ennyi? Mert akkor nekem elég az CD verzió is.

A CD verzióban nincsenek benne a "hogyan készül" 😊
SASboy
Hi all.

Nem tudja valaki mi a különbség a DVD és a CD verzió között, hogy ennyivel kisebb a cd verzió?

Miért mi a baj ezzel?
Az hogy nem lehet 1 fegyverrel agyonhentelni a másikat?
Nehogy már egy szaros pisztoly erõsebb legyen mint egy assault fegyver...
És nehogy akkorát rántson egy assault fegyver mint egy pisztoly.
Lehetne olyan "altalanos" STDM?

Egy jo bableves sose rossz!!

Ide raktam fel a faq-t
Ha jön Scithe akkor belerakja fejlécbe.
Este johetnetek fiuk gyilkolni egyet! <#violent>

Jo lett! Koszi. A labam eltortem az elejen aztan rajottem miert. <#vigyor3>

Faki
Ehh, 2 napja sír a szám azért a mentésért (helivel bezuhanás egy épületbe). Valaki küldje már legyen oly szíves!<#sniffles>

Úgy lehet rá csatlakozni, hogy csinálsz egy parancsikont a fear.exe-ének, tulajdonságok, és a cél után beírod: +join "hungs.hu:28888"
alkalmaz aztán azzal a parancsikonnal rögtön töltõdsz a szerverre.
Mai napig megy rajta szerver 😄
Ma nekiállok, hogy legalább aseba látszódjon, de ha nem akkor csinálok egy honlapot, amin lehet látni hányan vannak fent.
Egyszer megcsináltam, hogy aseban látszódjon, de elrontottam 😄
Most csináltam meg a végleges FAQ-t, mindjárt berakjuk egy ingyenes tárhelyre azt jóvan.
Mivel Beleírtam az összes hibákat,törések, ...stb, így nem rakom a hungsra.
Johnny23
CD-Key: NAS3-XUS9-SER5-JET6-5558

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Meg kõ venni, oszt jó van. Nem éri meg szenvedni, ha még hónapokig ezzel akar valaki jáccani...

http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu

Figy, ez olyan mintha pl egy grand cherokee terepjárót akarnál összehasonlítani egy bmw m5-tel. Pedig mindkettõ autó, mégis teljesen más célt szolgálnak és teljesen más dolgok szükségesek ahhoz, hogy valamelyik jó legyen a saját kategóriájában. Szerencsére nem CSAK fps létezik, hanem ezen belül ezer féle...

Sziasztok!Nekem a fairlight-os verzió van meg,de az installálásnál kéri a cd kulcsot,de én nem találok sehol.Tudnátok ez ügyben segiteni?Elõre is köszi!
amúgy a spoilerekkel tényleg vigyázzunk, nagy kecsegség lelõni a poént... pont ezért igyekszem végigvinni a gammát, hogy ne legyen semmi ismeretlen 😛

amúgy GameStarban írta a teszter, hogy állítólag a Credits végén is van még valami, ha esetleg kilépett már volna valaki még elõtte 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Meg nem probaltam ASE-val mert nincs fent de ugy nem lehetne csinalni legalabb egy SlowMoTDM-et? Azert eleg sok embernek nincs meg meg a jatek akik jol jatszanak.
Jo lenne ha azert ok is tudnanak jatszani. Meg azert nekunk sem mindegy kik ellen nyomjuk. Pls pls probald mar ki.

nekem meg a Tron2vel volt hasonló, gondolom nem véletlenül, hisz mindegyik játék Monolith 😊

Johnny23
hacsaknem az,hogy mindegyik fps <#buck>

A fear-nek a quake4-nek es a cod2-nek az égvilágon semmi köze nincs egymáshoz!

Hamarosan megjelenõ COD2 mindent visz majd! FEAR-t megszégyenítõ graffal és történelmi játékmenetével, multi részével egyaránt tarolni fog.<#nyes>
Hehe próbáld ki mind a kettõt, és többet nem kérdezel ilyet <#nyes>
Johnny23
Sziasztok!

Összhesanlitva melyik jobb/ütõsebb? FEAR v. Quake4 ??<#fejvakaras>

Így van, én mondtam.
Ugye csináltam a hungs.hu -n szervert, majd fél évig ment, (legelsõ beta demo óta)
Multhét pénteken szóltak, hogy nem látják a szervereket, mondom biztosan bug.
Szombaton reggel, játék restart, szerver restart, semmi 😞
Gondoltam valami nem stimmel, mert mi az, hogy eddig ment, most meg nem megy.
Beraktam a szerverre mégegy ipcímet, elindítottam azon a szervereket, és érdekes módon tökéletesen látszódott és ment addig, amíg be nem mentek egy páran, és rá 10 percre megint nem látszódott.
Valószínüleg, ha ezen a szerveren az eredeti cdkulcsot kiengedem, lehet azt is banolnák, de ez csak feltevés.
Nem szeretném kipróbálni a cdkulcsommal.
Nem lehet. Csak akkor ha valaki csinal egy szervert a mini fw vel. De azt is barmikor lelohetik. Azert nincsenek tort serverek mert a Sierra vagy valami mas ceg kiszedi a jatek keresojebol. Ezert nem latod a tort servereket. Legalabbis ezt mondjak. Mi csinaltunk parszor tortet de ugye az csak par orara volt es igy kicsi a lebukas veszelye. Meg egy restart es mehetnek a Pba. De normalis server nem hiszem hogy fog menni mostanaban max IP-s csatlakozassal. Szoval vegyetek meg a jatekot ha problema mentes Multit szeretnetek. Innen ebbol a topicbol legalabb oten mar megvettek. Koztuk vagyok en is. Eredetivel meg ne csinaljatok tortet mert allitolag ramehet a CD key is. (Ezt is csak hallottam de nem tudom biztosra.)
Szoval a lenyeg: Tort verzioval minifw-t hasznalva valtozo IP cimu geprol par orara lehet de amugy nem.

Wask
Valaki irja már le hogy lehete e multizni törtel vagy nem!

XeeN
Valószínûleg codec probléma. Nálam csak és kizárólag az ACE mcp 4.31-el (igen, ez a trójais verzió) van hangja a játéknak. Még mielõtt mgkiabálnátok, K-Lite codec pakot használok már jónéhány éve, de azzal nem volt hang még úgy sem, hogy ha feltelepítettem a WMFADist-ot.

Ui: A hanggal ehhez hasonló problémám volt még anno a NOLF 2-vel is.

Vki nem tudna segíteni , hogy tört gammal , hogy lehhetne elérni multit ( adott cd keyt, lát serveket , de ennyi ) azt írja , hogy a cd keyem nem jó.<#conf>
#6991....???

na most mi van...?

akkor nincs más hátra mit kérdezni....!!!!!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Törölt felhasználó
Én is végigtoltam a játékot.Néha unalmas volt,de azért jól szórakoztam.A sztori nem nagyon volt tiszta,de itt választ kaptam mindenre.
Nem hinném hogy újra elkezdem.
Faki
ja ide: [email protected]
KÖSZIKE

Faki
Még mindig kérnék egy mentést onnan, ahonnan a heli bezuhant egy épületbe velem együtt.

Szia. Nekem az segitett hogy Win beallitasokat at kell nezni es a gyorsasagra kell inkabb helyezni a hangsulyt. Mind az NTFS beallitasoknal mind a virtualis memoria kezelesnel. Pl ha ket hdd van akkor ne azon legyen amelyiken a win van es fix meretu vagy legalabb megkozelitoleg fix. En eleg jol be tudtam loni de meg sem kozeliti azt amikor 2giga ram volt a gepemben. Sajna ez van. Meg azt sem mondhatnam hogy ketszer gyorsabb a 2gigaval mert inkabb sokkal gyorsabb. Foleg a multi palyak betoltesenel. A ket gigaval volt hogy 3-4mp alatt bent volt de az 1 gigaval lehet 20mp. Meg akkor is ha jol van beallitva minden. De ismerek olyan emberket is aki 256mb al nyomja mulltiban es nem is akarhogy! Ugye Csuzli?<#vigyor3>
Na mindegy. Sok program van a neten ami segithet neked a problemad megoldasaban.
Meghat azert gondolom tudod neha at kell nezni a gepet rendszeresen bizonyos dolgok miatt.

probald ujra rakni. az a fura hogy amikro vegig toltam akkro nem votl semmi gondom aztan uninstallaltam. tegnap felraktam megint hogy megmutassam havernak, akkor meg nekem is nekiallt swappelni minden nagyobb esemeny elott. fasz sem erti😊

ati2002
texturákat mediumra.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

DnP
Nah, vegignyomtam. 2 delutan, plusz egy teljes szombat. Tobbet vartam. Mert ijjen rovid? A vegere kezdtem csak igazan belejonni, ha az egesz jatek az utolso 2-3 interval szintjen lett volna....hmmm. De igy nem az igazi. Fajoan koppintminden honnan. PL Max Payne 2 bol mintha egesz szinteket egy az egyben atvettek volna - Parkolohaz, Rozzant hotel. A 10-11 resz beszaras.. homalybol jon a kor2bol rippelt kiscsaj... lovom mint allat es csak jon jon.. aa.. ezek a reszek nagyon teccettek. De hamar vegig lehet vinni. Sebaj. Megeccer nekiulok, ezuttal legkemenyebb fokozaton.
Neha tartottam kis szunetett es henteltem egyet kozben serious sammel is 😊 probaljatok ki😊 Quake4 et izgatjatok? Nemistudom.. szepszep.. de valahogy nem az igazi..es az idegesito fegyverhangok...

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

Folytatás lehet lesz....írtak róla a gs-on!!!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

melorin
Mit lehet csinálni a folyamatos swappelés ellen??? pls helpp. 1Gb Ramom van ha ez segít.

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

FAQ hol van...?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Hát én most fejeztem be a játékot single-ben.
Összességében én azt kaptam amit vártam az elõzetes hirek után.Látványos tûzharcok,helyenként sejtelmes hangulat,szép grafika,tetszetõs fizika,"okos" ellenfelek.
Mindennek persze az ára is megvolt,kezdetben egy AMD 2500+,768 ram,9800SE gépen 800x600 medium beállitások melett tudtam folymatossan játszani.De igy sem panaszkodtam,mert a játék még igy is az egyik legszebb volt.Aztán a végére már egy 6600GT került a gépbe,akkor a grafika még inkább megmutatkozott.Nem lehet semmi ez a játék egy mai csúcsgépen,minden max-ra húzva... (majd 2-3 év mulva kipróbálom <#vigyor4> )
Hogy elég horror elem került-e bele,azt mindenki döntse el maga,nekem a hangulata tetszett,és hát azért ez mégiscsak egy FPS,ahol azért a lõdözés a lényeg.Abban meg nem volt hiány.
Hát a vége kissé fura volt,talán túlságossan is filmszerû,de talán nem is baj.
Végülis a single rész nekem nagyon tetszett,jöhet valami folytatás.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

rage
Szerintetek, azokban a fórumokban, ahol mondjuk pl Stephen King rajongói beszélgetnek az író frissen megjelent könyvérõl, ott is az a divat, hogy pl Józsika elsõ hozzászólásnak beírja, hogy "ti is megdöbbentetek a váratlan fordulaton a végén, amikor kiderült, hogy a buszvezetõ volt a vámpír?"

Csak azért kérdem, mert itt úgy röpködnek a játék legvégérõl szóló spoilerek, mintha kötelezõ lenne.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

kill3r22
Nekem böszmén teccik ahogy szakad szét a katona bácsi....😄😄😄

De azért bogarak is vannak.......hehe

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

WizArts
Úgy, hogy lelõtted a poént azok elõtt, akik még nem játszották végig, és felrakták a helikopterre, amíg Te aludtál.
De most, hogy elárultad a játék végét mert olyan inteligens vagy berakjuk az ágyad alá, és amikor leoltod a villanyt, és a telihold bevilágít sejtelmesen a szobád ablakán érezni fogod arcodon a lehelletét.