13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
steweee #12686 az alapjáték nagyon jó volt sztem, kát hogy akkor még nem tudtam igazám élvezni mert nem volt elég erős gépem hozzá
az ep-t még nem próbáltam, a perseus mandate is egész tűrhető, vannak benne ugyan nagyon lapos részek is, de összességében elmegy. csak nem szabad úgy játszani hogy na most aztán végigviszem, hanem az esti gépezében beszúrni neki fél vagy egy órácskát csak a kikapcsolódás kedvéért egy kis öldöklés gyanánt :) -
#12685 Azért nem írtak sokan, mert nem is találják a topikot.
Be kéne linkelni a Banner-be, de az már fárasztó :S -
Davidsned #12684 Mindenesetre köszi! Bár az a 98 hsz sem utal nagy népszerűségre. Nekem a történet miatt is tetszett az alap meg az EP, ezért gondoltam, h ezt is kipróbálom, de hogy öszinte legyek már nem nagyon emlékszem a történésekre. -
#12683 Az már rég nem hoz ki sok dolgot sajnos :( -
Davidsned #12682 Hm, a kereső nem hozta ki. -
#12681 Nézz is ne csak láss! PERSEUS MANDATE topik -
Davidsned #12680 Ha még külön topik se lett nyitva... -
Richard90 #12679 Nem kell hozzá az alapjáték. Kiegészítő, de nem szükséges hozzá. Annyira nem lett jó sztem, bár még nagyon az elején járok. Új fegyverek, pár új ellenség, semmi több. -
#12678 A Faq-ban nincs benne, tehát itt kérdem meg így
Perseus Mandete-hez kell az alapjáték? Vagy nem szükséges hozzá? Mert azt olvastam, h ez egy kiegészítő.
Ja és milyen lett a játék?
-
#12677 Na ha már ketten vagyunk érdeklődők akkor valamelyik nagy fan, aki mindent megértett összefoglalhatná a F.E.A.R. történetét, akár a 2 kiegészítővel együtt.
És talán be lehetne tenni FAQ-ba.Szerintem sokaknak jól jönne... -
#12676 Én végigtoltam 2x is angolul és magyarul de sokmindent nem értek sajnos!
Pl nem értem hogy a játék vége fele az az öregebb csaj az még Alma vagy mi? És ha igen akkor egyik helyen miért fiatal végén meg miért idősebb? -
#12675 Hali.
Tudtok linkelni egy magyar storyline-t az alap és EP kiegészítőhöz?
Sajnos mikor játszottam akkor is eléggé gyatrán értettem mi történik és mára még azt is elfelejtettem. :( Egy kicsit fel kéne idézni. :) -
Code92 #12674 húúú rég nem kentem már vele, meg van írva dvd-n és most havernál van (mer van mellé írva timeshift mp demo cod4 demo meg zenék és bírtokolhatnéka van) de egyszer majd kenjük eggyüt :D -
zoolee #12673 Jah, már láttam, ma is sokat játszottam..
Majd jösz egyszer játszani? Am tegnap láttam magyar szervert, most hogy-hogy nincs?
-
Code92 #12672 vannak fegyók amiket a pályán kell felszedni. -
zoolee #12671 És hogy-hogy nekem multiba csak azt a 6-7 fegyvert adja ki? Mert tudtommal 12 van, vagy nem? És láttam,hogy voltak olyanok akik olyannal nyírtak ki ami nekem ne volt.:( -
zoolee #12670 Ma le jött, mert tegnap este szerverhiba miatt megszakadt..-.-
Kipróbáltam, nagyon állat, csak még szoknom kell, mert full más mint a cs...De akkora tunkok vannak!! Megyar szerveren csókával futunk egymással szembe tunkolunk, és senki se hal meg, megfordulunk, és szerencsére adtam neki HS t.:D
-
Code92 #12669 kb 700 szerver és olyan 2-3000 játékos van :D (beépített szerverkereső kiírja naggyon komoly) vannak még, nem fogytak el és elég jó kis game multira szal csak hajrááá!!!
amúgy a perseus mandate hány chapterből áll? -
zoolee #12668 Hi, most szedem a COMBAT -ot, sokan játszanak még multiban? -
#12667 Perseus egy görög hős volt, pl ő győzte le a medusat, a mandate meg lehet megbízás, parancs -
búgódisznó #12666 mit jelent ez a Perseus Mandate kifejezés? -
#12665 vaki tudja hogy az összes F.E.A.R. zenéjét honnan lehet leszedni?
sztem k*va jók :) -
cumfu #12664 köszi szépen -
#12663 Perseus Mandateben Nektek nincs olyan problémátok, hogyha bekapcsoljátok az EAX-ot, akkor néha elemgy a hang? legalábbis vmikor nem hallatszik a lövés sem :/ -
#12662 FEAR Perseus Mandate topikban már le van írva, de tessék:
Az a baj, hogy a telepítőnek a windows partíciódon is annyi szabad helyre van szüksége, mint amennyit feltelepít maga a játék. Vagy csinálsz elég helyet azon, vagy pedig a telepítés erejéig a registry-ben megváltoztatod a Program Files könyvtár helyét olyan partícióra, ahol sok a hely. Ez bevált másoknál. Konkrétan:
Go to Start -> Run:
Type RegEdit
Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion
On the right side is something called: ProgramFilesDir
*Write down the current path of the ProgramFilesDir, you'll need to change it back after install*
Change this value to a drive that contains 7+ gigs of space
Install the game
*Go back into the Registry, to ProgramFilesDir, and change it's value back to what it originally was.* -
cumfu #12661 heló! tényleg az miért van h a F.E.A.R. Perseus Mandate-t csak a c: meghajtóra tudom feltelepíteni? (a d:-re azt írja ki h 0mb hely van, pedig VAN rajt 11 giga) tudom h kérdezték, de nem tudtam meg semmit -
#12660 megvan sry... csak a kereső nem találta a topicot! -
#12659 Miért van az hogy a Perseus Mandate - uj FEAr - csak oda enged telepíteni ahol a winfos van? az összes meghajtóra azt irja space required 0 és nem engedi telepíteni. Mi a megoldás? -
búgódisznó #12658 Nekem bejön a Perseus Mandate. Tetszenek az új fegyverek (főleg a gránátdobáló ) jók az új ellenfelek, a pálya meg ugyanaz mint eddig nem is vártam mást. -
#12657 Na rájöttem a probléma megoldására legalábbis nálam. A hangkártya volt a hibás , ha ugy inditottam hogy ne legyen benne hang és ne keressen hardvert hozzá akkor mindin probléma nélkül futott , de töröltem mert így meg nincs értelme jáccani. Remélem ez másnak is segít a probléma leküzdésében . -
#12656 Arról nincs pontos szám valahol, hogy mennyi reflex és hp növelő cuccot lehet találni SP-ben? -
#12655 Nem az elírással van a probléma.
Ha az a kérdésed ez a kiegészítés is ingyenesen játszható-e multiban akkor a válasz: még nem. -
cumfu #12654 a MULTI PLAYER kiegészítés ami a FAQ-ban van! csak elírtam -
#12653 Ez mi akar lenni: "Ehhez is jó a muli rész?"
? -
cumfu #12652 vegyétek úgy a gépigényt meg se kérdezetm :D -
cumfu #12651 heló! letöltöttem a fear perseus mandate játékot. Ehhez is jó a muli rész? vagy csak az első részhez? És még az a kérdésem h az első fear résznek mekkora a gépigénye? -
#12650 Lol, hát ez a gép erősen alsókategóriába tartozik, már bocs.
Valószínűleg a codec packal vana gond, az zavar be.
Nem tudom miért használnak egyesek COdec packokat, csak arra jók, h szétbasszák a gépet. -
#12649 Hello valaki ki tudna segíteni ? Az a problémám hogy hiába van középkatba tartozó gépen (P4 2.6 cerka 256 os 6600 1.25 GB ram), hiába raktam fel a FEAR Combat ot vagy a Perseus Mandate t mind a kettő amikor indítom bedobja a fekete képernyőt kidobb 1 pill re 1 töltő egér képet 640x480 ban és itt megáll ha 3 percet várok se történik semmi . Ha CTRL+Alt+DEL t nyomok akkor kiírja hogy nem válaszol pedig most töltöttem a legfrisseb drivert . A Perseus másolt(hatred féle) a combat meg Game Star os eredeti. Előre is köszi a segítséget. -
#12648 őőőőőőőőőő...
lehet hogy ez nem idetartozik de én mindenhol keresem a játékban lévő betűtipust (mert nekem nagyon tetszik) de eddig még nem találtam sehol...
ha vki tud segíteni azt megköszönném -
strebacom #12647 Itt a vélemény!!