F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha felraktad a "masik" verziot mielott megvetted a jatekot akkor lehet csak Win re segit mint nemkem. Mikor felraktam az eredetit nekem is csak az segitett. De azota minden kassa. Nekem tokeletes minden.

Egy jo bableves sose rossz!!

Tominak is megy... de már elegem van ötödszörre rakom ujra a játékot, egy csomó variációba rá a peccseket ... de még mindeg semmi ... 1.01 el megy simán, ja és két különbözõ helyröl is leszedtem öket... kezdek morci lenni<#confused><#confused>

Nem a patches témához vág...fordítják a FEAR-t!!!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Persze hogy nem megy. Tegnap jelent meg a patch.

Nekem tokeletes minden. Szerintem nalatok a gond.

Quki
nekem sem indul el a fear...sztem mindenki maradjon az 1.01-nél

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Most akkor van akinek megy????Vagy csak a single nem indul???Nekem 3%-nál jár!!Én kitartok még.....jó sok ideig!!!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

musha
hû, még szerencse, hogy megállítottam, mert lassan jött -.-

Már 3 éve kacsintgatok az MMO felé, mivel ezekkel nincs ilyen gond.
Folyamatos patch, nincs cheat, állandó újítás, nincs mérgelõdés, és hatalmas játéktársadalom.
Mostanában EVE onlineozom, azért vagyok ritkán fearben.
Planetside, Eveonline, Neocron.
Ezek a malörök egyre jobban kiábrándítanak a mezei játékokból.
Szerintem azért adj még egy esélyt neki <#wink><#wink> majd csak összeszedik magukat ...
most beszéltem Tomival nála minden megy pöpecül... most akkor a gépemmel lehet gond?

Igen én.
Le is szedtem, és itt be is fejeztem a feart.
Bazzeg eredeti játék és nem indul el a védelemtõl.
Elöbb megölik a multi játékot azzal, hogy a gyári eredeti szervereket kitiltják "ha nincs jól beállítva a tûzfal" , most meg a singlit is megölik.
Ekkora barmokat sztem a világ nem látott.
Védelemmel baszakodnak a patchek és SDK helyett, aminek már rég itt kéne lennie.
Hát ezek egy f.szláma idióta barom csapat <#mf3><#gunyos1>
Csakhogy nekem eredeti a játék...<#wink> azért érdekes a dolog....
<#szomoru1><#szomoru1>

Igen, én! Azután az SR7.Stop semmit sem ér, mert kiírja hogy "A required security module can not be activated. This program can not be executed.", és nem megy tovább. Az elõzõ verziónál 1.01-nél nincs ilyen gond. Variáltam már Anti blaxx 1.18-al is de semmi jó. Szóval szívás...
Lehet várni kell egy crack-re, vagy valami Fix-re...
Üdv lenne itt egy kis probléma ... felraktam az 1.02 es peccset és nem akar indulni a játék... semmit nem reagál ... vki találkozott már ezzel a problemmal??
Mag még vmi az hogy lehet hogy nem akarja letölteni automatice a peccset... szól hogy elérhetö uj peccs behozza azt a kis letöltö ablakot és 9999 es pingje van a szervernek és error - al jön állandóan ha le akarom tölteni .... most ez mi ?????
Nehogymár szarakodnom kelljen, azé nem volt olyan olcsó ez a játék ...
pls help

cateyeHU
Na Robi!
Ezután bárkit lelõssz,rögtön le cheater-eznek!<#finom>

fistin
valaki el tudja mondani, hogy milyen részekbõl áll a game? vagy van valahol egy leírás esetleg? úgy értem, hogy pl: Interval 05 - Bishop + Blindside, Interval 06- Sayonara, sucker.....

Klánunk keres egy 5. tagot, hogy végre indulhassunk CBn és kupákon. Csak original fear. Meg egy kis skill is jöhet. MSN: [email protected] ; IRC: #fear.hu ; Weboldal(készítés alatt): http://reaction.uw.hu/
grebber
Hát nem semmi részek voltak a vége fele.

Nekem még különösen tetszettek azok rázos hol látható hol láthatatlan csokák azokat mindig lerugtam nem löttem õket 😄

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
Spoiler!

Majd besz*rtam amikor megölte Alma a dokit, majd elkezdett felém mászni a földön és közben váltotta az alakját kislányról, felnõttre...vááá...<#zavart2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Aztakurva nagyon etalálták a végét a készítõk nekem rettenetesen bejött.
Ha nem lesz kieg vagy folytatás morcos lesz de nagyon.

Pár kép remélem jók lesznek:

andriska
:o

cateyeHU
Madárinfluenza ??

Átállítottam a szerveret 1.02-re.
Quki
ez kemény!!!!!!<#vigyor3>

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

k8bal
ez elég komoly!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

WizArts
looOool bakker, nem semmi.....<#vigyor3>

Lastrapált féllábú veterán harcos<#wave>

grebber
F.E.A.R. US retail patch v1.02 (116M😎

A new retail patch for F.E.A.R. is now online, upgrading the US edition of the recent supernatural first-person shooter by Monolith Productions to version 1.02. This Halloween-themed update adds the new Asylum multiplayer map, along with making preparations for the upcoming SDK/mod tools and fixing some localization issues.

F.E.A.R. US retail patch v1.02

This update contains the following:

- Adds a new Multiplayer Map (Asylum).

- Fixes minor issues within localized versions of F.E.A.R.

- Pre-patches the game in preparation for the release of the F.E.A.R. SDK/ Mod tools.

grebber
Eredetivel 😄

Ti neten multiztok, vagy csak lanon? Ha neten, akkor milyen cd-kulccsal?
SPOILER

Arra céloz hogy TE vagy az elsõ prototípus és beváltál 😊

balcooo
fear sztoris fórum
Ha hozzám hasonóan kicsit összezavaradtotok a játék storyjától, itt kivesézik ki kinek a micsodája, szerintem érdemes utana olvasni.. - bázz nekem ennek a fele nem esett le a game során..

ja és rekord hogy ennyi ideig nem telepítettem újra a windowst (kb 150 nap)
ennyi idõ alatt sok szarság felhalmozódhatott a gépemem akaratom ellenére is

balcooo
Nnna,kitoltam - Hát nem ragozták túl az endsequence-t! Nekem pár dolog még mindig nem tiszta a sztorival kapcsolatban - pl mi Alma viszonya Paxton Fettelhez? Mi lesz paxton sorsa? (Lehet felületesen hallgattam a message-ket?😮)

SPOILER!
(Bár szerintem má kitolták legtöbben ugy is😊
Stáblistát végignéztétek? Utána még van egy rövid párbeszéd, amiben megnyugtatnak valami politikust hogy a helyzet megoldodott.Csak azt nem értem miarossebbre céloz a stablista végén a csaj azzal hogy "the first prototype is working perfectly?"

MÛKÖDIK A FEAR!!!
nem fagy le játék közben így nézett ki mikor lefagyott
a megoldás???
winfos reinstall
hibátlanul mûködik (legalábis remélem végig) még a codec csomagot nem tettem fel lehet hogy az volt a baja (gordian kodec)
sõt jobban fut a gamma mint valaha
majdnem fullon akadás nélkül fut
remélem segítettem azokon akiknek hasonló jellegû problémája van (volt)

Helló. Milyen programmal tudok screenshotokat csinálni a játékban?
Nekem most nvidiam van, de ez alapjan a teszt alapjan az x800xl-t valasztanam. Q3 es Doom3 engine alatt kap csak ki, a tobbi jatekban erosebb.
Nem emulalva, csak dx8-t hasznal. A video card settingsbe rejtettek az opciot 😊
Shadereknél DX8 van emulálva ezt hol kell beálitani..?

mert nem találom...!!!!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

na most próbálom meg a fear-rel játszani hátha nem fagy le
most raktam újra a winfost

grebber
Akkor még messze vagyok.

Interval11-Retaliation
Dannyka
HYHY

Szeretném megkérdezni hogy nem-e tud valaki olyan oldalt ahol le van írva az egész történet magyarul. Sokat segítene nekem. THX elöre is.

|Gigabyte 7N400-L (nForce2 Ultra400)| |AMD AthlonXP 3200+| |2x512MB Kingmax DDR433 In Dual Channel| |Asus Geforce 6800GT (350/700)| |Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS| |Maxtor 160GB + 40GB|

Mondjuk ha ideírnád,hogy mit takar a "valamilyen fájl",akkor lehet hogy lenne itt olyan aki látott már hasonlót!
grebber
Na elvilág már sikerült felvennem vele igaz szaggat még de leszarom haver látja azt jóvan.

Na utolsó pálya nevét elárulja valaki?

Vinsanity15
U.I:Másnál sem ment

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
olyan problémám lenne hogy amikor instalálom a játékot ugy kb. a vége fele kiir egy üzenetet hogy valamilyen fájlal nem tud mit csinálni,namost itt lehet választani olyan lehetõségek közül hogy RETRY ,CANCEL,Ignore.HA rámegyek hogy ignore akkor végig megy az install ,semmi gond ,de amikor inditanám a játékot akkot fekete a kép és csak hang van.

Vinsanity is back!!

Valószínû a hardver kevés hozzá,hogy rögzíts.Jól beállított géppel a Fraps sem szaggat.512 RAM és 9600 egy kicsit szerintem sovány neki
GameCam-nál kicsit többet kell konfigolni,mint Fraps-nál,de a mûködés hasonló,vagyis gyorsbillentyûkkel indítod és állítod meg a felvételt.
grebber
Mivel van crack hozzáadod az isohoz és simán kiirhatod.