F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
lehet hogy azétz fagyogat le nekem mert ntfs fájrendszerben van?
bocsika a láma kérdésemért<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
w+guggolás+secondary fire (azaz jobb egér gomb általában) - csúszva rúg
w+ugrás+secondary fire - ugorva rúg
de mondjuk egyértelmû, mert ha ugrasz, akkor ugorva rúg, ha guggolsz, akkor meg csúszva rúg 😊 mind1 😄
w+space+jobb klikk - csúszni
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
sejtettem, hogy ezért... 😊
amd prociról.
Na ma megyek, remélem jót játszunk.. 😄
Most baj hogy egy kicsit elragattattam magam??
De jok voltunk nagyjabol !!
F.E.A.R. FOR EVER!!!
10 percen belul majdnem 500 pontot nyomtunk szegenyekre. A vegere csak Player maradt.<#eplus2>#eplus2>pedig volt hogy hatan jottek ellenunk. Nezd meg a cspatmunkat is! Egyforma a pontunk. A TOPike meg nem normalis! <#idiota>#idiota>

Egy jo bableves sose rossz!!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
<#vigyor3>#vigyor3>
Este találkozunk!! 😄
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
gondolom nem hülyeségbõl 😛
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
még nem próbáltam a játékot, de azt tudom, hogy FPS. az lenne a kérdésem, hogy mért ez a lány van a játék borítóján?

😄
ezt a frapsot meg én is vadásztam, de eddig nem találtam nofloppy patchet hozzá 😊
http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu
sorry
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
És csak mert tegnap béna lámának néztem ki:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Varázsolni akkor kell, ha szeretnéd az 1.02-es patch-csel játszani, mert ahhoz még nincs törés... Teljesen mindegy, hogy CD-s vagy DVD-s verzió
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
[...] Te romboló állat! Te sátán!
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
KÖSZÖNÖM!
Azonban állam leesik : I
Eddig semmit nem hallottam errõl a game-rõl. Tetszik! Brutál. Nagyon jónak tûnik az MI és a grafikában amik vannak, vagyis lehetnének 😊 azok döbbenetes alkotások.
Örülök neki, hogy 10-15 perc után lekaszálnak. Ez tetszik!
Azonban tapasztalom, hogy vmi keggyetlen brutál gépigény is kellene ehhez. De hát jó gamma, jó game. Nem baj, csak ilyenek legyenek a jövõben!
Egyedül ami nem tetszik egyenlõre az a vér. Az ölég furcsán néz ki amikor beleeresztek vkibe egy sorozatot... Ill. az, hogy Nekem rögtön kilõ egy "fél tárat".
Újabb kérdésem lenne. A gépem konfigja az aláírásomban szerepel. Jó Isten, ez már lassan egy éves. Francba, megint költeni kell majd 😞
Vagyis ATI 9800Pro-m van. A FAQ-ban van ez a rész:
"
Mit állítsak, hogy optimális legyen a grafika, mert borzasztóan szaggat.
Amennyiben 9800pro vagy 6600GT alatti a kártyád, kapcsold be a DX8 efekteket.
Ezt az Options menüben, a Performance/Advanced video card option/Graphics/ Pixel Dubling, és a DX8 shader on, az-az bekapcsolásával teheted meg.
A többi beállításokkal kisérletezgetni kell, mert gépfüggõ.
"
Tudja v.ki, hogy ezek mit jelentenek és miért is jó ezeket bekapcsolni?
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy jobban fog Tõle futni, hanem a technikai háttér...
köszi: KranaZoli
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Állítolag ezzel már menni fog a game
Elõre is kössz
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu