F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De errõl Lifeforce tudna mesélni, õ a Hungs vezetõje. 😄DD
Amúgy én csak warezba nyomom.
Sokkal szabadabb mint a CS,de a CS is más kategória szerintem.
Van olyan jó,mint a cs:s?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ahhoz meg leszedtem a no cd cracket és akkor se lett semmi
Ugyan úgy nem indult el
AMD Athlon64 3,2+ Venice, Gigabyte GAK8NSC 939, 1GB Hynix D43, Inno 6800GT, 120Gb Samsung, Thermaltake 480W Dual Fan Activ PFC
igy utólag visszaolvasva igazad van csak vki felhozta a daemon 4 et és épp akkor olvasgattam róla és ott volt a fear is és gondoltam belököm ide is, de igazad van semmi köze a StarForce - hoz ... sry ( habár ha ugy vesszük nem volt teljesen értelmetlen a hsz - om 😊)
Más
miért kell egymásután 3-4 hozzászólást irnia egyeseknek, miért nem lehet megfogalmazni 1! hsz - ba?????? hmm ? Félreértés ne essék nem a hsz - ok számával van a bajom hanem a minõségével pl. jancsiszeg komolyan mondom legalább kétszer elolvastam a kommentjeid de az istenért nem tudok rájönni hogy most neked mi a problémád... (lehet én vagyok a hülye 😊 ) ott van az faq ha mindent ugy csináltál és ugy sem megy akkor kérdezd meg normálisan és ha tud majd vki válaszol, attól nem leszel elörébb ha ilyenekkel jössz, hogy na mi van senki nem segít? .....
Erre most akkor csak ez a tiltás lehetõség létezik?
\"Hard to see, the dark side is.\"
AMD Athlon64 3,2+ Venice, Gigabyte GAK8NSC 939, 1GB Hynix D43, Inno 6800GT, 120Gb Samsung, Thermaltake 480W Dual Fan Activ PFC
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
Honnan lehet általában játékok boritóját letölteni ,pl ehez is?
Köszi
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
És az is jó lesz benne hogy legyen benne hang meg az elején ne essek ki a kocsiból és ne maradjak benne a kukában😄
Ezt hogyan kell majd elkerülni?
Mert már ki akar elolvasni 7804 hozzászólást amibõl 7000 baromság ?
Vagy tud valaki olyan magyar oldalt aki bõvebben is foglalkozik vele ?
Next PC upgrade: 2022
"Tehát:
DaemonTools-al mountolod a képfájlt, majd StarForceNightmare -t elindítod, Disable CD, aztán bezárod, majd indítod a játékot.
Nálam ez így mûködött a Starforce-os gameknél.
Eddig igaz csak ezekkel próbáltam:
Cross Racing Championship 2005
F.E.A.R.
Tom Clancy's - Splinter Cell Chaos Theory"
Úgy mit csinál?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Please remove disc from current CD/DVD drive and insert the original disc in another drive D:.
Na errõl ennyit, kellett nekem megint 1.02.
Ezt: Initializing error. This program requires at least Windows 2000 with SPD 1.21 or higher. Kernel debugger must be deactivated.
Na ilyenkor mit lehet csinálni?😊
De amikor le akarom törölni akkor meg nem lehet😄😄😄
De ha egyszer sikerül felrakni akkor csak felrakom mint általában és menni fog rendesen?
Ezt ajánlom mindenkinek...