F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Az, hogy az NTFS-ben 4 gigánál nagyobb fileokat is tucc kezelni, és nem File Allocatiob Table-el dolgozik, hanem indexekkel.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

mi a különbség az ntfs és a fat32 fájrendszer között?
lehet hogy azétz fagyogat le nekem mert ntfs fájrendszerben van?
bocsika a láma kérdésemért<#lama><#lama><#lama>

ok, kösz

fistin
ha fent van, akkor nem teszi fel, hanem csak kiírja, hogy ...mittomén...a tiéd újabb verzió, vagy megfelelõ, vagy megegyezik...tehát mondom nemtom... de a lényeg az, hogy nem tesz fel semmit, hacsak mégsincs fent az a 9c.. ha meg rajta van, akkor meg végigfut rajta, és kész!

DEMO-t fel akartam tenni, hogy kipróbálom a játékot, hogy milyen. de azt irja, hogy a DirectX 9.0c-t fel fogja tenni, és megkérdezi, hogy kilépek-e a telepítõbõl. de nekem már fentvan a 9.0c. ha a Yes-re kattintok, akkor megkérdezés nélkül felteszi, és nem lehet leállítani?

fistin
pont fordítva...
w+guggolás+secondary fire (azaz jobb egér gomb általában) - csúszva rúg
w+ugrás+secondary fire - ugorva rúg
de mondjuk egyértelmû, mert ha ugrasz, akkor ugorva rúg, ha guggolsz, akkor meg csúszva rúg 😊 mind1 😄

grebber
w+c+jobb klikk - szállni lehet rugdosva ezzel.
w+space+jobb klikk - csúszni

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Hogy a fenében lehet rugni a játékban, mert sehol sincs semmi ilyen gomb a beállításoknál, mikor a demóval multiztam, meg állandóan lerúgtak.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ok, thx a választ 😄
sejtettem, hogy ezért... 😊

WizArts
A gépem fullbaszós ûberprofi, a netem meg100/10-es megában. Az jó?? Vagy cseréjjem nagyobbra? Meg asse tudom, hogya 4G Ram elég-e ehhez a lyátékhoz vagy töb-e kel-e nekilye. vagy nem? elég? és a za 7800gxt kártja 512 ddr3 rammal bírja-e a full grafikát, vagy nem-e bírja. nem i sbeszélve a 3500+/64
amd prociról.

Na ma megyek, remélem jót játszunk.. 😄

Naná!!!
Most baj hogy egy kicsit elragattattam magam??
De jok voltunk nagyjabol !!

F.E.A.R. FOR EVER!!!

Na en valami ilyesmire gondoltam. Amirol feluton kileptek az ellenfelek.<#vigyor3>
10 percen belul majdnem 500 pontot nyomtunk szegenyekre. A vegere csak Player maradt.<#eplus2>pedig volt hogy hatan jottek ellenunk. Nezd meg a cspatmunkat is! Egyforma a pontunk. A TOPike meg nem normalis! <#idiota>

Egy jo bableves sose rossz!!

Hahaha! Na errol beszelek.<#vigyor3>Jol sikerult! Grat. Hogy te milyen jol jatszol! Milyen geped van? <#vigyor3>

WizArts
Kész is van 😄

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
<#vigyor3>
Este találkozunk!! 😄

WizArts
Degeci vagy??😄😄 :B hehehe<#mf1>

Namost erre akkor csinálok egy PS-os képet is... 😄😄😄😄😄

Evogordon
Az miért van hogyha megyek egy olyan helyen ahol nagy a terület amit látok kint az utcán akkor elkezd szeggatni de egyébként folyik? Minden beállítás maximumon van az AA és AF kikapcsolva. 6600 Gt kártyával és 3500+ AMD 64-el, 1024 ram.

Pupcika
pontosan 😊

fistin
há hogy a fenébe ne! <#vigyor5>

fistin
miért van a Kör borítóján "egy sápadt arcú, sötétbarna-hosszõ hajú, kissé elõ-halott kinézetû kislány" ??

Gõzöd sincs, hogy vajon miért van egy sápadt arcú, sötétbarna-hosszú hajú, kissé élõ-halott kinézetû kislány egy "F.E.A.R." címû játék borítóján (gondolkozz már egy icipicit)?! <#nevetes1>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

I love Techno
szellem a kis ribi 😊

I love Techno
Olyan mint mikor sof2-ben kiesik vki8 a pályárol😊

hát hogy a játékban van vmi szerepe, vagy mért van ott?
gondolom nem hülyeségbõl 😛

hogyhogy miért? elég értelmetlen a kérdés <#help>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

hi!
még nem próbáltam a játékot, de azt tudom, hogy FPS. az lenne a kérdésem, hogy mért ez a lány van a játék borítóján?

Paintball?<#idiota>

fistin
ha megkérdezik tõletek, hogy mi a világ legjobb fps játéka, mit kell mondani?? <#nyes>

sztz
Nekem annyi a bajom vele hogy ez nem újdonság<#ticking>Rendszeresen van ilyen sajnos<#ejnye1><#guluszem1>

Bugshot? Ezt nezd meg!

Nem mindegy ki ellen jatszol. Amugy meg az kills/deaths arany meg a 2az1hez aranyt sem eri el. Meg aztan a photoshop csodakra kepes!<#vigyor3><#buck>

így már elhisszük 😉
😄

ezt a frapsot meg én is vadásztam, de eddig nem találtam nofloppy patchet hozzá 😊

http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu

Rapid81
Ilyenekkel tele van a játék. Nekem a feje tûnt el tegnap a fickónak egy csõben, de állva maradt. Érdekesen nézett ki. Valamint egyszer én magamon kívülre kerültem. Kb. a csávó hasából szemléltem a tájat, mozdulni meg nem tuttam.

PAtr0n
Na, jó bocsi nem megy nekem ez a képbeszúrás dolog <#szomoru1>
sorry

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

PAtr0n
Sorry ez így egy picit kicsi lett <#fejvakaras>

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

PAtr0n
Hali mindenki!

Nesztek Bugshot! <#nyes>
http://www.sg.hu/galeria/11010896211131184306tn.jpg

sztz
Oooo Thx! KöszI!<#eljen>

WizArts
Itta FRAPS idõkorlát nélküli változata.
És csak mert tegnap béna lámának néztem ki:

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

WizArts
Fraps, half size, 25 fps. (nekem korlátlan) de hamarosan belinkelem, mert feltöltöm az FC-s lapunkra és adok hozzá közvetlen linket. Addig is: hwtfarcryclan.uw.hu

batman
hmm, ezek szerint túlparáztam a dolgot 😊 Viszont zsigerbõl akkor megéreztem, hogy azt az update-et ne töltsem le 😊))

[...] Te romboló állat! Te sátán!

sztz
Thx de az a baj afrapssal hogy nekem csak fél perces videókat vesz fel.De ha lenne regelt crackom...<#worship>

rage
A DVD-s verzió is könnyen elindul, ha 1.0-ás vagy 1.01-es verziót használsz,mert ahhoz már van crack.
Varázsolni akkor kell, ha szeretnéd az 1.02-es patch-csel játszani, mert ahhoz még nincs törés... Teljesen mindegy, hogy CD-s vagy DVD-s verzió

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Felül a FAQ-t ha megnézed, ott van benne...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

batman
Õszintén szólva én nem rég szereztem be a progit, és elõtte olvasgattam fórumokat, ahol elriasztott, hogy a dvd-s verzióval mennyit kell szarozni, hogy elinduljon. Így leszedtem a cd-s verziót, ami mindenféle varázslás nélkül elindul. A hozzám hasonló hozzá nem értõknek ezt tudom javasolni. Az 5 cd-nyi iso is ráfér 1 dvd-re...

[...] Te romboló állat! Te sátán!

DnP
Nekem Fraps vitte 25-30 fps-en a videokat 640*480ban.. 😊 a Load game F9en van, es a fraps is azzal kezdi defaulton a videozast, fel sem tunt hogy veszi a jatekom, csak neha beakadt. Namondom mi a turo van.. akkor latom hogy piros az fps kijelzo, ami a mentesre utalt. 😊 /p4-3000, 6800GT, 1 giga ram, 1024+high/

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

KranaZoli
Bevált, jó volt az általad megadott serial number.
KÖSZÖNÖM!

Azonban állam leesik : I
Eddig semmit nem hallottam errõl a game-rõl. Tetszik! Brutál. Nagyon jónak tûnik az MI és a grafikában amik vannak, vagyis lehetnének 😊 azok döbbenetes alkotások.

Örülök neki, hogy 10-15 perc után lekaszálnak. Ez tetszik!

Azonban tapasztalom, hogy vmi keggyetlen brutál gépigény is kellene ehhez. De hát jó gamma, jó game. Nem baj, csak ilyenek legyenek a jövõben!

Egyedül ami nem tetszik egyenlõre az a vér. Az ölég furcsán néz ki amikor beleeresztek vkibe egy sorozatot... Ill. az, hogy Nekem rögtön kilõ egy "fél tárat".

Újabb kérdésem lenne. A gépem konfigja az aláírásomban szerepel. Jó Isten, ez már lassan egy éves. Francba, megint költeni kell majd 😞

Vagyis ATI 9800Pro-m van. A FAQ-ban van ez a rész:

"
Mit állítsak, hogy optimális legyen a grafika, mert borzasztóan szaggat.

Amennyiben 9800pro vagy 6600GT alatti a kártyád, kapcsold be a DX8 efekteket.

Ezt az Options menüben, a Performance/Advanced video card option/Graphics/ Pixel Dubling, és a DX8 shader on, az-az bekapcsolásával teheted meg.

A többi beállításokkal kisérletezgetni kell, mert gépfüggõ.
"

Tudja v.ki, hogy ezek mit jelentenek és miért is jó ezeket bekapcsolni?

Nem arra vagyok kíváncsi, hogy jobban fog Tõle futni, hanem a technikai háttér...

köszi: KranaZoli

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Tower Guard
Blinkelnétek légyszives ezt: sr7.stop
Állítolag ezzel már menni fog a game
Elõre is kössz

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

examinee
Ujratettem a gépet és fekete képernyõt kapok mikor elindulna a game! Ace mega codeckapackom van fent-> hol tudom azt unactiválni?

Milyen lol, ezzel csak méginkább elmegyí a vásárlási kedv. Én bizti tõlük nem veszek több játékot... Ezek a ratyi védelmek meg csak kitolás azzal, aki megvette.

http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu

sztz
Mivel vetted fel a videót?Én nekem a fraps nagyon akad a gamecam meg mindig hibát észlel<#buck>

Csak eredeti jatekkal tudsz multizni ugy nez ki. Sot meg van hogy azzal sem. Az uj Patch ben olyan erosre sikeredett a vedelem hogy van hogy az eredetivel sem tudsz multizni. Ez nem a jatek hibaja hanem a Sony vedelme (Securom7.xxxx (Aszem)) kicsit tul sok mindent nez at es ha talal valamit ami neki nem tetszik akkor nem indul el a jatek. Magyarul kapsz valami hibauzenetet. Meg nem tudjuk melyik programok okozzak a gondot de valszeg a virtualcd hide a SR7 stop a daemon3.47 es az Antiblaxx nak van koze hozza. Ha ilyenek valaha voltak a gepeden nem fog elindulni. Ez sajat tapasztalatom plusz az infok amit innen onnan szedegettem. Pl en csak ugy tudtam elinditani az erdeti jatekot hogy Win re volt. De azota semmi gondom vele. Viszont van olyan akinek neha megy neha nem (bar ok nem telepitettek ujra a wint). Azoknal segitett a jatek elinditasa elott halozat letiltasa vagy kabel ki a gepbol. Ha megy a jatek utanna halozat vissza. Tehat ez nem jatek hiba hanem a vedelem tul eros. Szerintem egyszeruen hibas. Dehat pont mostanaban pont vannak hasonlo gondok a Sony-nal amit mar kezdenek javitani. Valoszinuleg erre is nemsokara jon valami javitas.