PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah tehát magyarul a te álláspontod szerint az xbox360 dvd-k videolejátszók psp-k stb a gazdagok játékszere, az aki összedolgozza arra a pénzt hogy megvehesse a gépet és néha napján egy-egy jobb játékot, a többit meg amivel eljátszogat de minõségileg semmik azokat meg letöltse ne játszon semmivel.. Nekem ezzel a warez no warezzal mindig ez volt a bajom... hogy az már ,,nem is igazi gamer" aki warezol ?? Hát gratulálok nektek. Örüljetek hogy a pénz az öletekbe hullik és fulladjatok meg.
Én warezolok. Na és ? ami jójáték azt megveszem ami meg közepes és 3-4 óránál tovább nem köt le annak csókolom és töltöm is le
Én warezolok. Na és ? ami jójáték azt megveszem ami meg közepes és 3-4 óránál tovább nem köt le annak csókolom és töltöm is le
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Az nem psp2, mert nem új gép lesz, csak egy radikálisabb revízió, de egyébként még semmi újabb hír nincs róla. Bár engem nem is izgat annyira.
Jó lenne befejezni ezt a warezos témát!
Valami újabb hír a psp2-rõl?
Valami újabb hír a psp2-rõl?
Tud olvasni, de leszarja...
God of War: Chains of Olympus telleg baxot joh !!! imadtam
Resistance: Retribution
God of War: Chains of Olympus
PDC Darts
MIDNIGHT CLUB LA remix
God of War: Chains of Olympus
PDC Darts
MIDNIGHT CLUB LA remix
Patapon 2
Na de ki az akik miatt ilyen ez a vilag?
Nem azok miatt akik lopnak?
Nem azok miatt akik warezolnak?
Nem azok miatt akik lopnak?
Nem azok miatt akik warezolnak?
" Vagy a boltbol is szoktal lopni?
A benzinkutrol is eljosz fizetes nelkul?
Nemhiszem, mert felsz a retorziotol. "
nem mindenki. van aki a trezorral jön el, tankolás után. embere válogatja. van aki az egész országot lopja szét, van aki egy sport szeletet, van aki letölt egy szoftvert.
de lehetne oldalakon át nyálazni pl azokról, akik nem vesznek jegyet a buszra, azok is lopnak.
ez egy ilyen világ.
Nemhiszem, mert felsz a retorziotol. "
nem mindenki. van aki a trezorral jön el, tankolás után. embere válogatja. van aki az egész országot lopja szét, van aki egy sport szeletet, van aki letölt egy szoftvert.
de lehetne oldalakon át nyálazni pl azokról, akik nem vesznek jegyet a buszra, azok is lopnak.
ez egy ilyen világ.
Figyelj kisgabo!
Az, hogy 10 emberbol 1 aki megveszi a jatekot ahelyett hogy letoltene az nem fogja kiirtani a warezt, ez teny. Az, hogy nem eri meg magyaritani a jatekokat mert keves a legalisan eladott jatek ez teny. Az hogy dragak a jatekok (es ezt a legalis felhasznalok szivjak) az azert is LEHET, mert megintcsak keves az eredeti eladott jatek. Csak azt akarom ebbol kihozni hogyha ket felhasznalo kozul az egyik MEGVESZI a jatekot, a masik meg LETOLTI, akkor az amelyik MEGVESZI, elkezdi a forumokon szidni a warezt, meg mindig (BOVEN!) bocsanatosabb "BUN" (ha lehet ezt bunnek nevezni), mint annak a felhasznalonak a felhaborosasa emiatt, aki leszarja masok munkajat es letolti, vagyis lopja. Tudod, mint a boltbol, csak itt azert csinalod mert konyebben megteheted a szobadbol.
Vagy a boltbol is szoktal lopni?
Nemhiszem, mert felsz a retorziotol.
Fontos!
Ez nem szemelyes, ne vedd magadra, nem akarlak bantani csak hogy ertsd mit szerettem volna mondani vele. 😉
Az, hogy 10 emberbol 1 aki megveszi a jatekot ahelyett hogy letoltene az nem fogja kiirtani a warezt, ez teny. Az, hogy nem eri meg magyaritani a jatekokat mert keves a legalisan eladott jatek ez teny. Az hogy dragak a jatekok (es ezt a legalis felhasznalok szivjak) az azert is LEHET, mert megintcsak keves az eredeti eladott jatek. Csak azt akarom ebbol kihozni hogyha ket felhasznalo kozul az egyik MEGVESZI a jatekot, a masik meg LETOLTI, akkor az amelyik MEGVESZI, elkezdi a forumokon szidni a warezt, meg mindig (BOVEN!) bocsanatosabb "BUN" (ha lehet ezt bunnek nevezni), mint annak a felhasznalonak a felhaborosasa emiatt, aki leszarja masok munkajat es letolti, vagyis lopja. Tudod, mint a boltbol, csak itt azert csinalod mert konyebben megteheted a szobadbol.
Vagy a boltbol is szoktal lopni?
Nemhiszem, mert felsz a retorziotol.
Fontos!
Ez nem szemelyes, ne vedd magadra, nem akarlak bantani csak hogy ertsd mit szerettem volna mondani vele. 😉
Hidd el, én nem akarom megoldani a "warez gondot", csak néhányan itt(akiket inkább nem nevezek meg) megpróbálják megvédeni a warezt, mintha az valami normális dolog lenne és még õket kéne sajnálni.
Ha valóban egy véleményen vagyunk akkor legalább a személyeskedésed hagyd abba, mert azzal pont nem engen járatsz le. 😞
Nagyon nem szeretek olyanokkal vitatkozni akikkel gyakorlatilag ugyanaz a véleményünk!
Ha valóban egy véleményen vagyunk akkor legalább a személyeskedésed hagyd abba, mert azzal pont nem engen járatsz le. 😞
Nagyon nem szeretek olyanokkal vitatkozni akikkel gyakorlatilag ugyanaz a véleményünk!
" Nehogy mar az fogja be a szajat aki nem lop! "
ez jogos. de ki kérte meg, hogy szájaljon? feleslegesen fûti a flémet, és úgy sem oldja meg a warez gondot.
nem azt mondom, hogy nem értek vele egyet, csak nincs szükség önjelölt hõsökre.
a warez hozzászólásokat lehet komment nélkül törölni, és akkor nem lesz végeláthatatlan, semmitmondó, értelmetlen vitaparty.
ez jogos. de ki kérte meg, hogy szájaljon? feleslegesen fûti a flémet, és úgy sem oldja meg a warez gondot.
nem azt mondom, hogy nem értek vele egyet, csak nincs szükség önjelölt hõsökre.
a warez hozzászólásokat lehet komment nélkül törölni, és akkor nem lesz végeláthatatlan, semmitmondó, értelmetlen vitaparty.
Gondoltam benézek psp topicba jelent e már meg a "kiskütyüre" valami olyan játék ami miatt rohanok a boltba pspt venni erre mi megy itt? 1.5 oldalon keresztül warez a téma. DS topic > psp ott legalább nincs flém(egyelõre) <#vigyor3>#vigyor3>
Na mondjatok "must have" címeket az utóbbi fél év termésébõl légyszíves hadd nézzek utána(official gamek érdekelnek csak).
Na mondjatok "must have" címeket az utóbbi fél év termésébõl légyszíves hadd nézzek utána(official gamek érdekelnek csak).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"szegény warezos, letölt egy játékot. húúúú. politikusaink, meg szó nélkül kifosztanak egy országot."
Ez olyan dolog mint a TOLVAJ CIGANY ANYJA a youtube-rol. Mikor a riporter megkerdi a cigany not hogy hat a fia lopott, erre a no meg "hat az elnokok is lopnak". Na ez igen! Persze a ciganysag sajnos eleg nagy reszehez hozzatartozik hogy valamiert szereti elvenni a maset, meg plane valami erthetetlen isteni sugallat miatt azt hiszik hogy nekik minden alanyi jogon jar (pl segely), de a melo ha szoba kerul mar a viz is kiveri oket.
Amugy nem veletlenul van betiltva a warez a legtobb topikban (XBOX360/PS3/WII), egyszeruen azert mert ezen topikok mar nem szoltak masrol csak a kibaszott lemezmasolasrol meg DVD irasrol, a tarsasag egy reszenek meg elege lett mar belole. Abbol induljatok ki hogy a warez lopas. Ha warezolsz, az a te dolgod, tenyleg nincs masnak koze hozza, de azert akkor be kene kussolni a forumon ahol eleve tiltva van. Nehogy mar az fogja be a szajat aki nem lop!
Ez olyan dolog mint a TOLVAJ CIGANY ANYJA a youtube-rol. Mikor a riporter megkerdi a cigany not hogy hat a fia lopott, erre a no meg "hat az elnokok is lopnak". Na ez igen! Persze a ciganysag sajnos eleg nagy reszehez hozzatartozik hogy valamiert szereti elvenni a maset, meg plane valami erthetetlen isteni sugallat miatt azt hiszik hogy nekik minden alanyi jogon jar (pl segely), de a melo ha szoba kerul mar a viz is kiveri oket.
Amugy nem veletlenul van betiltva a warez a legtobb topikban (XBOX360/PS3/WII), egyszeruen azert mert ezen topikok mar nem szoltak masrol csak a kibaszott lemezmasolasrol meg DVD irasrol, a tarsasag egy reszenek meg elege lett mar belole. Abbol induljatok ki hogy a warez lopas. Ha warezolsz, az a te dolgod, tenyleg nincs masnak koze hozza, de azert akkor be kene kussolni a forumon ahol eleve tiltva van. Nehogy mar az fogja be a szajat aki nem lop!
Arra nem tudsz válaszolni, hogy miért lenne jó ha minden warezos abbahagyná a játékot(azon kívül, hogy téged nem zavarna a tény, hogy ingyen játszanak)? Erre vagyok már nagyon kíváncsi...
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
félreértesz, nekem csak eredeti gémem van. a te nyavajgásod akaszt ki.
a 35992 meg nem érdekel, javaslataiddal fáradj a télapóhoz.
a fórum, a fejlesztõk, az ország önjelölt megváltója. <#nevetes1>#nevetes1> rossz helyen prédikálsz. betennélek a parlamentbe, oda hoznál megtisztulást, akkor tisztelnélek is.
nade kérem, off vége.
a 35992 meg nem érdekel, javaslataiddal fáradj a télapóhoz.
a fórum, a fejlesztõk, az ország önjelölt megváltója. <#nevetes1>#nevetes1> rossz helyen prédikálsz. betennélek a parlamentbe, oda hoznál megtisztulást, akkor tisztelnélek is.
nade kérem, off vége.
Aha most már értem, tehát az takarodjon el aki dolgozik, eredeti szoftvert vesz, nem lop, stb. <#worship>#worship> lol...
Attól, hogy más ezt csinálja, akkor te is lopsz? Te nem tudsz változtatni a saját mentalitásodon, vagy inkább maradnál "lent" a béka popója alatt? Ha neked ez is jó akkor tedd azt! <#eljen>#eljen>
Egyébként: #35992 pls <#nezze>#nezze>
Attól, hogy más ezt csinálja, akkor te is lopsz? Te nem tudsz változtatni a saját mentalitásodon, vagy inkább maradnál "lent" a béka popója alatt? Ha neked ez is jó akkor tedd azt! <#eljen>#eljen>
Egyébként: #35992 pls <#nezze>#nezze>
a magyar piac senkit se érdekel, nagy 0 a fizetõképes kereslet egy nagyobb kiadónak. én speciel eredeti gémekkel tolom, szal nem ajz fel a warez..
de lefordulok a székröl az ilyen megváltók megjelenésekor, mint ez a féldiplomás, nagyarcú pojzoncsivava.<#idiota>#idiota>
de lefordulok a székröl az ilyen megváltók megjelenésekor, mint ez a féldiplomás, nagyarcú pojzoncsivava.<#idiota>#idiota>
ez magyarország, ébresztõ. ilyen a mentalitás, és a bérszinvonal. béka popója. lopnak amit tudnak, ki-ki szoftver, kaját, tüzifát. el lehet menni ha nem tetszik.
valszeg most a te véleményed változtatja meg a világot. <#nevetes1>#nevetes1>
valszeg most a te véleményed változtatja meg a világot. <#nevetes1>#nevetes1>
Utóiratnak még annyit, hogy a többi fröcsögést privátban légyszi. (Az legalább törölhetõ.) THX! <#wave>#wave>
Olvasd el a #35958-t és megtudod mi köze van hozzá...
Ha csak õ és egy pár másik ember veszi meg az eredetit NEM lesznek jó játékok, mert nem éri meg csinálni õket. Teccikérteni???
Ha csak õ és egy pár másik ember veszi meg az eredetit NEM lesznek jó játékok, mert nem éri meg csinálni õket. Teccikérteni???
Elfogytak a tények, jön a személyeskedés? 😞 Sajnállak.
Úgy látszik a fórumokon is be kéne vezetni a korhatárt, mondjuk úgy 10+ kezdetnek megteszi...
Úgy látszik a fórumokon is be kéne vezetni a korhatárt, mondjuk úgy 10+ kezdetnek megteszi...
te megvetted, ennyi. mi közöd másokhoz? ki vagy te? egy senki.
semmi szükség arra, hogy fûtsed a flémet, warez nem warez.
ha nem tetszik a warez léte, menj a fórumról az utcára és tüntess, tegyél valamit, ne itt szájkaratézz, ehhez ért mindenki.<#lama>#lama>
ments meg a világot, kezdj hozzá holnap.
semmi szükség arra, hogy fûtsed a flémet, warez nem warez.
ha nem tetszik a warez léte, menj a fórumról az utcára és tüntess, tegyél valamit, ne itt szájkaratézz, ehhez ért mindenki.<#lama>#lama>
ments meg a világot, kezdj hozzá holnap.
Ember, azért nem kell túlmisztifikálni a dolgokat. Kormány, politika, minimálbér, Ausztria, ... lol
Én is keveset keresek, mégis tudok költeni eredeti cuccokra. Miért is? Mert ez HOZZÁÁLLÁS kérdése!
Se én, se más nem fogja megvenni neki, dolgozzon meg érte, ahelyett hogy a fórumon sír szegény!
Én is keveset keresek, mégis tudok költeni eredeti cuccokra. Miért is? Mert ez HOZZÁÁLLÁS kérdése!
Se én, se más nem fogja megvenni neki, dolgozzon meg érte, ahelyett hogy a fórumon sír szegény!
a politikának, az országnak csak annyi köze van, hogy itt élünk, és itt keresünk minimálbért... ausztriában nem gond egy psp játék, hidd el. vágod?
szerintem meg ne okoskodj tovább, ha a fórumon tiltva is van, a warez élni fog, és az emberek töbsége tolja, ha teccik, ha nem. he neked nem tetszik, vedd meg nekik te, vagy emigrálj.
szerintem meg ne okoskodj tovább, ha a fórumon tiltva is van, a warez élni fog, és az emberek töbsége tolja, ha teccik, ha nem. he neked nem tetszik, vedd meg nekik te, vagy emigrálj.
Nem azért, de mi köze van a politikának a videójátékokhoz? Azt meg ne mondd, hogy a kormány viselkedése tart vissza az eredeti játékok vásárlásától...
Egyébként mindenki ezzel takarózik, hogyha a másik is azt csinálja akkor én is és így a felelõsséget másra hárítja. Ügyes! <#eljen>#eljen><#lama>#lama>
Egyébként mindenki ezzel takarózik, hogyha a másik is azt csinálja akkor én is és így a felelõsséget másra hárítja. Ügyes! <#eljen>#eljen><#lama>#lama>
szegény warezos, letölt egy játékot. húúúú. politikusaink, meg szó nélkül kifosztanak egy országot.
van némi eltérés. amig ilyen erkölcs van fent, addig ne számits semmi jóra, "lent..."
van némi eltérés. amig ilyen erkölcs van fent, addig ne számits semmi jóra, "lent..."
Mondjuk annyira nem kell radikálisan látni a dolgot, mert a szaros wareztõl még gyártanak játékokat, de ami igaz az igaz, a warez sajna a piacot befolyásoló egyik tényezõ és ami legrosszabb (és itt a lényeg), hogy egyre nagyobb részben. 😞
Ha valóban mindent meg lehet magyarázni, akkor mondd már el nekem légyszi, hogy mi nem stimmel az okfejtésemben, mert rohadtul fúrja az oldalamat?
Attól, hogy neked nem tetszik az még nem azt jelenti, hogy nem is igaz! Tudtad? <#wave>#wave>
Attól, hogy neked nem tetszik az még nem azt jelenti, hogy nem is igaz! Tudtad? <#wave>#wave>
Igazad van, nem ugyanaz a kettõ! Mindkettõ tolvaj pitiáner, de a varezoló nagyobb kárt okoz. Mert ha egy boltban sokan lopnak csokit, max a bolt bezár, de csokit még fognak gyártani. A varez miatt viszont a gyártó szûnik meg -- vagy nem gyárt az adott konzolra.
Igen, pontosan ahogy leírtad, rohadtul zavar, hogy a sok piszkos ingyenélõnek az a természetes, hogy a netrõl lopja a játékokat, miközben NEM ez a normális út.
Bolt-->Polc-->Kassza
Ezt kéne felfogni.
De mondjuk neked, aki életében nem dolgozott meg semmiért hiába magyarázom... -.- <#levele>#levele>
Bolt-->Polc-->Kassza
Ezt kéne felfogni.
De mondjuk neked, aki életében nem dolgozott meg semmiért hiába magyarázom... -.- <#levele>#levele>
És ha most minden warezos abbahagyja a játékot akkor mi lesz? Több pénzük lesz a fejlesztõknek? Emiatt több/jobb játékot fognak csinálni, mert néhány ezren abbahagyták a videojátékokat? Na ugye, hogy nem! Ezt csak azért mondod, mert bassza a csõrödet, hogy mások (majdnem)ingyen játszanak és tudod jól, hogy ettõl(játék abbahagyása) nem lesz jobb senkinek... A fizikai, kézzel fogható dolgok ellopásának példája meg teljesen hülyeség, mert nagyon nem ugyanaz a két dolog.
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Ezt mondom már évek óta én is. Komolyan holnap eladom az egész konzolos gyûjteményemet aztán elkezdek búvárkodni vagy autót tuningolni és amikor elfogy a pénzem, megyek a fórumokra rinyálni, hogy "nícs péz" oxigénpalackra vagy felnire...
Ha nem tudja megfizetni NE vágjon bele.
Ha nem tudja megfizetni NE vágjon bele.
Bakker, én is kábé eztet mondtam ^_^
Ha valaki kenyeret lop, mert éhezik megértem. Ezt a lopást -bocs- de nem.
De könyörgöm, ha nincs pénzük megvenni akkor válasszanak másik hobbit! Senki sem tart pisztolyt a fejükhöz és kényszeríti õket arra, hogy videójátékokkal játszanak, ami mondjuk ki luxushobbinak számít itt Mo.-on. Én sem veszek 80-100e Ft-os hipermobilt, mert egyszerûen nincs pénzem rá. Választok egy olcsóbb modellt és a maradék pénzt (ha marad) MÁSRA költöm. Ha a warezosok nem akarnak vagy nem tudnak költeni a játékokra akkor NEM az a megoldás, hogy ellopják. Költsenek másra vagy ne játszanak.
Talán mert akik warezolnak azok nem minden esetben tehetik meg hogy megvegyenek egy játékok és most itt nem kell azzal jönni hogy mennyi a játék..........(és szerintem mindenki tudja hol állunk gazdaságilag-.-')
A memóriakártya gyárakban nem kell elbocsátani embereket, mert munkát adnak nekik! <#vigyor2>#vigyor2>
Egyébként ha már itt tartunk, a warezosokat CSAK hibáztatni lehet. Egy okot mondjatok amiért meg kéne simiznem a buksijukat...
"ez baromság... Attól hogy nincs jójáték PSP-re nem a warezosokat kell hibáztatni..."
<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
"Harm is larger than benefits – Although they may agree that there are some positive effects of warez on the world, they argue that its benefits cannot offset its harms. For example, copyright holders need to use their market advantage to earn a living. The warez community is competing with the revenues of the original publishers. When the industry becomes less profitable, less software, games, or music are produced. Consequently, the public will suffer."
Errõl ennyit...
<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
"Harm is larger than benefits – Although they may agree that there are some positive effects of warez on the world, they argue that its benefits cannot offset its harms. For example, copyright holders need to use their market advantage to earn a living. The warez community is competing with the revenues of the original publishers. When the industry becomes less profitable, less software, games, or music are produced. Consequently, the public will suffer."
Errõl ennyit...