F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na de ha megvan a Daemon Tools akkor már csak fel kell raknom és megy rendesen?
Vagy rakjak hozzá patchet is?

AMD Athlon64 3,2+ Venice, Gigabyte GAK8NSC 939, 1GB Hynix D43, Inno 6800GT, 120Gb Samsung, Thermaltake 480W Dual Fan Activ PFC

valaki legyen szíves és adjon már egy linket ahonnan le lehet tölteni a daemon tools 4-et😊))

AMD Athlon64 3,2+ Venice, Gigabyte GAK8NSC 939, 1GB Hynix D43, Inno 6800GT, 120Gb Samsung, Thermaltake 480W Dual Fan Activ PFC

grebber
Ilyen csunya nekem is volt amikor csak hülyeságbõl elkezdtem mindent lowra tenni és ennél még van csunyább verziója is 😄

Next PC upgrade: 2022

ssdd
Hi all!
Nagyon jól sikerült a játék! Az effektek (már mint a füst, a golyónyomok a falon ...stb.), a fények, a textúrák hihetetlenül jók, a hangokról nem is beszélve. Nem hiába a magas gépigény. Saját véleményem szerint, ez a játék az eddegi legjobb az FPS-ek közül. Remélem lesz még ehhez hasonló remek játék a közeljövõbe.<#taps>

WizArts
Igen, a warez élni fog. Nekem is megszakadt a szívem amikor kiadtam a 10-est érte, de pont ezek miatt az idegeskedések miatt nekem megérte.....

WizArts
A textúrát nyugodtan felhúzhatod maxra, és próbállgasd még mit, mivel raksz össze. néhány hsz-el ezelõtt jóval kisebb gép konfigurálása le van írva részletesen. Indulj ki abból.

Bahh, jól elvagyok magamban...
Közben megtaláltam, bekapcsolva hagytam ezt a pixel double nevû dolgot, ami a dx8 effects felett van. Ha a kurzorral rámutatok alól írja hogy a fele felbontást használja ha ez engedélyezve van. Tudnám mi értelme :/
Így most szép, shaders maxon de volumetric lights off 😞 Esetleg 800*600 ban bírná majd még megnézem reggel.
Siker!!!
Na szal pls vki adjon ötletet miért ilyen ronda???
A lenti kép 1024*768 -as felbontáson készült, FSAA nélkül, effects-ben minden medium, dx8 kikapcs, a többi meg low medium, nem megyek bele mert sztem nem emiatt kockás.
A kép bal oldalán látszik csak igazán a korlátnál.
Másnak nem volt ilyen?
kb erre számítottam, elsõre nem mehet minden simán :

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Hello mindenkinek.

Végigolvastam jópár oldalt, de erre nem láttam orvosságot:
Szal a gamma szépen fut nálam akadás nélkül 9800pro-n 1024-ben, de csak FSAA nélkül ami érthetõ is nem is ez a gondom. Nekem nem kellene az élsimítás, eddig is megvoltam néküle, de nálam enélkül játszhatatlanul kockásak a vonalak szélei. De olyan szinten, mintha 640*480 ban lenne. Egyszerûen bûn ronda. Ha meg bekapcsolom az élsimítást (elég 2x -esre) akkor normális, minden ok.
Most 800*600-ban 2x FSAA meg a többi medium közelében kb.
Megjegyzem, az fps-ek így 20% 250 alatt, 20% 40 felett és 60 a kettõ között. Ha meg kikapcsolom az élsimítást 100% 40 felett. 😊 Csak RONDA!!!
Proci 3200+ barton, 1 giga rammal.
Megpróbálok képet benyomni, remélem sikerül:
""
Igen az, de rakd fel a Securom fixet is, ami kijött a játékhoz, ezt le tudod szedni egy legális oldalról....
torrente
Nem találtama faq-ban és egy kicsit el vagyok maradva a játékkal ezért is kérdezem, hogy a cd-s verzió jó, rippelés nélküli? Vagy valamelyik másik verziót ajánljátok? ahogy olvasgatom, daemon tools 4 és 1.02-es patch a jó választás. Igaz ez?

Thufir Hawat
Valószinû
A warez örökké élni fog 😄 Nem értek hogy van ennyi pénzetek... szerintem bármilyen csúcs játék is nem tudnék adni érte annyi pénzt, nekem ez kikapcsolódás, meg egy érdekes és élvezetes játék. Már szinte természetesek veszem hogy ingyen van. Tényleg nagyon tetszik a játék... a HL2 mellet a másik kedvencem. De akkor sem költeném rá a pénzemet. Kár hogy nem újjítottak be a multin, kevés játékmód támogatja a taktikus csapatjátékot... de ez van ez a trendi: szaladni is klikkelgetni. BF2 RLZ 😄

Igen.
Akkor most nekem van warezes verzióm akkor ha megszerzem a dameon tools 4-et akkor menni fog a játék rendesen?

WizArts
lol, warezosok hajrá😊 mostmár tudjátok honnan 😄 remélem menni fog. 😊

De a SG topikban igen: Daemon tools 4 topik 😄DD
...már mindenki teszteli...
Nincs is még dtools 4 az oldalukon...

\"Hard to see, the dark side is.\"

Mi??? Nebassz komolyan?? Most töröltem le...<#falbav>

Az 1.02-es patchel megy a FEAR mostmár warezosoknak is csak D-Tools 4-el!!<#eljen><#vigyor>
Akkor most töröljem le és rakjam fel újra és csak az 1.01-es patchet rakjam fel rá?
És akor talán jó lesz?
Mert tudod letöltöttem a FAQ-ból azt a fájlt hogy ne essek ki a kocsiból az elején amikor kezdünk de ugyan olyan szar

Köszi! (ja nehogymá te kérj bocsánatot😊

WizArts
Megnéztem, és nem ajánl fel törlést, mint pl az FC peccsei. Sajnos reinstall lesz a vége....... sorry

1.02 lelehet törölni vagy reinstall marad? (warez) Valamint hogy lehet hogy a játékban, amikor kérdezi, csak az 1.01-et rakatom fel vele?

WizArts
Ömlesztve: /bocsi/

A warez nem megy elvileg csak az 1.1-el. Ahhoz van crack az faq ban.
Nem vagyk biztos benne, de tedd fel mindkettõt sorban.
Cd key-t is lehet generálni az faq-ban van link hozzá.
Lehet, hogy többször kell generálni mire lesz egy elfogadott kulcsod.
A haverodnál lehet nincs olyan cucc fennt a gépén ami nálad esetleg megtalálható, és az okozhat galaibát. Nézzétek meg mi lehet az a progi vagy bármi, ami befolyásolhatja a gamit.
Az én eredetimmel még 2 haverom játszik, mert náluk nincs net, így nincs lebukás a cd kulcsal.
Azt sajnos én nem tudom megnézni milyen securom van azz új exe-n.

nekem warezes verzió van meg
De az hogy lehet hogy elvittem az egyik haveromhoz ott meg ment itt meg nem

grebber
Még anyi 1.02 elõtt kell a másik patch vagy mehet egybõl az 1.02?

Megnéznétek A-Ray scannerrel, hogy ez a javított exe milyen verziójú securomot tartalmaz ? Köszi!
WizArts
<#worship> 😄

Az nincs, ez csak egy javított exe, mert egyeseknél azt csinálta hogy nem indult a játék az 1.02 vel csak ha elötte lelötted a netet, na ez azt hivatott javitani .....
persze eredeti játék esetén<#crazya>,
említették lejebb, hogy 1.02 - höz még nincs crack ...

Wizarts rakd fel, menni fog nekem is megy, nem kell lelöni a netet minden inditásnál...

WizArts
Az elõbb belinkelt hotfix csak 5 megás, az eredeti meg vagy 120. Ma kipróbálom, nekem megy-e az eredetivel....

grebber
F.E.A.R. Hotfix für Version 1.02 ebbe a rendes 1.02 is benne van?

WizArts
Nekem rengeteg van a gépen, de egyiket sem futtatom. Mindet az épp elindított alkalmazás nyitja. Tilts le minden kodeket az msconfig-ban, és próbálld úgy.
Nekem fennt az Ace, Gordiant, K-lite, stb. De nem töltetem be vele alapból.

milyen codec packet ajánlatok hogy jó legyen a játék?
a k-lite codec az jó?

WizArts
Jaja..... Elég komoly védelem lett rá kitalálva. A FEAR nem a legdrágább új játék. Még szép, hogy ennyire védik bár biztos lesz törés erre is egyhamar.
Nekem is eredetim van. Az eléggé kiborító, hogy még ezzel is alt+tab-ozni kell ha van pl. Alcohol 120% a gépen vagy épp daemon tools.
DE!
Kimagaslóan jó az MI /AI/ És a grafikája az effektei zseniálisak.

Szerintem vedd meg a jatekot. Mi paran itt mar megtettuk es jokat jatszunk vele. Az 1.02 patchel nem megy a tort game. Ha jol tudom meg nincs ra crack.

Egy jo bableves sose rossz!!

WizArts
Az FAQ-ból próbálltad a no dvd krekket? És egyátalán eredetid van vagy warez?

de akor mit csináljak hogy menjen valahogy mert én azért szeretnék vele játszani

Jah, 1.02 nekem se megy se hotfix-el, se netkikapcsolással.

De meg megnézem a folyamatokat hogy mik futnak a háttérben és látom hogy ott fut a FEAR.exe és 100%-ig eszi a procit
Na erre mit léptek?😄😄

az baj?

nekem fenn van az 1.01-es patch meg az 1.02-es is

azt a hotfix-es faszságot is elindítottam de semmi

Na ismét hello all

Megcsináltam amit mondttatok letöröltem az ace-t meg bontottam a netet is és akkor se megy vagy is kiírja hogy tegyem be a cd-t
Ilyenkor mi a teendõ?

Üdv
végre itt a 1.02 es patch okozta inditási zavarokra a javitás
F.E.A.R. Hotfix für Version 1.02
kiprobáltam és mükszik ... nincs többé alt+tab

Igazad van azt elfelejtettem. Bar en ott is inkabb a zaszloert rohangalok. <#vigyor3>

Egy jo bableves sose rossz!!

Blenda Stompa
Nem igaz, mert CTF alatt is lehet kempelni...én általában egyedül védem igy vagy úgy zászlót és megvan az eredménye...<#buck>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

WizArts
<#worship>

WizArts
Az 1.02-es peccs csinállja. Ha online vagy akkor nem indul a gami. Furcsa, de így van. Bontsd a netet, úgy elindul a gami aztán alt+tab -bal le az asztalra, és net bekapcs. Így mennie kell.

Próbáld meg a codec-eket eltávolítani a gépedrõl (ACE codec Pack stb.), s
tedd fel újra. Nekem a demonál volt ue a probléma. Uninstalláltam az ACE Mega Codec Packot, majd feltalapítettem újra, s jó lett. Egy próbát megér.