F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arra sajnos nem, úgyhogy még mindíg várhatunk egy új peccsre. <#gunyos1>
WizArts
Nekem pl semmit sem ír, csak nem indul ha online vagyok. Arra is jó?

Akinek olyan problémája van az eredetivel,hogy kiírja indításnál,hogy "Original disk could not find or autenticated" annak ez az exe a megoldás!!Nekem bevált és annak is aki adta..õ pedig a vugames fórumból szedte!!
EXE

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Sziasztok!
Meglepõen jól fut egy középszintü gépen a játék!
COD2-vel nem tudok dx9 módban játszani ez pedig 20-25 fps majdnem full beállítással...
Nincs optimalizálva a COD2 az tuti!
(2.4+ Athlon [email protected]+;Zalman 7000B AlCu;3+256 Kingston;9600Xt_550/840+Zalman VF 700;WD 80
Szóval ez csak egy megjegyzés volt!
Sziasztok!
Azta ilyet meg nem lattam! Eddig nem is neztem. Egy file 3.8 gigabyte! Egy jatekban? Megegyszer azta!

Egy jo bableves sose rossz!!

Jo kis link! Mar le is szedtem azt a ket cuccot. Kivancsi vagyok tenyleg mukodik e. Vegre lesz rovidgatyam Hawaii-i ingel! <#vigyor3>

WizArts
Na ha van a gamiban effekt, akkor az a slowmotion. Nem tod' mit hagysz ki ha nem használod!

KranaZoli
Nah, itt volt vgre a 7vge.
Játszottam egy jót.

Tény, hogy eddig ennyire jó FPS-el, mint a FEAR még nem játszottam, pedig párat megettem már. Eszméletlen jók benne a grafikai megoldások.

Végre szakadnak a végtagok, van vér rendesen és az, hogy porlik és forgácsolódik minden össze-vissza, hát vmi álom.

Nagyon jó szerintem az ellenfelek mozgása és az MI is. Néha gondolkozom, hogy visszább kéne vennem a nehézségi szinten, mert volt, hogy 5 perc után ledaráltak. Ez van, ilyennek kell lennie egy játéknak!
Csak ilyeneket várnék a közel jövõben. Szerintem frankón bemutatják, hogy mi most a léc, amit meg kell ütni.

Egyedül a CTRL-os motion-t nem nagyon értem, hogy minek, mert eddig 1x sem használtam :o
Tudom, hogy van, de vhogyan nem akaródzik használnom.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Ha jól vettem ki a dolgokat,akkor itt van leírás arról,hogy hogyan szerkezd photoshoppal a skineket+van plugin is hozzá!!
LEÍRÁS
Ha hülyeség nem megkövezni!!😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

fistin
már csomagolják otthon a termékeket <#buck>

hi nem tudnátok elküldeni a fear telepítõ kódját erre a címre [email protected] köszi
WizArts
Mos' mér' cikizitek. 😛 egyébként annyiért megéri. ha lenne gubám 12-ért simán vinném a COD2-õt.Addig meg úgyse virítanám a zsét amíg nem biztos, hogy az van benne aminek lennie kell. Van olyan jó haver a póstás gyerek, hogy kiderít mindent a feladóról. 😄 Ha meg személyes az átadás, akkor meg még tutibb a dolog. Bele a laptopba és kész.

Egyébként már jártam így én is. Nekem is, ismerõsömnek is kellett a Star Gate DVD-je. Megvettem, haver mondta nincs pénze. nem adtam oda ingyé. Eladtam.

Frank99
"Mert hülye azért nem vagyok..." :-)))))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

WizArts
Pedig szinte biztos, hogy kodek gondod van. 5.1-es a rendszered? Volt, hogy FC-nek azért nem volt hangja mert vmi miatt összekeverte a beállításokat az 5.1 és a sima sztereó közt.
Vagy mégis maradt fennt vmi maradvány az eddigi kodekeid közül.

Rapid81: Én meg egy liftben való gugolás alkalmával fennragadtam a plafonon, és csak úgy tudtam a liftbõl kikászálódni, hogy ismét le kellett guggolnom. :B

Huh én most vittem végig a játékot, nekem eléggé tetszett csak nem nagyon értem a végét mert kicsit láma vagyok angolból 😞 (sajna németet tanulok)
spoiler

Most nem értem hogy ki a játékban szereplõ fõhösnek a kislány az anyja???
Meg hogy hogyan vált ilyenné a kislány?
Meg a fõgonosz hogy érti azt hogy csak én láthatom õt??
Valaki felhomályosíthatna priviben megköszönném 😄
cu

Tulvasarlas! <#vigyor3> Nagyon jol hangzik! Elkepzelem ahogy bemegyek a boltba es tulvasarolom magam fear-bol es call of duty2-bol. De persze ezt csak a vicc kedveert irtam. Elvileg barkivel elofordulhat.<#vigyor3>

grebber
Nekem pl ilyen nem volt csak egyszer de az is a játék része volt 😄
Személyszerint én nem láttam nem tapasztatam egy bugot sem.

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Ma eljutottam odáig, hogy Alice-al megyek felfelé a lifttel, aztán a harmadik megállás után eccerûen kiestem a lift alján és szépen alulról lttam az egész pályát mielõtt meghaltam volna. Ez sûrûn elõfordul, vagy eccer majd ki lesz javítva valami paccsal?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Frissítettem. Illetve nem tudtam, mert eleve a legfrissebb volt fenn. Az nvidia oldalán nincs frissebb annál amit jelenleg is használok.
Ennek ellenére hang még mindig nincs. Nem értem....A logók alatt van hang a játék közben illetve a videók alatt meg már nincs. S hiába állítgatok a sound menüben bármit, nem változik a helyzet.
Esetleg ha letölteném a patchet? De akkor meg állítólag már nem jó sz sr7stop...akkor viszont hogyan indul a patchelt game?
WizArts
Pff, akkor lehet valamit kihagytál közben......

Wizarts! Lenne egy kérésem! Látom MSI 6800GT-d van. Nekem is lehet hogy ilyen lesz és légyszi írd már le hogy megbízható-e!

Szevasztok!
Ha valakit érdekel eredeti F.E.A.R vagy Call of Duty 2 játék, bontatlanul és számlával az írjon e-mailt a [email protected] -ra, vagy keresse fel az oldalamat
lalakov
A fegyver csak nálam nem látszik a kezemben?
fistin
akkor lehet nálad nem az Fre van állítva 😊 vagy már megnyomtad, és akkor viszont tovább kéne menni 😊

Knox
köszönöm, de valami gond lesz! megtaláltam a gombot, de nem tudom megnyomni! hülyén hangzik, de igy van, nyomogatom az Fet mint az állat, utom, minden, de nem történik semmi, csak villog tovább az 'activate' felirat! hmmmm!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

WizArts
Tovább mész a fegyverszobába, ott kell aktiválnod a pulton egy gomb szerû izét, és gyõzz elhajolni a golyók elõl :B

Knox
Hali!

Találkoztam a dagadt csiszevõvel és nem találom a kiutat! innen hovatovább! visszaolvastam a forumban, de ne jutottam elõbbre! plz help!
Kösz a segítséget!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

kirol
Nekem pl Codegen 480W !!!
Látod ilyenek ezek a márkás tápok!<#nevetes1>

kirol
Egyesek szerint, szerintem meg nem.<#crazya>

WizArts
Esetleg a játék menüében álligasd a hardweres gyorsítást meg az ilyeneket.

Kandurex
Aham, és ezt a sort is komolyan vetted?

hankártya driveredet is frissítsd fel.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

andriska
de nem

nektek milyen táp van a gépetekben?
mert nekem szerintem azért fagy mert enm bírja a táp
(300Wgagy Mercury)

fistin
ez üti a hl2-t! 😊 messzemenõleg 😊

fistin
grafot leljebb venni, driver frissítés... voltak már?

sp2-n használod?
Ha igen, próbáld meg a kompatibilitást win98/me-ra állítani.
Lehet hogy segít.

Csak halkan, mert ez illegális...

Köszi. Megtettem amit írtál, elolvastam a FAQ-t is..:-)
De a probléma továbbra is fennáll. Nem csak a beszédhangot nem ahllom a játékban, hanem semmilyen hang nincs. Az átvezetõ videóknak sincs hangja továbbra sem.

(Ugyanakkor egyéb játékok, pl. Star Wars Battlefront II stb. tökéletesen mûködnek és hangjuk is van.)

Egyéb ötlet esetleg?
WizArts
Minden 10. hozzászólás arról kéne szólljon, hogy van FAQ. És ott bizony sok problémára van megoldás, csak ugye el kellene olvasni.
Így olyan, mintha Lifeforce-ék hiába dolgoztak volna..... Senki nem nézi./tisztelet a kivételnek!/

arty
FEAR 1.02 ellen már nem jó az sr7stop ...

Forza.

Kandurex
Ez a FAQ-ból van ami fent van a kép alatt. Mond csak, te nem láttod?

"Beléptem a játékba, de a beszéd hangokat nem hallom.

A játék könyvtárában, (C:\Program Files\Sierra\FEAR\) találsz egy WMFADist.exe fájlt, installáld fel, és a hankártya driveredet is frissítsd fel.

Ez a windows media legújabb hangcodeckje, tehát ha felteszed, nem probléma."

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sziasztok,

Valaki találkozott már az alábbi problémával: Elindul a játék (az 1.0 verzió, patch nélkül) lehet is vele játszani, de NINCS HANG!!! A játék és a videók alatt sincs semmi hang, tök néma az egész . Viszont amikor indul és megjelennek a logók (sierra, nvidia stb) akkor azoknak van hangjuk....

Mi a franc van vele? Hogy lehetne hangot kicsikarni? Mert így egy fos az egész...

Köszi: Berci
Hy
nincs crack az 1.02-es patch-hez?
mi már le is töröltük 😄

http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu

grebber
Már mikor kijött.

Next PC upgrade: 2022

Na vlk pls küldje el a [email protected] a F.E.A.R mentéseit legyen olyan szíves<#worship> Mert tudjátok nincs kedve így hirtelen ujrakezdeni az egész játékot<#help><#help> Elõre is 1000-er köszönet annak aki elküldi
Dannyka
Jah és plusz nem tudok már írni, valószínüleg régen érettségiztem már.<#idiota><#banplz>

|Gigabyte 7N400-L (nForce2 Ultra400)| |AMD AthlonXP 3200+| |2x512MB Kingmax DDR433 In Dual Channel| |Asus Geforce 6800GT (350/700)| |Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS| |Maxtor 160GB + 40GB|

Dannyka
Kijött a F.E.A.R kövekkezö Patch-a az 1.02.
Több javítás is található benne +1 új Multiplayer Map. Neve: Asylum
Plusz felkészítik a nemsokára kijövõ SDK Tool-ok fogadására.
Letölthetö Innen

|Gigabyte 7N400-L (nForce2 Ultra400)| |AMD AthlonXP 3200+| |2x512MB Kingmax DDR433 In Dual Channel| |Asus Geforce 6800GT (350/700)| |Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS| |Maxtor 160GB + 40GB|

Na, kivégeztem! Gratulálok a készítõknek, végre egy olyan játék, ami tudott újat mutatni! Pont egy éve, a Half Life 2 óta nem volt olyan játék, amin ilyen jól szórakoztam...bár most inkább a "bekakkantottam", "magamalávizeltem" és a "szívinfarktustkaptam" kifejezéseket kellene használnom! 😊

Szóval nagyon klassz játék, mindenkinek ajánlom. Most gondolkozom az eredeti megvételén, mert gondolom a multija is nagyon király!
a demo nem volt tul hosszú. majd kipróbálom a teljeset is.
egyébként a demo nagyon tetszett 😊

Rapid81
Egyébként lehet azért fagyogat mert valami gixer van a gépedben, pl hardverhiba (mem, vidkari, proci).

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/