F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ez jó az eredetihez is,hogy ne kelljen karistolni a korongot????

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

rage
Csak szólok, hogy kipróbáltam, mûködik.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

még csak belenéztem a játékba, olyasmi mint a hf2 volt, ha jól látom. sztem a graf motor ua, meg hasonló a hangulata is. egész jónak tûnik

rage
Próbáld itt :

http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=fearnodvdv102-emp!rar

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

gizzda
Hát én nem látok ott ilyet....

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

rage
gamecopyworld-ön van Emporio féle crack az 1.02-höz
Valaki próbálta már?

gizzda
Nekem sajna az istenér nem indul el a game az 1.02-es pachel... :-( asszem akkor egy kis idõre félre kell tennem :-(

forza milan
Ami még fontos!Deamon 4-gyel mountoljatok!Azis linkelve van a topicban,gyengébbek kedvéért #7839 -as hozzászólásban!Starforce Nightamrenél mindig Enable cd-z nyomjatok,és ellenörizzétek hogy visszajött e a cd meghajtó,mert ha nem akkor egy párszor nyomogatni kell,vagypedig ujra disable cd,aztán enable cd!Sr7 stop nemkell!Elöfördulhat olyan hiba(söt elö fog fordulni!!!),hogy nem több alkalommal el,ennek a megoldása,hogy ujramountolod az imaget,aztán katt a disable cd-re az sn-ben,aztán ugye enable!Tönnek nemnagyon tudok mondani,nekem igy indult!

WizArts
Na jó, hogy 100% nincs, mert mindenben lehet hibát találni, de ez nevetséges. Elõször favorizálja, majd késõbb lefikázza.
Azért monnd igazat is...néha....
Nem járt meatingre az emberünk. Ott ugyanis úgy szokás, hogy két jó közé beszúrnak egy lebaszást...:B

forza milan
Van egy egyszerübb,és pompás megoldás!Ezt a filet fel kell rakni,akinek esetleg nem indulna a game 1.2vel!A german versio senkit setévesszen meg,minden marad angol(Magyarositásnál nemtudok segiteni...)Naszal felrakod ezt:uncut 1.2
Bemountolod avinyodon lévö imageét a gamenek!Aztán letöltöd ezt:Starforce Nightmare
Elinditod,katt a Disable cd-re!1.2es patch link:1.2.Mindenekelött ezt rakd fel,ha érdekel a patch,megha végigakarod tolni,ugyanis patch nélkül egy idö után nem fog stimmelni!Ha nemindul ugyse ahogy irtam,akkor rakd fel a patch felrakása után a hotfixet!#7841!Nagyjából ennyi,a többi cucc linkjét megtalaláljátok a topicban!

forza milan
Értelmes,a disable cd gomb(dvd-n van az imagem),naszal az letiltja a dvd olvasot(mellekesen mondom,hogy nagyon nehéz visszaállitani...)na mind1,valami normális megoldást tudna valaki mondani?

forza milan
Nemtudom neked igy hogy lehetett jó,mertnekem nemjó,ujraraktam,mindent ugy csináltam ahogy irtad,és mégsejó!!!Valaki megoldást???

Sheke
gyerekek le updatelem hideolok benn van a dvd és nem megy ez miért van??????plz help

Le Parkour

forza milan
pfffffffff,aki ezt irta...

Sheke
semmi értelme a starforcenak aékül is megy csak szólok ennyi meg nem kell nekem hotfix se meg semmi

Le Parkour

ha normálisan írnád le, lehet tudnának segíteni.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Sheke
mondjátok mááá

Le Parkour

Sheke
plz helpp naon fontos lenne

Le Parkour

gizzda
Sziasztok...ma el akartam inditani a Gamet (single player) egy mentett állásról induljon de azt írja ki miután végig ment a betöltési csík hogy: " Disconnected from server" Na de Single playernél??? LOL.... Szóval most már gamelni sem tudok vele sinlibe....
Próbáltam hogy nem kapcsolodok a nethez de akkor is ugyan az a kínja......
Egyébként én még nem töltöttem rá semmilyen pachet...

Valakinek van valami ötlete?

Elõre is köszi

Sheke
mivan h adislabe cd zek és mégse akér benn van a dvd akár nem és a hotfixel van lecrackelve???PLZ HELPPPP!!!!!!!!!!!!!!

Le Parkour

XeeN
Inkább sajnálatos... <#banplz>

CrowbaR
<#action><#lama><#banplz><#wave>

grebber
Hát nálam 100%-os a game nincs benne olyan ami nem tetszik csak egy a gépigény.
Minden ottvan a toppon.
Azt még megcsinálhaták volna mert jól nézne ki hogy a falon ottmaradnak a leválások de ahhoz akkor mégnagyobb gép kéne.

Next PC upgrade: 2022

andriska
Mittomén <#idiota>
Csak szórakoztam szilverbával <#nyes>

Neked lát az ase magyar szervereket???

andriska
Te lenni télleg a nágy Winettú?

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! Nálam nem hallat semmi hangot ez a frankónak tûnõ játék... Tudom fel kell telepíteni az WMFADist.exe-t, ez meg is történt sõt felraktam az 1.01-es patch-et is és megnéztem a hangkártya (sb live 5.1) driver-t is de nemvolt frissebb. Szóval nemtudom ezekután mitlehetne még vele kezdeni, ha van ötletetek akkor írjátok meg! Köszi
PLEASEEE HEEEEELP <#nemtudom>
andriska
Szerintem a grafika van olyan jó,hogy ne 'csak' 88%-ot kapjon.
Hangok is kíválóak,véleményem szerint 90% fölött van az is.
Az való igaz,hogy a közepétõl elég egyhangúak a helyszínek és egy kicsit untam,de a 65%-os játékélmény egy kicsit nevetséges...
Én 85%-ot adnék végeredménynek!

Kandurex
Játékélmény magasabb, a többivel egyetértek: így nekem olyan 81 - 85% körül jön ki.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

andriska
Hát ez tényleg lol :

Értékelés:

Grafika: 88%
Hangok: 85%
Kezelhetõség: 83%
Játékélmény: 65%

Végeredmény: 76%
<#szomoru1>

lol?
Ezek úgy akarják felhívni magukra a figyelmet ,h minden jó játékot lehúznak?<#wilting>

http://thenamelessphoto.com/

látod, csak egy kicsit gondolkodni kell

CrowbaR
kabbe!<#mf1>

andriska
ase<#eplus2>

CrowbaR
Hi all!
Pls írjon nekem valaki magyar szerver ip-ket ami 1.02-n fut.
Elõre is tnx!

WizArts
Vannak, olvasnak....
Én speciel egy ideig bírtam a sarat, de már csak olyan hsz-re válaszolok ami tényleg komolyabb probléma lehet és nem warezos. Semmi bajom a warezosokkal, nekik is segítettem jó párszor, de például amikor egy oldalon 10x van ugyanaz a probléma csak más felhasználótól és az elõzõ oldalak tartalmazzák a választ rá akkor erõsen elgondolkodok, hogy írjak-e egyátalán. Még egy FAQ-t is amit Lifeforce-ék és a többiek készítettek.
Mert úgy tûnik hiába fáradtak vele. Kevesen veszik a fáradtságot és az idõt arra, hogy átnézzék.
A legfrissebb driver fennt van-e??? Ez olyan alap dolognak kellene lennie, mint hogy a cigit meg kell gyújtani. Új játék, új driver ami támogatja, kihasznállja a kártya minden MHz-ét. Vagy épp kompatibilitást ad a régebbi típusokhoz. Ez alap.

Bocs. Megint nyers voltam. Tudom.

Ja! Hosszú idõ óta Kekszike az aki azt is leírja, ha sikerült kiiktatnia a hibát. Egy ember az egész oldalon. lol. Neki legalább ez is természetes.
Ha többet írok már tuti megbántanék mindenkit. De valahogy most telt be a pohár nálam. Sry. Persze ha galiba van ne ilyesszen el senkit a modorom. Tudok normális is lenni. Csak nem most.

A hungs nem megy mar.
Tort serverekrol nincs hirem de jo lenne ha volna mert par jo jatekos kiesett igy.
A tobbiek nincsenek eltunve. Jartszunk minden nap. De mivel ertelmes dologrol nincs szo mostanaban ezert nem ir senki szerintem a regiek kozul ide.
Pl most is megyunk paran gyilkolni.

Egy jo bableves sose rossz!!

KeKKSZike
A driver frissítéssel megoldódtak a problémák!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

KeKKSZike
Lehet, hogy az lesz a probléma... És a fegyver miért nem látszódik? 😮 😄

fent van a legfrisseb videokártya driver???

KeKKSZike

KeKKSZike
Szaisztok!

Nekem olyan problémám van, hogy... Amikor játszom, akkor a fegyver nem látszódik, csak a célkereszt? Hol lehet azt beállítani, hogy a pasi kezét + fegyvert is lássam miközben a kezében tartja, lõ?!

Vannak bennt egyáltalán?
Sajnos akik itt voltak szinte eltûntek 😞
Mintha kihalt volna ez a topik.
a hungs-ra probálok. De próbál kapcsolodni. És egy idö után disconnectes server-t ir.

Töltsd le az "The All-Seeing-Eye" nevû progit, és azon keresztûl menj fel a hungs serverre, vagy próbállj meg belépni egy külföldire.
létezik használhato törtszerver?

KeKKSZike
Szaisztok!

Nekem olyan problémám van, hogy... Amikor játszom, akkor a fegyver nem látszódik, csak a célkereszt? Hol lehet azt beállítani, hogy a pasi kezét + fegyvert is lássam miközben a kezében tartja, lõ?!

Egy pontot kihagytam.
Tehát ezt a hotfix-et is fel kell rakni

Köszi a segítséget Newfronter. 😊

1.02 patchez megoldás.
1. Ne hagyd updatelni a játékot!
2. Mountold a DaemonTools4el
3. Töltse le innen az updatet És telepítsd fel!
4. Töltsd le a SFnighmare 1.12t. Indítsd el. És katt a Disable CD-re.
5. És már is mehet a játék.