F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem tudom, nekem azon a very ku**va annyán se kellet semmilyen csít, Mediumon meg annyi a healt pack, hogy fel sem tudod venni mind :B
Nálam a HL2 ütött, jó volt de hiányzott belõle valami, ami nem tudom mi de az nagyon. Pl az Fc-ben az benne volt. És azt mikor is adták ki?? Tudtak azok a srácok is.
Most a FEAR tarol sztem, még ha rövidke is lett a single, de forradalmasítottak valamit, mint a filmgyártásban a Mátrix. Minden van benne amit ma elvárunk egy fps-tõl.
(csak nagy vas kell hozzá sajnos)
Sztem ezen akadtam ki, és a rengeteg hasonlítgatáson.
Teljesen mind1, hogy ûber játékokhoz hasonlítottad.
Mint említettem minden játékban van erõs hasonlóság, mert már minden ilyen történetet kimerítettek.
Magam sem tudom, hogy milyen játékot lehetne csinálni, ami nem hasonlít más játékokra 😊.
Amúgy játékmenetbeli hasonlóságok terén tényleg nem hiszem, hogy sokat számítana, hogy tudunk-e találni valamit, amihez jobban hasonlít. Tartom, hogy nem túl eredeti, de számomra is az idei év legjobb fps-e. Amúgy nem tudom, emlékszel-e arra a részre, amikor az álmennyezeten kellett haladni. Nyilvánvaló volt, hogy leszakad (mint a HL 1-ben). De igazad van, a SoF 2-t is lehetett volna említeni. Majdnem meg is lett (a kitörõ ablakok 😊).
Mindegy, a játék TÉNYLEG ÁLLAT, és olyanokhoz hasonlítottam, amik vitán felül a játékvilág csúcsragadozói - nem tudom, mi baj lehet ezzel.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Nem a cikkeddel van bajom, mert izléses fogalmazás, igaz nem mindíg ("na jó, mondjuk ki: szemérmetlenül lopta"), lényegretörõ, hanem odatehetted volna, hogy ez a saját véleményed...
Játszottál a SoF2-vel?
Arra hasonlít a szétszakadó, véres testrészek, mint ahogyan a történet, és a terep is, egy kis kör (samara) féle horrorral megfûszerezve.
Én személy szerint egy csepp hasonlóságot sem látok a HL-el, és a rádiózó ellenfelet is láttam már a HL2 elött.
Tudom, hogy sovány vígasz, de tudják-e a "kritikusok", mi meló volt annak az 57 embernek (külsõsöket leszámitva) megirni úgy ezt a játékot, hogy már a béta-korában is tudtuk, hogy akkorát fog szólni, mint ide Burma. És tényleg akkorát szólt...szvsz <#hawaii>#hawaii>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Az viszont nevetséges, hogy egyetlen bitje sem hasonlítható a HL részekhez, ezt te sem gondolhattad komolyan. Elismerem, hogy minden játék hasonlít más játékokra, de ez itt fokozottan érvényesül. Nem gondolom, hogy fanatikus valve-rajongás az összehasonlítás, fõleg, hogy a HL-rõl komolyabban egyetlen bekezdésben esik szó. Ilyen alapon nevezhetnél fanatikus Max Payne vagy Undying rajongónak is. Szóval nem teljesen értem, mi a bajod a cikkel és milyen irányú elfogultságnak tartasz egy egyébként teljesen korrekt 90 %-os értékelést.
Na de ízlések és pofonok különbözõek - tehát elfogadom a véleményedet. Ahogyan azt is örömmel veszem, ha valaki pár jó szót ír róla.
Nem szeretem az eféle írásokat, amikor valamirõl elfogultan írnak.
A cikk írójáról lerí, hogy fonatikus valve-CS rajongó.
Minden játék hasonlít más játékokra, hiszen ezen "történetek" nem kimeríthetetlenek.
Végszóként pedig elmondanám, hogy 1000x jobban hasonlít a SoF2-re, mind singliben mind multiban, csak horroros singli történettel.
Egyetlen bitje sem hasonlítható a HL bármelyik részéhez, ha csak nem a "ronygybaba efektus" ami ugye jóval elöbb élt az UT történetében mint a HL-ben. 😊
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
CD-ROM játék többféle (köztük a FEAR) 12.990- helyett 9.900-.....hú micsoda akció!!!Tuti vásár!!!<#eljen>#eljen> ....mintha alapból ennyi lenne nem???? 😄
Mindenki a vásárlókért.... 😄
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Lehet 1 perc is mire tölteni kezd. Ha megváltozik a kezdõ kép a töltésnél, akkor már egyenesben vagy! 😄
Life! Mi is kösz, sok munkád(munkátok) van már a szerverben!
theadvent : szívesen, de lesz még, ill van is videó. majd összevágog zenére valamit.
Jó a ping, jók az arcok.(Csak én gyengítem néha a csapatom 😄)
Most már jó.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Mi szállt el benne?
ha te azt tudnád...^^
Leszedtem a hungsról a faq-t, hogy beleírjuk a biztonsági másolat használatát, és írjam bele a hungsot? 😄
Eszembe sincs.
A csatlakozásra meg a statra kitalálok valamit.
(cak viccojok)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Akkor nem egyrõl beszélünk 😄
A gravity nincs lejebbvéve elvileg.
Nah bemegyek menézem.
Egy jo bableves sose rossz!!