F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy jo bableves sose rossz!!
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Folyamatos patch, nincs cheat, állandó újítás, nincs mérgelõdés, és hatalmas játéktársadalom.
Mostanában EVE onlineozom, azért vagyok ritkán fearben.
Planetside, Eveonline, Neocron.
Ezek a malörök egyre jobban kiábrándítanak a mezei játékokból.
most beszéltem Tomival nála minden megy pöpecül... most akkor a gépemmel lehet gond?
Le is szedtem, és itt be is fejeztem a feart.
Bazzeg eredeti játék és nem indul el a védelemtõl.
Elöbb megölik a multi játékot azzal, hogy a gyári eredeti szervereket kitiltják "ha nincs jól beállítva a tûzfal" , most meg a singlit is megölik.
Ekkora barmokat sztem a világ nem látott.
Védelemmel baszakodnak a patchek és SDK helyett, aminek már rég itt kéne lennie.
Hát ezek egy f.szláma idióta barom csapat <#mf3>#mf3><#gunyos1>#gunyos1>
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Lehet várni kell egy crack-re, vagy valami Fix-re...
Mag még vmi az hogy lehet hogy nem akarja letölteni automatice a peccset... szól hogy elérhetö uj peccs behozza azt a kis letöltö ablakot és 9999 es pingje van a szervernek és error - al jön állandóan ha le akarom tölteni .... most ez mi ?????
Nehogymár szarakodnom kelljen, azé nem volt olyan olcsó ez a játék ...
pls help
Nekem még különösen tetszettek azok rázos hol látható hol láthatatlan csokák azokat mindig lerugtam nem löttem õket 😄
Next PC upgrade: 2022
Majd besz*rtam amikor megölte Alma a dokit, majd elkezdett felém mászni a földön és közben váltotta az alakját kislányról, felnõttre...vááá...<#zavart2>#zavart2>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha nem lesz kieg vagy folytatás morcos lesz de nagyon.
Pár kép remélem jók lesznek:

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

A new retail patch for F.E.A.R. is now online, upgrading the US edition of the recent supernatural first-person shooter by Monolith Productions to version 1.02. This Halloween-themed update adds the new Asylum multiplayer map, along with making preparations for the upcoming SDK/mod tools and fixing some localization issues.
F.E.A.R. US retail patch v1.02
This update contains the following:
- Adds a new Multiplayer Map (Asylum).
- Fixes minor issues within localized versions of F.E.A.R.
- Pre-patches the game in preparation for the release of the F.E.A.R. SDK/ Mod tools.
Arra céloz hogy TE vagy az elsõ prototípus és beváltál 😊
Ha hozzám hasonóan kicsit összezavaradtotok a játék storyjától, itt kivesézik ki kinek a micsodája, szerintem érdemes utana olvasni.. - bázz nekem ennek a fele nem esett le a game során..
ennyi idõ alatt sok szarság felhalmozódhatott a gépemem akaratom ellenére is
SPOILER!
(Bár szerintem má kitolták legtöbben ugy is😊
Stáblistát végignéztétek? Utána még van egy rövid párbeszéd, amiben megnyugtatnak valami politikust hogy a helyzet megoldodott.Csak azt nem értem miarossebbre céloz a stablista végén a csaj azzal hogy "the first prototype is working perfectly?"
nem fagy le játék közben így nézett ki mikor lefagyott
a megoldás???
winfos reinstall
hibátlanul mûködik (legalábis remélem végig) még a codec csomagot nem tettem fel lehet hogy az volt a baja (gordian kodec)
sõt jobban fut a gamma mint valaha
majdnem fullon akadás nélkül fut
remélem segítettem azokon akiknek hasonló jellegû problémája van (volt)
mert nem találom...!!!!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
most raktam újra a winfost
Szeretném megkérdezni hogy nem-e tud valaki olyan oldalt ahol le van írva az egész történet magyarul. Sokat segítene nekem. THX elöre is.
|Gigabyte 7N400-L (nForce2 Ultra400)| |AMD AthlonXP 3200+| |2x512MB Kingmax DDR433 In Dual Channel| |Asus Geforce 6800GT (350/700)| |Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS| |Maxtor 160GB + 40GB|
Na utolsó pálya nevét elárulja valaki?
Vinsanity is back!!
GameCam-nál kicsit többet kell konfigolni,mint Fraps-nál,de a mûködés hasonló,vagyis gyorsbillentyûkkel indítod és állítod meg a felvételt.