F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WizArts
Itt a link a videóhoz. Aztán osszatok, mi kellett volna még bele. :B

rage
Én nem tartom jogosnak, hogy X és Y gyári program nem hajlandó futni, mert Z nevû alkalmazás a gépemen installálva van.
És azt sem tartom jogosnak, hogy egy gyári játék a beleegyezésem nélkül drivert és service-eket rak a gépemre, olyat, amit én nem kértem, és nem is szeretnék a rendszeremben látni, és voltaképp semmi köze magához a játékhoz sem.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

grebber
Ja mugy eladási lista oktober 22-tõl 1 hétre visszamenõleg.

1. Age of Empires III
2. QUAKE 4
3. F.E.A.R.
4. F.E.A.R. Director's Ed.
5. QUAKE 4 Special Ed.
6. The Sims 2 Nightlife
7. World of Warcraft
8. Black & White 2
9. Battlefield 2
10. The Sims 2

Next PC upgrade: 2022

grebber
Amugy én megértem õket hogy védeni akarják a gameüket mert miért ne tennék de könyörgöm ne más programok befolyására.
No mindegy nem nagyond mert leszedem azt a pár DVD-s progit épp akad pár a gépen.

Next PC upgrade: 2022

rage
A FEAR 1.02-es patch tartalmazza a SecuRom 7 legújabb verzióját.
(SecuROM 7.00.00.0149)

Ebben egy halom program került feketelistára, ami azt jelenti, hogy ha ilyet talál a gépünkön, akkor beleköt, s emulation software detected üzenettel elköszön. Eddig csak a virtuális CD meghajtókba kötött bele, mint pl az Alcohol vagy a Daemon Tools, ezeket eddig gond nélkül el lehetett rejteni.
Viszont, most feketelistás lett több DVD régiókód-törõ program is.
Tehát, akinek eddig ment a játék, s a patch után nem hajlandó elindulni, az nézzen szét a gépén, hogy milyen régiókód-törõ, DVD másolásvédelem-feltörõ és ehhez hasonló programja van, s utána talán rá lehet majd jönni, melyik jelenléte okozza a gondot.
Pl ahogy a SafeDisc-es image-ek gyakran megtagadják a futást, ha van fent CloneCD a gépen.
Ja, és közben lehetne mailt írni a SecuRom készítõinek (ami egyébként a Sony) hogy mit csináljanak és kivel.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

aki itt 6600Gt videókártyát használ annak nem fagyott le a játék?
nekem úgy lefagyott, hogy kipixelesedett a kép.
elõször a hûtésre gondoltam hogy az kevés. odaállítottam a géphez egy bazi nahy ventit és nyomatamm rá a hideg levegõt.
ugyanúgy lefagyott
kép
legfrisseb driver, minden fentvan
egy darab kodec nincs rajta (nemrég telepítettem újra a windowst)
kártyahibára gondolok
más más játéknál is csinálta de csak egyszer a fearnél pedig minden egyes játék során
ha valaki tudd valami jó tippet az pls írjon
thx

Hali, kösz a segítséget, kissé láma voltam, hogy nem néztem a FAQ-t... mindegy, a gáme kikúrt jó, csak bekaphatják az összes faxom, hogy 600ezres gépet kéne hozzá venni... no mindegy... az élmény nem marad el. Amúgy ha valaki tud magyarul vagy valami teljes story leírást, akkor plíz adja meg nekem, ha az a fórumon is van, mert én 12 oldalig visszanéztem, de nem találtam, szóval bocs, de evvan, ha valaki jobban ismeri az oldalt, plíz segítsen... köszi evribádi
WizArts
loooooooool, leakadt a feltöltés 68%-nál, és nem rescume-t nyomtam hanem overwrite-ot!!!
bakker. mekkoramegaf.szlámavagyok.

Csá! Nem tudjátok, hogy mi lehet a gond akkor ha nincs semmi hang a játékban? Se a menüben, se játék közben, pedig amikor bejön hogy sierra meg meg ezek az elején akkor van hang. Ja és próbáltam codec nélkül is de semmi.

WizArts
Pff. Bocsi. Tényleg Protos írta.
A lényeg, hogy mindenkinek menjen úgy ahogy kell.
/én mindezek ellenére, hogy nem tettem fel a törtet, ill legális minden a gépen sem merem felrakni a peccset./
Marad addig a fele szerverállomány amíg van.

Kijavitalak. Protos irta az Alt Tab verziot.
Amugy fura mert sok embernek hibatlanul megy. Szoval valoszinuleg erzekeny lehet bizonyos dolgokra ez a patch.

Egy jo bableves sose rossz!!

WizArts
Szal' akkor összefoglalva:
-az 1.2 nélkül csak a fele szerverállományra lehet csatizni
-az 1.2 okozhat olyan hibát, hogy:
-nem indul el a single
-nem lát szervert a védelem miatt vagy szintén nem indul

tehát: ha nem megy a gami, reinstall /ha fennt az 1.2/
ha multizni akarsz/és a gami elindult/:/szikorarobi tanácsára/ kapcsolat off-játék indít-alt/tab- kapcsolat be - GO.
ha vmi hibát ír jobb klikk a parancsikonra és win2000 mod be

Senkit ezen sorok írása közben nem állt szándékomban le degradállni, csak szükségét éreztem leírni. Ha ezek nem segítenek még mindíg ott az

FAQ

ahol tényleg szinte mindenre ott a válasz aminek csak köze lehet a FEAR-hez.

Ha valamit rosszul írtam javítsatok ki. thx. :B

WizArts
Ezekre nem figyeltem...:B

fistin
hihhetetlen atom jó egy gémezet, én még csak 06ban vagyok, de nagyon jó!!

na mégegyszer felteszem a kérdést, hátha tudjátok: "Milyen részekbõl áll a játék? pl: Internal 06-Interception #Sayonara, sucker
#Unauthorized personnel
....
hm? hátha 😊

WizArts
Apám....pedig csak vissza kellene olvasni 1 kicsit. Tán ezt is be kellene tenni az FAQ mellé.
De legalább a kérdések zömére van megoldás.....

Kész a videó, köszi priviben a linkeket. Este feltöltöm./3.35 lett a vége/

már végig is vittétek?😊 vicc miröl szol a játék?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Gaba9
Hali .. most fejeztem be a gamet 😄 hát nem semmi az tuti .. viszont brutális a vége nem ? Majdnem leestem a székrõl amikor az a ribi felmászott a helire <#idiota>

Gaba323

FAQ
Valaki tud adni egy linket, ahonnan leszedhetem a clonecd-s változathoz a crack-et, az alapverzióhoz (nem raktam fel 1 pecset se). Elõre is köszi
ati2002
FAQ

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Hali!

Letöltöttem a játékot, krekkeltem is, de shemmi, elindul a játék, és csak egy fekete képernyõ jön be, tölt és utána megáll a töltés. És semmi. Felraktam az 1.01-es peccset, mert ahhoz van krekk, de ugyanaz. El se indul a játék... Mit tegyek? Miért van ez? A konfigom: 512 MB RAM, P4 2,6 GHz, Geforce 4 Ti4200 128MB talán kevés a gép neki, és ezért nem indul el? Plíz segítsetek!
Dj Xyberpunk
Köszi, közben rájöttem :-) De azért ez milyen durva hogy patch-patchére kell várni, na mindegy...

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

#7396 Rakd újra az egész játékot, és ne rakd fel az 1.02-t!
Dj Xyberpunk
Nagy bajban vagyok, megvettem az eredeti játékot, játszottam vele kb 4x, és egyik nap startolni akartam a játékot miután felraktam az 102-es patchet. , és nyomok a játék exe-je. és se kép se hang, egy kicsit tölt, és nem csinál semmit :-((( nem tettem fel azóta semmilyen más progit, semmi mást nem csináltam vele :-(( És nem megy, megõrülök!
Mi lehet a baj, srácok?

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

A patcheket honnan lehet leszedni? Megprobalom igy felrakni!
Most meg ezt irja: Wrong disc inserted.Please insert the CD/DVD. Kellene a crack a 1.02-hoz, de szerintem nincs!
az 1.02-es patches nincs crack? mert nekem ugy müködött a játék hogy installáltam az 1.01-es patchet nocdcrack bemásol a játék könyvtárjába azt müxik...
Viszont ha ugyenezt eljátszom az 1.02-es patchel akkor szabálytalan mûvelettel elszáll<#shakehead>
Thx megpróbálom

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Nekem megy királyból...én nem raktam fel a törtet....jó az új pálya😄😄😄 ..diliház😄....vannnak végra nagyobb növények is ...pontosabban fák és hullanak a levelek róluk...JÓ! 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

setup fear > setup 1.01 patch > setup 1.02 patch > mount image daemonba > indít sr7 stop. Nekem íy gond nélkül elindult mind a single, mind a multi.
Windowsban neron kívül más cd-író progi nincsen feltelepítve (nem is volt).

Lacc
Told be win2000 komp. módba.
Nekem ezt irta ki,program inditas utan:
A required security module can not be activated. This program can not be executed.
Hi
Valaki írja le, hogy hogyan kell elindítani a gamét, mert egyfolytában emulációs szoftverre hivatkozik!

Thx

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

WizArts
Pff, bazz.....

Más: Elkezdtem videót csinállni, ha van feltöltött videótok 25 fps-sel akkor kérnék linket, ne csak az én felvételeim legyenek benne. Ma kész is lenne, de ha jön jó videó akkor inkább csúsztatom. Kb 4 perc lesz a hossza, most 2 percnél járok. :B

#6951 <#violent><#violent><#violent><#violent><#bdead><#bdead><#gun>

Csuhai G
Próbáltam visszaolvasni, de egy konkrét választ még nem találtam...szóval megkérdem:

Ki volt ez a csaj, aki mindíg ijesztegetett, meg felmászott a helikopterbe a végén? És hogyan kerül õ egyáltalán a történetbe?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

examinee
Kurva jo!

amugy milyen? érdemes?vele foglalkozni?

ki nempisilt még be a parátol? csAk az akinek nemindult el?

Én maradok az 1.01 es nél amig meg nem oldódik ez a hercehurca ....
hehe és én hülye az egyik uninstallnál töröltem a mentésimet... annyira nem gáz ugyis el akartam kezdeni mégegyszer

Inkább az nem fer, hogy nincs is meg eredetiben a játék, és nyavajogsz.

bzoltan - szerintem ne vidd vissza a játékot, nincs annak semmi baja, csak elég sok embernél nem mûködik a peccs! A hivatalos oldalon vagy 3-4 ilyen topic van, és ott szinte mindenkinek ez a gondja. Azt írják, hogy ha lehet ne töltsd le a peccst, inkább várd meg míg kijavítják!

Király, mi? Várjuk meg a javítás javítását! Eszméletlen <#idiota>
Sziasztok,nekem eredetiben van meg a játék. Miután elindítottam, ugyanúgy a virtual meghajtókkal problémázott, illetve természetesen az új patch sem mûködik. Azt hiszem viszem vissza a boltba, mert a crack.elt verzió is pont ugyan ilyen volt.
minden harmadik embernek jó csak.
1.02 patch bug Megoldás:
net kikapcs, játék elindít, ALT+TAB, net bekapcs, aztán vissza a játékba és megy faján.

http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu

Quki
hát ez így nem lesz fe(a)r 😊)) akkor valaki linkeljen már be 1.02-eshez egy crackot mert nekem virtual cd hide-dal nem mûxik a dolog...

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

lol nem esett le elöször<#crazya><#crazya><#crazya><#crazya><#crazya><#crazya>

Óóóóóóó basszus nehogy már ..... pedig probáltam eltüntetni minden nyomát a "másik" verziónak ha minden igaz teljes sikerrel.... vagy ezek szerint mégsem?

1.7celeron gf4ti vagy ati9600 512 ram min.

RAEF lesz? <#idiota>

szevasmegtja valaki mondani a F.E.A.R.gépigényét?