F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az erdeti megy rendesen. Persze voltak gondok de nem a jatek hanem az eros vedelem miatt. Remelem ezt enyhitik majd mert tenyleg voltak gondok vele.
A "masik" verzioval ugy tudom nem lehet multizni de single siman megy mar az 1.02-vel is. Arra van mar valami. De az addig meglevo menteseid elszallnak ha felrakod a Patch-et. Amugy szerintem erdemes megvenni mert mar kijott az SDK hozza par napja es most kezdenek szallingozni hozza a Custom map-ek. Ma is voltam paron es volt amelyik eleg jo volt. Volt amelyiken bizonyos helyekre csak gugolva lehetett bemenni es a zene is kiraly volt. Ja meg Life lehet megint csinal hungs-ot.
Egy jo bableves sose rossz!!
Legtöbb mindent a F.A.Q.-ból néztem ki,nem emlékszem,hogy olyan sokat kérdezõsködtem volna.
Bocs, hogy ilyenekkel zargatok mindenkit, de ez a kérdés/kérés nincs a Fakk-ban <#buck>#buck> Le tudná vki írni privibe, hogy mi a lényege a játéknak? Már végigvittem én is, egy kicsit azé vágom az angolt, de valahogy nem állt össze kép:
Az igen, hogy: azé kûtték ezt a speckós csapatot, hogy kiderítse mi történt azon a telepen vagy min, meg, hogy kinyirják azt a Paxton Fettel-t, mert gondolom nem tetszett senkinek, hogy hullákat eszik. A játék közben vannak látomások, ezeknek is csak a felét értettem. Annyit kivettem a játék végére, hogy a nõ aki az ágyon fekszik, az anyám, én voltam a bébi, és azé ordít mert elvettek tõle, valami project miatt. Na most a kislány aki megjelenik néha a játékban az ki? Az anyám kiskorában? Meg a vége felé amikor az üvegajtón keresztül látom, hogy kinyírja a dokit az a valami, az is az anyám?
Hogy jön a képbe a Paxton, meg a szõke cica? Elborult volna anyuci agya, oszt kinyírt mindenkit mert vérszemet kapott a gyereke miatt?
Nem értem.... <#nemtudom>#nemtudom> lehet hogy én vagyok láma, de ez nekem magas.
Ha tud valaki egy kis idõt szakítani erre, vagy tud egy linket ahol ezt elmesélik, akkor megköszönném, mert nagyon érdekelne a sztori tisztán.
Így, ha már érteni fogom teljesen, akkor még nagyobb játéknak fogom tartani az biztos.
Köszi!
<#wave>#wave>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Next PC upgrade: 2022
pedig egyszer végigtoltam a singlit, csak ugye elvesztek a mentéseim ....
Ha valakinek semmi féle képpen nincs hang a F.E.A.R-ben az rakja ujbol a gépet vagy a codekekt szedje uy le hogy semmi ne legyen belöle.
Nekem mikor fent volt egy codek akor nem ment a F.E.A.R.
dE LESZEDTEM A CODEKET DE HANG AKKOR SE VOLT PEDIG MINDENT CSINÁLTAM.aZTÁN MEGUNTAM AZ EGÉSZET AZ fELRAKTAM a Windost.
De most má jó😊)))
[merlinw.org]
További cheat-ek:
guns All Weapons
tears all weapons + infinite ammo
build display build version
armor Full Armor
gimmegun assault rifle get assault rifle
gimmegun cannon get cannon
gimmegun dual pistols get dual pistols
gimmegun frag grenade get frag grenade
health Get Full Health
ammo Get Loads of Ammo
gimmegun missile launcher get missile launcher
gimmegun nail gun get nailgun
gimmegun remote charge get pipe bomb
gimmegun pistol get pistol
gimmegun plasma weapon get plasma railgun
gimmegun semi-auto rifle get semi-auto rifle
gimmegun shotgun get shotgun
gimmegun submachinegun get SMG
gimmegun proximity get trip mine
poltergeist ghost mode
god God Mode
gear increased health and boosted reflexes
pos Position Mode
maphole skip to next level
kfa weapons + full ammo, armor & health
[merlinw.org]
Sok mindent átéltem már itt az SG-n, röhögtem másokon-másokkal, anyáztam másokat, de azt többnyire magamban. Esküszöm fórumba ilyet még nem nagyon írtam, de te egy igen nagy faszkalap lehetsz. Gondolkodjál már egy kicsit...
[merlinw.org]
A magyarításról mit tudtok?
Akik multiznak, azok vagy nem toltak a szinglivel, vagy már 6x újratelepítették a játékot a patch miatt, így nincs meg a mentés.
Te kaptad itt a topicban majd a legtöbb segítséget.
Semmi bajod nem lesz ha tovább adod, és nem leszólod a másikat.
A halál csupán a kezdet...
próbáld ki ezt: K-Lite Codec Pack
mindent tud mint az ace (ac3, divx, xvid, stb...) és mellette megy a fear is
A halál csupán a kezdet...
elolvastam afaq-ot, de nem teljesen tiszta, milyen kodekpakkot kellene inaktiválno v leszednem?
ace mega codecs pack?nem hiszem.....
tudna vki segíteni?
köszönöm,
dave
Itt könyörgök érte 2 napja azt egy szeros választ sem kapok...ennyire ne figyeljünk már egymásra!!!
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
Next PC upgrade: 2022
Mert hogy regen ott lehetett a legjobbakat csatazni.<#papakacsint>#papakacsint>
Sajna most nem tok indítani szervert mert reinstall lesz a szervergépen a napokban.
Ha megvan akkor elindítom hátha leszedték a banlistrõl.
nem szívessen kezdeném elörõl....
Ha meg másolt akkor sem hiszem hogy sok hátulütõje lenne, sõt szinte semmi ... mondjuk tegnap láttam crackelt szervereket, egy próbát megér hátha mükszik így a multi ....
Más:
F.E.A.R. SDK
kipróbálom ... azt legfeljebb ujra lesz majd telepítve ha vmi nem tettszik neki
Szóval tuti az a rossz.... most már csak az a kérdés , hogy honnan tudnék leszedni játékállást... 07-es pálya közepén jártam....esetleg van valakinek onnan mentése? elküldhetné nekem:-) mailba
[email protected]
Engedtem. Te is ?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A következõ patch elõtt meg visszamásolod
Kb ennyi.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Mi lehet a baj? tud valaki segíteni????
Így is trükköznek össze-vissza a rohadt védelemmel ....