F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
help

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Na ez azért erõs túlzás. pl. 6800GT 256 MB DDR3 karesszal gyönyörûen játszható 1280*1024-ben Riddick, akár Far Cry vagy egyelõre bármi PS3-ban veryultragigahigon is. (Én 2.8 nortwoodal toltam így végig) Sõt, a native SM3 gamék még akár gyorsulhatnak is ha a karesz tudja normálisan kezelni a PS3/VS3-at...
Makkmag
Szerintem ez a játék nem tudja a SM3.0-t. De a 6-os sorozatú kártyák egyébként is elég gyengén teljesítenek ebben, nézd meg a Riddick-et, ha beállítod annyira leesik az FPS, hogy majdnem játszhatatlan lesz.

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Törölt felhasználó
Késõ olvastam arról ,hogy a credits után is van még valami.
Valaki elmondaná egy spoiler felirat alat,hogy mi történik?
kill3r22
emberek nemtudja valaki hogy lehet a játékot Pixel Shader 3.0 ra állitani?vagyx akinek ojan a karija alapból arra teszi?

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Kandurex
Na végre én is kitoltam. Hát mit mondjak? Az utolsó pályán majd besz*rtam 😄 Kurva alma nem tett jót a ketyegõmnek. Viszont az utolsó képkockák naon zúzósak voltak, mind a

SPOILER!SPOILER!SPOILER!

az atomrobbanás, mind Alma néni helikopter mászása

SPOILER!SPOILER!SPOILER!

most pár hónapig tuti nem veszem elõ megint, ki az isten akar megint félóránként szívrohamot kapni? <#vigyor3>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

megkiméltél attol hogy ezt a kérdést feltegyem én is..söt még választ is kaptál..igy én is...)))!

köszöntem😊)

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Makkmag
A Cd-s alapból gáz mert 5 CD, az Emporio-s jó csak nem lehet update-elni,mert crack-elt, a legjobb az AlcoholClone mert azt nem kell törni.

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Rapid81
Valaki mondja már meg nekem, hogy melyik warez verzijó a legjobb? Az AlcoholClone, az Emporio vagy a CD-s vátozat, mert nemtom melyiket szerezzem be, mivel szoktak a crackek hibásak is lenni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fogalmam sincs. Nme en vagyok a kepen. Az az eredeti csavo. Valaholmegvan nagyban de nem tudom melyik gepen majd holnap megnezem de szereintem is barack. Csak az a fura hogy szep a pohar. A magyarok nem szoktak ilyen szepet csinalni. A kulfoldiek meg nem csinalnak barackpalinkat. Szoval lehet narancs likor? <#vigyor3>

Advent: Ma mar voltunk. Ilyenkor mar keso van hetkozben. Inkabb 18tol 21ig vagyunk.

Egy jo bableves sose rossz!!

Jön ma valaki játszani a hungsra?
Kandurex
Vagy alma. Vicces fiú ez a Robi, Alma...alma... <#merges2><#nyes>

Kandurex
Mondasz valamit <#smile>

Egyébként a véleményem a játékról tömörítve - sûrítve <#eljen> HL óta nem szórakoztam ilyen jól a kommandósokkal. <#vigyor0>

Lacc
Baracknak néz ki.
WizArts
Próbálld ki, nem minden konfig egyforma. Nálam az FC csinállta ugyanezt.

De akkor nem fog akadni?

WizArts
Kapcsold ki a hardweres gyorsítást.

cateyeHU
UltraISO......szerintem

Bocsesz, nem teljesen idetartozik Hogy tudok mdf kiterjsztésû képfájlba beleírni, bele tenni egy fájlt? Az sr7-et akarom belerakni. És igy irnám ki DVD-re.

Kandurex
Már kíváncsi voltam, hogy milyen pia ez, mert csak pár pillára látható, de még mindig nem jöttem rá, szal mi ez?

nektek is pattog a hangja?

Meg van a kedvenc játékom. 😄

köszi! Akkor SR7. 😊

7021
Akkor tedd rá a törést. 😊
Bánom is én mit teszel, csak ne kérdezz hülyeséget 😊
Az sr7 megoldás azért jobb, mert ha multiban játszol, kijön egy patch, és míg nem jön hozzá törés, addig nem játszol.
Már ha jön... 😊
Ergo csak jó tanács volt, azt csinálsz amit akarsz 😊
van tört szerver ip-tek?

<#banplz> SPOILER volt az elõzõ komment, csak elbénáztam 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

AKI MÁR VÉGIGVITTE (spoiler):

plz aki jó angolos, és amikor végigvitte, végignézte a stáblistát, üzenje mán' el priviben mit mondanak a legleglegvégén 😊! Annyira gyorsan mondták, és ugye írták, hogy felfogni nem tudtam.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Tökéletesen müködik multiban is....
Miért kell az sr7?

Morfi
mert rosszembernek hisznek 😊 Csak ne járj úgy mint én hogy a két harcoló fél közé bekeveredtem és annyi volt nekem <#mf1>

Skacok ez a game vmi k*rvára tetszik...
Pörgõs,titokzatos -->ez kell nekem<#worship>
Most jött egy váratlan fordulat az 5. pályán a hivatali emberek miért támadnak meg?Eddig mindig csak a falrakent hulláikkal találkoztam<#vigyor1>
Amelyik szinpatikusabb.
Ha multizni szeretnél akkor értelmesebb az sr7-el...
jaaaaj nemááá<#falbav>
Amugy ezek a cuccok közül (ami a FAQ-ban van) melyiket érdemes alapból feltelepíteni?
Warez DVD változatom van.

késõõõõ ... <#banplz>

ááááhhhh. em olvastam a FAQ-t... bocsi <#zavart1>

CD key-t honnan lehet szerválni a játékhoz?

Morfi
Vagy 20 perce játszottam végig 😊 érdekes volt a vége a szívem részérõl. Bár jobban tetszett mikor embert kellett írtani mint amikor azokat a féltestû valamiket 😄

Istencsászár
ezment mindig is.. nemtom mibaja a mai népnek kijön egy gém pofátlan módon még ingyen le is szedheti netrõl. Gyönyrû, pergõs, hent, vér+ölés stb minden ami kell. Ha nemköt le nemkell vele gémelni, egyik felének bejön a másiknak nem, akkor az nézzen magának másikat azt az majd leköti.

9800-on nézd meg full grafon idei év egyik legszebb játéka

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

WizArts
Pont az a jó a FEAR-ben, hogy mindenbõl van benne egy kicsi.
És meg tudták csinállni.
-lassítás
-golyónyom (levegõben és becsapódáskor)
-a gránát
-az akna, pl ahogy felpattan....
-az AI (eddigi legjobb)
Negatív, hogy a hullákon nem látszik a golyónyom. Sebaj majd az 1.2-es peccsben.
Nem majmolom a tinihorrorokat, kinõttem belõlük, lehet ezért a story is tetszett
Nekem tetszik a játék, de mindenkinek megvan a saját véleménye, és ez így van jól.

gergou
Hat ati 9800 prom van, ha ezen nem tud normalisan futni, akkor nem tok mit tenni, nem fogok 100 ropiert kartyat venni, h egy tartalmilag `gyengebb` game fullosan fusson... Egyebkent ez a mai jatekokra egyre inkabb jellemzo, az ember kiprobalja, megallapitja magaban, h hm... ennel tobbre szamitottam, aztan jatszik vele egy darabig, osztan uninstall... ez megy kb 3 eve...

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
`Tehát a játék egy X-aktákba oltott Half-Payne és Operation Undying hibrid`

Hat ebben van igazsag, de nem emiatt szar, hanem mert mar megint agyonreklamoztak valamit, ami kozel sem olyan nagy cucc, emlexem meg a no one lives forever 2 re, az kiraly game volt, ennek nem sok koze van ahhoz a minoseghez...

Istencsászár
full grafikán nézd ne lowon, ja és felsõ kategóriás vgaval😛

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ez egy borzasztó cikk 😊)) elejétõl a végéig minden apró momentumot hasonlítani próbál más játékokhoz. pl rádióznak az ellenfelek.. húúú, hát ezért be fogja perelni a valve a monolithet! ez biztos! plágium!

ez a kedvenc mondatom:

<#worship>"Tehát a játék egy X-aktákba oltott Half-Payne és Operation Undying hibrid."<#worship>

gergou
jl1 = hl1

gergou
Nekem eleg nagy csalodas ez a Fear, a gepigeny a garfikahoz kepest rettenetesen nagy, a `palya design` meg kb jl1 szintu, szogletes minden, sehol egy lekerekitett forma a falakban, a fizikai modell sem tul meggyozo, a jatekmenet meg eleg uncsi, meg ez a kor filmbol szarmazo par betet sem annyira kidolgozott, h emelje a jatek hangulatat... Csalodas ez a game szamomra nagyon, pedig tobbre szamitottam...

examinee
Kabbe😄
Jah és ne szolj bele nem is jáccottál vele max 20 percet😄

Istencsászár
nincs béna láma😊)) ne csitelj

Istencsászár
Érdekes a cikk.. lényegében az összes fpshez hasonlitod és mitha azokból lettvolna összrakva ez. Nem ez egyiksem! ez a Fear, nemlehet hasonlitani semmihez mer egyedi ugyanugy mint a Doom vagy a Hl világa totálisan eltérõ egymástól..

amugy elég szánalmas hogy még mindig ezen lovagolnak egyesek "Viszont a DOOM 3-mal ellentétben zseblámpánk fényénél nyugodtan lövöldözhetünk, nem kell a világító eszközzel agyon vernünk az ellent.".. vajon melyik az élethû? kezébe a zseblámpa ( amit arra mozgatsz amerre akarsz ) ? vagy magától állandóan a középpontba világító fény.. no mind1 érdekes cikk, sajnos az ilyen cikkirok elfogultak. Én sose adok ilyen emberek szavára, mer attól függ neki mi jön be. Valamerre mindig elfogult olyan nincs hogy nem. Ezek a cikkek arra jók max hogy képet kapj a játékról mit is tartalmaz ( ha normlisan levan irva ) azt hogy tetszik e majd, ha megnézted megtudod..

csak enyit akartam a témához hozzáfûzni

WizArts
Az állmenyezet meg egyébként sem bír el 1 embert, tudom csinálltam. Akkor a HL1 lopott az élettõl?
<#buck>