81
-
#81 Mindkét információ hivatalos MS közlemény? Kétlem...
Ők nem Gál Zoltánt alkalmazzák szóvivőként... -
Cat #78 kijön az ötödéből is simán -
BlueGold #77 Majd ha a Far Cry és PainKiller stb... müködik Linux alatt akkor majd átváltok addig marad az XP. Azért vannak a problémák, hogy megoldjuk őket. Nem másolni kell a kulcsot, hanem generálni :-). -
#76 néha a egy szombati diszkót ki kell hagyni..
mingyá 10.000 ban marad zsebben.
Nem igaz?
Mongyuk úgy 15 éve nem voltam, de ennyibe tuti van egy szombat... -
#75 tudni kell kezelni
a lámák kapnak vírust, meg akik minden ismeretlen helyről jött levelet megnéznek, mert a pina hivogat a levél elején...
évek óta nme volt vírusfertőzés a gépemen, holott napi 10-20 virusos levelem jön.
attól még, hogy windowst használok, nem vagyok se láma, se figyelmetlen... (sem paraszt, aki ilyen commenteket ír...) -
#74 nem értem miért marjátok egymást.
Átlagember (pl. én) néha játszik, néha letölt, :-), néha ezt-azt csinál. 2-3 évente nehogy ne tuggyak megvenni 20-30 ezerért egy oprendszert, főleg ha alá találok RENGETEG free programot is.(ugy mint Linux alá)
Magáncélra dztem nem kell linux.
A Linux egy fasza hálózati, tűzfalas stb. télleg qva jó oprendszer, de egy windowson felnőtt emberke nem talál meg rajta semmit. És a legtöbbünknek nincs ideje keresgélni, meg fórumozni.... -
#73 ezt mind megtudod csinalni win98 alatt is ingyen...
Van ingyen:
cdiro
openoffice
lejatszo...
-
#72 Talán pont az ilyen stílusú beszólások gerjesztik a vitát.
Jönnek az okos emberek és kijelentik, hogy márpedig a Linux sokkal jobb. Nulla érvelés, egyszerűen csak jobb. A Windows mellett a legtöbb esetben rendes érvelés jelenik meg a fórumokon. A Linuxok esetében ez elég ritka. Sajnos. :( -
Piscator #71 Hogy öszinte legyek aki 2004 közepén még win98-at használ azt nem tartaom túl kompetensnek az oprendszerválasztás dolgában...
Ha tudnád, mennyien használhatnak régebbi OS-eket...
Nem mindenki tart feltétlenül a legújabbal.
UNIX vs. Win.
Nem mindenki játékbuzulásra és 3d buzulásra használja a gépet ÿsajnos ezt sok gs-s képtelen belátni... ), sok esetben megfelel a UNIX is.
igaz, arra keresni kell, hogy müködjön.
Minnél többen használják a uhu pl, az időhaladtával majd az is utoléri szolgáltatásokban a winxp-t. -
Piscator #70 Egyetlen cégnek vásárolnám meg 100%osan a szoftverjét, mégha 5000Ft-be kerül is: Virusbuster.
Nagyjából jó, és HAZAI.
Hazai tőkét támogatok, idegent súlyos tízezrekkel nem. -
Piscator #69 És majd a foltozatlan winekről az exploidokat kihasználva mennek szépen a dos és egyéb támadások az M$-SCO ellen. -
davos80 #66 Döntsék már el. -
#63 Nincs valami crack/hack+magyarosítás ehhez az RC-hez amivel magyar nyelvű XP-re is felmegy? -
#53 Milyen ész osztásról beszélsz te? Sugárzik az értelem belőled is azért...
Nem a next gombokig jutottam, de próbáltam legalább valami önkritikár gyakorolni hogyha már így elkényelmesedtem...
És nem leptél meg a konzoloddal, mindenesetre köszi hogy megpróbálsz okosítani, és egyből leszólsz, kedves hatalmas 500 gépes wines rendszergazda eszméletlennagykirály úr! -
#48 Linux alatt gondolkodni is kell, erre nekem nincs időm :D
Én csak a nextet tudom nyomogatni :) -
k0zi #46 Jézusom Win98 + UHU Linux :)
Te se láttál még XP-t :D Vagy nincs digit géped, nem játszottál még nagyon új játékkal, nincs HP PSC-d (az az all-in-one stuff aminek olyan drivere van hogy a falat kaparod néha XP alatt is) és akkor kártyaolvasó, pendrive meg DVD írás :| -
#43 és ha pl játszani szeretnél vmivel ami nem megy 98on ? Vagy ha nem akarsz 30 percenként reb00tolni mer pl. photoshop/gimp a másik os-be van ? :/ -
#41 Neked igazad van KisPeti, de csak 1 esteben, ha a Te XP-d jogtiszta. -
#36 /Az előző hozzászólásom Re4cThor nak szólt!/
KisPeti !
Sokmindenben egyetértek veled.
A software és hardware támogatottság valóban lényegesen jobb XP-n. XP-t használok 2002 decembere óta, ismerem a rendszert, előnyeit -hátrányait. Nekem nincs pénzem ( sajnos ) XP-re. Most hogy kipróbáltam azt az új UHU-t, úgy érzem most már felveszi a versenyt a Win-nel. Persze megnehezíti a dolgát hogy az emberekben kialakultak a Win-es beidegződések. ( hiszen már az iskolában is ...) De most azt gondoltam, igeen is megpróbálom az UHUt - mert szinpatikus - a Win meg egyébként nem. -
#34 A játkékokról én sem mondtam le: mint ahogy írtam is "Felraktam 98 mögé..." Játék = 98, Az összes többi = Linux -
#31 Felraktam 98 mőgé az UHU Linux 1.1.1-et. Telepítés után, mindenféle egyéb matatás nélkül:
- internetezek, email-ezek vele ( és nem félek a hülye vírusoktól)
- CD-t másolok vele
- zenét hallgatok ( MP3,WMA stb. )
- filmet nézek vele ( bármi: DivX, avi, mp4, video CD, DVD )
- dokumentumot írok, táblázatot szerkesztek ( openoffice)
- frissíti magát - stabil - legális - ingyen !
Asszem pá XP. -
#27 Semmi egyéb sincs. Lehet hogy te megengedheted magadnak ellentétben sok csóróval/beleértve engem is/.
ennyi... -
#24 Akkor szerezz nekem olyan munkahelyet, hogy megengedhessem magamnak! -
#22 Csak úgy mondom hogy a lopás és a másolás két dolog... -
mrzool #20 Én is netről töltöttem le, mégis lehet. Sőt, slipstreames installt is tudtam készíteni. Na bumm.:) -
mrzool #19 OFF: Ez egyik topikban írtad, hogy kifejlesztették vmi über grafikai algoritmust, akkor rákérdeztem, de nem méltattál válaszra. Szabad tudni, hogy hol publikáltad, ill. hol lehet utánanézni? Érdekelne a dolog. Thx. -
Zoley #17 helyesen: netrol toltott corporate-re sem lehet ..... -
blackgamer #16 én corporate verzióra simán feldobtam a SP1a-t
itt egy link, leírja hogy kell
http://www.extra.hu/bestof411/XPSP1.htm
-
mrzool #15 Az SG fórumokon már nem tudom mit érezzek...:) -
#14 nem érzed az iróniát? -
#13 amúgy az XP-met osszel lesz 2 éve hogy használom, talán 2-3x volt vele gondom, akkor is hardverhiba miatt szórakozott, 1x telepítette újra, mert alaplap+proci csere volt, így inkább úgy döntöttem.
Az általam eddig használt LEGJOBB windows, igaz nem használtam 2000-et.
És megvettem.... -
#12 maj' megtörik.... -
mrzool #11 "mint ahogy corporate-re se lehet feltenni az 1est..."
Ezt a butaságot kitől hallottad? -
Deus Ex #9 Jooreggelt.
A cikkhez:
A tolvajokkal kapcsolatos bánásmód esetén nem humánumról, hanem esetleg elnéző, vagy megengedő hozzáállásról helyes beszélni.
Az SP2 nem terv szintjén létezik, bizonyítja ezt a néhány sorral odébb, az RC állapotban lévő változatra mutató link. Az RC ugyanis nem a Lilagőzös Ábránd rövidítése, hanem a Release Candidate , vagyis magyarul a Kiadás-Jelölté. Ez a fokozat a Beta példányokkal szerzett tapasztalatok alapán kialakított, a véglegeshez igen közel álló kiadás. Ezt esetleg mégegy RC követi, és azután pedig a Gold, tehát a végleges csomag. (Aztán jönnek a foltok és gyorsjavítások, "a", "b", .. , "n" változatok, de az más kérdés.:-P)
A hozzászoolásokhoz:
Fiúk, ha annyira rossz az XP, akkor miért lopjátok? Nem biztonságos? Tessék szépen Linuxozni..:-) -
#8 Ha az 1es fölment akkor ez is föl fog? Vagy nem? -
sniper #7 loal. mint ahogy corporate-re se lehet feltenni az 1est... -
Piscator #4 Kapkodnak. -
#2 "Egy jogtiszta Windows XP az SP2 javítócsomaggal kiegészítve a legbiztonságosabb asztali operációs rendszer lesz"
Na ez mar egyszer biztos he he he he he he -
#1 Muhaha...