F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En nem tudom hogy lenne 1.03 de lehet lemaradtam valamirol.
Az erdeti megy rendesen. Persze voltak gondok de nem a jatek hanem az eros vedelem miatt. Remelem ezt enyhitik majd mert tenyleg voltak gondok vele.
A "masik" verzioval ugy tudom nem lehet multizni de single siman megy mar az 1.02-vel is. Arra van mar valami. De az addig meglevo menteseid elszallnak ha felrakod a Patch-et. Amugy szerintem erdemes megvenni mert mar kijott az SDK hozza par napja es most kezdenek szallingozni hozza a Custom map-ek. Ma is voltam paron es volt amelyik eleg jo volt. Volt amelyiken bizonyos helyekre csak gugolva lehetett bemenni es a zene is kiraly volt. Ja meg Life lehet megint csinal hungs-ot.

Egy jo bableves sose rossz!!

cateyeHU
Az igazság az, hogy elvette a kedvem a vásárlástól az, hogy olvastam az eredeti sem problémamentes igazán.

cateyeHU
Szia !
Nem vettem, meg, az eredetit. Megy a másikkal ?

cateyeHU
Belinkelné valaki az 1.03-as pöcst ? (Nem mintha az "olcsó" verzióval mûködne, de hátha rábeszélem magam hogy kipróbáljam ) Köszike

Szia! Mikor jottok mar a kiscsakoval irtani a nepet? <#vigyor3>

cateyeHU
Üdv az õstagoknak !
Csak azért írok, mert nem voltunk a fórum elsõ lapján 😊

Fenrir
én még nem jöttem rá hogy hogyan lehetne

A halál csupán a kezdet...

cateyeHU
Bal kézzel engedd el !<#vigyor5>

vissza lehet vhogy váltani egy pisztolyra ha már kettõt fog a kezében ?

andriska
2 nap nem alvás után arra jövök fel,hogy valaki játsza a sértõdöset,mert nem kapott választ.De könyörgöm ez egy fórum,aki tud(akar) az segít,aki nem az nem.Ennyi!Lehet,hogy nem szépdolog ha tud segíteni és mégse teszi.DE! Akkor se osszon már ki bennünket,csak mert nem segítettünk.Nem látogatja mindenki túl gyakran a forumot,vagy épp még nem ért el addíg,vagy már letörölte,ezer oka lehet hogy nem segít.Ez meg itt lebasz minket.Lehet hogy szemét voltam és nyers,csak nagyon kitudok akadni az ilyen embereken.

Legtöbb mindent a F.A.Q.-ból néztem ki,nem emlékszem,hogy olyan sokat kérdezõsködtem volna.

Fenrir
btw ez engem is érdekelne, hogy végülis mi a történet

PAtr0n
Na helló mindenki!

Bocs, hogy ilyenekkel zargatok mindenkit, de ez a kérdés/kérés nincs a Fakk-ban <#buck> Le tudná vki írni privibe, hogy mi a lényege a játéknak? Már végigvittem én is, egy kicsit azé vágom az angolt, de valahogy nem állt össze kép:
Az igen, hogy: azé kûtték ezt a speckós csapatot, hogy kiderítse mi történt azon a telepen vagy min, meg, hogy kinyirják azt a Paxton Fettel-t, mert gondolom nem tetszett senkinek, hogy hullákat eszik. A játék közben vannak látomások, ezeknek is csak a felét értettem. Annyit kivettem a játék végére, hogy a nõ aki az ágyon fekszik, az anyám, én voltam a bébi, és azé ordít mert elvettek tõle, valami project miatt. Na most a kislány aki megjelenik néha a játékban az ki? Az anyám kiskorában? Meg a vége felé amikor az üvegajtón keresztül látom, hogy kinyírja a dokit az a valami, az is az anyám?
Hogy jön a képbe a Paxton, meg a szõke cica? Elborult volna anyuci agya, oszt kinyírt mindenkit mert vérszemet kapott a gyereke miatt?
Nem értem.... <#nemtudom> lehet hogy én vagyok láma, de ez nekem magas.
Ha tud valaki egy kis idõt szakítani erre, vagy tud egy linket ahol ezt elmesélik, akkor megköszönném, mert nagyon érdekelne a sztori tisztán.
Így, ha már érteni fogom teljesen, akkor még nagyobb játéknak fogom tartani az biztos.
Köszi!
<#wave>

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

grebber
Az a szégyen hogy megvettem a gamet eredetibe de az a DVD meghajtoimat még hirbõl sem látta egyszer sem vettem még ki a tokból.

Next PC upgrade: 2022

Pontosan, mondjuk én csak háromszor telepítettem ujra a patch miatt :p 😊
pedig egyszer végigtoltam a singlit, csak ugye elvesztek a mentéseim ....

Sziasztok!
Ha valakinek semmi féle képpen nincs hang a F.E.A.R-ben az rakja ujbol a gépet vagy a codekekt szedje uy le hogy semmi ne legyen belöle.
Nekem mikor fent volt egy codek akor nem ment a F.E.A.R.
dE LESZEDTEM A CODEKET DE HANG AKKOR SE VOLT PEDIG MINDENT CSINÁLTAM.aZTÁN MEGUNTAM AZ EGÉSZET AZ fELRAKTAM a Windost.
De most má jó😊)))
<#wilting>
I love Techno
Andriskát fikázod azt közben cheateket osztogacc... te ultra gyökér... (inkább tanulj meg jáccani mások fikázása helyett)

CrowbaR
<#ejnye1><#lama>

MerlinW
Kicsit átláthatatlan lett😄

Itt a link

[merlinw.org]

MerlinW
save-em nincs, de játék közben nyomsz egy T billentyût, oszt beírod hogy maphole . Ezzel ugrik egy szintet.

További cheat-ek:

guns All Weapons
tears all weapons + infinite ammo
build display build version
armor Full Armor
gimmegun assault rifle get assault rifle
gimmegun cannon get cannon
gimmegun dual pistols get dual pistols
gimmegun frag grenade get frag grenade
health Get Full Health
ammo Get Loads of Ammo
gimmegun missile launcher get missile launcher
gimmegun nail gun get nailgun
gimmegun remote charge get pipe bomb
gimmegun pistol get pistol
gimmegun plasma weapon get plasma railgun
gimmegun semi-auto rifle get semi-auto rifle
gimmegun shotgun get shotgun
gimmegun submachinegun get SMG
gimmegun proximity get trip mine
poltergeist ghost mode
god God Mode
gear increased health and boosted reflexes
pos Position Mode
maphole skip to next level
kfa weapons + full ammo, armor & health

[merlinw.org]

MerlinW
OFF

Sok mindent átéltem már itt az SG-n, röhögtem másokon-másokkal, anyáztam másokat, de azt többnyire magamban. Esküszöm fórumba ilyet még nem nagyon írtam, de te egy igen nagy faszkalap lehetsz. Gondolkodjál már egy kicsit...

[merlinw.org]

Hi!

A magyarításról mit tudtok?
Akik szingliztek azok valszeg már megtörölték a játékot, vagy még nem tartanak ott.
Akik multiznak, azok vagy nem toltak a szinglivel, vagy már 6x újratelepítették a játékot a patch miatt, így nincs meg a mentés.
Ez nem volt szép tõled...
Te kaptad itt a topicban majd a legtöbb segítséget.
Semmi bajod nem lesz ha tovább adod, és nem leszólod a másikat.
andriska
ki nem szar le...

Fenrir
én pl csak single-ben játszok de kétlem hogy már a hetedik pályánál járnék

Itt sokan mint pl en ki sem probaltak a single reszt. Nemhogy a 7ik palyaig eljutottak. A tobbiek meg szegyeljek magukat. De igy legalabb kideritheted hogy tenyleg valtoznak e a szituk.

Fenrir
nincsmit, jó játékot ha sikerülne

köszönöm a gyors választ, ki fogom próbálni
Fenrir
ace-val inkompatibilis, ezt tanúsíthatom

próbáld ki ezt: K-Lite Codec Pack

mindent tud mint az ace (ac3, divx, xvid, stb...) és mellette megy a fear is

sziasztok!

elolvastam afaq-ot, de nem teljesen tiszta, milyen kodekpakkot kellene inaktiválno v leszednem?
ace mega codecs pack?nem hiszem.....
tudna vki segíteni?
köszönöm,

dave
gizzda
Vazzeg nehogy már nincs valakinek egy szaros mentése (7.pálya környékéröl)....... Most kezdhetem elöröl a gamet...köszi a segitséget srácok.....

Itt könyörgök érte 2 napja azt egy szeros választ sem kapok...ennyire ne figyeljünk már egymásra!!!

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

grebber
Ja amugy hogyhogy ehhez csináltak cracket a többi Securom 7-es gamehez meg nem?Ennyire szar Securom 7 lenne a FEAR-en vagy a többi gamen nagyon új?

Next PC upgrade: 2022

Úúú az nagyon jó lenne ... így tényleg nem vmi élvezetes a játék, s talán visszatérne kicsit a régi hangulat...

Azt meg elfelejtettem hogy a kulfoldiek is kerdezgetik mivan a hungs-al.
Mert hogy regen ott lehetett a legjobbakat csatazni.<#papakacsint>

Ja jovolna egy fix hely. Igy mindig keresgelni kell hogy talalj egy ismerost.

Jah láttam én is, hogy kijött.
Sajna most nem tok indítani szervert mert reinstall lesz a szervergépen a napokban.
Ha megvan akkor elindítom hátha leszedték a banlistrõl.
sokat javít az 1.03-as peccs singlében? még csak most kezdtem el és nem is fogok ezzel multizni

Fenrir
igazából a multi része nem érdekel, arra nekem van eredeti bf2-õm

gizzda
hahóóóó van valakinek mentése a 7. pályáról???

nem szívessen kezdeném elörõl....

Ha eredeti a játékod akkor igen, érdemes mivel majdnem az összes szerver már 1.02 - es ...
Ha meg másolt akkor sem hiszem hogy sok hátulütõje lenne, sõt szinte semmi ... mondjuk tegnap láttam crackelt szervereket, egy próbát megér hátha mükszik így a multi ....

Más:

F.E.A.R. SDK

Fenrir
érdemes feltenni az 1.02.es peccset?

van valami hátulütõje?

Ok, thx
kipróbálom ... azt legfeljebb ujra lesz majd telepítve ha vmi nem tettszik neki

gizzda
ja meg van a hiba..el szállt a mentésem.....látszólag megvan....de gondolom valami hibás lehet...mert ha elöröl kezdem akkor teljessen jó...nem írja ki hogy "Disconnected from server"

Szóval tuti az a rossz.... most már csak az a kérdés , hogy honnan tudnék leszedni játékállást... 07-es pálya közepén jártam....esetleg van valakinek onnan mentése? elküldhetné nekem:-) mailba

[email protected]

rage
Nekem megkérdezte a tûzfal, hogy engedem-e a játékot netre
Engedtem. Te is ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

gizzda
?????? valakinek van ötlete?

rage
Hát, elõtte lemented azt a 3 file-t, amit felülír.
A következõ patch elõtt meg visszamásolod
Kb ennyi.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

gizzda
Egyszerüen nem értem sigle playerben inditom a gamet...betölti a látszólag betölti a pályát de utánna bedobja hogy " Disconnected from server"

Mi lehet a baj? tud valaki segíteni????

Már csak az a kérdés hogy nem fog e bezavarni a következö javítás felrakásánál?? (eredeti)
Így is trükköznek össze-vissza a rohadt védelemmel ....

rage
Persze. Hiszen az eredeti mellé eredeti sorozatszám is jár, így a multival sem lehet probléma.