F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék könyvtárában, (C:\Program Files\Sierra\FEAR\) találsz egy WMFADist.exe fájlt, installáld fel, és a hankártya driveredet is frissítsd fel.
Ez a windows media legújabb hangcodeckje, tehát ha felteszed, nem probléma.
A halál csupán a kezdet...
A mai nap leptem meg magam karácsonyra a jáékkal megy is minden jól csk egy a gáz ......
Mondent szól a játékban / lövés , nyögés , madárcsiripelés stb ... /
De ha hozám intéznek valami mondani valót akkor csak nagy tátogás van és nem hallani semmit ...
Elõre is köszi .
ゾルターン
u dont have to listen anybody else but me
vki tud segíteni?
FV
\"Majdnem párom lett!\"
egyébként van egy kicsit bonyolult történet. elõtted irták, hogy melyik hsz. 😊
Én csak pár napja nyomom a gameet
de nagyon bejön
nekem semmi gondom vele minden szuper
csak azt mondja meg valaki hogy ez is csak eegy szuper grafikás lövöldözõs hülyeség
vagy be fog érni a sztori és össze lehet majd rakni??
Egyébbként nekem egy kicsit kör kör3 jellegû a hatás.
Talán van benne egy kis lopás
:-)
Na sziazstok
jövök ha elakadnék
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
neki mi a "szerepe" a játékban?
elõre is kösz!
Elõbb kezdtem el a játékot, de a sztorit nem nagyon értem. Annyit értettem meg az egészbõl, hogy valakit keresnek.
Valaki elmondaná, hogy pontosan kit, és miért?
Ezer köszönet 😉
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Next PC upgrade: 2022
Segítsetek, mert a http://revenge.dox.hu/
oldalról le akartam tölteni a F.E.A.R. -t, és ezek a FILE-ok hiányoznak!!! Honnét tudnám ugyanezeket letölteni, hogy ne kelljen az egészet újrakezdenem? Ha lehet ne fizertõset ajánljatok! Köszi! Írjatok ide, vagy a "[email protected]"
flt-fear.part016.rar
flt-fear.part017.rar
flt-fear.part018.rar
flt-fear.part019.rar
flt-fear.part020.rar
Vagy ha tudtok, új belépõkód is jól jönne.
nekem olyan problémám van a játékkal hogy nincs benne beszéd! ba van kapcsolva a feliratozás és látom hogy írja ki a szöveget de hang az semmi, háttérzene meg van szóval nagyon durva és király egy játék mert belenéztem az elsõ pályába egy picit, de addig nem akarok vele játszani amig nincs normálisan beszéd! Tudja erre valaki a problémát? én körbe néztem a neten magyr/külföldi forumokba minden kipróbáltam még registrybe is bele nyultam de sehogy nem bír kicsikarni egy szót se a játékban szereplõ emberekbõl! Remélem valaki tudja a megoldást! (ha ez segít valamit, a hangkártyám: sb live 5.1)
Az állandó hang problémák miatt (nem volt, kodek hess, lett, vmi Windows-os kodeket letöltöttem<#conf>#conf>, eltûnt a hang és már nem tudtam visszahozni) újrahúztam a rendszeremet<#szomoru1>#szomoru1>, viszont a kimentett állásomat természetesen nem másoltam át sehová, szal ugrott az is<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>. Ha vki lenne olyan kedves és level 08 körüli mentését elküldené nekem, annak nagyon örülnék.<#help>#help><#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1> [email protected]
Köszi elõre is
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
vedd vissza a videobeállításokat amik a memóriát terhelik, és jó lesz. mondjuk vedd egy felbontással lejjebb meg a textúra részletességét vedd vissza.utána ha továbbjutottál visszakapcsolhatod ahogy volt, valószínûleg az a pálya már sok neki
Az lenne a problémám hogy játszok a fear-rel,minden jó,azt a 8.pályánés az után nem akar megjeleníteni szinte semmit csak az emberek látszanak meg a nagy sötétség!!!
Plíz Help!!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>Elõre is THX!!!
szóval arra lennék kíváncsi hogy a charlie and the chocolate factory c. filmben a pc õrült kissrác mivel játszott a nagytévén mikor interjúvolták õt és a családját?
elég jónak tûnt de nem ismertem rá. lehet konzolos játék volt?
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi