40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • öregharcsa
    nekem eddig egyik sem tetszett..szóval részemről tök mind1 hogy lesz v nem lesz
    a lényeg hogy jöjjenek "jó" játékok a gépre...
  • Rowlend
    hát jobb lenne a felülnézet,mer nekem a mai gta-k annyira nem okoztak nagy meglepetést se psp-n se pc-n. nekem anno a gta1 volt ami nagyon tetszett és remélem hogy lesz mégegy ilyen játék
  • vixo
    tudom,h nem mai hír,csak azért írtam,mert ebben a hírben jobb grafikáról beszélnek,szóval remélem olyan lesz mint az előző részek és nem olyan felülnézete,mint a DS-es rész :S
  • 5c0rp330n
    nem a mai nap híre :)
    egy San Andreas Stories-nak sokkal jobban örülnék, de ez is megteszi..
  • vixo
    "Grand Theft Auto: Chinatown Wars PSP-re

A mai nap meglepetéshíre: a Rockstar bejelentette, hogy a Nintendo DS-en néhány hónapja debütált Grand Theft Auto: Chinatown Wars PlayStation Portable-re is meg fog jelenni.

A rendkívül jó kritikai elismerésben részesült handheld epizód valamikor az ősz folyamán költözik át a Sony konzoljára, és nem csak UMD-n, hanem letölthető formában is elérhető lesz, vagyis a PSPgo tulajdonosok a digitális disztribúciót használva is beszerezhetik majd.

A PSP verzió nagyobb felbontású, részletgazdagabb, új fényeffektekkel felturbózott grafikát, és plusz tartalmat (új területek és küldetések) kínál majd. Kérdéses ugyanakkor, hogy az erősen az érintőképernyőre építő minijátékokat milyen formában sikerül átpakolni a PSP változatba.

Hogy mi állhat a háttérben? Nagy valószínűséggel az eladások: a Chinatown Wars elég nagyot bukott az Egyesült Államokban, hiszen a játék az első hónapban kevesebb, mint százezer vásárló kosarába került csak be, szemben a korábbi PSP-s epizódok egymillió feletti teljesítményével."

Én azért remélem olyan lesz,mint a GTA:VCS vagy GTA:LCS ^^
  • baaka
    Ez még a régi mindig!-.-'
  • Rowlend
    remélem a gta:ctw-be lesz valami újitás psp-re a történetben mer PC-n emulátorral már kijátszottam
  • OptimusPrime
    Köszi a hírt, így reggel ez kellett! :)) Majd este megcsinálom, ha addig van valakinek valami tapasztalata vele nyugodtan ossza meg! :))
  • BB7
    CFW a 3000en és a V3-as SLIMeken!
    S azt hiszem ez már az újraindítás után is marad!
  • BB7
    Ettől félek én is! :/
  • GP2100
    Éppen a DS érintőképernyője miatt nem tudom elképzelni ezt a játékot psp-re. Nem tudom hogyan akarják megoldani, hogy jó legyen
  • BB7
    Azt hiszem ezt nem szabad!
  • BB7
    Kíváncsi leszek milyen új feature-t csomagolnak bele!
    Hisz a DS-es tapipadra volt kihegyezve a játék! :/
  • 5c0rp330n
    :O
  • Petyus_
    Jön a Chinatown Wars PSP-re.
  • rnd
    FF7 Crisis Core, Final Fantasy 1-2, Untold Legends 1-2, Star Ocean 1-2, Valhalla Knights 1-2, Wild Arms XF, Dragoneer's Aria, Brave Story, Riviera, Monster Kingdom, Valkyrie Profile Lenneth, Y's The Ark of Napishtim, Breath of Fire 3, Tales of the World 1-2, Disgaea, Warriors of the Lost Empire, Yggdra Union... ööö... ízlés kérdése mi a legjobb...
  • Petyus_
    Taktikai RPG (játékmenet csak a harcról szól), de szerintem a Jeanne d'Arc-ot próbáld meg.
  • Istencsászár
    FF7 CC egyértelműen:), de próbáld ki a Kingdom of Paradise játékot az is kellemes
  • 5c0rp330n
    Crisis Core-nál jobbat pedig nem fogsz találni, az biztos.
  • Prince of Máté
    Nekem bejött az Untold Legends, azt lehet mutliba is tolni .
  • Gideon Wieth
    Sziasztok! MELYIK a legjobb szerepjáték PSP-re ? konkrét cím kéne pl a final fantasy 7 nekem annyira nem tetszett. Eddigi legjobbak amivel játszottam / nem psp-n/ Mass Effect Lost odyssey Final Fantasy 9 :)
  • baaka
    Ez a feltörés egy ideiglenes dolog!Szóval ezét van ez a nagy kikapcsolás illetve fagyáskor elszáll a cfw.De 1 perc alatt újra lehet rakni!Igen és az is igaz hogy ígértek normális"örök" cfw-t de azt nem lehet megcsinálni két nap alatt!Meg kell várni még a hackerek egy kiforrott CFW-t írnak a 3000 re.
  • tdu Toyota
    nem tud valaki Magyarországon egy nagykert ahol olcsón lehet venni psp 3000-et? vagy 2000-et?
  • BB7
    Azokat a csíkhúzós kijelzőket már visszahívták! ... Ettől nem kell aggódni [Bár félek néhol még van egy/kettő ilyen]

Mellesleg én sem értem már a 3000 feltörését, mert sok helyen látom, hogy ígérnek teljes, örök feltörést, de én csak ezt a 'hosszabb kikapcsolásig' verziót találtam!
    Valaki tényleg leírhatná részletesen egy kicsit!
  • Rowlend
    nincs gond vele csak erről az egyről tudok a kijelzőjével de amúgy meg google a barátod + nézz fel a PSPHungaryra
  • Istencsászár
  • tdu Toyota
    igen? akkor jó de akkor mi a baj a 3000-el? elszáll a flash ha lemerül vagy lefagy? vagy mi? miért nem érdemes 3000-et venni? valaki magyarázzal el plz
  • 5c0rp330n
    igen, közben rájöttem, a fever ide nem elég önmagában. ilyen időzítés viszont csak ritkán sikerül, néha sikerül kétszer egymás után, de több még nem nagyon jött össze, szóval arra nem nagyon tudok alapozni, hogy ezt majd afél pályán át fenntartom. ilyenkor aktiválódik egyébként minden esetben a hero speciális tulajdonsága, robopon/dekapon/kibapon/yaripon pl iszonyat pusztító állat lesz olyankor, önmagukban kb 3szor olyan erősek olyankor, mint az egész seregem együtt :)
  • Istencsászár
    bullshit...
  • Rowlend
    http://prohardver.hu/dl/cnt/2008-10/37354/psp3000screenproblem.jpg

Biztos nincs gond vele? :D

Toyota a 3000-et már lehet flashelni.
  • guppy
    Én dekaponokra gyurtam rá, az időzités meg nem a fever hanem a szó szerint tökéletes időzités, léehet hallani amikor az és utána jön elő a "szellem".
  • tdu Toyota
    de ha nem lehet flashelni?jah és mivan azzal amit BB7 mondot idézem " akkor hogyan is áll a 3000 feltörése? Egy nagyobb kikapcsolásig működik csak? :D És az is instabilan" ha lehetne aszt venném mert nem nagy az ár különbség amerikába semmi különbség nincs
  • Istencsászár
    nincs vele semmi gond, a GOnak meg ugyan az lesz a kijelzője, csak kisebb, de ha neked az kell 75 ezeré akkor hajrá...
  • Rowlend
    a 3000-nek valami gond van a kijelzőjével azt olvastam.

én inkább egy PSPGo-ra ruháznék majd be csak sajnos elég drága lesz
  • Istencsászár
    ha neked semmit sem számít a szinte 0 válaszidős, kontrasztosabb, nagyobb fényerejű, élesebb kijelző akkor ne vegyél 3000est...
  • tdu Toyota
    akkor ezek szerint nem érdemes 3000-et venni?
  • BB7
    Ez a japánoknak van tervezve, akiknek hozzá van nőve a kezükhöz a PSP! :D
  • 5c0rp330n
    és az még hagyján, hogy bonyolult, qrvára költséges is. a level 1-es dolgok felére esélyem sincs még, és mindenből van 10 fokozat. megnézném, hogy hány100 óra kell ahhoz, hogy level 10 legyen mindenből, vagy akár csak egy ultimate pataponból.. 15 órát öltem bele eddig a játékba, és sehol nem vagyok még szó szerint. és qrvára nehéz. 1-el sztem nagyjából ennyi idő alatt végeztem is, a pályák háromnegyede ott ment elsőre, itt a pályák háromnegyede nem megy. pedig azt is normalon nyomtam..
  • BB7
    A kettőben nem enyhén bonyolult lett a karakterfejlesztés! ...
  • 5c0rp330n
    1-ben nekem kibapon volt a favorit, itt is elég jónak tűnik, de igazából pályák is válogatják. a 2-ben teljesen még alig tudtam valamelyik típust kifejleszteni. a robopon-ok erősek de gyorsan elhaláloznak, dekaponok még viszonylag jók.. az indulóegységeim most kibapon-yumipon-robopon/dekapon. nagyon egyik sem rossz igazából, talán a yaripon és tatepon lesznek nálam viszonylag hanyagolva..