F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=fearnodvdv102-emp!rar
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Valaki próbálta már?
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
Azért monnd igazat is...néha....
Nem járt meatingre az emberünk. Ott ugyanis úgy szokás, hogy két jó közé beszúrnak egy lebaszást...:B
Bemountolod avinyodon lévö imageét a gamenek!Aztán letöltöd ezt:Starforce Nightmare
Elinditod,katt a Disable cd-re!1.2es patch link:1.2.Mindenekelött ezt rakd fel,ha érdekel a patch,megha végigakarod tolni,ugyanis patch nélkül egy idö után nem fog stimmelni!Ha nemindul ugyse ahogy irtam,akkor rakd fel a patch felrakása után a hotfixet!#7841!Nagyjából ennyi,a többi cucc linkjét megtalaláljátok a topicban!
Le Parkour
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Próbáltam hogy nem kapcsolodok a nethez de akkor is ugyan az a kínja......
Egyébként én még nem töltöttem rá semmilyen pachet...
Valakinek van valami ötlete?
Elõre is köszi
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
Le Parkour
Minden ottvan a toppon.
Azt még megcsinálhaták volna mert jól nézne ki hogy a falon ottmaradnak a leválások de ahhoz akkor mégnagyobb gép kéne.
Next PC upgrade: 2022
PLEASEEE HEEEEELP <#nemtudom>#nemtudom>
Hangok is kíválóak,véleményem szerint 90% fölött van az is.
Az való igaz,hogy a közepétõl elég egyhangúak a helyszínek és egy kicsit untam,de a 65%-os játékélmény egy kicsit nevetséges...
Én 85%-ot adnék végeredménynek!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Értékelés:
Grafika: 88%
Hangok: 85%
Kezelhetõség: 83%
Játékélmény: 65%
Végeredmény: 76%
<#szomoru1>#szomoru1>
Ezek úgy akarják felhívni magukra a figyelmet ,h minden jó játékot lehúznak?<#wilting>#wilting>
http://thenamelessphoto.com/
Én speciel egy ideig bírtam a sarat, de már csak olyan hsz-re válaszolok ami tényleg komolyabb probléma lehet és nem warezos. Semmi bajom a warezosokkal, nekik is segítettem jó párszor, de például amikor egy oldalon 10x van ugyanaz a probléma csak más felhasználótól és az elõzõ oldalak tartalmazzák a választ rá akkor erõsen elgondolkodok, hogy írjak-e egyátalán. Még egy FAQ-t is amit Lifeforce-ék és a többiek készítettek.
Mert úgy tûnik hiába fáradtak vele. Kevesen veszik a fáradtságot és az idõt arra, hogy átnézzék.
A legfrissebb driver fennt van-e??? Ez olyan alap dolognak kellene lennie, mint hogy a cigit meg kell gyújtani. Új játék, új driver ami támogatja, kihasznállja a kártya minden MHz-ét. Vagy épp kompatibilitást ad a régebbi típusokhoz. Ez alap.
Bocs. Megint nyers voltam. Tudom.
Ja! Hosszú idõ óta Kekszike az aki azt is leírja, ha sikerült kiiktatnia a hibát. Egy ember az egész oldalon. lol. Neki legalább ez is természetes.
Ha többet írok már tuti megbántanék mindenkit. De valahogy most telt be a pohár nálam. Sry. Persze ha galiba van ne ilyesszen el senkit a modorom. Tudok normális is lenni. Csak nem most.
Tort serverekrol nincs hirem de jo lenne ha volna mert par jo jatekos kiesett igy.
A tobbiek nincsenek eltunve. Jartszunk minden nap. De mivel ertelmes dologrol nincs szo mostanaban ezert nem ir senki szerintem a regiek kozul ide.
Pl most is megyunk paran gyilkolni.
Egy jo bableves sose rossz!!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Nekem olyan problémám van, hogy... Amikor játszom, akkor a fegyver nem látszódik, csak a célkereszt? Hol lehet azt beállítani, hogy a pasi kezét + fegyvert is lássam miközben a kezében tartja, lõ?!
Sajnos akik itt voltak szinte eltûntek 😞
Mintha kihalt volna ez a topik.
Nekem olyan problémám van, hogy... Amikor játszom, akkor a fegyver nem látszódik, csak a célkereszt? Hol lehet azt beállítani, hogy a pasi kezét + fegyvert is lássam miközben a kezében tartja, lõ?!
1. Ne hagyd updatelni a játékot!
2. Mountold a DaemonTools4el
3. Töltse le innen az updatet És telepítsd fel!
4. Töltsd le a SFnighmare 1.12t. Indítsd el. És katt a Disable CD-re.
5. És már is mehet a játék.