F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EXE
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Meglepõen jól fut egy középszintü gépen a játék!
COD2-vel nem tudok dx9 módban játszani ez pedig 20-25 fps majdnem full beállítással...
Nincs optimalizálva a COD2 az tuti!
(2.4+ Athlon [email protected]+;Zalman 7000B AlCu;3+256 Kingston;9600Xt_550/840+Zalman VF 700;WD 80
Szóval ez csak egy megjegyzés volt!
Sziasztok!
Egy jo bableves sose rossz!!
Játszottam egy jót.
Tény, hogy eddig ennyire jó FPS-el, mint a FEAR még nem játszottam, pedig párat megettem már. Eszméletlen jók benne a grafikai megoldások.
Végre szakadnak a végtagok, van vér rendesen és az, hogy porlik és forgácsolódik minden össze-vissza, hát vmi álom.
Nagyon jó szerintem az ellenfelek mozgása és az MI is. Néha gondolkozom, hogy visszább kéne vennem a nehézségi szinten, mert volt, hogy 5 perc után ledaráltak. Ez van, ilyennek kell lennie egy játéknak!
Csak ilyeneket várnék a közel jövõben. Szerintem frankón bemutatják, hogy mi most a léc, amit meg kell ütni.
Egyedül a CTRL-os motion-t nem nagyon értem, hogy minek, mert eddig 1x sem használtam :o
Tudom, hogy van, de vhogyan nem akaródzik használnom.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
LEÍRÁS
Ha hülyeség nem megkövezni!!😄
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Egyébként már jártam így én is. Nekem is, ismerõsömnek is kellett a Star Gate DVD-je. Megvettem, haver mondta nincs pénze. nem adtam oda ingyé. Eladtam.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Vagy mégis maradt fennt vmi maradvány az eddigi kodekeid közül.
Rapid81: Én meg egy liftben való gugolás alkalmával fennragadtam a plafonon, és csak úgy tudtam a liftbõl kikászálódni, hogy ismét le kellett guggolnom. :B
spoiler
Most nem értem hogy ki a játékban szereplõ fõhösnek a kislány az anyja???
Meg hogy hogyan vált ilyenné a kislány?
Meg a fõgonosz hogy érti azt hogy csak én láthatom õt??
Valaki felhomályosíthatna priviben megköszönném 😄
cu
Személyszerint én nem láttam nem tapasztatam egy bugot sem.
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ennek ellenére hang még mindig nincs. Nem értem....A logók alatt van hang a játék közben illetve a videók alatt meg már nincs. S hiába állítgatok a sound menüben bármit, nem változik a helyzet.
Esetleg ha letölteném a patchet? De akkor meg állítólag már nem jó sz sr7stop...akkor viszont hogyan indul a patchelt game?
Ha valakit érdekel eredeti F.E.A.R vagy Call of Duty 2 játék, bontatlanul és számlával az írjon e-mailt a [email protected] -ra, vagy keresse fel az oldalamat
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Találkoztam a dagadt csiszevõvel és nem találom a kiutat! innen hovatovább! visszaolvastam a forumban, de ne jutottam elõbbre! plz help!
Kösz a segítséget!
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
hankártya driveredet is frissítsd fel.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
mert nekem szerintem azért fagy mert enm bírja a táp
(300Wgagy Mercury)
Ha igen, próbáld meg a kompatibilitást win98/me-ra állítani.
Lehet hogy segít.
Csak halkan, mert ez illegális...
De a probléma továbbra is fennáll. Nem csak a beszédhangot nem ahllom a játékban, hanem semmilyen hang nincs. Az átvezetõ videóknak sincs hangja továbbra sem.
(Ugyanakkor egyéb játékok, pl. Star Wars Battlefront II stb. tökéletesen mûködnek és hangjuk is van.)
Egyéb ötlet esetleg?
Így olyan, mintha Lifeforce-ék hiába dolgoztak volna..... Senki nem nézi./tisztelet a kivételnek!/
"Beléptem a játékba, de a beszéd hangokat nem hallom.
A játék könyvtárában, (C:\Program Files\Sierra\FEAR\) találsz egy WMFADist.exe fájlt, installáld fel, és a hankártya driveredet is frissítsd fel.
Ez a windows media legújabb hangcodeckje, tehát ha felteszed, nem probléma."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Valaki találkozott már az alábbi problémával: Elindul a játék (az 1.0 verzió, patch nélkül) lehet is vele játszani, de NINCS HANG!!! A játék és a videók alatt sincs semmi hang, tök néma az egész . Viszont amikor indul és megjelennek a logók (sierra, nvidia stb) akkor azoknak van hangjuk....
Mi a franc van vele? Hogy lehetne hangot kicsikarni? Mert így egy fos az egész...
Köszi: Berci
nincs crack az 1.02-es patch-hez?
http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu
|Gigabyte 7N400-L (nForce2 Ultra400)| |AMD AthlonXP 3200+| |2x512MB Kingmax DDR433 In Dual Channel| |Asus Geforce 6800GT (350/700)| |Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS| |Maxtor 160GB + 40GB|
Több javítás is található benne +1 új Multiplayer Map. Neve: Asylum
Plusz felkészítik a nemsokára kijövõ SDK Tool-ok fogadására.
Letölthetö Innen
|Gigabyte 7N400-L (nForce2 Ultra400)| |AMD AthlonXP 3200+| |2x512MB Kingmax DDR433 In Dual Channel| |Asus Geforce 6800GT (350/700)| |Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS| |Maxtor 160GB + 40GB|
Szóval nagyon klassz játék, mindenkinek ajánlom. Most gondolkozom az eredeti megvételén, mert gondolom a multija is nagyon király!
egyébként a demo nagyon tetszett 😊