Windows XP SP2 - mégsem települ másolt példányokra?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õk nem Gál Zoltánt alkalmazzák szóvivõként...

mingyá 10.000 ban marad zsebben.
Nem igaz?
Mongyuk úgy 15 éve nem voltam, de ennyibe tuti van egy szombat...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
a lámák kapnak vírust, meg akik minden ismeretlen helyrõl jött levelet megnéznek, mert a pina hivogat a levél elején...
évek óta nme volt vírusfertõzés a gépemen, holott napi 10-20 virusos levelem jön.
attól még, hogy windowst használok, nem vagyok se láma, se figyelmetlen... (sem paraszt, aki ilyen commenteket ír...)
Átlagember (pl. én) néha játszik, néha letölt, :-), néha ezt-azt csinál. 2-3 évente nehogy ne tuggyak megvenni 20-30 ezerért egy oprendszert, fõleg ha alá találok RENGETEG free programot is.(ugy mint Linux alá)
Magáncélra dztem nem kell linux.
A Linux egy fasza hálózati, tûzfalas stb. télleg qva jó oprendszer, de egy windowson felnõtt emberke nem talál meg rajta semmit. És a legtöbbünknek nincs ideje keresgélni, meg fórumozni....
Van ingyen:
cdiro
openoffice
lejatszo...
Jönnek az okos emberek és kijelentik, hogy márpedig a Linux sokkal jobb. Nulla érvelés, egyszerûen csak jobb. A Windows mellett a legtöbb esetben rendes érvelés jelenik meg a fórumokon. A Linuxok esetében ez elég ritka. Sajnos. 😞
Ha tudnád, mennyien használhatnak régebbi OS-eket...
Nem mindenki tart feltétlenül a legújabbal.
UNIX vs. Win.
Nem mindenki játékbuzulásra és 3d buzulásra használja a gépet ÿsajnos ezt sok gs-s képtelen belátni...
), sok esetben megfelel a UNIX is.
igaz, arra keresni kell, hogy müködjön.
Minnél többen használják a uhu pl, az idõhaladtával majd az is utoléri szolgáltatásokban a winxp-t.
Nagyjából jó, és HAZAI.
Hazai tõkét támogatok, idegent súlyos tízezrekkel nem.
Nem a next gombokig jutottam, de próbáltam legalább valami önkritikár gyakorolni hogyha már így elkényelmesedtem...
És nem leptél meg a konzoloddal, mindenesetre köszi hogy megpróbálsz okosítani, és egybõl leszólsz, kedves hatalmas 500 gépes wines rendszergazda eszméletlennagykirály úr!
Te se láttál még XP-t 😄 Vagy nincs digit géped, nem játszottál még nagyon új játékkal, nincs HP PSC-d (az az all-in-one stuff aminek olyan drivere van hogy a falat kaparod néha XP alatt is) és akkor kártyaolvasó, pendrive meg DVD írás :|
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
KisPeti !
Sokmindenben egyetértek veled.
A software és hardware támogatottság valóban lényegesen jobb XP-n. XP-t használok 2002 decembere óta, ismerem a rendszert, elõnyeit -hátrányait. Nekem nincs pénzem ( sajnos ) XP-re. Most hogy kipróbáltam azt az új UHU-t, úgy érzem most már felveszi a versenyt a Win-nel. Persze megnehezíti a dolgát hogy az emberekben kialakultak a Win-es beidegzõdések. ( hiszen már az iskolában is ...) De most azt gondoltam, igeen is megpróbálom az UHUt - mert szinpatikus - a Win meg egyébként nem.
- internetezek, email-ezek vele ( és nem félek a hülye vírusoktól)
- CD-t másolok vele
- zenét hallgatok ( MP3,WMA stb. )
- filmet nézek vele ( bármi: DivX, avi, mp4, video CD, DVD )
- dokumentumot írok, táblázatot szerkesztek ( openoffice)
- frissíti magát - stabil - legális - ingyen !
Asszem pá XP.
ennyi...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
How About A Nice Cup Of Shut The Fuck Up?
itt egy link, leírja hogy kell
http://www.extra.hu/bestof411/XPSP1.htm
Az általam eddig használt LEGJOBB windows, igaz nem használtam 2000-et.
És megvettem....
Ezt a butaságot kitõl hallottad?
A cikkhez:
A tolvajokkal kapcsolatos bánásmód esetén nem humánumról, hanem esetleg elnézõ, vagy megengedõ hozzáállásról helyes beszélni.
Az SP2 nem terv szintjén létezik, bizonyítja ezt a néhány sorral odébb, az RC állapotban lévõ változatra mutató link. Az RC ugyanis nem a Lilagõzös Ábránd rövidítése, hanem a Release Candidate , vagyis magyarul a Kiadás-Jelölté. Ez a fokozat a Beta példányokkal szerzett tapasztalatok alapán kialakított, a véglegeshez igen közel álló kiadás. Ezt esetleg mégegy RC követi, és azután pedig a Gold, tehát a végleges csomag. (Aztán jönnek a foltok és gyorsjavítások, "a", "b", .. , "n" változatok, de az más kérdés.:-P)
A hozzászoolásokhoz:
Fiúk, ha annyira rossz az XP, akkor miért lopjátok? Nem biztonságos? Tessék szépen Linuxozni..:-)
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
Na ez mar egyszer biztos he he he he he he
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>