F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WizArts
Ennyi erõvel egy hangyabolyt is nagyítózhatnál :B

De nem tudom, nekem azon a very ku**va annyán se kellet semmilyen csít, Mediumon meg annyi a healt pack, hogy fel sem tudod venni mind :B

WizArts
És már a SOF2-ben több mint 200 sebzési variáció létezett! Ez az egy dolog amit hiányoltam a Far Cry-ból. (ami lehetne wolfeinstei klón, bermudai köntösben.)
Nálam a HL2 ütött, jó volt de hiányzott belõle valami, ami nem tudom mi de az nagyon. Pl az Fc-ben az benne volt. És azt mikor is adták ki?? Tudtak azok a srácok is.
Most a FEAR tarol sztem, még ha rövidke is lett a single, de forradalmasítottak valamit, mint a filmgyártásban a Mátrix. Minden van benne amit ma elvárunk egy fps-tõl.
(csak nagy vas kell hozzá sajnos)

examinee
Max Healts és max golyo csit nincs hozzá?

Talán a pofátlanul lopta nem kellett volna bele.
Sztem ezen akadtam ki, és a rengeteg hasonlítgatáson.
Teljesen mind1, hogy ûber játékokhoz hasonlítottad.
Mint említettem minden játékban van erõs hasonlóság, mert már minden ilyen történetet kimerítettek.
Magam sem tudom, hogy milyen játékot lehetne csinálni, ami nem hasonlít más játékokra 😊.
Amiga
Jó, értem már, mire gondolsz. Hát, persze hogy az én véleményem a cikk. Ki másé lenne. 😊
Amúgy játékmenetbeli hasonlóságok terén tényleg nem hiszem, hogy sokat számítana, hogy tudunk-e találni valamit, amihez jobban hasonlít. Tartom, hogy nem túl eredeti, de számomra is az idei év legjobb fps-e. Amúgy nem tudom, emlékszel-e arra a részre, amikor az álmennyezeten kellett haladni. Nyilvánvaló volt, hogy leszakad (mint a HL 1-ben). De igazad van, a SoF 2-t is lehetett volna említeni. Majdnem meg is lett (a kitörõ ablakok 😊).

Mindegy, a játék TÉNYLEG ÁLLAT, és olyanokhoz hasonlítottam, amik vitán felül a játékvilág csúcsragadozói - nem tudom, mi baj lehet ezzel.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Valamint hozzátenném amit eddig egy játékban sem láttam a 720 szerver beállítási lehetõséget.
Több sorban megemlíted a HL hasonlóságot.
Nem a cikkeddel van bajom, mert izléses fogalmazás, igaz nem mindíg ("na jó, mondjuk ki: szemérmetlenül lopta"), lényegretörõ, hanem odatehetted volna, hogy ez a saját véleményed...
Játszottál a SoF2-vel?
Arra hasonlít a szétszakadó, véres testrészek, mint ahogyan a történet, és a terep is, egy kis kör (samara) féle horrorral megfûszerezve.
Én személy szerint egy csepp hasonlóságot sem látok a HL-el, és a rádiózó ellenfelet is láttam már a HL2 elött.
Blenda Stompa
Hmmm...értékelem a cikket én is de az a baj, hogya cirka 20-25 kritika közül amit olvastam, egyik se igazán fedte a valóságot. Na mind1.
Tudom, hogy sovány vígasz, de tudják-e a "kritikusok", mi meló volt annak az 57 embernek (külsõsöket leszámitva) megirni úgy ezt a játékot, hogy már a béta-korában is tudtuk, hogy akkorát fog szólni, mint ide Burma. És tényleg akkorát szólt...szvsz <#hawaii>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

A multiról nem sokat írtál, pedig szvsz az az egyik legerõsebb oldala a játéknak. Ajánlom figyelmedbe a hungs szervert (#7021), ahol mindíg nagyon jókat lehet nyomni, próbáld ki szerintem! <#kacsint>
Amiga
Tényleg elfogult voltam, mert igyekeztem visszavenni abból a magánvéleményembõl, hogy a játékra legszívesebben 100 %-ot adnék.

Az viszont nevetséges, hogy egyetlen bitje sem hasonlítható a HL részekhez, ezt te sem gondolhattad komolyan. Elismerem, hogy minden játék hasonlít más játékokra, de ez itt fokozottan érvényesül. Nem gondolom, hogy fanatikus valve-rajongás az összehasonlítás, fõleg, hogy a HL-rõl komolyabban egyetlen bekezdésben esik szó. Ilyen alapon nevezhetnél fanatikus Max Payne vagy Undying rajongónak is. Szóval nem teljesen értem, mi a bajod a cikkel és milyen irányú elfogultságnak tartasz egy egyébként teljesen korrekt 90 %-os értékelést.

Na de ízlések és pofonok különbözõek - tehát elfogadom a véleményedet. Ahogyan azt is örömmel veszem, ha valaki pár jó szót ír róla.

Õszinte leszek.
Nem szeretem az eféle írásokat, amikor valamirõl elfogultan írnak.
A cikk írójáról lerí, hogy fonatikus valve-CS rajongó.
Minden játék hasonlít más játékokra, hiszen ezen "történetek" nem kimeríthetetlenek.
Végszóként pedig elmondanám, hogy 1000x jobban hasonlít a SoF2-re, mind singliben mind multiban, csak horroros singli történettel.
Egyetlen bitje sem hasonlítható a HL bármelyik részéhez, ha csak nem a "ronygybaba efektus" ami ugye jóval elöbb élt az UT történetében mint a HL-ben. 😊
Amiga
F.E.A.R.

Írtam róla egy ismertetõt.

examinee
LOL! Megvan sorry😄

kill3r22
probáld beilleszteni a nero cover desingneer be.....😊 ott ugy álitgathatos hogy pontosan akkora lesz mint kell....

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Találtam. De mindig nagyobb mint egy DVD tok. Az Irfanview nagyot, az Acdsee kicsit nyomtat. 😞

examinee
Beugrok egy szobába és jön a csaj velem szembe marha nagy tüzzel! hiába lövöm semmi nem történik.. utolér a tüz és meghalok😞 Megoldás?😛

kill3r22
cover.cc vagy valami hasonló......de google eccerübb....😊

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

honnan lehet letölteni hozzá DVD boritot?

Ehhhhh......Interspar katalógus....idézem
CD-ROM játék többféle (köztük a FEAR) 12.990- helyett 9.900-.....hú micsoda akció!!!Tuti vásár!!!<#eljen> ....mintha alapból ennyi lenne nem???? 😄
Mindenki a vásárlókért.... 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Alíg várom! 😊
WizArts
Amikor elõször csatiztam a hungs-ra ebben a formában akkor én sem vártam, letettem az asztalra. Egyszer csak eszembe jutott, hogy játszanék, és ott volt.
Lehet 1 perc is mire tölteni kezd. Ha megváltozik a kezdõ kép a töltésnél, akkor már egyenesben vagy! 😄

Life! Mi is kösz, sok munkád(munkátok) van már a szerverben!

theadvent : szívesen, de lesz még, ill van is videó. majd összevágog zenére valamit.

Hát, úgy rémlik elég sokat vártam, de ki fogom próbálni újra! Köszi így is, hogy futtatod a szervert! <#worship>

Tök jó, Köszi szépen! 😊
WizArts
Várni kell egy kicsit igen, de megéri.
Jó a ping, jók az arcok.(Csak én gyengítem néha a csapatom 😄)

Warezt érdemes letölteni? Melyik verzio a jo?

Mivel nincs szerverkeresõ, ezért jóval többet kell várni mire betölt a szerverre.
Hát, nekem csak konnektált akkor amikor az üzit írtam... azóta sajna nem tudtam próbálni! Szóval akkor állandóan megy?

mucsácsó
okokok, értem, oks ^^
WizArts
Most lett kész.......sorry, hamarabb betettem a linket, mintsem meglett volna a feltöltés.
Most már jó.

mucsácsó
404 <#wow3><#unalmas>
WizArts
Ez itt a link a repülésedhez 😄

WizArts
Olvass vissza, odatalálsz 😊 #7021

WizArts
Csak így nehezen lehet megtalálni, és az marad ki a jóból aki megvette.<#shakehead>

ez egy kib***ott nagy gém lett, aki nem játszotta ki, adjon neki még 1esélyt plíz...

megy meg a hungs.hu? vagy csak en vagyok <#lama>?

csak vicceltem 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

<#wilting>
Részvétem...
Mi szállt el benne?
Casseus
Az a legjobb hogy megrendeltem a FEAR-t, de mire megjött tönkrement a gépem! Szal most olvasgatom a füzetet benne!<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

ha te azt tudnád...^^

Az lol lenne.
Leszedtem a hungsról a faq-t, hogy beleírjuk a biztonsági másolat használatát, és írjam bele a hungsot? 😄
Eszembe sincs.
Eddig is ment.
A csatlakozásra meg a statra kitalálok valamit.
És köszönöm édesanyámnak, hogy nehéz napjaimon ágyamba hozta a reggelit.

(cak viccojok)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Hú de jó volt játszani egyet megint a hungs-on. Köszönöm szépen Lifeforce, Szikorarobi és Zoli a játékot. De legfõképp neked Life, hogy ismét feléledt a hungs! <#kacsint>
WizArts
Sztem az FAQ-ba be kellene tenni azt a +join-os dolgot, mert én is alig találtam meg.

Oke már átállítottam.
Jaja ...a mókás szerver van belõve!!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Ajaj
Akkor nem egyrõl beszélünk 😄
A gravity nincs lejebbvéve elvileg.
Nah bemegyek menézem.
Nem ertem mire gondolsz de biztos nem arra amire en. A Gravit-ra es a hasonlokra gondoltam. Pl ne 10 HP-d legyen 5mp-n belul meg stb. Szoval olyan normal. De hat amugy nem lenyeg. Lehet valakinek tetszik. De amikor tizedszerre estem ki a palyarol mar nem volt vicces.

Egy jo bableves sose rossz!!

kill3r22
akki már járj a liftaknákba az aztán a komoly.......ma az az überség......találkoztam már a ROBOCOP 2 vel is 😄

Kandurex
Bazz! 3 órát ha jászottam. Mi a? 5 órás játék vagy mi?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯