F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Valaki elmondaná egy spoiler felirat alat,hogy mi történik?
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
SPOILER!SPOILER!SPOILER!
az atomrobbanás, mind Alma néni helikopter mászása
SPOILER!SPOILER!SPOILER!
most pár hónapig tuti nem veszem elõ megint, ki az isten akar megint félóránként szívrohamot kapni? <#vigyor3>#vigyor3>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
köszöntem😊)
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Advent: Ma mar voltunk. Ilyenkor mar keso van hetkozben. Inkabb 18tol 21ig vagyunk.
Egy jo bableves sose rossz!!
Egyébként a véleményem a játékról tömörítve - sûrítve <#eljen>#eljen> HL óta nem szórakoztam ilyen jól a kommandósokkal. <#vigyor0>#vigyor0>
Bánom is én mit teszel, csak ne kérdezz hülyeséget 😊
Az sr7 megoldás azért jobb, mert ha multiban játszol, kijön egy patch, és míg nem jön hozzá törés, addig nem játszol.
Már ha jön... 😊
Ergo csak jó tanács volt, azt csinálsz amit akarsz 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
plz aki jó angolos, és amikor végigvitte, végignézte a stáblistát, üzenje mán' el priviben mit mondanak a legleglegvégén 😊! Annyira gyorsan mondták, és ugye írták, hogy felfogni nem tudtam.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Miért kell az sr7?
Pörgõs,titokzatos -->ez kell nekem<#worship>#worship>
Most jött egy váratlan fordulat az 5. pályán a hivatali emberek miért támadnak meg?Eddig mindig csak a falrakent hulláikkal találkoztam<#vigyor1>#vigyor1>
Ha multizni szeretnél akkor értelmesebb az sr7-el...
Amugy ezek a cuccok közül (ami a FAQ-ban van) melyiket érdemes alapból feltelepíteni?
Warez DVD változatom van.
9800-on nézd meg full grafon idei év egyik legszebb játéka
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
És meg tudták csinállni.
-lassítás
-golyónyom (levegõben és becsapódáskor)
-a gránát
-az akna, pl ahogy felpattan....
-az AI (eddigi legjobb)
Negatív, hogy a hullákon nem látszik a golyónyom. Sebaj majd az 1.2-es peccsben.
Nem majmolom a tinihorrorokat, kinõttem belõlük, lehet ezért a story is tetszett
Nekem tetszik a játék, de mindenkinek megvan a saját véleménye, és ez így van jól.
`Take a look to the sky just before you die`
Hat ebben van igazsag, de nem emiatt szar, hanem mert mar megint agyonreklamoztak valamit, ami kozel sem olyan nagy cucc, emlexem meg a no one lives forever 2 re, az kiraly game volt, ennek nem sok koze van ahhoz a minoseghez...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ez a kedvenc mondatom:
<#worship>#worship>"Tehát a játék egy X-aktákba oltott Half-Payne és Operation Undying hibrid."<#worship>#worship>
amugy elég szánalmas hogy még mindig ezen lovagolnak egyesek "Viszont a DOOM 3-mal ellentétben zseblámpánk fényénél nyugodtan lövöldözhetünk, nem kell a világító eszközzel agyon vernünk az ellent.".. vajon melyik az élethû? kezébe a zseblámpa ( amit arra mozgatsz amerre akarsz ) ? vagy magától állandóan a középpontba világító fény.. no mind1 érdekes cikk, sajnos az ilyen cikkirok elfogultak. Én sose adok ilyen emberek szavára, mer attól függ neki mi jön be. Valamerre mindig elfogult olyan nincs hogy nem. Ezek a cikkek arra jók max hogy képet kapj a játékról mit is tartalmaz ( ha normlisan levan irva ) azt hogy tetszik e majd, ha megnézted megtudod..
csak enyit akartam a témához hozzáfûzni